Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:58

Отговори на тема  [ 181 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   09.03.2017 15:59

Balleta написа:
alessandron написа:
Diavolo написа:
Григор пък дано се срещне с Мъри и да го намачка хубаво. Анди е може би най-големия калитарин в историята що касае жребиовките.

И аз викам да се срещнат, щото нали..., такова..., на финал ще е :laugh: ;-)

Абе на Девола Анди винаги му е бил любимец, а Григор никога не го е харесвал, сега що обърна плочата :laugh:

Тенис стратезите понякога обръщат плочата. На почти 30 години, с три скромни мейджъра, 7:17 Х2Х, пердашейки понякога Фед и Ноле - основните villains, Анди не може да бъде друго освен любимец, но само докато не пречи на величието на Рафа. Само че Мърльо вече е основен фактор в тура а от известно време и доминатор, много му липсва Indian Wells и ще вземе да го спечели тази година – та не е лошо малко да му се ударят спирачки.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   09.03.2017 23:40

Факт е, че винаги съм харесвал и симпатизирал на Анди смелото сърце, но в момента ми е много черен и то без да е побеждавал Надал. :devil:
В негово лице виждам най-голямата заплаха за Рафа не само за клея, но за целия сезон. В момента Мъри е в пиков момент от своята кариера и е най-добре подготвения кондиционно тенисист в света. А и най-добрия, въпреки че се провали в Мелбърн. Такива са реалностите поне според мен. И след всичко това няма как да не се ядосам на един скандален жребий.
Абсолютно прав е Хенман да роптае и не само той, не само той. Факт е, че с някои много, много редки изключения най-големия калитарин на жребиовките от великия топ 4 винаги е бил именно Мъри. Скандално лесните му схеми са вече пословични и се чудя дали няма някакви конспиративни маркетинг игри.
И как няма да е фаворит за ИУ ве тенис фене? Че той и без този жребий пак си е фаворит номер 1, какво остава сега. Този който стигне финал от долната схема ще е изтискан като лимон, а евентуалния път на Надал/Федерер е по-сложен от два шлема един след друг. :outofspace: Аз такава четвърт не съм виждал никога през живота си. Никога!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   10.03.2017 01:12

то че е брутално е така ама ако отпаднат рано Роджър и Ноле примерно и схемата на Рафа става доста добра, тъй че нека да видим как ще се развие турнира, но ми се гледат определено звездни сблъсъци, а долната част ги предвещава. Григор има шанс за полуфинал, а Мъри си има нарисуван финал, ако не се осере както в Мелбърн :laugh:

Последна промяна juve на 10.03.2017 01:14, променена общо 3 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   10.03.2017 17:40

Бушар още не е почнала и вече отпаднала от Аника Бек :outofspace: Канадката май трябва да се преориентира към друга професия, едно фотомоделче може да стане .. а беше обещаваща по едно време, но много заслабна физически, едно време си беше добиче, точно когато мачкаше, сега е почти с тяло на Виктория Сикрет, естествено, че ще я бухат къде я хванат :laugh:

Последна промяна Balleta на 10.03.2017 17:41, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   10.03.2017 20:30

обаче чета тия дни Мугуруса, Кербер и Радванска с хапливи изказвания за Шарапова заради уайлд-кардите, които и дават, явно хич не са доволни че се връща и има защо при положение че са в слаба форма и ако Маша ги почне не ми се мисли, поне ще стане интересно че е голяма скука в момента, само Машенка е способно да разбуни духовете и да съживи мъртвилото в женския тенис :laugh:

Последна промяна juve на 10.03.2017 20:31, променена общо 2 пъти

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   10.03.2017 20:37

Аз съм по-скоро песимист относно Маша, но да видим.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   11.03.2017 05:05

Четох за Шарапова, че няма да и дадат Уайлд карт за Ролан Гарос, защото видиш ли била лоша реклама. Французите били радетели на чистия спорт. :-o
уникални измекяри и подлеци.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   11.03.2017 05:15

Diavolo написа:
Четох за Шарапова, че няма да и дадат Уайлд карт за Ролан Гарос, защото видиш ли била лоша реклама. Французите били радетели на чистия спорт. :-o

не се знае още, сега, мислят франсетата, Шарапова вече се е срещнала с тях, според мен ще и дадат :yes: Маша е лице на женския тенис, което значи много пари.

Иначе дотук, единствено глупака Кириос се изказа против даването на вайлд-карти на Маша, докато думите на Анди Мъри и Радванска бяха силно изопачени в нашите медии от пишман - преводачи, особено на Радванска, която дефакто каза, че никой не иска да играе с Маша в първите кръгове щото рискува да отпадне, а не, че е против.

Марчето пак рулира, даже още незавърнала се :yes:

Индиън без Серена, Маша, Вика и Кита е малко по постен, ама това е положението .... Masha will be back ....SOON :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   11.03.2017 10:59

Diavolo написа:

Все си мисля, че Шара винаги може да си ползва PR (Защитен Ранкинг)?
Или това не работи за Шлемове? :unsure:

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   11.03.2017 13:13

Тъй като е важно, а никой не го даде, малко линкове:
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_BNP_Paribas_Open (Уикипедия, основно инфо)
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_BNP_ ... gles#Seeds (пак там, схема мъже в удобен вид)
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_BNP_ ... gles#Seeds (пак там, схема жени)

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   11.03.2017 13:30

@Балета - ее, сефте! :laugh: :laugh: :wave:
Не е чудно, че БГ преводачите са се издънили - то по-чудно щеше да бъде, ако бяха превели думите им точно и правилно, защото е рядкост. :-D :yes: ;-)

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   11.03.2017 15:25

Naki написа:
Diavolo написа:

Все си мисля, че Шара винаги може да си ползва PR (Защитен Ранкинг)?
Или това не работи за Шлемове? :unsure:

Това важи за АТП турнирите, а ГШ е ИТФ

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   11.03.2017 15:36

Аха. Е не е баш така, имаш предвид ATP+WTA.
А Шара няма как да играе в ATP, защото е жена. :-) Тука щях да кажа още нещо 8-) :whistle:, ама ще си замълча. ;-)
Но ще си го помисля! :-D

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   11.03.2017 15:37

Е, така де :-D

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   12.03.2017 09:07

Големият "фаворит" Анди Мърльо е аут още след първия си мач! 2-0 за Поспишил и прекрасно начало на неделния ден. :-) Ми, не му върви на Мъри в Индиън Уелс и това е. :-?

По-рано Цонга бе надигран от дон Фабио и предвид непостоянството на Вава на тия Мастърси, доста играчи са с шансове за финал в тая половина от схемата. Май е време за традиционната анкета, която да провери компетентността на клуба. Аз залагам на Мишата Зверев. :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   12.03.2017 09:46

Henman написа:
Големият "фаворит" Анди Мърльо е аут още след първия си мач! 2-0 за Поспишил и прекрасно начало на неделния ден. :-) Ми, не му върви на Мъри в Индиън Уелс и това е. :-?

По-рано Цонга бе надигран от дон Фабио и предвид непостоянството на Вава на тия Мастърси, доста играчи са с шансове за финал в тая половина от схемата. Май е време за традиционната анкета, която да провери компетентността на клуба. Аз залагам на Мишата Зверев. :laugh:

Мдаа, Мърльо е най-силният в света :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   12.03.2017 10:27

суперрррр :devil:
сега Рафата ще се развихри!
Ами Санде най-добрия е, номер 1, има играта, но все така си има и бръмбарите, виж там проблема е сериозен. :-D

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   12.03.2017 10:30

Diavolo написа:
Ами Санде най-добрия е, номер 1, има играта, но все така си има и бръмбарите, виж там проблема е сериозен. :-D

Не съм съгласен - може да е най-добрия кондиционно в момента, но всеки от останалите "четирима" може да го пляска по всяко време.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   12.03.2017 11:57

Diavolo написа:

Не мисля, че бръмбарите са проблемът, защото миналата година след Уимбълдън например измъкна една камара загубени мачове срещу подобни на канадеца противници по пътя към номер 1 в света. Ей го, предната седмица в Дубай пак спаси 100 мачбола на Коли с разни виртуозни къси и т.н. Днес специално се върна от пробив пасив във втория сет и от 2-6 в тайбрека до 5-6, но при последния мачбол Васек пласира форхенд уинър от равностойна позиция.

Любопитното е, че Поспишил до голяма степен копира тактиката на Зверев от АО - яко сервис-воленце и като цяло непрекъснати атаки към мрежата. Изяде неизбежната доза пасинги и лобове, но от друга страна разби ритъма на мърльо и спечели ключови точки с добри волета. Смятам, че това е най-правилната тактика срещу шотландеца - няма смисъл от непрекъснати монотонни разиграваиня, защото той само това чака и се чувства възможно най-комфортно. Трябва да се прави всичко възможно, за да се разнообразява играта и да липсва постоянно темпо.

Проблемът на Мъри е главно в това, че продължава да бъде прекалено дефанзивен и винаги рискува някой шотмейкър във форма да го изхвърли. Разбира се, това става доста трудно, защото шотландецът хем е бърз и покрива отлично корта, хем е висок и мощен и има сервис, хем притежава техника в изоболие. Нещо като хибрид между Хюит и Кория, но с по-добра физика. :-D

Последна промяна Henman на 12.03.2017 11:59, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   12.03.2017 12:29

Сега изгледах по бързата процедура мача, ам че то Поспишил му игра сервис-мрежа :-D
Мърко за втори път на значим турнир отпада срещу тенисист налитащ му на мрежата. :rofl:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 181 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща