* Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза *
| Автор |
Съобщение |
|
navy
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 02.11.2016 09:40
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 02.11.2016 09:41
Само за протокол - Фузкултурата явно е объркал нещо при смяната на времето, защото направи първата смяна в 80-тата минута. 
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 02.11.2016 11:16
Хей, чуй домус ага: два на нула три на два!  Имало ли е интетвю с надрусаната мастия след мача  А от новините разбрах, че да обиждаш влах на В. Левски не е никак патрЕотично 
Последна промяна Keanu на 02.11.2016 11:29, променена общо 5 пъти
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 02.11.2016 14:00
Гледах наживо този театър на Васил Левски. Който не е бил никога на подобно събитие, трудно може да си представи какво е да има толкова хора, а да чуваш какво си говорят футболистите  Трябва да изчезне това отборче, всичко е изкуствено, а без фенска маса е жалко.
|
|   |
|
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 02.11.2016 14:43
Е то е ясно, че ще изчезне - за това съм спокоен, тъй като такъв проект няма как да просъществува дълго, не и без фенове. Идеята на домуса е била да привлече достатъчно фенове от другите отбори, но се вижда, че това не се получава... отбори от В група да имат повече публика от петкратния шампион на страната играещ в ШЛ... Домуса ще хвърли топа от нерви и дрога и проектчето му е до там... Отдавна заявявам, че един клуб това са феновете, но малко схващат...
Последна промяна Keanu на 02.11.2016 14:46, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 02.11.2016 15:29
Кефиш ли се, шампионска лига с Гришата ще видиш през крив макарон, а през уикенда ще ти се услади още по сладко ..... Топли се там с приказки за отпреди 20 години и на загуби на чужди отбори Локо Пловдив ...бухахахахххаааааа, де е Арсенал де Локо Пд, де микренска мизерия ..... толкова омраза няма никъде, обратно в блатото и това е
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 02.11.2016 15:31
искрено се надявам един ден да ви поеме и да почнеш да му викаш господин Домусчиев ....
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 02.11.2016 18:10
тоест отборите от малките градове трява да си стоят мирно и кротко и да са вечни кръводарители и вечни средняци и да го играят асансьор от В-е до А група и обратно, за да може един два привелигировани отбора от столицата да обират лаврите само защото София е 2 милиона, а Разград 50 000. После плюят американската система 
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 02.11.2016 18:50
Херо, бях разбира се... И малкия, истинският Алекс, направи сефте - първи мач на живо: Арсенал... Priceless...  Само горкия му беше трудно да разбере защо викат от трибуните "ууууу" за щяло и не щяло... И малко им се разсърди на неориентираните селяндури, които "викаха" за Лудогорец... 'Щото - ще ме извинявате, тия 'дето родом не сте от София - нищо лично против вас. Ама тия на стадиона бяха големи селяндури: поведение, манталитет, говор, визия ако щеш - прости а дрънкат... Ето затова не ходя на мачове вече - не е както едно време, а пък аз винаги съм ходил във "В", най-много А откъм Г, та знам какво говоря (това за обичащите да спорят на всяка цена малчугани)... А за мача - прилична атмосфера, благодарение на сектор "Г", разбира се:  Иначе - беше типично в стила на Арсенал: небрежно и подценяващо подходиха, както винаги. Добре че беше Йозил, че нещата със сигурност отиваха към поредното 2ро в групите и почетен 1/8 финал. А след този гол все още има шанс да не се издъним срещу ПСЖ и да стигнем до 1/4 финал, поне... Относно Лудогорец - ами какво да кажа. Играят добре като отбор, пожелавам им най-чистосърдечно да продължат в ЛЕ. Според мен, ако играят пак така добре - ще бият Базел. Но - ще ме извиняват всички, начело с Балета, ама няма как да си извърна езика и да скандирам "българи-юнаци" на... 'айде да съм полит-коректен: на чужденци... Или както се шегувахме тъжно с един приятел при първата май смяна: "един българин-юнак (Мисиджан) сменя друг българин-юнак (Кешеру или както му е името)"... ;Айде нема нужда... Тая евроатлантическа педерастия който иска може да си я търпи, аз - не... Който не помни или не е учил: да си прочете пак Балканджи Йово... И между другото, това е, на което уча и малкия. За съжаление се провини лошо пролетта и го наказах да не ходим на ЦСКА - Монтана. А сега като ме попита защо не съм го завел на Левски - ЦСКА, директно му казах: това не е нашето ЦСКА, това не е отбора, който обичаме... И изобщо - отбор, в който има над 2-3 чужденци не е български отбор и няма как да го почитаме като такъв. И да - Левски са много по-български отбор от този на Ганчев, му казах... И между другото - да, Арсенал не ги тача толкова, колкото навремето, когато бях запленен от отбора, съставен от почти изцяло британци, че и после, когато бяха предимно британци и французи, което е почти като българи и македонци (или айде, сърби)... Поне играта им си остава атрактивна...  
