Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 07:18

Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
# [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [2:3] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   19.02.2017 19:34

juve написа:
изравнихме напълно заслужено с красив гол на моандъра на лайпциг, но тия греди всичките в наша вреда снощи направо ме отчаяха, дано добутаме до дузпи поне :-)

Защо, няма ли втори мач бе Юве?

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   19.02.2017 19:38

PEPITO написа:
juve написа:
изравнихме напълно заслужено с красив гол на моандъра на лайпциг, но тия греди всичките в наша вреда снощи направо ме отчаяха, дано добутаме до дузпи поне :-)

Защо, няма ли втори мач бе Юве?

няма поне предните години бе така, иначе усещам че тия фейенорд накрая ще ни прецакат като ПСВ снощи, дано не предизвиквам съдбата и да се отървем поне днес

Последна промяна juve на 19.02.2017 19:41, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   19.02.2017 22:00

Това на Саватаж не са греди, бях избил дубъла бот 1-1!!
За трети път ми бяга двойна избивка в 90 минута. :outofspace:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   19.02.2017 22:16

Diavolo написа:

ти мани това ами ако имаха 2:1 си бяхме пътници пак в последната минута, всичко срещу нас тоя път ако случайно ни излезе алкоркон, което ме съмнява, това ще ни е най-великата победа :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   19.02.2017 23:19

Diavolo написа:

Напротив, точно греди са! Това, че покриваш ъгъла няма нищо общо с удара/ударите в гредата, освен факта, че нямаше как да са голове именно понеже си покрил. Гредите са си греди.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   19.02.2017 23:28

PEPITO написа:
Много труден мач за хващане това Борусия Гладбах - РБ Лайпциг, но как умело само го разцъкахме...1:1, 2:1, 1:2 и хоп право в целта. Добре че ме послушаха Колегите :laugh:

Великан си, Пупито, хвала! :ludnica:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   19.02.2017 23:31

juve написа:
Diavolo написа:

ти мани това ами ако имаха 2:1 си бяхме пътници пак в последната минута, всичко срещу нас тоя път ако случайно ни излезе алкоркон, което ме съмнява, това ще ни е най-великата победа :laugh:

След този мач не се чудя, че си от Ювентус - такова оплакване подобава точно на фен на Дъртата ;-). Гладбах гледам са пропуснали дузпа, ама това не го броиш към късмета :yes: Откровено казано изобщо не ми се занимава с дузпи ...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   19.02.2017 23:36

alessandron написа:
juve написа:
Diavolo написа:

След този мач не се чудя, че си от Ювентус - такова оплакване подобава точно на фен на Дъртата ;-). Гладбах гледам са пропуснали дузпа, ама това не го броиш към късмета :yes: Откровено казано изобщо не ми се занимава с дузпи ...

не ти се занимава, ама все пак ще пуснете и ще искате да ни детронирате, а това за оплакванията е вярно по принцип за тоя случай че рева ама ми дойде в повече съжалявам, тотална несправедливост е резултата, въпреки че за да ги познаете сте си ги отиграли добре, ама не е честно все пак :dunno:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   19.02.2017 23:38

juve написа:
не ти се занимава, ама все пак ще пуснете и ще искате да ни детронирате, а това за оплакванията е вярно по принцип за тоя случай че рева ама ми дойде в повече съжалявам, тотална несправедливост е резултата, въпреки че за да ги познаете сте си ги отиграли добре, ама не е честно все пак :dunno:

Еми айде вкарвайте Алкоркон и да се успокоиш, че почвам да се плаша ...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   19.02.2017 23:44

alessandron написа:
juve написа:

нема да стане усетил си го отиваме на дузпи
ааааааааа ГООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ :ura: :ura: :ura:

Последна промяна juve на 19.02.2017 23:44, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   19.02.2017 23:45

juve написа:
alessandron написа:
juve написа:

