Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 06:31

Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
~ Игри в клуба ~ 2016 г. ~ 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игри в клуба ~ 2016 г. ~   |   28.11.2016 20:22

Честито първо място на Терми. Дявола гледам не може да го преживее и си е оставил едно 1. пред името ;-)

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игри в клуба ~ 2016 г. ~   |   28.11.2016 20:36

alessandron написа:
Честито първо място на Терми. Дявола гледам не може да го преживее и си е оставил едно 1. пред името ;-)

...
Благодаря, Сандро!
Дори с бойкота на Олимпиадата удържах първото място :)
Интересно е дали другата година ще продължи играта.
Аз бих искал, разбира се, но крайната дума е на Дявола.
Най-голямото благодаря, всъщност е за него!
Достоен подгласник!

Последна промяна terminator на 28.11.2016 20:37, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игри в клуба ~ 2016 г. ~   |   28.11.2016 20:55

Честито на Терминатора! :first:
във футболната Мания така и не може да се пребори с Дявола, но ето, че го би в най-силната му територия - Тенисманията. Играта която го е белязала за вечни времена. И то инфарктна победа решила се едва в събота на мач на двойки за купа Дейвис... Досега не е имало толкова драматичен завършек на сезон!
В крайна сметка победата на Терми е заслужена, защото спечели две ГШ титли, а пропусна и олимпиадата, т.е. има една игра по-малко през сезона. Но пък имаше и сериозни дупки от което можех да се възползвам и за това ме е яд, защото държах нещата в ръцете си и водех буквално през по-голямата част от сезона, като в края можех и да контролирам събитията и знаех колко ще ми трябва минимум като разлика преди купа Дейвис и евентуално 1 място там на Терми и въпреки това се провалих. Но този провал е заслужен и следствие на разочароващия ми сезон като цяло и следствие на силната първа половина на Терми, така че всяко нещо си има и своето логично обяснение.
Трети завърши Нуфа, който можеше да се бори дори и за 1-то място, но пропусна много кръгове и някои ключови момента. Но ако имаше класация по полезна успиваемост за годината, то той щеше да е първи.
За първи път в цялата история на играта цели 9 различни юзъра печелят поне 1 титла през годината. Това ако не е доказателство за супер изравнените сили в момента здраве му кажете. :-)

Браво на Роско, който покрай школовката си в тенис игрите взе да мачка във футболните такива?! Изобщо всеки минал през тенисманиите е имал завидна кариера в ПМЛ или индивидуалните футболни игри, нещо което абсолютно никой не може да отрече и си е някакъв феномен.
Роско печели престижната титла при мъжете! :-)

Нуфа заършва годината с 4 титли
а цели четирима маниаци са с по 3 титли! Това са Терминатора, Дявола, Роско и Сандро
Това също никога не го е било!

И айде ако за мен може да е болезнен провал второто място, но все пак съм втори и на някакви си 5 точки от победата, то какво да кажем за другите легенди от близкото минало? Агаси, Хенман, Сандро? Тотален крах. В топ 5 е само Хенман и то на петото място. Това никога не го е било. Явно както във всички сфери на живота и в играта е същото. Младите са по-нахъсани за победи, старите разчитат прекалено много на рутината си и не променят нищо. Класата може да е вечна, но ЕГН-то не прощава.
Видно е че със затъването на Надал и Федерер драстично затъва и форума. Не се пише толкова, не се дискутира, няма конфронтации, няма живец, умряла работа и в игрите.
А младите са твърде малко да запълнят дупката, а лошото е, че те си джиткат само в игрите и не допринасят с нищо за развитието на тенис форума, така че като цяло не съм оптимист за бъдещето на двата форума, но да видим...

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игри в клуба ~ 2016 г. ~   |   28.11.2016 21:05

Diavolo написа:
Честито на Терминатора! :first:
във футболната Мания така и не може да се пребори с Дявола, но ето, че го би в най-силната му територия - Тенисманията. Играта която го е белязала за вечни времена. И то инфарктна победа решила се едва в събота на мач на двойки за купа Дейвис... Досега не е имало толкова драматичен завършек на сезон!
В крайна сметка победата на Терми е заслужена, защото спечели две ГШ титли, а пропусна и олимпиадата, т.е. има една игра по-малко през сезона. Но пък имаше и сериозни дупки от което можех да се възползвам и за това ме е яд, защото държах нещата в ръцете си и водех буквално през по-голямата част от сезона, като в края можех и да контролирам събитията и знаех колко ще ми трябва минимум като разлика преди купа Дейвис и евентуално 1 място там на Терми и въпреки това се провалих. Но този провал е заслужен и следствие на разочароващия ми сезон като цяло и следствие на силната първа половина на Терми, така че всяко нещо си има и своето логично обяснение.
Трети завърши Нуфа, който можеше да се бори дори и за 1-то място, но пропусна много кръгове и някои ключови момента. Но ако имаше класация по полезна успиваемост за годината, то той щеше да е първи.
За първи път в цялата история на играта цели 9 различни юзъра печелят поне 1 титла през годината. Това ако не е доказателство за супер изравнените сили в момента здраве му кажете. :-)

Браво на Роско, който покрай школовката си в тенис игрите взе да мачка във футболните такива?! Изобщо всеки минал през тенисманиите е имал завидна кариера в ПМЛ или индивидуалните футболни игри, нещо което абсолютно никой не може да отрече и си е някакъв феномен.
Роско печели престижната титла при мъжете! :-)

Нуфа заършва годината с 4 титли
а цели четирима маниаци са с по 3 титли! Това са Терминатора, Дявола, Роско и Сандро
Това също никога не го е било!

И айде ако за мен може да е болезнен провал второто място, но все пак съм втори и на някакви си 5 точки от победата, то какво да кажем за другите легенди от близкото минало? Агаси, Хенман, Сандро? Тотален крах. В топ 5 е само Хенман и то на петото място. Това никога не го е било. Явно както във всички сфери на живота и в играта е същото. Младите са по-нахъсани за победи, старите разчитат прекалено много на рутината си и не променят нищо. Класата може да е вечна, но ЕГН-то не прощава.
Видно е че със затъването на Надал и Федерер драстично затъва и форума. Не се пише толкова, не се дискутира, няма конфронтации, няма живец, умряла работа и в игрите.
А младите са твърде малко да запълнят дупката, а лошото е, че те си джиткат само в игрите и не допринасят с нищо за развитието на тенис форума, така че като цяло не съм оптимист за бъдещето на двата форума, но да видим...

...
Някой път трябва да ми обясниш как правиш ранглистата. Така и не разбрах как загубих цели 72 т. след Дейвиса отстъпвайки с едно място надолу, в сравнение с миналата година /от първо на второ/. По моите сметки би трябвало да загубя само 20 точки, но очевидно не смятам както трябва.

Последна промяна terminator на 28.11.2016 21:06, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игри в клуба ~ 2016 г. ~   |   28.11.2016 21:06

Това което на мен най-много ми допада, а аз това много го ценя и във филмите и сериалите.
Развитието на даден герой/персонаж. В случая развитието на Терми...
Всички знаем, че в дира изобщо не пишеше в тенис клуба, тук се включи в игрите, което много приятно ме изненада навремето, но не съм си и мислел, че това е началото на нещо велико. И постепенно от един неузрял участник способен на страхотни победи и невероятни падения постепенно натрупа опит и с набраната инерция се научи да е постоянен в изявите си. И въпреки това печелеше малко игри и все не успяваше да спечели ГШ титла, което му бе и най-голямата цел. И ето че спечели, но не спря и до там, а мултиплицира тази си велика победа в още и още и ето на, 4 г. след дебюта си е световен номер 1!

Така че за финал, не искам да се повтарям и потретвам, но за пореден път Тенисманията се превръща във феномен повтарящ истини от реалния живот.
Как пък взе че стана баш така в годината в която Анди Мъри шокира света и Джокович и стана номер 1, точно в същата тази година, бат Терми шокира тукашния доминатор Дявола и стана номер 1?! Случайност, съвпадение? Да, ако бе за първи път, но не е...

Мдам... :-)

Оставям думата на новия номер 1 да обясни на всички останали как се случих така нещата и как стъпка по стъпка и сезон по сезон стигна до тук. Защото случайни неща няма, всичко е плод на много труд, факт. Кое промени в подхода си, на какво разчита, как изобщо направи това което направи.
Титла в годишния ранкинг. Две ГШ титли, победа в женската ранглиста, второ място в мъжката такава...

:arrow:

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игри в клуба ~ 2016 г. ~   |   28.11.2016 21:34

Развълнуван съм дами и господа, участници в тая страхотна игра!
Искам да благодаря на всички, които заварих тук.., и от които се учих. Учих се от всеки от Вас.., и от Роско и Наки включително.
Започнах да играя, щото съм заклет типстър, обичам залозите, коефициентите, теорията на вероятностите. Освен майстор на писаното слово, в което сте се убедили и математик, до мозъка на костите /плод на тоталитарната образователна система/:). Математик обаче, който обича песметнатия риск и предварително калкулираните високи коефициенти. Залагам, прогнозирам, играя/играех покер на високи нива. Пред Вас е участник на Главните събития в покер-турнирите в Мелбърн/2008 г. с вход от 10 000 австралийски долара и в Лос Вегас/2009 г. с вход 10 000 долара :)
Рискът обаче е нож с две остриета, неслучайно и Дявола отбеляза лъкатушещото ми представяне. Аз наистина смятам всичко, през конкретната игра, конкретната вероятност, до риска в генералното класиране. Е, успях.., но не гарантирам за другата година. Още първия кръг от Новата година всъщност ще отстъпя първото място. Първото място на АО е прекалено висока летва, дори да е повтаря, другите имат доста резерви.
...
Та, така.., лека - полека, стъпка по стъпка стигнах върха. Постижението ми остава в аналите. Смятам, ако Дявола продължи играта, да продължа и аз. Давам си сметка колко съм далеч от успехите на Дявола, Хенман, Сандро и Агаси.., но ще положа усилия да се доближа до тях.
...
Давам си също сметка, че горчив привкус остава във Вас това, че не вземам участие в дискусиите към тенис турнирите, които прогнозираме. Чета ги обаче, от край до край. Някои от прогнозите ми дори са повлияни от тях. Не обичам да пиша обширно на такива места. По същата причина не пиша и за ШЛ, Левски, ЦСКА и Лудогорец. Не ми е тема, знаете кое ми е тема и къде пиша надълго и нашироко :)))
...
Дано Дявола не е прав, и играта продължи. За мен е несериозно в този форум от над 300 участници да няма 10% почитатели на тениса, които да имат и упоритостта и постоянството да участват. На мен и Вие сте ми достатъчни, но колкото повече, толкова повече :) Прав е Дявола.
...
До нови срещи, другата година, според мен игра ще има, бих дал коефициент 1,20, че ще я има. Най-малкото знаейки егото но Дявола, той трудно ще се примири друг да изпее "лебедовата песен" на играта по тия ширини!
Весели празници, господа!
Ще се срещнем в Мелбърн!

Последна промяна terminator на 28.11.2016 21:41, променена общо 3 пъти

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Игри в клуба ~ 2016 г. ~   |   29.11.2016 01:26

Поздрави на всички победители :-) :handshake:

... и благодарности на Дявола за упоритата работа през годините :cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2