Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 28.02.2017 13:54
Наки много се мотаеш значи.  Наложи традиция, спазвай я по-навреме, че започнаха вече два много големи турнира. Акапулко е резервиран за вамосчето Надал, Ноле ще бъде разпорен на финала! а Мърлата ще показва на калитарина федчо кой е номер 1 и ще го пори и то на бърза настилка! 
|
|   |
|
 |
|
MCStranger
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 28.02.2017 15:06
Докато пуснеш темата, носителят на титлата Стан успял да падне. От Джумхур, бате. Ситуацията тази седмица е следната:
В Дубай, който и да бие - все е добре. В Акапулко - точно обратното - донякъде са приемливи Thiem и може би Goffin:)
Всъщност, не ми дреме, важни са шлемовете, и горе-долу - мастърсите, другото са Мики Маус турнири:)
|
|   |
|
 |
|
Orel62
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 28.02.2017 18:24
Ноле ще бъде разпорен на финала! С колко, пак с 3-0 предполагам.
|
|   |
|
 |
|
Orel62
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 28.02.2017 19:14
Джумхур му гледах целия мач със Сепи в малката зала в София, толкова назобено човече не бях виждал от детските си години. Сигурно е в мега форма, дано го държи до клей сезона, там може и повече.
|
|   |
|
 |
|
tennis fan
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 28.02.2017 22:32
На това му се вика „резервирана” калитарщина, но резервациято му е до 1/4 финала - Чорапа е единствения по-предно ранкиран в най-долната четвъртинка. В половината на Ноле - дупе да му е яко с Клижан, ХМдП, Киргиос и Тийм/ Гофен. Та Ноле може да бъде „разпорен” и преди финала. Братята Мексиканци са компановали тази схема специялно за вамосчето.
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 01.03.2017 18:37
Псевдо-тенисистът Бедрича развенчан пак - пада 2:1 от Хаазе. 
|
|   |
|
 |
|
Orel62
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 01.03.2017 20:40
Тарамбуките да не са минали на режим на тока? Пълен резил.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 01.03.2017 21:57
Бухахаха, ахахахаа ''гоат'' развенчан от 116 в света!!!!!! Донской братлета, Д-О-Н-С-К-О-Й, ахахахаха 3 мачбола за Феди, от които 2 мачбола на собствен сервис, 5-1 точки в тайбрека на третия сет за 12345 път в своята кариера Фед губи мач след като има мачбол. великан е да, срам и позор специални поздрави за Орела, който литна нещо много нависоко. Жалко само, че няма да яде франзели и гевреци и смелия шотландец! 
|
|   |
|
 |
|
Orel62
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 01.03.2017 21:57
Донской игра 2 сета като на PS. Фед в тай брека на 3тия сет доста непрофесионално подходи.
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 01.03.2017 22:03
дреме му на Фед, нали взе бленуваната 18та и пак почва да раздава мачове на куцо и сакато, май ще чака Уимбълдън още отсега, поне дано Гришо го набара някъде че само той няма победа срещу него 
|
|   |
|
 |
|
Orel62
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 01.03.2017 22:06
Дай нещо по същество, в другата тема нещо ти спре нета за пореден път.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 01.03.2017 23:41
Аз съм казал каквото мисля и в което вярвам. с латерни които са наизустили едно и също няма смисъл да се спори сега Надал като бие Дожкович за пореден път ще се докаже, че грешиш, а когато Надал вземе десетата тази година (и единствения човек, който може да му попречи е Мъри) и ти и ''тенис фена'' и Хенман и Сандето, всичко дето го погребахте и то отдавна е най-добре да се пенсионирате. феновете на Фед говорят за най-големия чоук в историята, мухаха http://www.menstennisforums.com/2-gener ... mp%5D.htmlчакай да рифрешна Донской баце Донской 116 в света (макс 65 място) ; без победа срещу топ 10 в цялата си тенис история ; с двойно повече загуби отколкото победи в историята си ; Фед с 3 мачбола, два на собствен сервис ; водеше с пробив в третия сет ; сервираше за мача и за капак поведе с 5-1 точки в тайбрека, за да не спечели нито една повече. ако бях фен на Фед щеше да ме е срам да се вясвам по форумите със седмици след подобни срамни излагации. А Фед хич и не игра слабо, просто си му е в маичката, да трепва богопомазаната ръчица. 
|
|   |
|
 |
|
Orel62
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 01.03.2017 23:53
Вземи се напъни и напиши нещо по другата тема, дето се поизложи за пореден път. Може Федерер да те е чел и да гледа да не си развали Х2Х с Мъри на 500ките. Федерер не го коментирай, не е като да паднал от някой с ранкинг 144, на 18 години и то в 1ви кръг на ГШ. 
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 02.03.2017 00:26
Важното е, че не трепна, когато Рафи водеше с пробив в петия. 
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 02.03.2017 01:39
абе Григор нямаше ли да участва в Дубай? от кога му порасна толкова работата та пропуска 2 турнира подред 
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 02.03.2017 02:07
Добре, че Федерер отпадна рано - да не му дърпа много в битката за първото място в годишната ранглиста. 
 |
|
tennis fan
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 02.03.2017 12:14
Ако такова количество хейтърщина ме тресеше, не бих писал нито тука, нито в тенис кафето, защото е срамота. А пък ако бях надалов фен, още миналата година щях да съм се отказал от идола си – Рафчо е доказан doper и е тотално НЕЛЕГИТИМЕН.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 02.03.2017 15:18
Не съм се изложил с нищо. За пореден път ви смлях, а и бъдещето за пореден път ще докаже правотата ми. Статистиката на числата е зад мен относно това което пуснах за ХТХ на ниво ГШ. Ти започна да изопачаваш нещата с клей и пр. глупости. Федерер беше в мега форма на Уимбълдън и в още по-пикова форма на УСО, а взе общо на двата финала два сета. Надал въпреки, че не беше най-добрия възможен такъв си взе всички тези ключови мачове срещу Ноле на Гароса, които можеше и да загуби, но ги взе. В меката си Рафа не се пречупи, но Фед го направи. 2012 г. на финала в Мелбърн срещу възможно най-пиковия Ноле и след огромна психологическа дупка от шесте поредни загуби стана съучастник в може би един от най-великите мачове на всички времена. Срещу такъв Джокович на любимия му Мелбърн, Федерер нямаше и сет да вземе, а Надал го накара да мине и отвъд всякакви технически и психологически граници. Това какво щяло да стане АКО изобщо не ме интересува в случая, защото няма как да се докаже. АКО еди какво си станело, АКО еди що си. Това ти бяха всичките смешни напъни, както и на кликата около теб. Няма АКО в този живот. Има факти и фактите са, че от 2011 г. насам, Надал е 4-4, докато Федерер и Мъри са яли много, много пердах. Микимаусите не ме вълнуват, важни са големите турнири на този етап от кариерата на Надал. И да след 2014 г. Рафаел нямаше игра, нямаше вяра, измъчвам от контузии и тежки загуби от посредствени съперници и то на ниво ГШ. Че даже некъв смешник Фонини го ремонтира на ГШ и още и още. Та на фона на това новите седем поредни загуби от Ноле с които сега и ХТХ е отрицателен са ми най-малкия проблем. Аз винаги съм вярвал в Надал и знам, че още не е свършил с големите дела и го доказа още в Мелбърн въпреки нещастната загуба на финала. Вие сте тези, които го погребаха, така че кой прав и кой крив ще се докаже още тази година. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 02.03.2017 15:20
Добре, че беше Григор на полуфинала. Надявам се тази година двамцата да се срещнат още няколко пъти, например още сега в ИУ, нищо, че гледам Орела се е вдъхновил и очаква Федята да пердаши Джокович, а и всички покрай него. 
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко | 02.03.2017 15:50
 |  |  |  | Diavolo написа: Не съм се изложил с нищо. За пореден път ви смлях, а и бъдещето за пореден път ще докаже правотата ми. Статистиката на числата е зад мен относно това което пуснах за ХТХ на ниво ГШ. Ти започна да изопачаваш нещата с клей и пр. глупости. Федерер беше в мега форма на Уимбълдън и в още по-пикова форма на УСО, а взе общо на двата финала два сета. Надал въпреки, че не беше най-добрия възможен такъв си взе всички тези ключови мачове срещу Ноле на Гароса, които можеше и да загуби, но ги взе. В меката си Рафа не се пречупи, но Фед го направи. 2012 г. на финала в Мелбърн срещу възможно най-пиковия Ноле и след огромна психологическа дупка от шесте поредни загуби стана съучастник в може би един от най-великите мачове на всички времена. Срещу такъв Джокович на любимия му Мелбърн, Федерер нямаше и сет да вземе, а Надал го накара да мине и отвъд всякакви технически и психологически граници. Това какво щяло да стане АКО изобщо не ме интересува в случая, защото няма как да се докаже. АКО еди какво си станело, АКО еди що си. Това ти бяха всичките смешни напъни, както и на кликата около теб. Няма АКО в този живот. Има факти и фактите са, че от 2011 г. насам, Надал е 4-4, докато Федерер и Мъри са яли много, много пердах. Микимаусите не ме вълнуват, важни са големите турнири на този етап от кариерата на Надал. И да след 2014 г. Рафаел нямаше игра, нямаше вяра, измъчвам от контузии и тежки загуби от посредствени съперници и то на ниво ГШ. Че даже некъв смешник Фонини го ремонтира на ГШ и още и още. Та на фона на това новите седем поредни загуби от Ноле с които сега и ХТХ е отрицателен са ми най-малкия проблем. Аз винаги съм вярвал в Надал и знам, че още не е свършил с големите дела и го доказа още в Мелбърн въпреки нещастната загуба на финала. Вие сте тези, които го погребаха, така че кой прав и кой крив ще се докаже още тази година.  |  |  |  |  |
Да, фактите са, че от РГ '14 Надал само веднъж е минавал по-напред от четвъртфинал в ГШ-та (нали те били важни на тоя етап от кариерата му, ахахах) и че го клатят анонимници, докато Федерер е все така в отлична кондиция и с лекота достига финалите. Пък ти се кефи на някакъв селективно подбран от теб хед-ту-хед с трети играчи и си извъртай фактите, както искаш.  18-14, ето ти един стат, върху който да помислиш. Да, Федерер на 33-34 години загуби от Джокович в най-добрата му спортна форма изобщо, докато Рафи го пореха бате Дъсти и Дарси. Кое е по-добре според теб?  И въобще не излизай с таз цвъкня колко бил форсиран, защото 33 не е същото като да си на 23 по всички спортни закони. Самият ти писа същото като дискутирахме дали финалът с Ноле е по-добър от онзи през 2008 - как "старият майстор не бил същият" и бла-бла. Двете рънчета на Фед до финалите на Уимбълдън през 2014 и 2015, победата с 3-0 над Мъри на полуфинала и фактът, че бе най-сериозният съперник на най-пиковия Джокович са само допълнителни плюсове за него, особено на фона на провалите на Надал. Не ме карай да ти напомням Сампрас от кого губеше на Уимбълдън веднага след като прехвърли 30 г. и как го изклатиха Сафин и Хюит с 3-0 във финалите на ЮСО (което ти е и основната болка в цялата война). 
|