нема да стане усетил си го отиваме на дузпи

1:1, вкарвате трети гол, честито, заслужена победа - автогол в 90-тата минута, който рядко се вижда. Успех занапред :)

Последна промяна alessandron на 19.02.2017 23:47, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   19.02.2017 23:48

значи все пак реването ми си е струвало и съдбата ни върна ограбеното снощи :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   19.02.2017 23:55

Кофти за PRIMUS MAXIMUS и най-вече за Сашко. Човекът изнесе целия мач сам на плещите си, обаче явно не всички от съотборниците са го слушали внимателно. Трбва да си записват за да не го излагат така Горкичкият. Иначе не знам дали заслужена или не тази победа, но аз лично дори не мислих и 5 минути като давах прогнозите, защото си мислех че има и реванш. Успех на PRIMUS MAXIMUS в шампионата, стана хубав мач до последната секунда и така загубата най-много боли. Затова нека не се разделяме с лошо, наздраве Пичове :cheers:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   20.02.2017 00:16

Честито на Зомбитата и успех занапред. :)
А на Пепито искам да кажа едно-две неща. Подигравателното и неуважителното ти отношение са много не на място, особено в мач като този, между два отбора, които имат история заедно и между играчите им винаги е имало разбирателство. Не ти знам личните конфликти с капитана ни, но опитите ти да го уязвиш, освен липса на добро възпитание, показват и липса на мисъл, защото по този начин обиждаш нас, останалите играчи на отбора. Сандро е нашият двигател и причина да сме все още отбор и аз лично съм му благодарна за всички усилия, положени от него, така че ми е неприятно да чета подобни нескопосани опити за ирония.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [2:3] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   20.02.2017 02:23

Победа! :devil:
дошла след гол в... 90 мин. след нелеп автогол. Достоен завършек на един луд мач. Моля модератора да добави, че и ние вкарваме с греда.
Честно казано аз лично в подобен мач с толкова много голове с греди и удари в гредите не съм участвал. :outofspace:

Жалко, че трябваше да има отпаднал отбор, това си бе финал преди финала. Този мач щеше да е украшение на който и да било финал.

Байерн и ПСВ вкараха буквално с последните атаки в мачовете, днес същото можеха да направят и Фейенорд, но ни се размина?! Ние пък треснахме греда в английските села, за да дойде обрата през второто полувреме с два късни гола.

В крайна сметка в този кръг само ние успяхме да победим като гост, значи явно потоците сработиха. Все пак ги мислех доста дълго време.

Поздравление на отличната игра на нападателите ни и поздравления на достойния съперник за спектакъла, който се получи. :-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   20.02.2017 06:41

nerra написа:
А на Пепито искам да кажа едно-две неща. Подигравателното и неуважителното ти отношение са много не на място, особено в мач като този, между два отбора, които имат история заедно и между играчите им винаги е имало разбирателство. Не ти знам личните конфликти с капитана ни, но опитите ти да го уязвиш, освен липса на добро възпитание, показват и липса на мисъл, защото по този начин обиждаш нас, останалите играчи на отбора. Сандро е нашият двигател и причина да сме все още отбор и аз лично съм му благодарна за всички усилия, положени от него, така че ми е неприятно да чета подобни нескопосани опити за ирония.

Ха такааа, значи не те интересува защо правя такива нескопосани опити за да иронизирам вашия капитан и логично си го защитаваш. До тук добре, но няма да ти навреди да прочетеш цялата му творческа дейност от събота и неделя и може пък да ти стане ясно туй-онуй. Сандро може да ви е двигателят, но това не му пречи да се присмива и да обижда противниците(EXTREME ZOMBIES), което пък за мен не е никак приятно. Иначе Колежке, целта ми да засегна когото и да е от Вашия отбор въобще не е била на дневен ред и дори в един от последните си коментари ви пожелах успех в първенството, както и да не се разделяме с лошо след този оспорван двубой. И въпреки че показвате избирателно четене, се извинявам най-искрено ако съм засегнал някого. Лека нощ!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   20.02.2017 08:24

PEPITO написа:
nerra написа:

Ха такааа, значи не те интересува защо правя такива нескопосани опити за да иронизирам вашия капитан и логично си го защитаваш. До тук добре, но няма да ти навреди да прочетеш цялата му творческа дейност от събота и неделя и може пък да ти стане ясно туй-онуй. Сандро може да ви е двигателят, но това не му пречи да се присмива и да обижда противниците(EXTREME ZOMBIES), което пък за мен не е никак приятно. Иначе Колежке, целта ми да засегна когото и да е от Вашия отбор въобще не е била на дневен ред и дори в един от последните си коментари ви пожелах успех в първенството, както и да не се разделяме с лошо след този оспорван двубой. И въпреки че показвате избирателно четене, се извинявам най-искрено ако съм засегнал някого. Лека нощ!

Така - искам да ми покажеш преди твоя първи пост по темата в Лайва къде съм показал неуважително отношение към вас и кой пръв почва с ирониите по мой адрес, след като написах за ПСВ, че се радвам, че колегите ми са ме послушали? Или си мислиш, че както Дявола е мислил потоци, така и аз не съм мислил върху мачовете и съответно за някои неща съм бил прав, а за други не съм? Твоето отношение към мен идва заради факта, че в миналото сме спорили относно това дали ПМЛ е късмет или не. Аз считам, че в голяма степен не е заради куп исторически факти в тази игра, в която ти участваш от по-малко време и си видял по-малко неща. Пробваш се да се правиш на остроумен на мой гръб с обръщения като "Сашко" и "Сашенце" - твоя воля, само че в тази игра и аз имам какво да покажа и няма да ти остана длъжен. И няма нужда да се извиняваш, защото кажи-речи във всеки мач между нас я караш по този начин. Сега спечелихте след един тон мрънкане и доволно количество долни дивизии, срещу които иначе обаче ревете много основно - да не вадя на Ювето цитати от мача ви с AIR FORCE и как много яки мачове се получавали, след като те не ви давали долни дивизии. Да, много сте великодушни, когато ви се играе така, че да ви е удобно печелите, но надавате вой до небето, когато бъдете затруднени тактически. А в крайна сметка това е само една игра и както във всяка игра веднъж печелиш, веднъж не печелиш. Дразнещо е обаче, когато излиза, че само вие сте най-големите майстори и само на вас пречи късмета, а другите т.е. противниците ви все едно ги няма. Има още един мач между нас тази година - за шампионата, така че ще има време пак да си пожелаваме наздраве.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   20.02.2017 16:01

Виж Колега, не зная за теб, но аз няма да се обяснявам и да продължавам тази детинска историйка и да ставам за смях. Отдавна съм излезнал от тази възраст и още вчера предложих да спрем, както и се извиних ако съм обидил някого. Не зная за теб, но си имам по-важни неща за разрешаване. Така че със задявките съм дотук, ти реши за себе си и знай че нямам лоши чувства. Приятна седмица!

Последна промяна PEPITO на 20.02.2017 16:02, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [ : ] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   20.02.2017 17:51

PEPITO написа:
Виж Колега, не зная за теб, но аз няма да се обяснявам и да продължавам тази детинска историйка и да ставам за смях. Отдавна съм излезнал от тази възраст и още вчера предложих да спрем, както и се извиних ако съм обидил някого. Не зная за теб, но си имам по-важни неща за разрешаване. Така че със задявките съм дотук, ти реши за себе си и знай че нямам лоши чувства. Приятна седмица!

Приятна и на теб и до нови срещи. :-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16207003] ● PRIMUS MAXIMUS [2:3] EXTREME ZOMBIES ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   20.02.2017 21:49

време е да заравяме томахавките до следващия мач за първенство, където ще имате шанс да ни върнете, че там още се мъчиме, иначе много ми се иска да защитим купата само две стъпки остават още при положение че излязохме от ада трябва да успеем :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2