| Автор |
Съобщение |
|
Hiksa
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 18.10.2016 23:50
Толкова разбираш от треньори. Боб Брадли е много уважаван треньор в САЩ, постигнал по-добри резултати от сегашния им треньор, Клинсман (който очаквам да се провали във финалната фаза на квалификациите).
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 19.10.2016 00:27
Абе аз знам къде е бил треньор, ама ти ми кажи какво точно е постигнал с този прословут национален отбор?! Иначе гледам, че миналия сезон е успял да закара Льо Авр под върха (на 2 отбелязани гола от прИмоция) в престижната... Лига 2 на Франция... Виж, преди тях е имал успех - направил е Стабек 3ти в Норвегия и им е осигурил ЛЕ участие... Мда - ху да фак ис ББ?  П.С. Разбира се, че ще следя какво се случва - гледам от окомври е в отбора, значи ще видим дали ще подобри Суонси, че нещо са много зле откъм класиране...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 19.10.2016 09:09
Такива отбори има вече сигурно само в Босна и Ирландия.
 |
|
Balleta
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 19.10.2016 15:13
Билбао 
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 23.10.2016 18:35
Гавра с Надувко на Стамфордският мост. 
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 23.10.2016 18:36
Не е истина просто, каква случка ни се случва на Моста в момента. Челси ни разказват играта по всички параграфи. Нашите не знаят къде се намират.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 23.10.2016 19:47
Херо, все готини хора сте в това форумче феновете на Манчо. И ти и бат Радо и Чаво. И тримате я разбирате играта и нямате нищо общо със сектата на Мъдурковците. Всъщност въпросната секта отдавна беше разкрита, сектантите се изпокриха и млъкнаха и сега тайно се надяваха на ваша доминация да излязат и да проповядват анти футболни концепции. Но да се върнем на страдащите фенове на МЮ - разкрихте ли го вече Мъдото или още време му давате?
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 23.10.2016 20:07
Сефте. Мъдото се гласи за Китай. В Европа му остана само ПСЖ. В Байерн никога няма да го вземат!!
 |
|
Hiksa
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 23.10.2016 20:37
Моуриньо ще се завърне един ден в Челси и ще спечели ШЛ - това ми е мнението.
Колкото до мача - такъв бой не бях виждал от доста време. Конте напипва състава. Всички играха на много високо ниво, даже и Педро. Канте вкара гол като Меси.
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 23.10.2016 21:11
Има залози вече дали ще изкара сезона.
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 23.10.2016 21:13
Не съм безкрайно щедър, но съм по-скоро от търпеливите. Ще стисна зъби за прословутия му втори сезон, а защо не и повече. Знам ли, Момчи, едни казват "доверие, спокойствие и търпение" (пример: САФ), други държат на експедитивността (пример: Реал и др.), междувременно не знам вече на кое хоро да се хвана. Нашият случай е толкова ненормален, че започвам да се чудя дали наистина единственият изход не е да се започне изцяло наново, колкото и пагубно да е това в икономически аспект (всъщност дори не ми и пука в коя лига играем или не играем). За жалост актуалните обстоятелства в този "спорт" принуждават и без това не особено компетентните ни управници да вземат доста фрапиращи решения в ущърб на клуба и ценностната му система, градена в продължение на десетилетия и доста преди милионите на Скай да отпочнат латентната глобална разруха на тази уникална игра. Но както знаем, гъз глава затрива.
Наскоро отбелязах в една тема, че финансовият балон рано или късно ще се спука и тежко му на този, в който ще остане контрата. От сегашна гледна точка ние сме кандидат номер едно, това да се случи в нашия двор. Ако за втора поредна година не успеем да се класираме за ШЛ, парите по спонсорския договор с Адидас падат наполовина. В доста от договорите на играчите също има заложени подобни клаузи и когато паричките намалеят, изведнъж времето в Манчестър ще стане прекалено дъждовно и бутиците в Мадрид, Барселона етц. ще станат далеч по-привлекателни за доста WAGs. Каквото повикало, такова се обадило. Гледаш ли да провличаш играчи само с пари, ще им береш гайлето, когато парите свършат. Или кихаш или го духаш, в нашия случай в момента и двете.
Зарекох се да не пиша много, че немам нерви, затова спирам!
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 23.10.2016 21:45
 |  |  |  | SUBXERO написа: Не съм безкрайно щедър, но съм по-скоро от търпеливите. Ще стисна зъби за прословутия му втори сезон, а защо не и повече. Знам ли, Момчи, едни казват "доверие, спокойствие и търпение" (пример: САФ), други държат на експедитивността (пример: Реал и др.), междувременно не знам вече на кое хоро да се хвана. Нашият случай е толкова ненормален, че започвам да се чудя дали наистина единственият изход не е да се започне изцяло наново, колкото и пагубно да е това в икономически аспект (всъщност дори не ми и пука в коя лига играем или не играем). За жалост актуалните обстоятелства в този "спорт" принуждават и без това не особено компетентните ни управници да вземат доста фрапиращи решения в ущърб на клуба и ценностната му система, градена в продължение на десетилетия и доста преди милионите на Скай да отпочнат латентната глобална разруха на тази уникална игра. Но както знаем, гъз глава затрива.
Наскоро отбелязах в една тема, че финансовият балон рано или късно ще се спука и тежко му на този, в който ще остане контрата. От сегашна гледна точка ние сме кандидат номер едно, това да се случи в нашия двор. Ако за втора поредна година не успеем да се класираме за ШЛ, парите по спонсорския договор с Адидас падат наполовина. В доста от договорите на играчите също има заложени подобни клаузи и когато паричките намалеят, изведнъж времето в Манчестър ще стане прекалено дъждовно и бутиците в Мадрид, Барселона етц. ще станат далеч по-привлекателни за доста WAGs. Каквото повикало, такова се обадило. Гледаш ли да провличаш играчи само с пари, ще им береш гайлето, когато парите свършат. Или кихаш или го духаш, в нашия случай в момента и двете.
Зарекох се да не пиша много, че немам нерви, затова спирам! |  |  |  |  |
Много смислен пост. Голяма грешка е да се тръгва по стъпките на Реал и Барса, които ги крепи държавата и пари винаги ще има, докато в Англия клубовете са частни корпорации, а частникът трябва много внимателно да си прави сметката. Даже големите богаташи, които могат да наливат колкото си искат, в един момент може да им писне, да ти бият шута и тогава няма кой да застане зад тебе!
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 23.10.2016 23:39
Моуринката за мен спря да се развива като треньор още през 2010 г. и логично бе разкрит. Хареса ми много футбола на Челси - бърз, атрактивен и мощен, точно както бяхме свикнали да ги гледаме по време на най-силните им години със старите бойци. Много добро решение на Конте да махне тромавия Иванович и да сложи два нормални бека (нещо, за което Жозе така и не се сети през миналата година), Канте също е страхотна покупка и днес ми напомни малко за Макелеле. Моузес беше натирен преди, но виждаме, че се справя отлично, а вече имаме и повече дълбочина на пейката. Въобще, оптимист съм за този сезон. 
 |
|
albertz
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 26.10.2016 18:32
Да използвам темата, да напиша че тази седмица си купих продължението на биографията на Алекс Фергюсън от 2013 г. "Лидерът". Още не съм я почвал, защото сега чета друга книга, но я разлистих и има любопитни неща. Например като писмото в оригинал което Фъргюсън праща на Кантона след като се е оттеглил от футбола. Силно се надявам книгата да е доста по - добра от тази от 2013г. , която честно казано ме разочарова. Много повърхностна, мисли в стил Чичо Пенчо, споделяне като цяло на общоизвестни факти, които всеки които е следил клуба по - отдавна ги знае. Книга направена основно да донесе пари на Фърги и издателите. Но в клубното списание имаше поместени отделни части от тази нова книга и ми се видяха интересни. http://www.img-share.eu/f/images/303/20161026_165942Y1buQot.jpgИ да дам линк към едни хубави уолпейпъри на клубни легенди. За да се зареди линка трябва да имате регистрация на официалния сайт, но тя е елементарна. http://www.manutd.com/en/Home/Fanzone/Wallpapers/Wallpapers/Legends.aspx
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 06.11.2016 22:01
Тоя сезон към момента се очертава брутален, има поне 4 отбора, които ще се борят, но аз не отписвам и Тотнъм и Манчо, така че са 6. А шампионите са неузнаваеми!
 |
|
albertz
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 06.11.2016 23:06
Томи, честито ! Ливърпул еднолично е на върха в Премиершип. Интересен сезон се очертава, да. След Лестър титла за Ливърпул след толкова години пауза също може да се приеме за голяма изненада. Лично за мен досега през сезона "мърсисайдци" са най - убедителни. Разбира се, срещу Челси и Ман.Сити няма да е лесно, те са сериозни конкуренти. За мен Ман.Юнайтед нямат шанс. Изоставането им не е толкова малко, а и стила им на игра вече не е печеливш. Ще губят още точки. Все пак в края на сезона очаквам да са в четворката. Днес изиграха добро първо полувреме, доволен съм. Макар и срещу съперник в много лоша форма, но също така тим срещу който в предишните си две шампионатни гостувания Юнайтед повеждаше, но в крайна сметка губеше. Сега би трябвало тази победа да е добре дошла, точно преди паузата за националните отбори и дербито с Арсенал след това.
Иначе вчера четох една много интересна статия за Били Мередит. Ще я преведа по - натам и ще я публикувам тук, във форума.
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 06.11.2016 23:12
Нямах възможност да гледам днешния мач, но в общи линии срещу такъв безнадежден съперник едва ли е било възможно да се постигне по-неблагоприятен резултат.
В мача ни срещу Арсенал заради натрупани 5 ЖК ще отсъства Ибрахимович. Поне за мене това по-скоро е blessing in disguise.
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 06.11.2016 23:50
Лично за мен отсъствието на Ибрахимович ще е загуба. Не са малко хората, които са се настроили срещу него, но опитът му е безценен. Всички очакват от него да вкарва голове, но дори когато не го прави пак е полезен. Вкара в първото дерби със Сити, в това за Купата на Лигата имаше ключови намеси, включително и при гола на Мата, а в мачовете с Ливърпул и Челси, където Юнайтед не успя да отбележи, аз не си спомням друг играч, освен Ибрахимович да имаше положения за гол. Не успя да вкара и в двата мача, но не трябва да му се сърдим.
Иначе с двата си гола днес Златан Ибрахимович вече има 400 попадения в своята кариера за клубни отбори.
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари | 16.11.2016 19:59
|
|   |
|
 |