Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:09

Отговори на тема  [ 85 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   02.03.2017 16:04

аргументите на дявола яко издишат и са пристрастни, има някаква истина, но просто гледа това което го устройва, а не цялата картина, хенман е посочил най-важните неща, които се случиха последните години, колкото и да ми е мъчно особено с 18та Фед се обожестви тотално, при положение че го нямаше цяла година сега и да пада все тая, ако се бе отказал след АО, щеше да е мечтан край на кариерата, но явно жена му и спонсорите го натискат, иначе Джоко бил Делпо в Акапулко, но няма как да се гледа сутрините и сега ще играе за първи път срещу Кириос, което предвещава голямо зрелище :-)

Последна промяна juve на 02.03.2017 16:07, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   02.03.2017 18:16

Diavolo написа:
Orel62 написа:
Вземи се напъни и напиши нещо по другата тема, дето се поизложи за пореден път. Може Федерер да те е чел и да гледа да не си развали Х2Х с Мъри на 500ките. :wave:
Федерер не го коментирай, не е като да паднал от някой с ранкинг 144, на 18 години и то в 1ви кръг на ГШ. 8-)

Не съм се изложил с нищо. За пореден път ви смлях, а и бъдещето за пореден път ще докаже правотата ми.
Статистиката на числата е зад мен относно това което пуснах за ХТХ на ниво ГШ. Ти започна да изопачаваш нещата с клей и пр. глупости.
Федерер беше в мега форма на Уимбълдън и в още по-пикова форма на УСО, а взе общо на двата финала два сета. Надал въпреки, че не беше най-добрия възможен такъв си взе всички тези ключови мачове срещу Ноле на Гароса, които можеше и да загуби, но ги взе. В меката си Рафа не се пречупи, но Фед го направи. 2012 г. на финала в Мелбърн срещу възможно най-пиковия Ноле и след огромна психологическа дупка от шесте поредни загуби стана съучастник в може би един от най-великите мачове на всички времена. Срещу такъв Джокович на любимия му Мелбърн, Федерер нямаше и сет да вземе, а Надал го накара да мине и отвъд всякакви технически и психологически граници.
Това какво щяло да стане АКО изобщо не ме интересува в случая, защото няма как да се докаже. АКО еди какво си станело, АКО еди що си. Това ти бяха всичките смешни напъни, както и на кликата около теб. Няма АКО в този живот. Има факти и фактите са, че от 2011 г. насам, Надал е 4-4, докато Федерер и Мъри са яли много, много пердах. Микимаусите не ме вълнуват, важни са големите турнири на този етап от кариерата на Надал. И да след 2014 г. Рафаел нямаше игра, нямаше вяра, измъчвам от контузии и тежки загуби от посредствени съперници и то на ниво ГШ. Че даже некъв смешник Фонини го ремонтира на ГШ и още и още. Та на фона на това новите седем поредни загуби от Ноле с които сега и ХТХ е отрицателен са ми най-малкия проблем. Аз винаги съм вярвал в Надал и знам, че още не е свършил с големите дела и го доказа още в Мелбърн въпреки нещастната загуба на финала. Вие сте тези, които го погребаха, така че кой прав и кой крив ще се докаже още тази година. :wave:

В горното няма нищо подкрепено с факти, това са въжделения на болен фен, който събира някакви данни. При теб Не може да се говори за статистика, защотот освен липсата на последователен анализ, дума не може да стане за нещо повече след него. Не става само с ядене.... Положението е "Вода гази - жаден ходи".

Последна промяна Orel62 на 02.03.2017 18:17, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   02.03.2017 19:40

Жалко, че не играем ATP 500, щеше да е много смешно колко човека щяха да познаят полуфинала в Дубай Фиаско vs. Ха-Ха-Хазе.

А вечерта е едва преполовена, представете си Донской да повтори формата си от вчера и да отстрани неубедителния през 2017 Пуйййййй (така ли се транслитерираше от френски последно? :-P). Да не говорим ако Коли (известен по тези ширини като Райбера) бие сър Анди (едва ли, при 4:3 до момента Мъри си взима 80% от сервис-точките, а Коли - 65, шотландското момче вече има 4 аса само в 4 сервис-гейма).

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   02.03.2017 19:47

Diavolo написа:
Аз съм казал каквото мисля и в което вярвам. с латерни които са наизустили едно и също няма смисъл да се спори
сега Надал като бие Дожкович за пореден път ще се докаже, че грешиш, а когато Надал вземе десетата тази година (и единствения човек, който може да му попречи е Мъри) и ти и ''тенис фена'' и Хенман и Сандето, всичко дето го погребахте и то отдавна е най-добре да се пенсионирате.

феновете на Фед говорят за най-големия чоук в историята, мухаха :laugh:
http://www.menstennisforums.com/2-gener ... mp%5D.html

чакай да рифрешна
Донской баце Донской :-D :-D :-D
116 в света (макс 65 място) ; без победа срещу топ 10 в цялата си тенис история ; с двойно повече загуби отколкото победи в историята си ; Фед с 3 мачбола, два на собствен сервис ; водеше с пробив в третия сет ; сервираше за мача и за капак поведе с 5-1 точки в тайбрека, за да не спечели нито една повече. :first: :moufan: :first: :moufan:

ако бях фен на Фед щеше да ме е срам да се вясвам по форумите със седмици след подобни срамни излагации. А Фед хич и не игра слабо, просто си му е в маичката, да трепва богопомазаната ръчица. :laugh: :wave:

Аристократът си е аристократ - в Мелбърн не трепна, а теб те боли много :wave: Кажи сега как Григор взел титлата на Рафа :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   02.03.2017 19:50

Diavolo написа:
Orel62 написа:
Вземи се напъни и напиши нещо по другата тема, дето се поизложи за пореден път. Може Федерер да те е чел и да гледа да не си развали Х2Х с Мъри на 500ките. :wave:
Федерер не го коментирай, не е като да паднал от някой с ранкинг 144, на 18 години и то в 1ви кръг на ГШ. 8-)

Не съм се изложил с нищо. За пореден път ви смлях, а и бъдещето за пореден път ще докаже правотата ми.
Статистиката на числата е зад мен относно това което пуснах за ХТХ на ниво ГШ. Ти започна да изопачаваш нещата с клей и пр. глупости.
Федерер беше в мега форма на Уимбълдън и в още по-пикова форма на УСО, а взе общо на двата финала два сета. Надал въпреки, че не беше най-добрия възможен такъв си взе всички тези ключови мачове срещу Ноле на Гароса, които можеше и да загуби, но ги взе. В меката си Рафа не се пречупи, но Фед го направи. 2012 г. на финала в Мелбърн срещу възможно най-пиковия Ноле и след огромна психологическа дупка от шесте поредни загуби стана съучастник в може би един от най-великите мачове на всички времена. Срещу такъв Джокович на любимия му Мелбърн, Федерер нямаше и сет да вземе, а Надал го накара да мине и отвъд всякакви технически и психологически граници.
Това какво щяло да стане АКО изобщо не ме интересува в случая, защото няма как да се докаже. АКО еди какво си станело, АКО еди що си. Това ти бяха всичките смешни напъни, както и на кликата около теб. Няма АКО в този живот. Има факти и фактите са, че от 2011 г. насам, Надал е 4-4, докато Федерер и Мъри са яли много, много пердах. Микимаусите не ме вълнуват, важни са големите турнири на този етап от кариерата на Надал. И да след 2014 г. Рафаел нямаше игра, нямаше вяра, измъчвам от контузии и тежки загуби от посредствени съперници и то на ниво ГШ. Че даже некъв смешник Фонини го ремонтира на ГШ и още и още. Та на фона на това новите седем поредни загуби от Ноле с които сега и ХТХ е отрицателен са ми най-малкия проблем. Аз винаги съм вярвал в Надал и знам, че още не е свършил с големите дела и го доказа още в Мелбърн въпреки нещастната загуба на финала. Вие сте тези, които го погребаха, така че кой прав и кой крив ще се докаже още тази година. :wave:

Правилно, няма АКО - има 7 ПОРЕДНИ ФИНАЛА, в които Надал яде сръбското дърво. На всички видове настилка, да добавим. Джокович има срещу Надал серии от по толкова поредни победи, че нищо чудно как си се назлобил. А мен специално те чакам да ме смелиш на тенис на маса - може да почнеш като вземеш един гейм поне :-P

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   02.03.2017 21:39

Henman написа:
Да, фактите са, че от РГ '14 Надал само веднъж е минавал по-напред от четвъртфинал в ГШ-та (нали те били важни на тоя етап от кариерата му, ахахах) и че го клатят анонимници, докато Федерер е все така в отлична кондиция и с лекота достига финалите. Пък ти се кефи на някакъв селективно подбран от теб хед-ту-хед с трети играчи и си извъртай фактите, както искаш. :laugh: 18-14, ето ти един стат, върху който да помислиш.

Да, Федерер на 33-34 години загуби от Джокович в най-добрата му спортна форма изобщо, докато Рафи го пореха бате Дъсти и Дарси. Кое е по-добре според теб? :laugh: И въобще не излизай с таз цвъкня колко бил форсиран, защото 33 не е същото като да си на 23 по всички спортни закони. Самият ти писа същото като дискутирахме дали финалът с Ноле е по-добър от онзи през 2008 - как "старият майстор не бил същият" и бла-бла.

Двете рънчета на Фед до финалите на Уимбълдън през 2014 и 2015, победата с 3-0 над Мъри на полуфинала и фактът, че бе най-сериозният съперник на най-пиковия Джокович са само допълнителни плюсове за него, особено на фона на провалите на Надал. Не ме карай да ти напомням Сампрас от кого губеше на Уимбълдън веднага след като прехвърли 30 г. и как го изклатиха Сафин и Хюит с 3-0 във финалите на ЮСО (което ти е и основната болка в цялата война). :wave:

Това е така, но няма значение върху ХТХ, който постнах и който е многозначителен. Надал като е във форма и стига крайните фази на ГШ има топките да се съпротивлява на пиковия Джокович, нещо с което Федерер и Мъри въпреки някои спорадични успехи далеч не могат да се похвалят.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   02.03.2017 21:41

Orel62 написа:
В горното няма нищо подкрепено с факти, това са въжделения на болен фен, който събира някакви данни. При теб Не може да се говори за статистика, защотот освен липсата на последователен анализ, дума не може да стане за нещо повече след него. Не става само с ядене.... Положението е "Вода гази - жаден ходи".

Напротив, само факти цитирам. :yes:
А както казах вече с теб ще си говорим пак тази година. Апропо ти досега генерално погледнато абсолютно нищо никога не си познал. :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   02.03.2017 21:43

alessandron написа:
Правилно, няма АКО - има 7 ПОРЕДНИ ФИНАЛА, в които Надал яде сръбското дърво. На всички видове настилка, да добавим.

И после тенденцията се обърна преди нивото на Надал да дропне значително след РГ 2014 г. Иначе тези 7 поредни загуби никой не ги оспорва. Но с тях далеч не се изчерпва целият им ХТХ, както и този на ГШ.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   02.03.2017 21:43

:outofspace: :first: :moufan:

Уникален втори тайбрек, просто нямам думи. Това е НЕРЕАЛНОООООООО
Извънземен тенис, 31 минути, 20-18 точки за Мъри!!!!
Мъри спаси 7 мачбола!!!!!! Колшрайбер пък спаси 7 сетбола. аааааааа, фантастика. :rock:

Дано само в третия сет няма бърза развръзка за съра.

лудницааа :tennis:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   02.03.2017 22:26

Diavolo написа:
Orel62 написа:

А както казах вече с теб ще си говорим пак тази година. Апропо ти досега генерално погледнато абсолютно нищо никога не си познал. :wave:

Напротив, познах най-важните неща за епохата - РГ за ФЕД и задминаването на Сампрас по ГШ и дали ще има ГОАТ.
Ти си с прогнозките, това кой ще бие Мелцер или некой друг мишок в 3 ти кръг и т.н. на некой Мастерс.
Дано поне некой лев да връзваш междувременно.
Никъде няма факти, след които да следват заключения. Метнал си някаво число и това е. С течение на времето се вижда следния подход - пускаш някава число и после следват лирични отклонения и надприказване.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   02.03.2017 22:42

Diavolo написа:
Henman написа:
Да, фактите са, че от РГ '14 Надал само веднъж е минавал по-напред от четвъртфинал в ГШ-та (нали те били важни на тоя етап от кариерата му, ахахах) и че го клатят анонимници, докато Федерер е все така в отлична кондиция и с лекота достига финалите. Пък ти се кефи на някакъв селективно подбран от теб хед-ту-хед с трети играчи и си извъртай фактите, както искаш. :laugh: 18-14, ето ти един стат, върху който да помислиш.

Да, Федерер на 33-34 години загуби от Джокович в най-добрата му спортна форма изобщо, докато Рафи го пореха бате Дъсти и Дарси. Кое е по-добре според теб? :laugh: И въобще не излизай с таз цвъкня колко бил форсиран, защото 33 не е същото като да си на 23 по всички спортни закони. Самият ти писа същото като дискутирахме дали финалът с Ноле е по-добър от онзи през 2008 - как "старият майстор не бил същият" и бла-бла.

Двете рънчета на Фед до финалите на Уимбълдън през 2014 и 2015, победата с 3-0 над Мъри на полуфинала и фактът, че бе най-сериозният съперник на най-пиковия Джокович са само допълнителни плюсове за него, особено на фона на провалите на Надал. Не ме карай да ти напомням Сампрас от кого губеше на Уимбълдън веднага след като прехвърли 30 г. и как го изклатиха Сафин и Хюит с 3-0 във финалите на ЮСО (което ти е и основната болка в цялата война). :wave:

Това е така, но няма значение върху ХТХ, който постнах и който е многозначителен. Надал като е във форма и стига крайните фази на ГШ има топките да се съпротивлява на пиковия Джокович, нещо с което Федерер и Мъри въпреки някои спорадични успехи далеч не могат да се похвалят.

Цялият стат е безсмислен защото в този тъп спор си подменил същността на основата на тениса. А тя е - да се печелят титли!!!
Надал няма как да е най-велик на ГШ заради някакъв Х2Х. Най-сигурния начин на Надал да му остане този Х2Х е още днес да се откаже. Като гледам - бият го къдет го хванат ама не се отказва. Джокович не е отправната точка и периода също е безсмислен.
Как в цялата тази схема се отразява най-важната титла в историята на тенисa - N18???

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   03.03.2017 00:07

Няма да има повече изненади днес. Пуйо срещу Мъри обаче ще е довиждане.

А междувременно в Акапулко вече твърдо съм Team Thiem. По изключение ще подкрепям малайзийското гърче от Австралия (щото иначе е голям дразнител) срещу Ноле, и евентуално ако стигне финала - срещу Надал.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   03.03.2017 05:01

Orel62 написа:
Цялият стат е безсмислен защото в този тъп спор си подменил същността на основата на тениса. А тя е - да се печелят титли!!!
Надал няма как да е най-велик на ГШ заради някакъв Х2Х. Най-сигурния начин на Надал да му остане този Х2Х е още днес да се откаже. Като гледам - бият го къдет го хванат ама не се отказва. Джокович не е отправната точка и периода също е безсмислен.
Как в цялата тази схема се отразява най-важната титла в историята на тенисa - N18???

Аз не съм твърдял, че този ХТХ на ниво ГШ е доказателство, че Надал е най-велик. Спорът тръгна от там, че ти започна с провокацията, че Ноле избягал от Федерер в Дубай да не яде пердах на бързата настила и отишъл при Рафи клиента си. И се намесих само да ти докажа, че Надал не е никакъв клиент на Джокович и никога не е бил и точно този ХТХ е живото доказателство. А не че Надал е най-великия в историята или най-великия на ниво ГШ и т.н.

Последна промяна Diavolo на 03.03.2017 05:12, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   03.03.2017 05:11

Orel62 написа:
Diavolo написа:
Orel62 написа:

Напротив, познах най-важните неща за епохата - РГ за ФЕД и задминаването на Сампрас по ГШ и дали ще има ГОАТ.
Ти си с прогнозките, това кой ще бие Мелцер или некой друг мишок в 3 ти кръг и т.н. на некой Мастерс.
Дано поне некой лев да връзваш междувременно.
Никъде няма факти, след които да следват заключения. Метнал си някаво число и това е. С течение на времето се вижда следния подход - пускаш някава число и после следват лирични отклонения и надприказване.

Да, залозите вървят много добре да чукна на дърво и съм на сериозен плюс, но за съжаление изпуснах златен шанс да спечеля 1500 лв. заради загубата на Надал от Федерер в Мелбърн.
Това че Федерер ще задмине Сампрас го познаха доста хора, а и беше ясно, че ще стане. Аз се запънах и стана голямата война в дира ама и беше много по-интересно така. :-D
За Ролан Гарос вярно, че беше така, е поздравления за което, но и аз бях писал, че Федерер ще спечели Гароса ако Надал го няма и също така, че ако не беше Надал щеше да има няколко големи шлема. То това последното е ясно мисля за всички. Виж не вярвах, че Джокович ще спечели Ролан Гарос, мислех че ще остане завинаги неговата голгота, но сърбина се справи и с това.
А пък аз познах, че Мъри ще вземе ГШ и че ще стане номер 1, не си спомням някой друг да е писал, че ще стане. А също така всички погребахте Надал многократно и той многократно ви опровергаваше. Специално Сандро трябва да отвори погребална агенция, защото поне 5 пъти официално го погребваше през годините. :-D ;-)
За най-великата титла в историята 18 в Мелбърн не съм много, много съгласен. Единствения голям аргумент са годините на които Федерер спечели титлата. Но заради стилът си на игра, вродената пластика и съвременната медицина това не е чак кой знае какво постижение и ще видиш, че тепърва ще се подобрява този показател. Федерер имаше огромния шанс да не срещне на 1/4 финала Анди Мъри и другия му огромен шанс беше поуморения Надал на финала. Всичко останало сам си го направи, но имаше сериозно рамо от съдбата.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   03.03.2017 08:54

24 на 2 аса - Ноле вижда преродения д-р Иво насреща. Само дето този има и много по-добра игра от основната линия. Нещо ретурът и на двамата не е съвсем на ниво :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   03.03.2017 09:19

Ник без брейк пойнт целият мач и когато Ноле сервираше за оставане в мача, го проби на нула. 25 аса срещу най-добрия посрещач в тура - страшничко си е.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   03.03.2017 10:39

Diavolo написа:
alessandron написа:
Правилно, няма АКО - има 7 ПОРЕДНИ ФИНАЛА, в които Надал яде сръбското дърво. На всички видове настилка, да добавим.

И после тенденцията се обърна преди нивото на Надал да дропне значително след РГ 2014 г. Иначе тези 7 поредни загуби никой не ги оспорва. Но с тях далеч не се изчерпва целият им ХТХ, както и този на ГШ.

После Джокович си почина леко за кратко и пак започна да пердаши Надал - защото стана по-добър от него и на Рафа му стигаше само да го поозори някой път и толкоз, пада след това - щом те топли, че паднал, ама се съпротивлявал, ок. И въобще не обяснявай как "нивото на Надал паднало", защото това е естествен процес заради стила му на игра т.е. той сам си е виновен. Всъщност ти арогантно непрекъснато обясняваш всяка промяна с Надал, сякаш всичко зависи само от него, а изобщо не е така - има и други тенисисти, които са достатъчно добри да го бият. За разлика от Орела, който вярвам, че като цяло те дразни, аз съм убеден, че Фед няма да стане ей така, на 35, някакъв велик доминатор, но има още време "да хапе" както в Мелбърн на удобни за него турнири. А Надал да си гледа към РГ, единственият му шанс да види още някоя титла от Шлема - в това твърдо вярвам. Дори в пиковите му години той рядко изкарваше в добра форма от Уимби нататък, да не говорим сега, когато вече и той е във възрастта на по-лесното получаване на травми. Да, Надал съм го отписал като доминатор и си държа на думата - за кратко време може да се приближи до върха, после пак ще запада.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   03.03.2017 10:42

Мен пък Ник ме кефи, макар че е гамен - и от гамени има нужда. Дано някога поподреди бръмбарите в главата си и да бъде по-траен фактор.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   03.03.2017 11:43

alessandron написа:
Мен пък Ник ме кефи, макар че е гамен - и от гамени има нужда. Дано някога поподреди бръмбарите в главата си и да бъде по-траен фактор.

Няма ник'ъв ретур, от друга страна - доста млад е и има време да подобри всеки компонент от играта си. Проблемите му са изцяло в главата, което не знам дали подлежи на реформа.

При всички случаи - за предпочитане е пред Джокович/Надал.

Странното е, че H2H срещу Мъри му е 0-5, а срещу Нишикори - 0-3. Същевременно е единственият играч освен Хюит, който е спечелил първите си мачове срещу всички от Биг 3 (баланс срещу Федерер, Надал и Джокович в момента 3-1), като все пак Хюит го е направил във време, когато е бил в пика си, а Фед, Рафа и Ноле - все още не.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - 9 седмица от 2017, ATP Акапулко, Дубай, Сао Пауло - WTA Куала Лумпур, Акапулко   |   03.03.2017 12:51

Мастърси макс за адаша-гамен с текущото отношение и поведение - знаете, "Fuck you!" към феновете тази седмица, а за предадения мач миналата година, довел до 8-седмичен бан, давах вече думите му, перифразирам малко - "Кво толкова?! Добър съм да блъскам топката в мрежата, не разбирам за какво говорите въобще? Като не искат да ме гледат, да не идват на мачовете ми." Олигофрен, язък, че ми е адаш! :no:
Така успехи на Голям Шлем няма да види. Не става така. :wave: :stop:

Последна промяна Naki на 03.03.2017 12:52, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 85 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща