Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:23

Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 18:36

трябва да се годни до дупка богопомазания масон! :devil:
днес злото победи и тениса умре, но Рафа ще се възроди като птицата феникс както много пъти е правил.
вамос!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 18:49

Diavolo написа:
днес злото победи и тениса умре, но Рафа ще се възроди като птицата феникс както много пъти е правил.
вамос!

:laugh: :dance: :rock: :cheers: :handshake:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 18:54

alessandron написа:
Това е положението! Анализи тепърва ще има, сега искам да кажа нещо на Дявола и Агаси - момчета, благодаря на любимеца ви, беше невероятен. С вас съм и ви прегръщам!

той си беше ГОАТ и преди това, нема нужда от тая тема, а що ми се струва, че леко преиграваш с тия поздрави за Надал, най-вероятно заради развръзката ... :innocent:

Иначе честито, лично на мен Фед никога не ми е бил суперпротивен, има стил и кефи. Няма друг с такава елегантна игра.

А Фед - Надал ще си остане като най-голямата класика за всички времена.

:cheers: :celebrate:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 18:55

Diavolo написа:
вамос!

Тенисът е по-жив отвсякога - Федерер е най-великият! :first: :celebrate:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 18:56

Balleta написа:
alessandron написа:
Това е положението! Анализи тепърва ще има, сега искам да кажа нещо на Дявола и Агаси - момчета, благодаря на любимеца ви, беше невероятен. С вас съм и ви прегръщам!

той си беше ГОАТ и преди това, нема нужда от тая тема, а що ми се струва, че леко преиграваш с тия поздрави за Надал, най-вероятно заради развръзката ... :innocent:

Иначе честито, лично на мен Фед никога не ми е бил суперпротивен, има стил и кефи. Няма друг с такава елегантна игра.

И ти преиграваш с всеки гол на Кристиянчо ;-) Айде, наздраве! :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 19:00

Само масон, не е ли и Илюменать?

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 19:03

Тенисът умрЕ само в съзнанието на Дявола.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 19:05

alessandron написа:
Balleta написа:
alessandron написа:

И ти преиграваш с всеки гол на Кристиянчо ;-) Айде, наздраве! :cheers:

преиграваш в смисъл, че го играеш полит-коректен, нема нужда, ;-) Знаем се кой как мисли :cheers:

Фогела пък отиде в другата крайност - победено било злото, какво зло бе Фогеле, това е само спорт, айде честито ти и на теб :cheers:

Тия двамата са орисини да правят финали класики

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 19:15

Balleta написа:
преиграваш в смисъл, че го играеш полит-коректен, нема нужда, ;-) Знаем се кой как мисли :cheers:

Фогела пък отиде в другата крайност - победено било злото, какво зло бе Фогеле, това е само спорт, айде честито ти и на теб :cheers:

Тия двамата са орисини да правят финали класики

Хаха, интересно, знаеш как мисля? Нищо не знаеш, както и аз за теб не знам, защото никога не сме общували на живо, а езикът на тялото предава огромен процент от емоциите. Знам как бих се чувствал от другата страна и затова съм искрен спрямо Дявола и Агаси като фенове - защото в това дерби по-често на мен ми се е случвало да ми се ще да се метна през балкона. Истината е, че съперничеството между двамата се изостри в съперничество между феновете им още в дир.бг основно заради Дявола и въобще нямаше да има толкова нерви иначе.

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 19:16

juve написа:
айде и аз да драсна нещо, въпреки че като фен на Рафа не ми е леко, но някак си през цялото време се вижда че не му е писано да извърви пътя до титлата на АО от 2010 винаги прави епики по 4-5 часа, но не става свършва горивото накрая дори и като водеше с пробив 5 сет се виждаше Роджър ще обърне и тая серия от 5 поредни гейма бе логична и заслужена. Федерер си е пипнат от някаква божествена намеса, не случайно е избран да прави велики неща, тъй че няма какво да се прави, освен да се признае величието му, а Рафа да продължава да се бори поне за още един шлем че това 14 дразни, напълно заслужава 15 и един ден ще я вземе, а Роджър му пожелавам ако може да направи и 20 заслужава ги напълно и ако си разпределя силите както тук може и да успее, но това няма значение а е само статистика, важен е тениса а той го играе като никой друг дори и на 35, честито да му е :-)