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 02.11.2016 18:53
Тонзо - ще те призная, ако така говориш и за отбора самозванец на микренския капут... Иначе си просто една конюнктурна п...а, без извинение...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 02.11.2016 19:12
Аааааа, извинявам се, ама аз никога съм поддържал тезата, че някой трябва да вика "българи-юнаци" или задължително да вика за Лудогорец. Аз миналата година си бях за Реал срещу Лудогорец, но дори да бяха взели нещо от мача, нямаше да се разсърдя. Жалкото е, когато хейтъри на Лудогорец, се обличат с фланелки на Арсенал, без да са фенове на англичаните и ходят и да викат като обезумели, жалкото е, когато на 3 Март, някой пуска заря, защото видиш ли чужд отбор, вкарал на Левски.
Другото жалко е цялата тая омраза, предимно от цесекари и левскари към Лудогорец, все едно отбор извън столицата няма право да прави големи неща само защото били "селяни".
Жалко е, когато някой се дърли насреща колко слаб бил Лудогорец срещу Арсенал и ПСЖ, а жалкия му тим не може да бие Верея или който и да е друг селски отбор у нас.
Жалко е винаги да казваш как едва ли не късмета и съдиите винаги били причина за успехите на някой си, а в същото време собствения ти отбор е 5 пъти по жалък или пък си забравил времето когато цяла една държава е била зад него години наред, не само съдии и късмет.
Изобщо тая омраза към Лудогорец ми идва в повече, но както и да е, всеки си има разбирания, да не задълбаваме.
П.П. Също не споделям и това колко български отбор е Лудогорец на база националност на играчите. Това не е национален, а клубен отбор, такива са правилата, в момента, който иска да постигне нещо голямо гледа да прилече класни играчи. Дяков примерно вчера сгреши фатално, какво като е българин. Владо Стоянов е причина за загубата на 2 точки срещу Базел, е и какво. Арсенал снощи също излезе с едва 2-ма англичани в стартовия състав - Гибс и Дженкинсън, но това не е новина и не е причина феновете да го смятат за не-английски.
Последна промяна Balleta на 02.11.2016 19:16, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 02.11.2016 22:49
[url]Поне играта им си остава атрактивна...[/url]
Е то при Греъм беше боринг боринг Арсенал
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 02.11.2016 23:05
 |  |  |  | Balleta написа: Аааааа, извинявам се, ама аз никога съм поддържал тезата, че някой трябва да вика "българи-юнаци" или задължително да вика за Лудогорец. Аз миналата година си бях за Реал срещу Лудогорец, но дори да бяха взели нещо от мача, нямаше да се разсърдя. Жалкото е, когато хейтъри на Лудогорец, се обличат с фланелки на Арсенал, без да са фенове на англичаните и ходят и да викат като обезумели, жалкото е, когато на 3 Март, някой пуска заря, защото видиш ли чужд отбор, вкарал на Левски.
Другото жалко е цялата тая омраза, предимно от цесекари и левскари към Лудогорец, все едно отбор извън столицата няма право да прави големи неща само защото били "селяни".
Жалко е, когато някой се дърли насреща колко слаб бил Лудогорец срещу Арсенал и ПСЖ, а жалкия му тим не може да бие Верея или който и да е друг селски отбор у нас.
Жалко е винаги да казваш как едва ли не късмета и съдиите винаги били причина за успехите на някой си, а в същото време собствения ти отбор е 5 пъти по жалък или пък си забравил времето когато цяла една държава е била зад него години наред, не само съдии и късмет.
Изобщо тая омраза към Лудогорец ми идва в повече, но както и да е, всеки си има разбирания, да не задълбаваме.
П.П. Също не споделям и това колко български отбор е Лудогорец на база националност на играчите. Това не е национален, а клубен отбор, такива са правилата, в момента, който иска да постигне нещо голямо гледа да прилече класни играчи. Дяков примерно вчера сгреши фатално, какво като е българин. Владо Стоянов е причина за загубата на 2 точки срещу Базел, е и какво. Арсенал снощи също излезе с едва 2-ма англичани в стартовия състав - Гибс и Дженкинсън, но това не е новина и не е причина феновете да го смятат за не-английски. |  |  |  |  |
Най-нормалното нещо е да викаш за отбора си. Естествено, че си бях за Пуул срещу самуеър ин бългерия, но това не променя факта, че съм родолюбец. Спортът е съсипан в тази държава и това боли много.
 |
|
navy
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 03.11.2016 00:12
 |  |  |  | Balleta написа: Аааааа, извинявам се, ама аз никога съм поддържал тезата, че някой трябва да вика "българи-юнаци" или задължително да вика за Лудогорец. Аз миналата година си бях за Реал срещу Лудогорец, но дори да бяха взели нещо от мача, нямаше да се разсърдя. Жалкото е, когато хейтъри на Лудогорец, се обличат с фланелки на Арсенал, без да са фенове на англичаните и ходят и да викат като обезумели, жалкото е, когато на 3 Март, някой пуска заря, защото видиш ли чужд отбор, вкарал на Левски.
