Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:52

Отговори на тема  [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 87  Следваща
ЦСКА - сезон 2016/17 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   20.11.2016 23:57

http://www.sportal.bg/news.php?category&id=635282&s=fb

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   27.11.2016 20:46

Keanu написа:
Хубавото е, че взехме трите точки - наистина редуваме силен със слаб мач, което означава, че ще смажем Верея другата седмица

мдааа точно така стана ...смазахте ги ..нищо другия сезон

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   27.11.2016 21:04

Стоичков до каквото се доносне, след като не е футболост, не става. С това ръководство трудна работа.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   27.11.2016 21:33

Нищо ниво? Такива резултати са традиционни в историята на Литекс.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   27.11.2016 22:05

Аз успях да гледам първото - играта ми хареса, като освен гола имахме доста положения и една греда, а момчетата се стараха и се раздаваха. Второто не знам какво се е случило, но е трябвало да вкараме още...
Хаха - футболистите тръгнали да се прибират в съблекалнята, но Ганчев ги върнал обратно на терена да тренират...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   27.11.2016 22:50

А, вече имаме нов тренер - Стамен Белчев. Да вземе и някой друг играч от втория отбор заедно с него...

Последна промяна Keanu на 27.11.2016 22:51, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   28.11.2016 17:56

Спортал ....

http://www.sportal.bg/news.php?news=636669

"Всеки път едно и също - повторения до втръсване. Колко удобно само. След безпрецедентния акт от страна на държавата и милионния подарък, който е за сметка на българския данъкоплатец, всички други са виновни за състоянието на ЦСКА-София. Само не тези, които получиха на тепсия клуба. Без да минават по каналния ред. С лека гимнастика, без да чакат, да полагат усилия и да плащат задължения. Влязоха през парадния вход - директно в Първа лига.

В отчаяните опити на ръководните фактори новото дружество да получи легитимация, ситуацията на “Армията” стана нетърпима. Няма нищо забранено. За тях в пълна сила важи фразата…”целта оправдава средствата”. Няма чужди и свои, няма легенди и приятели. Всеки, който се осмели да кажа истината, е сочен с пръст и моментално е обявяван за враг.

Тези, които не играят по свирката и имат “наглостта” да мислят различно, изразят своето виждане и несъгласие с водената от ЦСКА-София политика, са порицани и изгонени. Независимо дали намеренията им са чисти и искрени, и имат желание да помогнат. Според тях всички искат да им навредят и съсипят. Критика не се приема и всяка такава се смята за преднамерена и тенденциозна.

Може би и има и такава, но хората от “Армията” не влагат никакво усилие да отсяват казаното и написаното. За тях всички слугуват и защитават нечий интереси. Защо поне веднъж не си помислят, че има хора, които искат да видят автентичен и силен ЦСКА. Да играе успешно в Европа и гордо да носи емблемата с трите звезди. Да разполага с модерна тренировъчна база и европейски стадион. Без значение как се казва собственикът и кой е треньор.

Погледнете отношението към футболистите. Върнаха Галчев само поради една причина. При нов провал, феновете да бъдат по-благосклонни. Потресен съм от снощната случка. Нямам представа кой е взел “гениалното” решение, но да наредиш футболистите на големия пеналт след мача и да ги караш да шутират на празна врата, е чиста проба публично унижение.

Абсолютна гавра с тяхното достойнство. Това наподобява на нещо от сорта на: “Некадърници, нека всички видят какво представлявате”! Нека ги чакат после да играят без страх. Може всичко друго да правят, но нямат да играят уверено и със самочувствие."

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   28.11.2016 18:58

Яко сипват върху Ганчев особено медията на Гела.
Освен това от къде знаят, че Ганчев е наредил това - "все едно камерата на БТВ го е заснела"...
Абе ако трябва и обиколки на стадиона и лицеви опори след това ще правят - за парите, които взимат и това им е малко. Ред и дисциплина са нужни...

Последна промяна Keanu на 28.11.2016 19:10, променена общо 3 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.11.2016 17:53

Култово интервю на Петър Жеков - уж ги усеща, не знам как така бързо, бързо е припознал (-София), сега го боли човека, казва си каквото му е, ще се усети с времето ... :-D

Цитат:
"Легендарният голмайстор на Берое и ЦСКА Петър Жеков беше първият ветеран, който припозна ЦСКА-София през лятото. Най-големият български реализатор за всички времена следи събитията в Борисовата градина и не прощава грешките. Затова вестник "7 дни спорт" потърси носителя на "Златната обувка" за 1969 година за интервю.

- Г-н Жеков, какъв е вашият коментар за последните събития на "Българска армия"?
- Логично. Румънецът поне постъпи мъжки, даде каквото можа на ЦСКА-София, опита се да постигне някакви резултати, но явно не му се получиха нещата.

- Защо според вас не му се получиха на Йорданеску?
- Няма как да му се получат, млад е, на 38 години. Знае само английски, дошъл да говори чужди езици тук, не да ги учи на футбол. Научи ги само на висока преса, това е нищо. Друго - не могат да я ритат във вратата. Идея нямат в центъра. Да не говорим, че не им е ясно какво е ЦСКА. Толкова за този млад румънец.

- В интервюто си снощи Йорданеску каза, че е усещал негативизъм от самото начало в Борисовата градина?
- Аз съм си говорил с феновете, голяма част от тях не успяха да го възприемат като треньор. Не става въпрос дали имаме лично отношение към него. Прекалено е млад, за да се учи на гърба на ЦСКА.

- Как тогава се стигна до неговото назначаване?
- Сега ще ви разкаже една интересна случка. Разви се един ден, преди да освободят Ицо Янев, не помня каква беше издънката на отбора. Знам, че Христо Стоичков беше в България и в ресторант събра мен, Джеки Димитров, старшията Пенев. Беше на Гришата синът му там - Данаил. Самият Ганчев май беше в чужбина. Седяхме, Ицо черпеше и в един момент започна да говори: "Трябва да търсим нов вариант за треньор." Посочи Старшията и каза: "Той е голям, но е по-скоро за почетен президент. Бат Жека, ти може да помагаш, но ще търсим вариант отвън." И замина на другия ден за Румъния, срещна се със своя приятел Джика Хаджи. Нали го знаете Ицо, той е на настроения. Говорил с Хаджи, предложили му Йорданеску. Не знам как е станала работата с Ганчев, но май му се е обадил по телефона. Така го взехме това румънче. Но момчето постъпи мъжката, така се прави.

- Кой според вас трябва да е новият треньор?
- Категорично Любо Пенев. Аз съм бил негов треньор едно време, като бяхме ЦФКА Средец. Готвех ги индивидуално и Ицо, и Емо, и Любо. Какво да ви кажа, гениални футболисти, но само Любо става за треньор. Той трябва да е! Проблемът е, че с Ицо не се обичат. Доколкото аз знам, когато Ицо му е подарил копие на "Златната топка" и го е поканил на бенефиса, Любо нещо отказал. Оттам нещата не са наред между двамата. Иначе Любо няма да има против, но онзи, гениалният номер 8, няма да го приеме.

- В името на ЦСКА не биха ли се разбрали?
- Какво да кажа, не мога да ги набарам двамата за разговор. Иначе ще им издърпам ушите и ще се разберат. Всички в клуба са прекалено респектирани от двамата и не смеят да им казват истината в очите. Нямам достъп до Стоичков, иначе бих му обяснил, че за ЦСКА трябва да направи компромис. Мен много ме слуша и уважава, но за съжаление това е положението.

- Да, така е, знаем уважението му към вас, винаги е признавал, че сте го научили да бие знаменитите фаулове.
- Сега ще ви разкажа още една интересна случка с Ицо. Веднъж като играч на Барселона се прибираше в България. Не знам по какъв повод, но май нямаше кой да го чака на летището и ме помоли да го взема. По пътя ми каза: "Бат Петьо, ще ти кажа нещо, но няма да ми се сърдиш." Питам го какъв е проблемът, той в Барселона, аз в София. Ицо започна да ме връща към старите времена. Беше 1987 година, бяхме ЦФКА Средец, а аз помощник на Пенев. Работих за 42 лева премия в клуба, защото нямаше щат. Останалите пари ми ги събираха футболистите. Оставахме с Ицо, Любо и Емо Костадинов след тренировка на Панчарево да ги уча на шутове. На Ицо му показвах фаулове, да играе с глава, че не можеше. Емо и той бързо напредваше. Любо като левичар една година не успях да го науча да рита с десния крак. Тези с десния крак по-лесно се научават с левия. Но обратното е тежко! Колко пот хвърлихме. В крайна сметка се научи. Та Ицо ми разказа защо ме е псувал на онези тренировки. След края им ги карах да целят горната греда от центъра. Тренирахме, тренирахме, на мен ми омръзваше и им казвах така: "Момчета, слагам топката на центъра. Който уцели горната греда, е свободен. Другите продължават. Аз се прибирах в бунгалото да се изкъпя. Преобличам се, излизам, те продължават. Чак тогава се смилявах. Ицо ми каза: "Бат Петьо, колко псувни си отнесъл, бедната ти е фантазията."

- Как виждате развитието на ситуацията и какво знаете за новия треньор Стамен Белчев?
- Сигурно е човек на Гришата, не го познавам момчето. Явно го слагат да изкара годината. Доколкото разбрах, след мача, когато Йорданеску е подал оставката, набързо са се събрали в треньорската стая. И дори дочух, че пак не са искали да го освобождават. Но човекът е поискал да си тръгне по взаимно съгласие. Явно затова са извикали това момче (б.а., Белчев). Колко време ще остане, не знам."

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   29.11.2016 20:46

Как няма да припознае? Нали ГГ му купи вермането срещу ЦСКА, демек купи него.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   01.12.2016 22:20

Съкратихме разликата с Левски на 6т. а ако не бяхме се издънили в някои мачове можеше и пред тях да сме. Но има много мачове още - а с Левски ще имаме още цели 3, като ще е закономерно и трите да си ги вземем, че като ги гледах вчера са бая зле...

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   02.12.2016 09:03

Keanu написа:
Съкратихме разликата с Левски на 6т. а ако не бяхме се издънили в някои мачове можеше и пред тях да сме. Но има много мачове още - а с Левски ще имаме още цели 3, като ще е закономерно и трите да си ги вземем, че като ги гледах вчера са бая зле...

Срещу фалиращият Левски закономерно ще вземем победите. Те доиграват по някакъв начин сезона и през юли отиват у В група, за да видят колко е хубаво. Следва и за тях припознаване, мелета по между си и засади. Говедата ще се изядат сами.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   02.12.2016 15:39

Keanu написа:

Абе все се каня да те питам, понеже постоянно броиш колко хора ходим на Герена, а и като цяло си активен по въпросите на публиката, та се чудех на Армията още ли ходят по 25 хиляди припознавачи всеки мач или сега като е по-студено бройката спадна до 15-20 хиляди? :whistle:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   02.12.2016 18:48

spurs написа:
Keanu написа:

Абе все се каня да те питам, понеже постоянно броиш колко хора ходим на Герена, а и като цяло си активен по въпросите на публиката, та се чудех на Армията още ли ходят по 25 хиляди припознавачи всеки мач или сега като е по-студено бройката спадна до 15-20 хиляди? :whistle:

:laugh: Е чак до 15-20 хиляди не са спаднали
Шегата на страна, но нещо зимата май на никой не му се ходи - все нещо имало... студено било незнам кво си - викам им абе напукваш се преди мача стабилно и какво ти пука студ... лигльовци. Вашите гледам и те си намират оправдания - треньора, играчите, СТД, собственика, таблото, козирката...

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   03.12.2016 18:36

Keanu написа:
spurs написа:
Keanu написа:

:laugh: Е чак до 15-20 хиляди не са спаднали
Шегата на страна, но нещо зимата май на никой не му се ходи - все нещо имало... студено било незнам кво си - викам им абе напукваш се преди мача стабилно и какво ти пука студ... лигльовци. Вашите гледам и те си намират оправдания - треньора, играчите, СТД, собственика, таблото, козирката...

да ама днеска за мача със Славия кабриото се пука по шевовете ....... от студ де :laugh: :laugh: :laugh:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.12.2016 19:42

Цитат:
Ръководството на Футболен клуб ЦСКА държи да ви информира, че към момента в клуба все още няма постъпило решение от БФС къде трябва да се състои срещата между ЦСКА и Локомотив (ГО).

Не смятаме, че е нормално 3 дни преди въпросния мач ръководителите на родния футбол да нямат яснота къде ще се проведе въпросният двубой!

Смятаме целият този цирк за целенасочена атака към Футболен клуб ЦСКА.

Очакваме нормална, адекватна и независима позиция от БФС по казуса в спешен порядък!

Клоуните от делиорманския цирк дали ще благоволят да споменат къде ще се играе мача поне няколко часа преди началото, че поне да има некакъв шанс футболистите да пристигнат... Това вече е прекалено!

Последна промяна Keanu на 07.12.2016 19:44, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.12.2016 20:21

Абсолютно, титлата им виси на косъм и яко са се уплашили, но няма да успеят да ви спрат!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.12.2016 21:29

Е те искат максимално да се подсигурят с поне 30т. и да не мислят за първенството. Не ми се мисли какво ще става ако наистина титлата им висеше на косъм.
Освен това дори и да сме много далеч Домуса още си спомня за "делиорманската гелосана мастия"... убеден съм, че още му бърка отзад...

Последна промяна Keanu на 07.12.2016 21:31, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   07.12.2016 21:51

Супер интервю с Атанас Борносузов на официалния сайт.Влезте и го прочетете.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   09.12.2016 16:09

Бухахахахахаааааа, благодетеля-спасител на 'автентичните' господин Ганчев предложил на феновете вариант с Наско Сираков за шеф на ЦСКА :rofl: :rofl: :rofl:
Е тоя взе да ме кефи, след като си направи гаврата да преоблече играчите на Литекс в екипи на бившето СЦКА и да накара феновете да ги аплодират, сега иска да накара всички да викат от ''НСПП'' до Насе, Насе .... :-D Феновете били приели "резервирано" предложението :-D Помолил ги и за отлагане на търга с емблемата .... която незаконно си ползва на сайта :-?

Смех, Ганчев в ЦСКА завинаги :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 87  Следваща