Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 17:11

Отговори на тема  [ 392 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Следваща
Левски - сезон 2016/17 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 13:43

Честито, един музикален поздрав за Подуенци, https://www.youtube.com/watch?v=aQtz98Civks

Оле, А окръжна ви зове

Как ще е името тогава на Подуене - Витоша Бистрица или Левски Карлово ? :-? :-? :-?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 14:21

Обаче няма такъв нагъл тип - цялата вина хвърли на феновете. Заслужава да го убиете с камъни!

Цитат:
22 Февруари 2017 г. - 12:36 ч.
Изявление на господин Спас Русев

Футболът съществува, защото е красива игра. Радва милиони хора. Вдъхновява малчугани да постигат успехи на терена и извън него. Създава приятелства. Сплотява семейства, които заедно гледат и изживяват мачовете на любимия отбор. Футболът съществува заради своите почтени почитатели. Мъже и жени, момчета и момичета, които са привърженици на даден отбор, подкрепят го, следят изявите му. Почтено.

Днес е последният ми ден в "Левски".

Днес, 22 февруари, съм принуден да се оттегля от професионален футболен клуб "Левски", превръщайки се в третия пореден собственик от най-новата история на клуба, който прави това под натиск на т.нар. фенове. Това не са почтените почитателите на отбора, заради които футбола съществува. Оттеглям се под натиска на онези, заради които няма почтени почитатели.

Очевидно е време ръководителите на въпросните фенски организации, които твърдят, че знаят и могат да управляват клуба, да се заемат с това.

Когато станах собственик на "Левски" заявих, че работата за отбора е кауза за мен. Влязох в клуба с най-искрените намерения "Левски" да е успешен клуб. След направения одит на "Ernst & Young" се оказа, че "Левски" е практически във фалит. Мой приоритет стана съществуването на клуба - погасяване на задължения, стабилизиране на финансовото положение, внасяне на необходимото спокойствие в играчите и треньорския щаб.

Започнах да работя в трудна ситуация - футболистите бяха селектирани от други хора, треньорът напусна без причина, така наречените фенове бойкотираха и прогониха почтените почитатели от трибуните, аз и семейството ми бяхме подложени на непрекъснат натиск и унижение.

Във връзка с това, връщам акциите в клуба и ги предоставям на организациите на т.нар. фенове. Ще предложа и на Даниел Боримиров да направи същото.

Нека онези, които претендират, че милеят за "Левски", да поемат бъдещето на клуба в свои ръце. Време е да напуснат комфортната зона на своята анонимност и да застанат пред почтените почитатели на "Левски" с имената си. Защото времето за скритите атаки, подмолните действия и скритите интернет "трол" злодеяния изтече. Мога с ръка на сърцето да кажа, че атмосферата около клуба е токсична и злонамерена. Такава е, защото хора без имена, скрито, зад завесата, на която пише измамното "фен клуб", се опитват да дърпат конците на най-големия български футболен клуб.

За мен "Левски" е почтена кауза. Не мога да остана в клуб, подложен на атаки от хора, за които "Левски" е само мнима кауза. Искам още веднъж да подчертая, че аз застанах отпред с името си от първия ден. Бях искрен в намеренията си, честен в действията си до последния ден. Така ще бъде и занапред.

Спас Русев

Последна промяна Keanu на 22.02.2017 14:21, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 15:00

Да си ходи.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 15:06

Айде да ви видим сега катафалките !?! Айде да ви видим сега кой кого! Никой не трябва да се ебава със съдбата и т.н.!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 15:15

CSKAforever написа:
Честито, един музикален поздрав за Подуенци, https://www.youtube.com/watch?v=aQtz98Civks
Оле, А окръжна ви зове
Как ще е името тогава на Подуене - Витоша Бистрица или Левски Карлово ? :-? :-? :-?

Левски си е Левски. Никога няма да паднем на вашето ниво да припознаем урод.
Да си ходи Спас Русев. Колкото по-бързо се отървем от тея нещастници толкова по-добре.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 15:17

tonzos_justice написа:
Айде да ви видим сега катафалките !?! Айде да ви видим сега кой кого! Никой не трябва да се ебава със съдбата и т.н.!

К'ва съдба бе, Тонзо? Не виждаш ли какъв цирк е всичко и колко добре е планирано. Как се перат пари на гърба на футболните клубове и как нарочно се правят схеми за източване. Колкото по-бързо излезем от тая схема толкова по-добре. Проблемът на вас ви беше, че тарторите ви се продадоха на Гриша Ганчев. Сега ще видим ние що за стока сме.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 15:20

Vendome написа:
Да си ходи.

Много ясно. Аз не мога да разбера тея за какви се мислят и какво искат от нас? Да стоим и да им гледаме безмълвно схемите, пък на всичкото отгоре, ако може и да пълним стадиона :-D ай, сиктир!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 15:22

Keanu написа:
falkenbach написа:
Финяга май ще сдаде багажа бързо-бързо. Иска да прехвърли акциите на Тръста и НКП. Сега ще се види колко струва публиката на Левски.

Е колко да струва, колкото всяка една публика... На интелигентните и почтени хора няма да им се занимава и/или няма да бъдат допуснати и управлението ще го вземат накадърници и/или "фенове", за които това ще е източник на кинти... няма как феновете да управляват или поне не и така както трябва.

Разбирам ти песимизма, защото такъв случай в България няма. Но пък защо да нямаме прецедент? Не знам какво ще стане, но най-важното е всички тея боклуци да се махнат като за начало.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 15:23

само да попитам - купихте ли си билет за дербито? http://www.ticketpro.bg/jnp/sport/2074370---12.html :-? :-? :-?

Ами Тонзоса е прав, смеехте ни се на нас, катафалки, погребения, а май същото става и при вас. Някой бе писал че идвал голям спонсор на Герена - Хуауей , оказва се че объркали името и спонсора бил ХуйУей :dance: :dance:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 15:42

CSKAforever написа:
само да попитам - купихте ли си билет за дербито? http://www.ticketpro.bg/jnp/sport/2074370---12.html :-? :-? :-?
Ами Тонзоса е прав, смеехте ни се на нас, катафалки, погребения, а май същото става и при вас. Някой бе писал че идвал голям спонсор на Герена - Хуауей , оказва се че объркали името и спонсора бил ХуйУей :dance: :dance:

К'во дерби, бе??? :rofl: Мачът с микренския урод не е дерби!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 16:34

falkenbach написа:
Vendome написа:
Да си ходи.

Много ясно. Аз не мога да разбера тея за какви се мислят и какво искат от нас? Да стоим и да им гледаме безмълвно схемите, пък на всичкото отгоре, ако може и да пълним стадиона :-D ай, сиктир!

Абсолютен нещастник и тъпанар, да се омита, дейба и другаря

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 16:39

Keanu написа:
Обаче няма такъв нагъл тип - цялата вина хвърли на феновете. Заслужава да го убиете с камъни!

[/quote]
Той се самоуби ритуално, глупака, в понеделник прехвърлям 2 фирмени карти на Теленор от Виваком, ебал съм го в глупендера!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 20:08

falkenbach написа:
CSKAforever написа:

Много ми е интересно да разбера ако дружеството „ПФК Левски АД”, вписано в Търговския регистър с ЕИК 121660936 (създадено може би през 1999 - не съм проверявал) фалира, дали с това умира клуба, подкрепата на привържениците и въобще самата синя идея? Да разбирам ли, че всичко приключва и край - един век живот и стига повече... Ако е така сте егати феновете...

Последна промяна Keanu на 22.02.2017 20:10, променена общо 2 пъти

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 20:56

falkenbach написа:
CSKAforever написа:

Абсолютно не е дерби. Затова на недербито дойдоха толкова левскари, колкото за цял сезон ходите в останалите мачове.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 20:58

Keanu написа:
falkenbach написа:
CSKAforever написа:

Много ми е интересно да разбера ако дружеството „ПФК Левски АД”, вписано в Търговския регистър с ЕИК 121660936 (създадено може би през 1999 - не съм проверявал) фалира, дали с това умира клуба, подкрепата на привържениците и въобще самата синя идея? Да разбирам ли, че всичко приключва и край - един век живот и стига повече... Ако е така сте егати феновете...

Дружеството прекрати ли дейността си ВСИЧКО СТАВА УРОД! :cheers:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 21:22

falkenbach написа:

Голям оптимист си, според мен ако се стигне до такава ситуация и се направи урод, доста хора ще го припознаят.