П.П. Също не споделям и това колко български отбор е Лудогорец на база националност на играчите. Това не е национален, а клубен отбор, такива са правилата, в момента, който иска да постигне нещо голямо гледа да прилече класни играчи. Дяков примерно вчера сгреши фатално, какво като е българин. Владо Стоянов е причина за загубата на 2 точки срещу Базел, е и какво. Арсенал снощи също излезе с едва 2-ма англичани в стартовия състав - Гибс и Дженкинсън, но това не е новина и не е причина феновете да го смятат за не-английски. |  |  |  |  |
Балет, на няколко пъти ти пиша едни и същи неща, ти отвънка ни даваш акъл. Айде нема нужда! Проектът Лудогорец от "чесане на крастата" се превърна в бизнес, ама по български. В този проект е впрегната държавата България и бефесе. И е в ущърб на всички други. Панимаеш? ТВ права, съдии... ебах му мамата, то бива, бива, ама цял кур за мезе не бива! Ей за това не ги обича никой, и вчера при 70 % запълненост на В Левски я е имало 1500, я не, фенове на отбора в зелени фанелки. Болшинството са били зяпачи. За Арсенал е ясно, не ме касаят. Играха добре амфетките, вярно, и трябваше да бият, защото гостите бяха яко подценили мача. Толкова.
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 03.11.2016 00:28
Остави го ти Балета, други дертове има той. Ский кво става на празния стадион във Варшава.
П.С. Ех, изравниха.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 03.11.2016 00:39
Пфу греда в 93-та  Големи калитари тия поляци 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 03.11.2016 00:40
ей, големи евролузъри са тия аптекарски помиярчета веееее  що не си играят цял живот в серия А и да спрат да се излагат 
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 03.11.2016 00:42
Абе тия Арсенал се напъваха за 1-вото място и накрая ще се окаже, че тая година е голямо прецакване това. Така както се очертава Реал и Байерн ще са втори. Юве е възможно и те да са там, а що не и Барса стратегически да подходи и да се пресъедини към същата урна. 
 |
|
Balleta
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 03.11.2016 00:49
 |  |  |  | navy написа:  |  |  |  | Balleta написа: Аааааа, извинявам се, ама аз никога съм поддържал тезата, че някой трябва да вика "българи-юнаци" или задължително да вика за Лудогорец. Аз миналата година си бях за Реал срещу Лудогорец, но дори да бяха взели нещо от мача, нямаше да се разсърдя. Жалкото е, когато хейтъри на Лудогорец, се обличат с фланелки на Арсенал, без да са фенове на англичаните и ходят и да викат като обезумели, жалкото е, когато на 3 Март, някой пуска заря, защото видиш ли чужд отбор, вкарал на Левски.
Балет, на няколко пъти ти пиша едни и същи неща, ти отвънка ни даваш акъл. Айде нема нужда! Проектът Лудогорец от "чесане на крастата" се превърна в бизнес, ама по български. В този проект е впрегната държавата България и бефесе. И е в ущърб на всички други. Панимаеш? ТВ права, съдии... ебах му мамата, то бива, бива, ама цял кур за мезе не бива! Ей за това не ги обича никой, и вчера при 70 % запълненост на В Левски я е имало 1500, я не, фенове на отбора в зелени фанелки. Болшинството са били зяпачи. За Арсенал е ясно, не ме касаят. Играха добре амфетките, вярно, и трябваше да бият, защото гостите бяха яко подценили мача. Толкова. |  |  |  |  |
Викаш ако ги няма Лудогорец и футбола ни ще тръгне напред  Иначе Спортал писаха за 31 000, не знам колко е вярно. И да не са фенове на Лудогорец, а фенове на футбола, предпочитам такива пред разни изперкали нарко качулки дето трошат и се пишат големите фенове. Нейви, тая новата лига не бе създадена заради Лудогорец, а заради ЦСКА. Микре знаеш ли какво ще постигне с ЦСКА, нищо, колкото постигна и с Литекс в Европа - кръгла нула, доказал се бил, за какво се е доказал за една две купени титли. Лудогорец поне играят на терена, ти си ги мразиш по някаква твоя там причина, май нещо бизнеса си те бе афектиран от Домуси или нещо такова, може и да бъркам, както и да е. Важното е сега да напълнят кошницата на Микре ....
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: * Шампионска лига' 2016/2017 - Групова фаза * | 03.11.2016 00:49
ама че тото днес, тая ШЛ замирисва все повече 
|
|   |