Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 15:22

Отговори на тема  [ 392 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Следваща
Левски - сезон 2016/17 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.10.2016 17:44

Абе да попитам - да нема нещо пазар днеска около Гейрена - феновете да продават крановете там, дето свиха от стадиона оня ден че по трибуните нещо не се виждат милионите верни сини привърженици? Лидера в класирането играе а стадиона празен :dunno: :dunno:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.10.2016 21:11

След като от клуба си тръгна единственият професионалист, в него останаха само аматьори.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.10.2016 23:28

Vendome написа:
След като от клуба си тръгна единственият професионалист, в него останаха само аматьори.

Хайде сега, не мога да се съглася.
Напускането на Люпко бе предизвестено, но не трябваше да си тръгва така.
Отделно не броя Топчо и Пелето за аматьори, както и Борката.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   23.10.2016 11:47

Май фино го изгониха дедо Люпко, въпреки че има доста привърженици на конспиративните теории за "брата на джуджето"... а дори чух една и за Гела...

Последна промяна Keanu на 23.10.2016 12:01, променена общо 3 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   24.10.2016 09:10

Keanu написа:
Май фино го изгониха дедо Люпко, въпреки че има доста привърженици на конспиративните теории за "брата на джуджето"... а дори чух една и за Гела...

Въпросът е, дали не ни назначиха "синия" Лупи (писах го по-рано тук)... Защото ако е вярно (а то май наистина е вярно), че онази се е изцепила, че няма средства предвидени за премии (т.е. са изхарчени), значи имаме голям проблем.
И може би наистина е настанало време разделно...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   24.10.2016 09:26

Настанало е време чорбарско. До година, най-късно две сме фалирали. Тогава някой ще реши да прави припознаване, но без мен. Или нов клуб, който да си кара от А областна към т.нар. Първа професионална лига или приключвам с БГ футбола. И без това само ме натоварва с негативни емоции

Последна промяна Vendome на 24.10.2016 09:27, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   24.10.2016 10:10

Vendome написа:
Настанало е време чорбарско. До година, най-късно две сме фалирали. Тогава някой ще реши да прави припознаване, но без мен. Или нов клуб, който да си кара от А областна към т.нар. Първа професионална лига или приключвам с БГ футбола. И без това само ме натоварва с негативни емоции

а може би и време левскарско?
Тръстът правеше всичко добре, с едно, ама много важно изключение: като си казал А и Б, е редно да кажеш и В, т.е. вместо да писка, че т.нар. "собственици" не влагат пари (а ерго, с акциите тръста също е сред тях) - да каже - ето, нашата лепта към бюджета съгласно % от нашите акции. А то излиза, че се тупкат по гърдите като съсобственици, но до полето на парите - неговадя.
Това, разбира се, е утопично до някаква степен, но не на 100 %, стига да се излъчат правилните хора за такъв проект. Да, няма неоцапан такъв, нито в "синята", нито в коя да е общност.
От тази гледна точка са прави тези, дето казват, че мястото на феновете не е в управлението.
Чорбарските въпроси никога няма да влезнат в употреба при нас. Както си казал, или заупокойна, или да си джъткат там без фенове.
Спас щял да дава интервю по Гонг, нищо не очаквам, ама знае ли се?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   24.10.2016 10:25

Vendome написа:

Аз не бих гледал толкова черногледо. Но определено се вижда, че Спас Русев няма да е чичко-паричко.
Ако нещата които казва Люпко са така, то все още изглежда, че в клуба цари безхаберие. Не може Нар и Адениджи да нямат служебни коли при условие, че са им обещани. Не може също да няма политика по премирането и да не е ясно кога по колко се дава и т.н.
Почти бях убеден, че Желязков е изгонен заради трансфера на Сандберг. След като е направен, обаче, значи някой от отдел Финанси е преценил, че клубът може да си го позволи. Защо този някой не носи отговорност. Сега гледам, че са нарочили играчи за гонене защото взимали високи заплати - Лукин, Деса, които не са лоши играчи. Изобщо ако някой си мисли, че ще станем шампиони с тая политика бърка доста.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   24.10.2016 10:31

falkenbach написа:
Vendome написа:

Аз не бих гледал толкова черногледо. Но определено се вижда, че Спас Русев няма да е чичко-паричко.
Ако нещата които казва Люпко са така, то все още изглежда, че в клуба цари безхаберие. Не може Нар и Адениджи да нямат служебни коли при условие, че са им обещани. Не може също да няма политика по премирането и да не е ясно кога по колко се дава и т.н.
Почти бях убеден, че Желязков е изгонен заради трансфера на Сандберг. След като е направен, обаче, значи някой от отдел Финанси е преценил, че клубът може да си го позволи. Защо този някой не носи отговорност. Сега гледам, че са нарочили играчи за гонене защото взимали високи заплати - Лукин, Деса, които не са лоши играчи. Изобщо ако някой си мисли, че ще станем шампиони с тая политика бърка доста.

