Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 04:10

Отговори на тема  [ 233 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща
Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   22.11.2016 13:14

Видео от мача между съставите до 18 години на Ливърпул и Манчестър Юнайтед. Струва си да се види :

http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/The-Academy/Academy-News/2016/Nov/Video-highlights-Under-18s-Liverpool-3-Manchester-United-3.aspx

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   05.12.2016 01:38

Въпреки поредните загубени точки от Юнайтед днес, може да се каже, че съм доволен от представянето им.
Хареса ми това, че съумяха да поддържат едно високо темпо на игра по - дълго време. Лошото е, че в последните 15 минути силите им намаляха и определено Евертън натиснаха.
Но преди това защитата на Юнайтед беше много изнесена напред, а също ми допадна и позицията на Карик, който беше точно пред защитната четворка. В първите минути имаше някои ключови намеси.Когато можеше помагаше и напред. Допусна грешки при опасния удар на Миралас и далечния изстрел на Гана, но безгрешни хора няма.
Майсторски гол на Златан, като цяло се поатара да тормози цял мач домакинаката защита.
Мхитарян не беше толкова впечатляващ днес, но много ми хареса пробива му когато преодоля сериозната съпротива на няколко играчи на домакините и намери Карик, а той от своя страна центрира опасно в наказателното поле и впоследствие Ерера нацели гредата. Малшанс. Не че Мю имаха много положения, но това действително беше много изгодно.
Донякъде съм разочарован от рефера, който за мен не показа еднакъв критерий.Вярно е, че можеше да изгони Рохо, но щеше да бъде пресилено. В такъв мач твърдите и нечисти единоборства не са едно и две.След това Лейтън Бейнс беше невнимателен и игра с ръце в наказателното поле. Дузпа щеше да бъде пресилено решение, но Фелайни накрая също беше просто невнимателен в наказателното поле, а в този случай съдията за мен даде много пресилена дузпа.
Позитивното е, че Юнайтед показаха наистина добри неща във втори мач поред. Все още има шанс за топ 4, но вече МЮ трябва да започнат да печелят шампионатните си мачове и да запишат серия от поне три поредни победи. Ако не остават купите, всеки трофей е добре дошъл.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   05.12.2016 10:23

Чаво, сезона вече е провален. Дори и да успеем някакси да вземем купа, тя няма как да замаже положението, в което сме. Купите са утехи за тези, които не могат да спечелят друго.
Топ 4 също не бива да е цел за клуб като Юнайтед. Аз дори съм съгласен няколко години да сме извън ШЛ, стига да се махнат паразитите, изсмукващи клуба.
Относно вчера - основната вина е на Моу. Първо, защото отново се върна назад да пази резултат и второ , защото продължава да разчита на това говедо фелайно. Това не е стила на Юнайтед, който той заяви гръмко при представянето си, че ще върне.
Няма какво да обвиняваш Оливър - той толкова си може. Както и всички други английски съдии - олигофрени до един.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   05.12.2016 18:35

Даже и с този посредствен куманоид взехме точка на мъдурко :ura: :wave:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   05.12.2016 21:04

Куман е един от най-талантливите треньори първенството. Виж какво направи със светците. А Моу трябваше да направи чистка още в началото. Освен това и грам ме се е развил от първия си престой в Челси. Футболът се промени, вече победите с 1-0 не минават.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   06.12.2016 09:04

Hiksa написа:
Куман е един от най-талантливите треньори първенството. Виж какво направи със светците. А Моу трябваше да направи чистка още в началото. Освен това и грам ме се е развил от първия си престой в Челси. Футболът се промени, вече победите с 1-0 не минават.

Еееее, браво! Един сектант прогледнал :-D . Поздравления.

Сега за Куман. Гледам аз, гледам. С голямо желание приех назначаването му, Стартира страхотно и ....дотам. В последните 10 мача имаме една единствена победа срещу Уест Хям, другото са загуби от Борнемут, Бърнли, същият тоя Саутхямптън на който Куман трябва да му знае и кътните зъби, Челси 5:0 !!! и домакинска от Норич за купата на лигата, както и домакински равенства с Палас и Суонси.

Както виждаш не сме играли с топ отборите, а с баберик основно. Това са резултатите му в последните 2 месеца и половина и след страхотният старт това е необяснимо. Определено отбора е в криза, за което няма кой друг да е виновен.

Но както и да е, ако беше само горното, аз лично бих му дал кредит на доверие, а и не е като да не съм свикнал с поредният пропилян сезон. Обаче не е това. Цитирам:

Цитат:
Ако Ромелу пожелае да играе за Евертън до края на кариерата си, ще знам, че е загърбил нещо. Неговият потенциал е по-голям и той заслужава да играе в по-престижен клуб от Евертън

Идиот куманоиден, ако ти не си наясно в какъв отбор си попаднал, накъде си тръгнал? Взимай си чукалата и си търси престижен клуб, тупанарка смотана. ОСТАВКА!!!

