Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 14:45

Отговори на тема  [ 398 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Следваща
Australian Open' 2013 - Тема за коментари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 00:27

Работа, да му се не види :besnyo: . Тази вечер обаче съм решила да съм смела и да стоя докато мога. Само да проверя какво има по програма...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 00:47

А аз съм много доволен, че успях да гледам на записи Монфис - Долго и особено Хаас - Ниеминен, последните 5 часа общо взето това гледах, не смеех да отворя тенис сайт или резултати да не разбера нещо, хаха :)) Най-добрия мач на турнира досега. :devil:
Жалко за Томи, но и Ярко е симпатяга, как само спаси мачбола със смело излизане на мрежата. Томката си е психар, след тази точка така и не се събра, две двойни грешки и аут.
Долго не приличаше на себе си. Не омаловажавам победата на Монфо, който изигра един много силен мач и сервираше страхотно, но тези проблеми с кондицията на Долго ще му изядат главата и вместо да направи една голяма кариера тази болест, която я има ще до дърпа на долу, какво да се прави, трябва и късмет.
Жалко, че Лизики не е била Връщачки, не съм гледал, но предполагам, че сама се е била...
Четох, че Серина си е изкълчила глезена, дано да не е нещо сериозно, че просто ще полудея... С тази жена, няма грам спокойствие значи. Винаги когато нещата изглеждат перфектно наредени все нещо се случва... :uuu: :ireful:
Браво на Квитова, преборила се е срещу много трудна съперничка. :yes:

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 00:56

Diavolo написа:
Жалко за Томи, но и Ярко е симпатяга, как само спаси мачбола със смело излизане на мрежата. Томката си е психар, след тази точка така и не се събра, две двойни грешки и аут.

Ама и мач поинт ли е имало? По същия начин спаси сетбол в 1вия сет Ярко, ама можело мачбола поне да сгреши :(

Нищо й няма на Серина, не бой се. А Каролине си държа ракетата и както падаше с 3-0 в третия ей така си и би. Наследството зле обаче - ужасно изглежда горкото...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 03:49

naja_haje написа:
Diavolo написа:

Ама и мач поинт ли е имало? По същия начин спаси сетбол в 1вия сет Ярко, ама можело мачбола поне да сгреши :(

Нищо й няма на Серина, не бой се. А Каролине си държа ракетата и както падаше с 3-0 в третия ей така си и би. Наследството зле обаче - ужасно изглежда горкото...

То Наследството отдавна не е новина :laugh:

Абе тия игри трябваше да се отделят в някакъв друг форум, като в ЕФУ - примерно спорт - спортни прогнози или тенис прогнози, сега има 10 теми за Тенисмания и Двойки и винаги е червено и ме кара да влизам, а във Фуртболни прогнози примерно изобщо не влизам :yes:

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 03:58

Balleta написа:
... и винаги е червено и ме кара да влизам, а във Фуртболни прогнози примерно изобщо не влизам :yes:

Е никой не ти е виновен, че се изживяваш като бик :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 04:16

naja_haje написа:
Balleta написа:
... и винаги е червено и ме кара да влизам, а във Фуртболни прогнози примерно изобщо не влизам :yes:

Е никой не ти е виновен, че се изживяваш като бик :)

Хахаха :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 05:22

Уф, Брайън Бейкър как се преби не е истина :/
Дано не е сериозно и да продължи да играе. Няма късмет това момче и това си е.
А иначе Янович ке ремонтира, луд е поляка 8-)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 05:27

Diavolo написа:
Уф, Брайън Бейкър как се преби не е истина :/
Дано не е сериозно и да продължи да играе. Няма късмет това момче и това си е.
А иначе Янович ке ремонтира, луд е поляка 8-)

Аз гледам поляка, какво е станало с Бейкър?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 05:29

Ами при едно разиграване в началото на втория сет, при 1-1 мисля, че беше стъпи на криво или по-скоро нещо друго стана, сухожилие ли какво ли, но се срути на земята, куцукайки отиде на пейката, викнаха лекари, опитаха се нещо да направи лекаря ама не можа, Бейкър просто правеше страшни гримаси от болка и в крайна сметка се отказа, като Бейкър просто не може да стъпи на левия си крак. :-(

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 05:32

Diavolo написа:
Ами при едно разиграване в началото на втория сет, при 1-1 мисля, че беше стъпи на криво или по-скоро нещо друго стана, сухожилие ли какво ли, но се срути на земята, куцукайки отиде на пейката, викнаха лекари, опитаха се нещо да направи лекаря ама не можа, Бейкър просто правеше страшни гримаси от болка и в крайна сметка се отказа, като Бейкър просто не може да стъпи на левия си крак. :-(

кофти работа, а дори сет беше взел... Дано се окаже леко.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 05:37

Наж, какво ще кажеш за Йежи? Гледах го в Берси, сега и тук втори мач му гледам, ако има ден може да бъде адски опасен. За ръста си изключително гъвкав и бърз, а и нестандартен. Има и техника и сила, ама си пада малко психар, леко напомня в някои отношения Гулбис (по-талантлив е от него според мен, защото Гулбис има само груба сила), само дето не е богаташко синче.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 05:42

Diavolo написа:
Наж, какво ще кажеш за Йежи? Гледах го в Берси, сега и тук втори мач му гледам, ако има ден може да бъде адски опасен. За ръста си изключително гъвкав и бърз, а и нестандартен. Има и техника и сила, ама си пада малко психар, леко напомня в някои отношения Гулбис (по-талантлив е от него според мен, защото Гулбис има само груба сила), само дето не е богаташко синче.

Еми какво да кажа - яко млати, ама не му стиаг мозък малко :) А и много се пали, 1вият сет сам се би заради разправии със съдията (и заради изпуснато воле де). Сега в 3я всяка топка я наказва и му вързва здраво, ама това не вярвам да продължи 3 сета подред. А и, ако се добере до пети сет, ще му се стегне ръката. Иначе има хляб, ама само с фойерверки не става.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 05:44

А иначе чудовищенцето днес много зло... :yes: :laugh:

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 05:46

Diavolo написа:
А иначе чудовищенцето днес много зло... :yes: :laugh:

Чусовищенце е великан, дано най-после стигне напред, защо не и титла, да видя тогава Сандро какви статии ще кърши, хаха :)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 05:52

Постничка програма нещо тая вечер - ни един мач, дето да ме заинтригува истински. Ей на, дори Чудовищенце би в 3 сета.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 06:04

Diavolo написа:

Хаха, як стат на поляка:

62 униъра, 68 ънфорса :)

А Деварман се изживява като Надал - гони и стига някакви невъзможни топки. Грозна работа малко, от Машорка един вид :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 06:18

Юлия :music:

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 06:22

Diavolo написа:

Е сега ще го видим ще се спече ли полякът, 3 и 4 сет направо измете корта с Деварман.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 06:23

Навсякъде ботщини, чакаме Лало - Секси :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари   |   16.01.2013 06:23

naja_haje написа:
Diavolo написа:

Е сега ще го видим ще се спече ли полякът, 3 и 4 сет направо измете корта с Деварман.

Дано да има драма :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 398 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Следваща