Фалки, ти сериозно ли вярваш, че шампиона се решава на терена? Ми че то една от основните точки в оставката на Люпко бе за липсата на ръководител в клуба, който да не позволява да ни режат главата когато и както им скефне!
Ей го, дори и тренера на Локо ГО изрева след мач с амфетките в Разград!
Не съм го гледал мача, но е показателно, при 4:0!
Дотам стигна каузата.... миналата година ги бутаха срещу ... Монтана!!!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   24.10.2016 10:43

falkenbach написа:
Vendome написа:

Стигнахме дъното на всички нива. Петрович казва на Пелето, че напуска, онзи мислил, че сърбинът се шегува.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   24.10.2016 16:30

Vendome написа:

Стигнахме дъното на всички нива. Петрович казва на Пелето, че напуска, онзи мислил, че сърбинът се шегува.

Скоро всичко ще стане ясно, лошото е, че им нямам вяра, ето, че дори и Пелето почва да плещи едни неща, които общо взето надали някой му вярва.
ПКФ нищо не каза, освен това, което аз лично още вчера предположих. Топчо с помощник Букарев до Нова Година. И ако им върже, и след това, ако не им - и до по-рано.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   24.10.2016 16:49

На терена се решават част от нещата. Именно затова казвам, че с тая политика няма да сме шампиони.
Докато нямаме сериозна работа на всички нива, финансово, лобистки и т.н. Няма как да сме шампиони дори и да имаме добър отбор. Нещо Нейви не ме е разбрал като хората.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   24.10.2016 17:27

Временен треньор до Нова Година означава само едно - Мурко се е договорил вече. Първенството на Казахстан приключва скоро, както и участието на Астана в ЛЕ. След Коледа Мурко е свободен. Абсолютно логично назначение на Топчо.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   24.10.2016 17:33

falkenbach написа:
На терена се решават част от нещата. Именно затова казвам, че с тая политика няма да сме шампиони.
Докато нямаме сериозна работа на всички нива, финансово, лобистки и т.н. Няма как да сме шампиони дори и да имаме добър отбор. Нещо Нейви не ме е разбрал като хората.

Ясно, разбрах. Ами това го говорят сума ти хора, кои компетентни, кои като мене лаици...
Все едно имаме един бюлюк хора, пък и ракета се стреля около шефа на клуба, и всички мълчат като путки?!?
Май сбъркаха като махнаха Ники Илиев, точно бе свикнал в кожата си на шеф... Сега ще чакаме Пелето... после и Годо белким дочакаме.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   24.10.2016 17:34

bai Momchil написа:
Временен треньор до Нова Година означава само едно - Мурко се е договорил вече. Първенството на Казахстан приключва скоро, както и участието на Астана в ЛЕ. След Коледа Мурко е свободен. Абсолютно логично назначение на Топчо.

Мъри говори как има още една година договор... Виж, Херо се услушва, явно.
Ясен Петров доколкото знам е свободен, друг е въпроса, че май му е предлаган поста преди мача с Лудогорец и се е изплашил...
Само моля да не спрягаме Вили Вуцов и/или Кокала!!!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   24.10.2016 18:04

bai Momchil написа:

Ако това е истина, то тогава в клуба трябва да има пари. В противен случай Стоилов нито ще се навие, нито и да дойде, ще свърши някаква работа. Обаче индикациите са за липса на пари, т.е. не вярвам Стоилов да се завърне.

Първенството на Казахстан касае и Херо, а той може да работи и с лимитиран бюджет.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   25.10.2016 09:26

Vendome написа:
bai Momchil написа:

Ако това е истина, то тогава в клуба трябва да има пари. В противен случай Стоилов нито ще се навие, нито и да дойде, ще свърши някаква работа. Обаче индикациите са за липса на пари, т.е. не вярвам Стоилов да се завърне.

Първенството на Казахстан касае и Херо, а той може да работи и с лимитиран бюджет.

Херо или Ясен ще са. Просто докато си преговарят, ще има 1-2 издънки на Топчо.
Но по-скоро първия. Назначаването на Чиликов е знак за подобен сценарий. Явно не е от днес/вчера.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   26.10.2016 10:03

Обаче Спас не е никакъв бащица - нема пари, защото нема сделка за БТК... тоя бунак нема да даде и един свой лев/паунд (не че и те са точно негови, но...)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   26.10.2016 10:45

Vendome написа:

Аз още преди да станат глупостите с нас си говорех с приятели, че до 5-6 години няма да гледаме на футбола като преди и то дори на международно ниво не само в БГ. Нещата си отиват към американизиране на футбола по тертип на НБА, НФЛ и т.н. така че можем да си се насочваме към гледане на тези шампионати....

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   26.10.2016 11:30

Keanu написа:
Обаче Спас не е никакъв бащица - нема пари, защото нема сделка за БТК... тоя бунак нема да даде и един свой лев/паунд (не че и те са точно негови, но...)

До 2 седмици тоя ще бъде разкрит. За съжаление Левски има всички шансове да се сгромоляса още до преди паузата.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 392 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Следваща