Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:14

Отговори на тема  [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 87  Следваща
ЦСКА - сезон 2016/17 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   03.03.2017 16:21

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

думи, думи, думи, на думи аз съм по бърз и от Болт :rofl: :rofl:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 13:22

Keanu написа:
Уникално интервю на Нойберт. След като го прочетох осъзнах, че резултата от утрешния мач не е от голямо значение. Хората в ЦСКА имат огромни амбиции и грандиозни планове за бъдещето и ако се осъществят след време ЦСКА ще стане хегемон на балканите:

Томас Нойберт: ЦСКА ще бъде номер едно за дълги години

Ето една избрана част от интервюто:

Цитат:
Знаех, че ще е трудно. Но искаме да изградим най-добрата академия в България и в цяла Източна Европа.
Искаме да изградим най-добрата база.
В момента правим първите стъпки за това в Панчарево. След три месеца ще имаме много по-добри условия, през лятото ще ви покажем какво сме направили. Това са първите малки стъпки към голямата цел. Искам да създам нещо, което съществува само в Байерн Мюнхен, Барселона и Реал Мадрид. И ще го постигнем и тук. През лятото ще ви поканя да го обсъдим, ще ви покажа на компютър какво имам предвид. За мен важното е планът на ръководството. Като гледам какво правят и какво искат да постигнат, аз съм сигурен, че ЦСКА ще бъде номер едно в България. Може би след две, може би след три години. Но след като стане номер едно, ще бъде на върха за десет години! Ще сме по-силни от Лудогорец, от Левски, от всички. Никой друг в България няма толкова добър план и визия как да създаде мощен клуб, колкото ръководството на ЦСКА. Много ценя визията на Гриша и Дани Ганчеви и на Стойчо Стоилов. Впечатлен съм от начина, по който искат да подобрят ЦСКА. Всеки знае, че един сезон не е достатъчен. Може да ти трябват 3-4-5 години. Но ще видите, че ЦСКА ще бъде за дълго номер едно. Ще е по-добър от Стяуа, от Лудогорец, от Цървена звезда... Защото това не е кратък план, а е план за 10
години напред
Той ще е фантастичен за ЦСКА и за българския футбол.

Значи Панчарево е първата стъпка от този план?
- Може да се каже, да. Сега сме в ранните етапи. Вече бяха изградени два терена. В момента се работи по съблекалнята, фитнес центъра, бунгалата, ресторанта, академията... В рамките на 12 месеца предполагам, че всичко това ще е завършено. На този етап ситуацията е следната – след около две седмици съблекалните ще са завършени и отборът ще тренира постоянно там. След около шест седмици би трябвало да отворим фитнес центъра. Тогава ще поканим медиите, за да ви покажем защо точно по този начин сме го изградили. Ще има много нови неща. Аз съм голям фен на функционалните тренировки, на Speed Court тренировките, които са нещо ново за България, както и на Speed Track тренировките. Те идват от Германия, но са създадени по американския модел. За мен американците са най-добрите в атлетическата подготовка, както и тази за сила и скорост, през последните поне 20 години.
Може ли да обясните какво представляват Speed Court и Speed Track тренировките?
- Speed track е много простичко – имаш 50-метрова зона за спринтове. По пистата са поставени сензори, които измерват каква сила влагаш във всяка своя стъпка. Измерва се с каква сила правиш първите си две стъпки след старта – експлозивността е много важна. Можеш да измерваш на всеки няколко метра, за да анализираш. Speed track е тренировка по права линия – тръгваш и бягаш. Това е много полезно, за да правиш тестове на децата. Когато разполагаш с академия, можеш да подложиш всяко момче на този тест при едни и същи условия. Най-хубавото е, че тези тренировки ще се провеждат в зала и времето навън няма абсолютно никакво значение. Така че можеш да изградиш база данни, да сравняваш децата и да видиш 10-, 11- и 12-годишните деца каква перспектива имат. Ще установим още тогава дали могат да развият висока скорост след време. И ще знаем на какво да наблягаме в тренировките им през следващите две-три години
. Ще можем да ги превърнем в някои от най-бързите играчи в цяла Европа.

Докато други деца може да нямат същата скорост, но пък да разполагат с друг набор от качества – например могат да са полузащитници. Ще бъдат разпределяни на позиции, на които нямаш толкова голяма нужда от скорост. Дотук бяха обясненията за Speed Track. Сега преминаваме към Speed Court – това е нещо напълно различно и същевременно е същото (смее се). Ако Speed Track е по права линия, то Speed Court е в три измерения. Във всеки ъгъл на залата имаш сензори и голям монитор. Трябва да направиш някои много агресивни, много бързи движения, за да активираш сензорите. Например – имаш 12 номера на въпросния монитор, който стои пред теб по време на тренировката. Изписва ти се номер едно и ти бягаш до сензора, който отговаря на него. В момента, в който го докоснеш, чуваш сигнал зад себе си. Обръщаш се и към теб идва топка. Чуваш нов сигнал и трябва да пратиш топката там, откъдето идва звукът. По този начин ти тренираш скоростта си, бързината на мислене, темпото, развиваш по-бързи реакции под напрежение. И най-важното – тренираш ловкостта, движението наляво, надясно, напред, назад, спиране, тръгване... Това е уникално!
Това е революционно за България…
- Абсолютно. И не само за България. Това беше революционно дори за Реал Мадрид и Байерн. Реал бе първият клуб, който закупи тази система за Speed Court и Speed Track тренировки едва преди 4 години! Преди три месеца го направиха Байерн, Шалке 04 и Лайпциг. Защото те осъзнават колко е важна
. И ще го имаме тук в България, макар че ще отнеме малко повече време. С помощта на тази система ще създам база данни за ЦСКА, за да сравнявам всички деца. И след две-три години ще разполагаме с данни за 1000-1500 момчета. И в ЦСКА ще събираме най-бързите и най-силните от цяла България

:moufan: :moufan: :moufan:
:red_fan: :red_fan: :red_fan:

Доста интересно звучи това за видовете тренировки, но в България толкова сериозен дългосрочен план да бъде реализиран звучи като пълна химера. Лично аз ще чакам с интерес след 3-5 години да видя ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 17:37

Къде са двамата смешковци ....още ли сте в борбата за титлата с Лудогорец, още ли решавате изхода на първенството :rofl: :rofl: :rofl:

червени машинииии :rofl: мачкайте :laugh:

:wave: :cheers:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 17:58

Мача мирише яко. Отвсякъде като развой и поведение на терена. Иначе всеки що годе грамотен отбор ще бие този комичен Левски с 3 гола.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 18:03

Ники Жадното се подигра с оранжевия ГМО!!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 18:08

tonzos_justice написа:
Мача мирише яко. Отвсякъде като развой и поведение на терена. Иначе всеки що годе грамотен отбор ще бие този комичен Левски с 3 гола.

именно, смятай колко сте зле, този Левски да ви бие, ама Етрополе на Ганчев, кога е бил фактор, въобщо какво е това тире София, че да го коментираме :wave:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 18:14

Balleta написа:
tonzos_justice написа:

именно, смятай колко сте зле, този Левски да ви бие, ама Етрополе на Ганчев, кога е бил фактор, въобщо какво е това тире София, че да го коментираме :wave:

Не ме вълнува за кой ни смяташ. Ако искаш ни смятай за Славия. От 100 пъти, един път ви наричам по име в ТР, в останалите от рога, през говеда, идиоти и сие...

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 19:33

tonzos_justice написа:
Balleta написа:
tonzos_justice написа:

Не ме вълнува за кой ни смяташ. Ако искаш ни смятай за Славия. От 100 пъти, един път ви наричам по име в ТР, в останалите от рога, през говеда, идиоти и сие...

ЕБАХМЕ ЛИТЕКС! В ГЪЗЪ!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 20:01

Цитат:
Централният защитник на ЦСКА-София Николай Бодуров бе крайно разочарован от поражението с 1:2 от Левски в дербито от 23-ия кръг на Първа професионална лига.

"Как да не съм разочарован. Това беше спечелен мач. Имахме не знам колко положения, изпуснахме за 2:0, ако бяхме удвоили, дори можеше да вкараме повече попадения. Късметът ги покри. Да ти вкарат от две статични положения, това е късмет. Нямат чисто положение от игра, аз поне не помня. Вярно е, че владееха топката, но чисти положения нямаха, а ние имахме много. Вместо да затворим мача, сега загубихме. Те не направиха нищо, за да спечелят, а ние направихме, така че да загубим. Не искам да броя положения, които имахме днес.

Вкарахме гол и се прибрахме. Аз им казвах да пресираме, а ние се прибрахме. Май страхът ни дойде повече след гола. По-добре да ни бяха повели, а ние да ги мачкаме 80 минути и да бием, а то те ни пресираха.

Не искам да казвам нещо, с което да обидя някой. Ама играеш в ЦСКА пред такава публика и да играеш със страх. Не го разбирам. Като нямаш самочувствие, седни си вкъщи и си люпи семки. Въпреки това имахме много положения, убихме ги на контраатака, можехме да вкараме втори гол, но паднахме", недоволстваше Бодуров.

:laugh: :rofl: :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 20:51

Прост народ!!! Не случайно сте миризливи говеда! Боклуци!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 21:00

Затварям страница за днес само с един ред - Китанчо ли си Вратарчо ли си, отивай си в далечна Варна, загуби обичта днес на мнозина. В мачове като днес не трябваше да осираш пейзажа.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 21:08

tonzos_justice написа:
Затварям страница за днес само с един ред - Китанчо ли си Вратарчо ли си, отивай си в далечна Варна, загуби обичта днес на мнозина. В мачове като днес не трябваше да осираш пейзажа.

ЕБАХМЕ ЛИТЕКС! В ГЪЗЪ!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 21:09

tonzos_justice написа:
Прост народ!!! Не случайно сте миризливи говеда! Боклуци!

ЕБАХА ТОНЗО В ГЪЗЪ!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 21:12

Нивото е потресаващо :)))

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 22:29

tonzos_justice написа:
Нивото е потресаващо :)))

ЕБАХМЕ ТОНЗО В ГЪЗЪ!!!!!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 22:57

Това е стратегически ход - Спас се бетонира, доизточва клуба и говедата потъват бавно и мъчително :laugh:
Между другото ако изпаднете в 3та лига няма да се качите никога, защото второто място не дава промоция :rofl:

Последна промяна Keanu на 04.03.2017 23:08, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   04.03.2017 23:10

Keanu написа:
Това е стратегически ход - Спас се бетонира, доизточва клуба и говедата потъват бавно и мъчително :laugh:
Между другото ако изпаднете в 3та лига нама да се качите никога, защото второто място не дава промоция :rofl:

това ли измисли след боя, по добре нищо да не бе казвал ..... вие сте битите, вие сте на 3-о място, вие сте фалиралите, вие сте Етропеле, вие сте припознавачите на урода - това са факти, твоето са някакви празни приказки :wave:

Я кажи сега още ли имате теоретични шансове :laugh:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   05.03.2017 00:09

Абе големи мозАци в тая Зган :rofl:
Изображение

Изображение

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   05.03.2017 01:39

ти какво очакваш от прости и необразовани мангали :laugh:
за 1234 път стават за смях в сектор Би

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   05.03.2017 01:42

Мача не беше никак лош, ама след това като гледах Звезда и Партизан и някак си нашето дерби ми бледнееше и като атмосфера и като игра и темпо.
Както и да е. Загубата ни не беше логична, Левски имаха голяма доза шанс. Вратарят им го измъкна.
И сега вместо 52-50 стана 53-49 :besnyo:
Първа загуба на ЦСКА от Левски за последните 8 мача за първенство. Яд ме е ама пък първия мач на есен ние имахме шанса да изравним в мач в който Левски играха по-добре. Сега ние ги надиграхме като изключим един отрязък от 15 минути, ама това е положението.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 87  Следваща