Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:17

Отговори на тема  [ 479 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Следваща
Australian Open 2017 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 05:31

Въпросът бе риторичен Наки. :)
Отговорът ти е показателен...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 05:32

Винъъъъъъъъъъъс :cheers: :first:

на 36 г. отново на полуфинал в Мелбърн, 14 години по-късно!!! :moufan:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 06:54

Коко гази Мугуруза, 6:0 във втория сети чиста победа в два сета, в уникална форма е американката, учудвам се, че само Девола е заложил за нея. Не напразно отстрани и Кербер ....

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 07:19

Кокоо :first:
леле как само размаза испанската боткиня, кефффф
да го бях сложил дерби този мач и можеше да ми честитите титлата в Манията :-P

Балет, Нуфа го кове дори на точен, еваларка.

Значи Коко както се казва е в зоната. Подобно на Вердаско или Гонзалес навремето, когато бяха в пик и размазваха с уинъри от всички краища на корта.
Коко винаги е била мега агресивна, но големия и проблем беше, че нямаше абсолютно никакво постоянство дори само в рамките на един турнир. Коко е адски емоционална и това е големия и проблем, преди ако тръгнеше лошо мача и се предаваше, но ето че от една година насам, лека-полека когато се работи с ясна идея, всичко може да се оправи. Другия и проблем бе движението по корта. Винаги е имала сервиса, ретура, мощта, но придвижването и по корта, да намери тайминга бе ахилесовата и пета и това + емоциите, които изливаха на талази от нея и пречиха много в миналото и за това чак сега на 26 години записва първия си полуфинал в турнир от шлема.
Много слънчево момиче. Усмихната, позитивна, удоволствие е да я гледаш и да я слушаш на интервютата. Лудетина абсолютна. Направо ще ми стане любимка, дано само запази тази константност, а да не се окаже момиче за един турнир, но дори и така да е, пак не е малко. Световния тур има нужда от повече такива тенисистики вместо досадни бот връщачки като Кербер, Воза, Агата и т.н.

Мугуруса просто не знаеше къде се намира, съжалих я в един момент. Беше голям срам и унижение за нея. Каквото и да правеше, топката се връщаше с уинър.

Коко победи три шампионки в турнир от шлема - Винчи, Кербер и Мугуруса + полуфиналистка в турнир от шлема - Бушар. Бушар, която най-накрая намери своята форма и игра. Специално техния мач бе украшението на турнира досега. Прекрасен мач и явно след тази победа Коко се отприщи, най-накрая си повярва истински и това + подобреното движение по корта и намирането на баланс между взривната и постепенна атака я превръщат в огромна заплаха пред Серина/Плишкова.

Мача и срещу Винъс обаче ще е сложен, защото първо Коко е голям фен на сестрите и има огромен респект от тях, те са и идоли и пр. Ходила е да гледа мачовете им като тийнейджър, учила се е от тях, а и Винъс също е в невероятна форма. Този мач ще е мега спектактъл според мен. И двете имат сервисите, ретурите и силата и направо ще е взривоопасно. Винъс има по-доброто движение по корта и огромния опит и рутина, но Коко е както казах в зоната и ако сервиса не я предаде е лек фаворит, стига психологически да не се поддаде, защото навлиза в непозната територия.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 07:37

даа,добре си я описал и мен ме кефи как говори и как се държи и шегаджийка си пада, малко по мъжкарана ми идва, но наистина е в зверска форма, Винъс е пътница, тя не е била тествана до тук. Ще видим де.

Работата отива на три американки на полуфинал, ако Конта не поднесе приятна изненада :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 07:45

Интересна и любопитна статийка и класация

http://www.ausopen.com/en_AU/news/artic ... lutch.html

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 08:01

До тук вечерните сесии с мъжкото участие там са голямото разочарование на турнира.
Все още чакаме големия спектакъл, нещо традиционно за този турнир.

Какво имахме до тук:

1. Федерер - Мелцер - не го гледах, може би е бил интересен мач, но говорим за 1 кръг и явен фаворит. Не фърфи някак си.
2. Джокович - Вердаско - този мач бе очакван като някаква страшна гладиаторска битка, но мач имаше само във втория сет. Голямо разочарование.
3. Мъри - Рубльов - не съм гледал, но и няма смисъл да се коментира.
4. Надал - Багдатис - на корта имаше само един тенисист.
5. Федерер - Бердих - и тук се очакваше адски много, а то бе един монорецитал
6. Григор - Гаске - същата работа като Ноле - Нандо и Фед - Бердих. Големи очаквания и никакъв мач, за което виновен е гъсока.
7. Федерер - Нишикори - до тук това е мач номер 1 на вечерните сесии, но е много далеч от определенията за зрелище, класика и пр. Хубав мач, но с много грешки и женски обрати.
8. Надал - Монфис - абсолютно същото като 2, 5 и 6. Очакваше се зрелище, вместо това гледахме циркаджийствата на един абсолютен клоун.

Какво предстои:

9. Федерер - Миша - тук поне ще има много красота, ама въпросът е интрина дали ще има. Фед е ужасен мач-ъп за Миша и като цяло за тенисисти играещи неговия стил. Подари му и двойна порция лешник в Хале.
10. Надал - Раонич. Е тук вече няма празно. След толкова много провали, мисля че най-накрая ще получим гладиаторското зрелище. 4/5 сета класика.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 11:26

Diavolo написа:
Въпросът бе риторичен Наки. :)
Отговорът ти е показателен...

Хакерите НЕ лъжат! Поне тези де. :yes: ;-)

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 11:54

Хмм, засега мач Федя-Миша няма. Гавра с умрял човек... :-( Дано Мишката се посъживи сега. :yes:

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 13:32

тая Коко ще печели турнира май, по принцип не я харесвам, но явно играе турнира на живота си и ако задържи тая форма даже и сестрите трудно ще я спрат при положение че са дърти, но и опита е важен, а там те имат предимство, но първо да видя Серина как ще бие отличната Конта в началото на тоя сезон и после евентуално Плишкова, че ми е интересно и мисля че няма да успее :laugh: при мъжете очаквано швейцарците си взеха леко мачовете, утре ще е битката и шоуто при тях нищо чудно и двата мача да са 4-5 сета :-)

Последна промяна juve на 24.01.2017 13:33, променена общо 3 пъти

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 14:11

Зверев според мен вече беше поуморен и нямаше същата острота в сервисите си, както по-рано в турнира, което доведе до безброй печеливши минаващи от Фед. Все пак шапки долу - на 30 г. след толкова контузии направи велик турнир и ни отърва от присъствието на Съра. Надявам се повече млади играчи да вземат пример от него, да атакуват по-често мрежата и да осъзнаят, че срещу Мъри и Джокович печелившата стратегия е не еднотипното блъскане, а постоянно миксиране на ударите и темпото.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 14:19

Каква е тая Коко, отначало си викам Коко Шанел ли, не знам, ама като и рагледах профила в Уики ми стана ясно, че неслучайно е фен на сестрите си себеподобни: 185 см бизон с дебели целулитни крака, малко ми напомня на Девънпорт. Ясно е, че няма да съм за нея. Жалко за Мугуруса, явно не е във форма. Оттук съм за татуса и Конта, като че ли само първата от двете е с реален шанс.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 14:21

Не знам какво да мисля за Фед - Стан?! :outofspace:
принципно Стан трябва да е фаворитът, заради ранкинга и заради всичко което постигна през последните 3 години. Последната ГШ титла на Фед е 2012 г. а Вава има 3 за последните 3 години, включително и на последния проведен турнир от шлема.
Мачът ще е вечерна сесия, т.е. по-хладно време и по-тежки топки, по-бавна игра. Това трябва да даде предимство на Вавринка. Но разликата няма да е голяма, а тази година наистина корта е забързан, досега в Мелбърн не е бил толкова бърз, може би за това се правят и толкова рекорден брой асове и уинъри.
Вавринка няма победа на хард корт над Федерер, но на хартия точно в Мелбърн е мястото, където има най-голям шанс да стори това. Не знам 50 на 50 ми мача с леко предимство все пак за Стан, защото от мач на мач подобрява играта си. Това е характерно за него. Започва мудно и понякога мъчително, но от 1/4 финалите нататък е железен.
Разпиля Цонга. Много хора очакваха 5 сета битка и дори победа за Али, а франсето не записа дори и сет. Фед пък от друга страна лети по корта. Не знам, уф...

Последна промяна Diavolo на 24.01.2017 14:22, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 14:26

TheExorcist написа:
Каква е тая Коко, отначало си викам Коко Шанел ли, не знам, ама като и рагледах профила в Уики ми стана ясно, че неслучайно е фен на сестрите си себеподобни: 185 см бизон с дебели целулитни крака, малко ми напомня на Девънпорт. Ясно е, че няма да съм за нея. Жалко за Мугуруса, явно не е във форма. Оттук съм за татуса и Конта, като че ли само първата от двете е с реален шанс.

Нищо общо с Линдзи Дейвънпорт, по-скоро е подобрена версия на Дженифър Каприати, ама без успехите до тук.
Мугуруса си е във форма и в първия сет игра великолепно, просто нямаше абсолютно никакъв отговор на играта на Коко.
Мугуруса има проблем с движението по корта, а и Сам Сумик я кара да играе по-дефанзивно. Тя не е Азаренка и не това е нейната игра.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 14:44

Diavolo написа:
TheExorcist написа:

Нищо общо с Линдзи Дейвънпорт, по-скоро е подобрена версия на Дженифър Каприати, ама без успехите до тук.
Мугуруса си е във форма и в първия сет игра великолепно, просто нямаше абсолютно никакъв отговор на играта на Коко.
Мугуруса има проблем с движението по корта, а и Сам Сумик я кара да играе по-дефанзивно. Тя не е Азаренка и не това е нейната игра.

Не съм и гледал тениса още, но по първоначално впечатление визуално като телосложение, височина, бицепси и баджаци си е баш Девънпорт без успехите на Линдзито. Междудругото като спомена Дженифър, ме върна в един много хубав финал от Олимпиадата в Барселона ( любимите ми ОИ евър ) и изпаднах малко в носталгия. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 15:02

Знам, че ти е любимка и мен ме кефеше много много ама дрогата и алкохола и разказаха играта рано, рано. :-?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 15:25

Diavolo написа:
Знам, че ти е любимка и мен ме кефеше много много ама дрогата и алкохола и разказаха играта рано, рано. :-?

Респект все пак, че направи геройство и се върна на корта и спечели 3 шлема в началото на новия век, защото аз си мислех, че след простотиите средата и края на 90-те вече е приключила!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 17:08

на тая Коко и чета статия в кафето Ронда Роуза била на тениса, доста скандални изцепки има особено с рускините и дори с Маша се е заяждала значи не им цепи басма тая откачалка :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 17:28

juve написа:
на тая Коко и чета статия в кафето Ронда Роуза била на тениса, доста скандални изцепки има особено с рускините и дори с Маша се е заяждала значи не им цепи басма тая откачалка :laugh:

оне ден вика на съдийката, че била свирила аут половин час след като топката тупнала ... :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2017   |   24.01.2017 17:35

TheExorcist написа:

Е тя "татуса" па щото е по-добре?!?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 479 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  Следваща