Keanu написа:

И преди съм го писал, ако това се случи, е редно да се създаде ново дружество, което да почне от дъното. Това според мен е нормалният начин и не виждам проблем в това. Ако обаче дружеството "ПФК Лудогорец" АД с не знам си какво ЕИК се прекръсти на Левски, това определено няма да е Левски, и ако масата го припознае, според мен с това ще умре клуба, да.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 22:50

spurs написа:
falkenbach написа:

Голям оптимист си, според мен ако се стигне до такава ситуация и се направи урод, доста хора ще го припознаят.

Keanu написа:

И преди съм го писал, ако това се случи, е редно да се създаде ново дружество, което да почне от дъното. Това според мен е нормалният начин и не виждам проблем в това. Ако обаче дружеството "ПФК Лудогорец" АД с не знам си какво ЕИК се прекръсти на Левски, това определено няма да е Левски, и ако масата го припознае, според мен с това ще умре клуба, да.

Колко ново? Ако е на една година дали се брои за ново? А пет годишно дружество ново ли е? А ако е на 10г. и не се прекръсти ново ли е или е старо? Просто се чудя какво е изискването за "започване от дъното с ново дружество" - напр. не по-старо от 90 дни. да има Левски в името и да не е променяло наименованието (и да няма тире, че ще е някак неудобно :laugh: ). Трябва да има някакво изискване, че не може така всеки да си прави каквото поиска! А ако се появят две, три или повече дружества какво се случва? Кое ще е "истинското"? А ако т.нар. "ново дружество", което отговаря на "изискванията" за "ново дружество" не се подкрепя от повечето фенове, но друго "старо" дружество се подкрепя от повечето фенове, то кое ще е... вече се обърках май :-D
Аз не мога да разбера защо въобще говорим за дружества? Къде отиде играта, футбола, тръпката? Деба трябва ли да следя какво е дружеството, дали случайно не си е променило името и ЕИК-то? Поне в това отношение си беше добре при комунизма - нема дружества, нема проблем ;-)

Последна промяна Keanu на 22.02.2017 22:57, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 23:11

spurs написа:
falkenbach написа:

Keanu написа:

Левски няма да фалира, дълговете му не са големи, ако са 18.4 млн, то 12 -13 млн са за сектор А, и са разсрочени за 10 или 20 г, и винаги може да се ипотекира за 35 г срещу заем за този дълг, т.е. не са за Сульо и Пульо по 500 хил долара/15 мин игра.
Другото е НАП, там също не са много, могат да се разсрочат.
Третото е, че няма да излизат нови, какъвто бе големия страх при свинете.
Четвъртото е, че ние сме Левски, а не сфиня сф.
За да илюстрирам лесно, ще кажа, че ако не амфетките, а Левски играеше с Копенхаген миналата седмица, то клуба щеше да касира 1 млн лв само от билети (35 хил по 30 лв средна цена), отделно приходи от ТВ права и УЕФА, вероятно до 1-1.5 млн евро, само от тези 2 мача.
Тези 9 млн евро са смешна сума за клуб с мащаба на Левски. Вероятно бюджета ще се свие то 3-4 млн лв за 3-4 години, и след това ще дръпнем нагоре.
Васко Колев е дал интервю, че много вероятно феновете да вземат акциите и да се намери финансиране. Е, няма да е 12 млн/сезон, не и първия сезон, голям праз. Като имахме 10-12 млн бюджет, та какво?
Няма и да има урод, дори и да се иде в краен случай на фалит.
Цялото нещо ще е избистряне на мътната вода, и да си ебават майките всички нещастници. Жалко, че набора от Видин се издъни като кифла, според мен повече той лично място в Левски няма.
Иска ми се да помоля тук да коментират само истински фенове, припознавачите са духачи и ерго - да си ходят да духат на микренския, а не тук.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   22.02.2017 23:41

Какви фенове, какви тръстове? Левски е прекалено лукративна марка, че да стигне до ръцете на феновете. Абсолютно сигурно е, че следващата врътка отдавна е планирана и съгласувана по съответните кабинети. Нямам думи просто. Това никъде другаде го няма, егати резила. Дребни душици под път и над път. Абсолютен нихилизъм, без спирки и задръжки, до дупка. Да изпукате в мръсните си пари, дееба и мафиотите селски!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   23.02.2017 10:47

Цитат:

:yes: :yes: :yes: :yes:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 392 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Следваща