Напомням си да ти честитя специално РГ, ако стане напролет:))) На Дявола за Серинка ще му остане първото и последното честитене заради нещата, които изписа днес:P

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 19:29

Diavolo написа:
Честито на феновете на Федерер.
Федерер подобри рекорда на Сампрас (Надал можеше да го изравни) за най-голяма пауза между първа и последна титла от шлема в опън ерата - 14 години след триумфа му на Уимбълдън спечели още една титла от шлема.
Явно тенис боговете са казали, че два кариерни шлема никой няма да има, за това и Надал не успя за пореден път в Мелбърн. Един път, два пъти да е, да го приемем, ама това му е трети загубен финал тук, а това за Надал е абсолютно нереално и нелогично.
Мача бе на много високо ниво въпреки сериозната разлика в първите четири сета за този, който печелеше сета. Петия сет бе изключителен като ниво на игра, един от най-добрите които съм гледал. В сигурност в топ 10, да не казвам топ 5.
Не знам дали щеше да е по-различно ако Надал не се бе мъчил толкова много срещу Григор. Защото Надал игра силно и поне аз не видях да е уморен в петия сет, но това само той си го знае. Аз лично още не мога да повярвам, че това се случи и че е реалност.
Изключително тежка загуба, даже я слагам и пред тази от Вавринка 2014 г. Т.е .за мен това е най-болезнената загуба на Надал.

Цялостно погледнато победата на Роджър е заслужена, но начина по който стана не го очаквах и не бе логично. За първи път Федерер печели три петсетови срещи в рамките на един турнир?! И то точно сега на 35 г. Абсурдно просто. Според мен съдбата му сипа на куп за всички болезнени загуби в миналото. Сценария бе специално писан за най-болните му фенове. Та сигурно това им е и най-сладката победа в историята.

Аз обаче вярвам, че Надал не е свършил и че ще спечели Ролан Гарос за 10 път и че ще атакува още титли от шлема, включително и в Мелбърн. Т.е. не сме се отказали да гобин Федерер по титли от шлема.
Сандро, ти беше тотално отписал Надал, както впрочем и почти всички тенис специалисти. Повтаряте една и съща грешка вече години наред.
Умния човек си взима поука и надявам се повече няма да повтаряте тази грешка.
Тази загуба няма да демотивира Надал, а ще го накара да работи още по-здраво. Такъв ми е характерът просто.

Конректно в мача, Федерер издържа на бекхенд и там дойде малката разлика. Искаше ми се първия сервис на Надал да е малко по-ефикасен и да печели малко повече лесни точки, но уви. Ех, ако Надал имаше малко по-бърз първи сервис щеше да е къде, къде по-различно, но това е положението. Като цяло не ми хареса и форхенда му. В голяма част от мача бе плитък, трябваше да е по-дълбок, така както го умее, но уви.

Много си пристрастен. Надал има още една, макс 2 години тенис на високо ниво. Стилът на игра му е с много тичане. Вече не е на 25, краката ще му тежат и няма да може да прави ефективен слайд като играе в защита, особено на Ролан Гарос. Като стане на 35 абсурд да може да спечели Гранд Слам както Фед, който разчита повече на на техника.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 20:09

Henman написа:
Ключовият момент определено бе шестият гейм на петия сет, когато Фед беше в серия от изпортени брейкболи и ако Надал бе затвърдил за 4-2, обрат трудно щеше да се получи, но този път прошка нямаше.

Абсолютно и тук тенис боговете казаха, ''стоп Рафа, не и този път.''
геймпойнт за 4-2, страхотен сервис в тялото, малко късметлийски ретур с подлагане на Фед, топка на форхенда на Надал и вместо уинър милиметри просто костваха точката. Топката закачи филето и излетя в аут.
Това ми нампомня за финала 2012 г. Дежа ву се получи. И тогава Надал водеше срещу Джокович с 3-2 и пробив в петия сет и бе пробит именно за 3-3 след безумен пропуска от бекхенд в опразнения корт за 40-15. Какво нещо е съдбата. Не знам дали всички тези неща са били в главата на Надал, но не знам, чудо стана в този 5 сета, още не мога да повярвам. :-(

после при 3-4 се измъкна от 0-40 и си викам ей сега ако измъкне този гейм ще пробие в следващия съсипания Федерер, ама пак за малко не стана. При 5-3 за Федерер имаше 15-40, но това е положението. Надал е измъквал много такива мачове, време беше да отпие от горчивото.

Като цяло в петия сет сервис е оръжието което спечели мач за Фед и обратното попречи на Надал да го вземе.

Последна промяна Diavolo на 29.01.2017 20:11, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 20:36

Diavolo написа:
Henman написа:
Ключовият момент определено бе шестият гейм на петия сет, когато Фед беше в серия от изпортени брейкболи и ако Надал бе затвърдил за 4-2, обрат трудно щеше да се получи, но този път прошка нямаше.

Абсолютно и тук тенис боговете казаха, ''стоп Рафа, не и този път.''
геймпойнт за 4-2, страхотен сервис в тялото, малко късметлийски ретур с подлагане на Фед, топка на форхенда на Надал и вместо уинър милиметри просто костваха точката. Топката закачи филето и излетя в аут.
Това ми нампомня за финала 2012 г. Дежа ву се получи. И тогава Надал водеше срещу Джокович с 3-2 и пробив в петия сет и бе пробит именно за 3-3 след безумен пропуска от бекхенд в опразнения корт за 40-15. Какво нещо е съдбата. Не знам дали всички тези неща са били в главата на Надал, но не знам, чудо стана в този 5 сета, още не мога да повярвам. :-(

после при 3-4 се измъкна от 0-40 и си викам ей сега ако измъкне този гейм ще пробие в следващия съсипания Федерер, ама пак за малко не стана. При 5-3 за Федерер имаше 15-40, но това е положението. Надал е измъквал много такива мачове, време беше да отпие от горчивото.

Като цяло в петия сет сервис е оръжието което спечели мач за Фед и обратното попречи на Надал да го вземе.

Е да, ама Федерер създаде толкова шансове, че напълно си заслужи обрата - 11 точки за пробив само в петия сет, Надал спаси цели 9 все пак, включително 15:40 и 0:40.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 20:49

Между другото Федерер спечели АО като 17 поставен.
Като 17 поставен Пийт Сампрас спечели последния си турнир от шлема - US Open' 2002 г.
Просто съвпадение?
хмм :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   29.01.2017 20:51

Diavolo написа:
Между другото Федерер спечели АО като 17 поставен.
Като 17 поставен Пийт Сампрас спечели последния си турнир от шлема - US Open' 2002 г.
Просто съвпадение?
хмм :-)

През 2017, след като е на 35 години, с 3 мача по 5 сета ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   30.01.2017 01:50

От години се питаме може ли най-големият, най-великият, най-неповторимият – Роджър Федерер да се изкачи още по-нагоре, да стигне още по-голямо съвършенство? Някои от нас се питаха с надежда и очакване, други със страх и ужас. ОКАЗА СЕ, ЧЕ МОЖЕ. Роджър доказа извън всякакво съмнение, че е НАЙ ВЕЛИКИЯТ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА.

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   30.01.2017 02:10

Diavolo написа:
вамос!

Дааа тенисът умре, но трябваше да стане доста по-рано. Малкият Зверев го изпусна, Григор го изпусна, ама ти си насилваш късмета до край. Рафчо измъкна като по чудо 1200 точки и ще се докара до №5 в ранкинга, но ти продължаваш да се жалваш.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   30.01.2017 08:42

Честито и от мене на Санде и всички останали фенове на Роджър с ето тази много добра снимчица:

Изображение

:cheers:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   30.01.2017 11:54

alessandron написа:
Diavolo написа:
вамос!

Тенисът е по-жив отвсякога - Федерер е най-великият! :first: :celebrate:

Аз казах ли ти? :laugh: :laugh:

Последна промяна Vendome на 30.01.2017 11:58, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: РОДЖЪР ФЕДЕРЕР - G.O.A.T   |   30.01.2017 15:39

Стенли, а аз казах, че това го е казвал поне 10 пъти.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща