Световни квалификации' Русия 2018
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 26.03.2017 01:01
Браво на нашите момчета! Страхотно себераздаване на терена, играха като отбор, за разлика от жалката Холандия, която бе като една сбирщина на терена. Втория гол на Спас Делев бе красота. Португалците най-накрая показаха защо са шампиони на Европа, два фантастични гола на Крищяну Белгийците яко подпирани от немския престъпник Феликс Брих в крайна сметка измъкнаха точката, която не заслужаваха. Жалко за маляките опълченци. Вчера Ейре и Уелс спукаха поне 5 топки, няма такова дърводелство, но поне имаше атмосфера и драма в края. Усташите смляха украинците, резултата лъже. Всичко останало бе резон и от ясно по-ясно.
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 26.03.2017 02:35
Всички мои победиха засега. И България, и САЩ, и Исландия. Много добър кръг. Холандия са слаби срещу дефанзивни отбори и няма да е изненада, ако не се класират. Уелс и Ирландия наистина спукаха топката, а на Шемъс Колман му счупиха крака и не се знае колко ще изпусне и дали въобще ще е същия като се върне.  Бейл също трябваше да получи червен картон, но естествено го пожалиха. Лошото е, че от всичко ще намажат сърбите и е много вероятно точно те да се класират вместо Ирландия. Класирането за САЩ се подобри, но все пак са им нужни точки в Панама Сити във вторник. Брус Арена е с класи над Клинсман. 1 Mexico 7 2 Costa Rica 6 3 Panama 44 USA 35 Trinidad and Tobago 3 6 Honduras 3
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 26.03.2017 10:05
Колко от вторите се класираха?
 |
|
navy
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 26.03.2017 10:43
Не мисля, че някой някога е гледал толкова жалка Холандия, всьо и вся имаха 2 положения - в края на първото и началото на второто полувреме. Едно кюскания, едни балони... България игра колкото трябва, на мен ми направи впечатление сериозната преса при всеки един техен пас, ако не се лъжа спечелихме над 90 % от единоборствата, но напред можеше да направим много, много повече срещу този оранжево-разграден двор. Отделно второто полувреме почти нищо от наша страна, дали имахе и 3 атаки, а само в един-едничък момент започнахме да си подаваме топката в центъра, а трябваше да го правим повече и по-дълго. Така и не разбрах какво прави Славчев на терена, защо Чочев бе на пейката. Приятно съм изненадан от Чорбаджийски, но да признаем, че бе улеснен от дървото Дост и сипенето на балони в полето.
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 26.03.2017 19:24
България по традиция играе успешно срещу Холандия. Даже ако не се лъжа до едно не далечно минало баланса беше или равен или за нашите, такова ми се върти. Неудобен съперник сме им. Въпреки това, сегашния национал на лалетата е комичен. Иначе като цяло, въпреки трагичното състочние на Бг футбола, тази победа е повече от престижна!
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 27.03.2017 09:27
Жалко за Норвегия. Щом падат от Северна Ирландия, значи със ски са играли! А тия капути ни биха ДВА пъти последните квалификации! ДВА ПЪТИ! КО праиме??? 
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 27.03.2017 21:53
!Вече има зазои дали Българията ще вкара гол! 1-2 е резултата! Демек ГОЛ ще има за Бг!
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 28.03.2017 17:09
Томич, какво за гога визираш? 
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 29.03.2017 06:09
Лелелее, нафиркАл съм се. ПисАл съм ''зазои'' а ти ''гога''. Ма и ти си луд! Не знам копеле, просто мисля да вкараме гол на шведите! Според тебе ще вкараме ли?
Последна промяна TheExorcist на 29.03.2017 06:11, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 29.03.2017 06:56
Не. тия са ни зловещ мач ъп независимо от поколенията ни.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 29.03.2017 07:00
Ех, жалко за янките. Много искам да ги видя в Русия, дано се класират. А и за къде без САЩ на световно първенство в Русия... Това бе един от ключовите мачове, поведоха, но панамците бързо изравниха. Второто полувреме обаче слабичко за ЮеС и трябва да са доволни, че взимат точка. Остават цели 6 кръга до края на квалификационния цикъл. Голям цирк обаче ще е ако Аржентина не се класира. Разбира се малко вероятно е това да се случи, дори и през бараж да минат. Шокираща загуба за тях от Боливия.
Последна промяна Diavolo на 29.03.2017 07:00, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 29.03.2017 07:26
Положението в Европа е много интересно. Разбира се не ми се отваря нова тема с безумното ощетяване на Европа заради некви некадърни печки, дръпнати очи и циганье а.к.а. латиноси. Най-вече печките от църна Африка, които на последния КАН направиха едно безумно слабо първенство в което спукаха топката. Най-вероятно световното в Русия ще се пропусне от доста силни европейски отбори, които с лекота биха се справили с 90% от отборите от останалия свят. Много са цели 5 отбора плява от Африка, много!!! Както и цели 4 от Азия и 3 от Конкакаф + още един измежду двете последни конфедерации. от Африка, макс 3 ; от Азия макс 2+1 и Конкакаф 2+1 И да вземат да пратят Нова Зеландия в Азия, както сториха с Австралия, ще имат по-голям шанс да се класират отколкото сега като налитат на петия от Ю. Америка. Това е положението, ако искаме да гледаме силно световно. Та за Европата, за мен са ясни 6 отбора: Франция, Германия, Полша, Англия, Белгия и Хърватия Битка за 1-то място ще има в групи: Б (Швейцария и Португалия), D (Сърбия, Ейре и дори Уелс) и G (Испания и Италия) Португалците ще им е тежко да вземат 1-то място, но ще са топ фаворит за плейофите, същото се отнася и за Италия, защото не вярвам моите хора без Конте да бият насред Испания. За съжаление доста симпатични отбори дори няма да успеят да додрапат до плейофната зона, сред които се отличават маджарите.  Има голяма вероятност Холандия да пропусне втори пореден голям форум, но това няма да е загуба, в момента този отбор играе някакакво жалко подобие на футбол. Явно говорим за огромна кадрова криза в ниската земя. Дано се оправят бързо, защото винаги съм и симптазизирал, това е велика футболна нация. Като гледам вторите и третите отбори в групите и кой би се класирал за плейофите, то самите плейофи може да се окажат по-интересни от цялото световно първенство... 
Последна промяна Diavolo на 29.03.2017 07:29, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 29.03.2017 07:33
И от друго ме е яд. За мен едно световно/европейско първенство се прави от публиката. Няма ли пълни стадиони и луда атмосфера не е същото. Сега Русия е далечна дестинация и като изключим Бразилия и Аржентина (ако се класират), както и Мексико и Япония, то останалите отбори почти няма да имат фенска маса. За Европа обаче точно някои от най-култовите фенски маси няма да могат да присъстват на първенството. Всите британии, като изключим Англия естествено, които ще са там (и да очакваме нова драма с руските фенове), но като нищо двете ирландции може да ги няма, както и Уелс, а агитките на тези отбори направиха Европейското. Както и исландци и унгарци. За Холандия и оранжевата лавина не ми се отваря дума. Абе да видим, предстои много интересна есен. 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 29.03.2017 14:58
ами Месчо няма да го има още 3 мача, а той е по квалификациите (че на финалите си го знаем, че се покрива  ) така, че няма да им е лесно на гаучосите, но ще е престъпление да не се класират с тия футболисти
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 29.03.2017 15:04
 |  |  |  | Diavolo написа: Положението в Европа е много интересно. Разбира се не ми се отваря нова тема с безумното ощетяване на Европа заради некви некадърни печки, дръпнати очи и циганье а.к.а. латиноси. Най-вече печките от църна Африка, които на последния КАН направиха едно безумно слабо първенство в което спукаха топката. Най-вероятно световното в Русия ще се пропусне от доста силни европейски отбори, които с лекота биха се справили с 90% от отборите от останалия свят. Много са цели 5 отбора плява от Африка, много!!! Както и цели 4 от Азия и 3 от Конкакаф + още един измежду двете последни конфедерации. от Африка, макс 3 ; от Азия макс 2+1 и Конкакаф 2+1 И да вземат да пратят Нова Зеландия в Азия, както сториха с Австралия, ще имат по-голям шанс да се класират отколкото сега като налитат на петия от Ю. Америка. Това е положението, ако искаме да гледаме силно световно. |  |  |  |  |
дрън дрън, макс 3 от африка, макс 2 от Азия, макс 2 от Конкакаф - ами айде направо едно второ Европейско да направят, Нарича се Световно първенство
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 29.03.2017 15:23
При контузен Игуаин и наказан Меси, защо Дибала не е играл, а Агуеро е влязъл само като резерва? И защо Икарди не е бил в състава?
 |
|
Hiksa
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 30.03.2017 02:38
Равенството е резонно. САЩ бяха без титулярната си защита и титулярния си нападател. А пък и хикс при гостуване в централна Америка си е успех. След връщането на Арена има подем и САЩ са напът да се класират ако си вземат всички домакинства и направят още поне един хикс навън. А пък и четвъртото място им дава плейоф, който вероятно ще спечелят. Аржентина се класират 100%, може и след плейоф с туземците.
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 01.04.2017 00:56
 |  |  |  | Diavolo написа: Положението в Европа е много интересно. Разбира се не ми се отваря нова тема с безумното ощетяване на Европа заради некви некадърни печки, дръпнати очи и циганье а.к.а. латиноси. Най-вече печките от църна Африка, които на последния КАН направиха едно безумно слабо първенство в което спукаха топката. Най-вероятно световното в Русия ще се пропусне от доста силни европейски отбори, които с лекота биха се справили с 90% от отборите от останалия свят. Много са цели 5 отбора плява от Африка, много!!! Както и цели 4 от Азия и 3 от Конкакаф + още един измежду двете последни конфедерации. от Африка, макс 3 ; от Азия макс 2+1 и Конкакаф 2+1 И да вземат да пратят Нова Зеландия в Азия, както сториха с Австралия, ще имат по-голям шанс да се класират отколкото сега като налитат на петия от Ю. Америка. Това е положението, ако искаме да гледаме силно световно. |  |  |  |  |
Ето, http://www.espnfc.us/blog/fifa/243/post ... cup-lineupТова ако е официално за 2026, направо 6 отбора да се класират от КОНКАКААФ е срамно за качеството на световното, което естествено ще се развали с тези 48 отбора и 16-те групи от по 3. 8 от Азия също ми се струва множко, ама поне Узбекистан и Китай ще намажат Баси комерса. 
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 01.04.2017 12:37
 |  |  |  | Hiksa написа:  |  |  |  | Diavolo написа: Положението в Европа е много интересно. Разбира се не ми се отваря нова тема с безумното ощетяване на Европа заради некви некадърни печки, дръпнати очи и циганье а.к.а. латиноси. Най-вече печките от църна Африка, които на последния КАН направиха едно безумно слабо първенство в което спукаха топката. Най-вероятно световното в Русия ще се пропусне от доста силни европейски отбори, които с лекота биха се справили с 90% от отборите от останалия свят. Много са цели 5 отбора плява от Африка, много!!! Както и цели 4 от Азия и 3 от Конкакаф + още един измежду двете последни конфедерации. от Африка, макс 3 ; от Азия макс 2+1 и Конкакаф 2+1 И да вземат да пратят Нова Зеландия в Азия, както сториха с Австралия, ще имат по-голям шанс да се класират отколкото сега като налитат на петия от Ю. Америка. Това е положението, ако искаме да гледаме силно световно. |  |  |  |  |
Ето, http://www.espnfc.us/blog/fifa/243/post ... cup-lineupТова ако е официално за 2026, направо 6 отбора да се класират от КОНКАКААФ е срамно за качеството на световното, което естествено ще се развали с тези 48 отбора и 16-те групи от по 3. 8 от Азия също ми се струва множко, ама поне Узбекистан и Китай ще намажат Баси комерса.  |  |  |  |  |
Честит 1-ви Април! Иначе ако е истина, по-скоро да няма световно тогава, твърде далече е още и много неща могат да се случат! 
 |
|
navy
|

Re: Световни квалификации' Русия 2018 | 09.06.2017 23:37
много слабо, така и не разбрах, защо не натиснахме отначало, ами ги вкарахме в мача... ама така е, с неиграли играчи
|
|   |
|
|