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   06.12.2016 13:24

BatRado написа:
Чаво, сезона вече е провален. Дори и да успеем някакси да вземем купа, тя няма как да замаже положението, в което сме. Купите са утехи за тези, които не могат да спечелят друго.

Радо, не мисля така. Шампионата отиде, но за да има някакъв ако мога да използвам фразата "летящ старт" за следващия сезон, то трябва да има купа, или две, или три, колкото и невероятно да звучи. Защото реши ли да ги хвърли за лига Европа, аз лично не виждам някой отбор, който би могъл да им попречи да я вземат, колкото и да съм пристрастен. Купата на лигата е близо, а ФА Къп още не е започнала. Отборът тръгва, поне за мен. Бавно, но набира обороти, като да, Топ 4 е далеч, но не е невъзможен. Просто трябва търпение...
:cheers:

Изображение

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   06.12.2016 15:25

goro_levskara написа:
BatRado написа:

Радо, не мисля така. Шампионата отиде, но за да има някакъв ако мога да използвам фразата "летящ старт" за следващия сезон, то трябва да има купа, или две, или три, колкото и невероятно да звучи. Защото реши ли да ги хвърли за лига Европа, аз лично не виждам някой отбор, който би могъл да им попречи да я вземат, колкото и да съм пристрастен. Купата на лигата е близо, а ФА Къп още не е започнала. Отборът тръгва, поне за мен. Бавно, но набира обороти, като да, Топ 4 е далеч, но не е невъзможен. Просто трябва търпение...

Хора с Мъдото нищо не можете да направите. И да спечелите нещо през този или другият сезон, то идва третият, а там скандалите и провала е неименуем. Колкото по-рано се отървете от тоя спаружен ташак и заложите на някой, който да гради с години, толкова по-добре за вас.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   06.12.2016 16:15

bai Momchil написа:
Хора с Мъдото нищо не можете да направите. И да спечелите нещо през този или другият сезон, то идва третият, а там скандалите и провала е неименуем. Колкото по-рано се отървете от тоя спаружен ташак и заложите на някой, който да гради с години, толкова по-добре за вас.

Момчиле, не казвам, че нямаш право по принцип. Но нали видяхме какво стана с плана за градене с години и съответния мениджър.

Според мене всеки клуб си има определена специфика и както при едни вирее политиката с чести смени и форсирания на състава, при други плавните и по-продължителни процеси носят повече плодове.

Нашият клуб е хептен особено животно, най-вече поради факта, че в продължение на 27 години беше воден от един и същи мениджър, който пък се оказа и най-добрият (при все че не понасям класации, мисля, че статистическите факти говорят предостатъчно в подкрепа на това твърдение). Така че ние просто нямаме опит в тази насока - нито знаем в каква стратегия да се целим, нито знаем на кого да заложим за осъществяването и. А "размера" ни като клуб в момента по-скоро ни пречи отколкото ни помага.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   06.12.2016 19:23

goro_levskara написа:

но за да има някакъв ако мога да използвам фразата "летящ старт" за следващия сезон, то трябва да има купа, или две, или три, колкото и невероятно да звучи. Защото реши ли да ги хвърли за лига Европа, аз лично не виждам някой отбор, който би могъл да им попречи да я вземат, колкото и да съм пристрастен. Купата на лигата е близо, а ФА Къп още не е започнала. Отборът тръгва, поне за мен. Бавно, но набира обороти, като да, Топ 4 е далеч, но не е невъзможен. Просто трябва търпение...

Жорка, аз не съм изгубил търпение, нито хвърлям кой знае колко нерви. Стоя и си чакам по-добрите времена :first:
Да, отбора играе по-добре от предишните сезони, спор няма, но нямам спомени да сме губили толкова точки , по такъв идиотски начин за толкова кратък период. Вчера мернах, че този сезон сме изгубили 7 точки в последните минути на мачовете.. най-много от всички. Отделно пред гола показваме ужасна неефективност, едва ли не високомерие, което е необяснимо за мен.
Няма как да приема класиране в Топ 4 за успех, абсурд.. Всичко по-различно от шампионска титла е провал. За ФА Къп тепърва ще играем, но.. не е като титлата, мисля, че си съгласен. За тенекийката EFL Cup няма какво да говоря.. отделно от нея засега ни разделят Хъл и може би Ливърпул...

Лига Европа... виж тук мисля по друг начин и бих се зарадвал, ако я вземем...не защото е много ценна, а защото не сме я печелили никога. Мисля си обаче, че има поне няколко отбора, които може да ни излъжат... не надиграят, а излъжат! Да не забравяме и новите попълнения, които ще дойдат от ШЛ...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   06.12.2016 19:27

bai Momchil написа:
и заложите на някой, който да гради с години, толкова по-добре за вас.

Момчи, преди 3 години заложихме на един, дето трябваше да гради. За 10 месеца, освен че подобри куп рекорди, негативни естествено, единственото друго с което ще бъде запомнен, е безкрайните центрирания, центрирания, центрирания.... Направи от шампионския отбор на Съра, спечелил титлата с 10 точки преднина, една пародия, която за малко да свърши на 6-то място...

Последна промяна BatRado на 06.12.2016 19:33, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   06.12.2016 20:17

BatRado написа:
bai Momchil написа:
и заложите на някой, който да гради с години, толкова по-добре за вас.

Момчи, преди 3 години заложихме на един, дето трябваше да гради. За 10 месеца, освен че подобри куп рекорди, негативни естествено, единственото друго с което ще бъде запомнен, е безкрайните центрирания, центрирания, центрирания.... Направи от шампионския отбор на Съра, спечелил титлата с 10 точки преднина, една пародия, която за малко да свърши на 6-то място...

И кво направихте след това? Взехте светия Граал. Що за логика?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   06.12.2016 21:05

bai Momchil написа:

И кво направихте след това?

Не казвам, че сме направили най-правилното нещо.. Изобщо след оттеглянето на Съра и на Гил, смислените неща, случващи се в клуба, се броят на пръстите на едната ръка.
Аз лично бях оптимист за ЛВГ, заради опита му при работата с млади футболисти, (даже бях писал тук в края на миналия сезон, че вместо да се уволнява, е по-добре да му се предложи пост в академията), но начинът му на работа очевидно е остарял и неефективен за сериозния футбол.
За Моу не искам още да давам оценки, редно е да му се даде време поне колкото на Избрания, преди да се сложи на дузпата, но определно след САФ и Гил остана вакуум, запълването на който ще отнеме време и ще станем свидетели на доста мениджърско лутане.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   10.12.2016 16:54

Е, 30 години не сме падали от тия, ама що да не запишем един разгром... Махай се бе мръсно барселонско мекере. Вън бувкаш куманоиден разтвор! Вън че отиваме на изпадане.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   10.12.2016 17:03

Кой ще го изхвърли Куман бе, Момчиле? Знаеш ли какви неустойки си пазарят вече т.нар. "топ треньори"? Заплатата до края на договора + всевъзможни екстри. Никой не си взема шапката с достойнство.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   10.12.2016 17:10

SUBXERO написа:
Кой ще го изхвърли Куман бе, Момчиле? Знаеш ли какви неустойки си пазарят вече т.нар. "топ треньори"? Заплатата до края на договора + всевъзможни екстри. Никой не си взема шапката с достойнство.

Еми като не го изхвърли ще ходим в чемпиъншипа... Даеба и барселонската мастия, даеба.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   10.12.2016 17:18

Всъщност, ако трябва да сме честни, с какво Куман е заслужил да бъде уволнен? Ти какво си очаквал? Да се намести сред големите на върха? След 1/3 сезон? Вие поне сте по граденето, не бих видял абсолютно никакъв смисъл в подобен ход, а и не мисля, че ръководството ви изобщо обмисля такова нещо. Според мен всичко опира до отрицателното мнение, което вече си си изградил спрямо Куман и както всички ние тук знаем, то никога повече няма да се промени.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   10.12.2016 17:29

SUBXERO написа:
Всъщност, ако трябва да сме честни, с какво Куман е заслужил да бъде уволнен? Ти какво си очаквал? Да се намести сред големите на върха? След 1/3 сезон? Вие поне сте по граденето, не бих видял абсолютно никакъв смисъл в подобен ход, а и не мисля, че ръководството ви изобщо обмисля такова нещо. Според мен всичко опира до отрицателното мнение, което вече си си изградил спрямо Куман и както всички ние тук знаем, то никога повече няма да се промени.

Ми ето на прочети малко по-нагоре съм обяснил защо. Вече мачовете станаха 11, а току що записахме първа загуба от 30 години и срещу Утофорд. И да, нека градим ама с треньор, който знае какво е Евертън. А всъщност какво значи да градим, след като Куман пое един изграден отбор? Единственият, който напусна отбора през лятото беше Стоунс, а не е да сме били в някаква криза и отбор да се е разпаднал, че да градим.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   10.12.2016 18:00

Това пък защо си го приел така вътрешно? Би трябвало отдавна да си наясно с факта, че нищо не се казва току-така. Не допускаш ли вероятността Куман и Лукаку да не се понасят? Представи си какво ще стане ако това излезе наяве. Цената му моментално ще падне наполовина, понеже всички акули ще знаят, че иска да се маха оттам. Това естествено е само една вероятна постановка. Варианти има много. Всичко се върти все повече около парите и самата игра все повече ще бъде изтласквана на заден план.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2016/2017 - обща тема за коментари   |   10.12.2016 22:57

Лестър 4-2 Манчестър Сити :rock: След утрешния мач на Челси с Уест Бромич, Сити вероятно ще са на 7т. от първото място :dance: Аз все пак продължавам да стискам палци за титла на Ливърпул.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 233 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща