Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:49

Отговори на тема  [ 181 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 00:18

пародията в женския тенис верно е пълна щом Веснина печели такъв турнир, а като се сетя Серина какво я разпра на Уимбълдън, иначе поне е симпатична на външен вид, докато Кузито пак губи голям финал, нищо ново, не и издържат нервите в тия мачове, иначе има играта, но тениса си е психика на поне 70-80% и после идва таланта, добре че свърши това не знам как го търпят три часа хората, но за всеки влак си има пътници :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 00:31

juve написа:
пародията в женския тенис верно е пълна щом Веснина печели такъв турнир, а като се сетя Серина какво я разпра на Уимбълдън, иначе поне е симпатична на външен вид, докато Кузито пак губи голям финал, нищо ново, не и издържат нервите в тия мачове, иначе има играта, но тениса си е психика на поне 70-80% и после идва таланта, добре че свърши това не знам как го търпят три часа хората, но за всеки влак си има пътници :laugh:

е какво значи не и издържат нервите в такива мачове, че тя Кузнетцова има два ГШ, а на Веснина и бе първи финал на Мастърс, за ГШ да не говорим. :-D

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 00:43

Balleta написа:
juve написа:

е какво значи не и издържат нервите в такива мачове, че тя Кузнетцова има два ГШ, а на Веснина и бе първи финал на Мастърс, за ГШ да не говорим. :-D

смятай ако и издържаха нервите щеше да има успехите на Маша, защото като игра е доста по-комплексна, но психиката и е доста чуплива особено в крайните фази, ако се поровиш колко загубени спечелени мачове има не ми се мисли, този днешния е само един от многото :-D

Последна промяна juve на 20.03.2017 00:44, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 01:14

обаче Роджър и Стан за разлика от жените за 20 минути изиграха 8 гейма пълна доминация на сервиращите, като Вавринка малко по-трудно си взима геймовете, много трудно Федерер ще загуби в такова бързо темпо където е цар, мда логично 6:4 накрая на сета с пробив :laugh:

Последна промяна juve на 20.03.2017 01:19, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 01:19

Хоппалааа...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 01:25

Стан отговаря с пробив 2 сет става завързано, да видим дали ще го удържи

Последна промяна juve на 20.03.2017 01:25, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 01:42

не успя Федерер бързо се съвзе и върви към победа в два сета

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 01:45

В първия сет Вава направи ас при 4-5 30-15, но съдията му каза "100% аут" и стана 30-30 вместо 40-15 и Фед впоследствие проби. Сега във втората част Роджи най-после допусна брейк за първи път от началото на седмицата, но бързо изравни след подаръци от бекхенд на Stan the Man.

Последна промяна Henman на 20.03.2017 01:45, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 01:51

Henman написа:
В първия сет Вава направи ас при 4-5 30-15, но съдията му каза "100% аут" и стана 30-30 вместо 40-15 и Фед впоследствие проби. Сега във втората част Роджи най-после допусна брейк за първи път от началото на седмицата, но бързо изравни след подаръци от бекхенд на Stan the Man.

да е оспорвал закъде ги пази тия обжалвания при положение че съдиите на тоя турнир са трагични, трябва да си нащрек постоянно, но е факт че Федерер е прероден след тая почивка щом си мачка Стан и Рафа дори в малко по-дълги разигравания смятай доколкото ги има де, щото експреса налага бясно темпо и не могат да му смогнат

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 02:11

честито на Роджър логичното се случи, браво на Стан че се мъчи доколкото може, но при тая форма на Федерер трябваше да капитулира, иначе мач като за учебник на тема атакуващ и бърз тенис зрителите трябва да са доволни, само жалко че нямаше още малко драма :-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 02:27

juve написа:
Henman написа:

да е оспорвал закъде ги пази тия обжалвания при положение че съдиите на тоя турнир са трагични, трябва да си нащрек постоянно, но е факт че Федерер е прероден след тая почивка щом си мачка Стан и Рафа дори в малко по-дълги разигравания смятай доколкото ги има де, щото експреса налага бясно темпо и не могат да му смогнат

Според мен си струва да се сложи още сега една скромна сумичка на Фед за Уимбълдън. 2014 и 2015 печелеше, ако Джокович не бе в супер форма, а миналата година с посредствена за неговите стандарти игра отново бе на крачка от финала. Щом в Индиън Уелс на бавния хард го пробиват веднъж за цял турнир, представям си на тревата какво ще е...

Въпросителните са дали Ноле ще продължи с неубедителните изяви и дали Родж ще издържи физически дотогава. Жалко, че не видяхме тук мач с Кирьос, защото това щеше да е наистина сериозен тест и може би украшението на турнира.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 17:22

Naki написа:
Готино! Голямата крава, срещу бившата голяма, сега малка крава. :-) :rock:
Гоу Вавата, ама едва ли... Федята май ще се закичи с хубавата титла. :-)

Нещо да кажеш за кравата, която току що спечели Indian Wells най-престижния мастърс.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 17:37

Ето и промените в АТП ранкинга на топ 20 - големите печеливши са деда Ви Федята, Чорапа и Карина-Пуста, която скача с 4 места нагоре, влизайки в топ 20 под №19: :wave: ;-)

Изображение
Изображение

(@tennis hater) -- Е какво да кажа, бях го предвидил. :-D Браво на Малката Крава! Само така, и най-вече такъв тенис да дава. :yes: :-D Но феновете на Джоката и Мъри едва ли летят в облаците от кеф сега... :-( :yes:

Последна промяна Naki на 20.03.2017 17:38, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   20.03.2017 21:02

Феновете Надалови ги знаеме къде са.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   21.03.2017 02:09

tennis fan написа:
Аз съм мулти-тенис фен. :yes:
Може преди да съм бил голям Надалов фен, но гледам тенис от доста преди Надал да изгрее. :-)

А къде да са - в миша дупка, вероятно. Но Надал е като птицата-Феникс, и тепърва ще изгрее сега, надяваМЕ се. :-)
Ти си нещо много нов тука, ми се чини. Явно трябва да се аклиматизираш - лошото обаче е, че мина доста време и все не ти се получава... :-( :no:
Начинът ти на писане ти е неудачен, и не в стила на този и предния форум, ама никак даже.
(визирам clubs.dir.bg, където вече преди бая години преди бяхме, преди да се преместим тук...)

Последна промяна Naki на 21.03.2017 02:18, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   21.03.2017 03:10

tennis fan написа:
Diavolo написа:
juve написа:
Джоко и Мъри ще пропускат Маями тия умреха в началото на тоя сезон кво става :dunno:

Раздадоха се и двамата прекалено много на финала в Доха и от там нататък свършиха бензина. :outofspace: :-D

Пишеш колкото да не заспиш - Доха беше преди 3 месеца.

Хех, ами то е очевадно, че се бъзикам и иронизирам...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   21.03.2017 23:04

Naki написа:
tennis fan написа:
Може преди да съм бил голям Надалов фен, но гледам тенис от доста преди Надал да изгрее. :-)

А къде да са - в миша дупка, вероятно. Но Надал е като птицата-Феникс, и тепърва ще изгрее сега, надяваМЕ се. :-)
Ти си нещо много нов тука, ми се чини. Явно трябва да се аклиматизираш - лошото обаче е, че мина доста време и все не ти се получава... :-( :no:
Начинът ти на писане ти е неудачен, и не в стила на този и предния форум, ама никак даже.
(визирам clubs.dir.bg, където вече преди бая години преди бяхме, преди да се преместим тук...)

„Ти си нещо много нов тука, ми се чини.” - Абе чини ти се, ама бъркаш.
Продължаваш да морализаторствуваш и да говориш за dir.bg та нека ти разкажа малко за стария клуб. Беше време в dir.bg когато модератор беше shevchenko и имаше много сериозни клубари: speranca, ichwill (ladies first), фогела, орела, alessandron, Henman, Дявола(тогава-невинно дяволче), cristiansen. . . . и някои не толкова сериозни като: andy murrey (младо момче - твърдеше че се познавал с Иван Чешанков и така разполагал с вътрешна тенис информация ), enjoy(млада дама – правеше мастърс по химия в Словакия), insider, banditoо(се появи по-късно) . . . . . Но Наки не беше нито между сериозните, нито между несериозните – него още го нямаше.
Та помня как някъде през 2009 Дявола започна да се напъва да стане втори moderator – за да помагал на титуляра Shevchenko, който имал и други задължения. Направи се допитване и клубарите приеха тази промяна, макар и с някои резерви и Дявола обеща да модераторствува справедливо и да спазва добрия тон. В края на същата година имаше един любопитен епизод: 2009 Barclays ATP World Tour Finals и осмицата беше: Давиденко, ХМдП, Фед, Сьодерлинг, Надал, Джокович, Мъри, Вердаско. В ROUND ROBIN Рафа загуби всичките с мачове и то така ги загуби, че alessandron попита: „абе Рафа няма ли да вземе поне сет” (цитирам по памет). Е не можа да вземе и Дявола, който още тогава беше най-якия фен на Надал и повтарям - втори модератор, отговори „Яжте л_ _ _ а”. Това предизвика умерено недоволство в клуба и помня, че попитах дали това може да се приеме за добър модераторски тон.
Разказоното е част от миналото на dirа, в което съм бил участник и свидетел и Наки, със сигурност знам повече от тебе по тази материя.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   21.03.2017 23:27

Аха. ОК, така е по-добре. И не, грешиш. Аз това го знам, и съм бил там преди споменатите дати определено. :-)
Може повече да съм чел, ама си бех там. :wave:

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   22.03.2017 01:35

tennis fan написа:
Naki написа:
tennis fan написа:

Продължаваш да морализаторствуваш и да говориш за dir.bg та нека ти разкажа малко за стария клуб. Беше време в dir.bg когато модератор беше shevchenko и имаше много сериозни клубари: speranca, ichwill (ladies first), фогела, орела, alessandron, Henman, Дявола(тогава-невинно дяволче), cristiansen. . . . и някои не толкова сериозни като: andy murrey (младо момче - твърдеше че се познавал с Иван Чешанков и така разполагал с вътрешна тенис информация ), enjoy(млада дама – правеше мастърс по химия в Словакия), insider, banditoо(се появи по-късно) . . . . . Но Наки не беше нито между сериозните, нито между несериозните – него още го нямаше.
Та помня как някъде през 2009 Дявола започна да се напъва да стане втори moderator – за да помагал на титуляра Shevchenko, който имал и други задължения. Направи се допитване и клубарите приеха тази промяна, макар и с някои резерви и Дявола обеща да модераторствува справедливо и да спазва добрия тон. В края на същата година имаше един любопитен епизод: 2009 Barclays ATP World Tour Finals и осмицата беше: Давиденко, ХМдП, Фед, Сьодерлинг, Надал, Джокович, Мъри, Вердаско. В ROUND ROBIN Рафа загуби всичките с мачове и то така ги загуби, че alessandron попита: „абе Рафа няма ли да вземе поне сет” (цитирам по памет). Е не можа да вземе и Дявола, който още тогава беше най-якия фен на Надал и повтарям - втори модератор, отговори „Яжте л_ _ _ а”. Това предизвика умерено недоволство в клуба и помня, че попитах дали това може да се приеме за добър модераторски тон.
Разказоното е част от миналото на dirа, в което съм бил участник и свидетел и Наки, със сигурност знам повече от тебе по тази материя.

младата дама не беше enjoy, a Joy_R, a Анди Мъри беше фейк-ник на един друг юзер :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Indian Wells 2017 - Тема за коментари и закачки   |   22.03.2017 14:13

Разказоното е част от миналото на dirа, в което съм бил участник и свидетел и Наки, със сигурност знам повече от тебе по тази материя.[/quote]

младата дама не беше enjoy, a Joy_R, a Анди Мъри беше фейк-ник на един друг юзер :laugh:[/quote]
Така е. Променяше ника си на joy_r когато е щастлива или нещастна, беше го обяснила, но трудничко се „говореше” с нея, та някой беше вметнал, че това „r” означавало радио.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 181 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща