Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:49

Отговори на тема  [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 87  Следваща
ЦСКА - сезон 2016/17 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 19:09

Мутраци :tomate: :tomate:

Цитат:
Общо три оферти не стигнаха до канцеларията на стадион "Българска армия", където трябваше да се проведе търгът за емблемата на ЦСКА. Имало е и четвърта, но тя е щяла да бъде отхвърлена, защото е била с подигравателен характер - платен 1,65 лев задатък, каза синдик Дора Милева.

Единственият плик, който стигна до Милева, бе този на Гриша Ганчев. Синдик Дора Милева заяви, че е била карана от известен фен на ЦСКА-София да отвори единствената оферта. Милева остана в канцеларията над един час, след като се разбра, че търгът се проваля. Тя призна, че е била заплашвана и прокуратурата ще бъде сезирана. С провалянето на търга най-вероятно кредиторите на дружеството ще останат ощетени.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 19:29

А хората на домус ага са света вода ненапита...
Някой може ли да ми отговори защо им е тая емблема (и да участват с няколко поставени фирмички)... освен ако мастията не иска да прави мръсно... Да кажем, че феновете са зад тях, но с тия 50 феса е ясна причината - някой делиорманец иска да разделя и да владее - не му трябва конкуренция в първенството...
Домуса и Газдов да гният и да се гътнат в адски мъки!

Последна промяна Keanu на 30.03.2017 19:35, променена общо 3 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 19:37

Keanu написа:
Някой може ли да ми отговори защо им е тая емблема... освен ако мастията не иска да прави мръсно... Да кажем, че феновете са зад тях, но с тия 50 феса е ясна причината - някой делиорманец иска да разделя и да владее - не му трябва конкуренция в първенството...

да, гос'ин ГанчеФ - 'Микренското мекере' играе цивилизовано и демократично :wave: Пълен паляк, да използва деца за жив щит :tomate:

Цитат:
Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с официална позиция относно разигралия се днес екшън на "Българска армия". От четвъртодивизионния клуб изразиха възмущението си от действията на представителите на ЦСКА от Първа лига, определяйки ги като "акт, носещ белега на началото на прехода и граничещ с пещерния строй".

Ето какво написаха от ЦСКА 1948 (без редакторска намеса):

Неслучайно се обръщаме към всички граждани на страната ни, а не само към армейската общност, колкото и разделена да е тя в момента. Станалото днес засяга всеки един гражданин на Република България.

Днес в нея, страна-членка на Европейския съюз, бе извършен явен, показен и брутален акт на възпрепятстване на законовите процедури. Акт, носещ белега на началото на прехода и граничещ с пещерния строй. Акт, който не бива да остане без последствия.

Днес преднамерено бе прекратен търг, който според законите на държавата, в която живеем, дава право на всеки желаещ, спазил съответните условия, да даде оферта и съответно - да спечели. Не само това, освен че търгът бе прекратен, основната цел, която слава Богу не успя, бе да бъде приета само една оферта, а останалите желаещи да подадат такива, да бъдат спрени физически по първобитен, елементарен и гнусен начин.

Ние питаме – има ли закони в Република България? Има ли органи на реда, които да съблюдават тяхното спазване? Как се наричат тези, които погазват законите? А как се наричат тези, които използват невинни 13-годишни деца, за да погазват законите и да прикриват своите далавери? Какво щеше да стане, ако синдик Дора Милева се бе поддала на грубия и отвратителен натиск и заплахи и бе отворила единствения плик, допуснат до канцеларията? По този начин ли трябва да се решават нещата в столицата на европейска България през 2017-та година?

Когато си фалирал умишлено множество предприятия, прехвърлил си активите и си избегнал пасивите, това може да стане опасен навик. Толкова опасен, че да се осмелиш да се опиташ да прекръстиш на ФК Лупи, а по-късно и да фалираш най-големия футболен клуб в България, да оставиш държавата и кредиторите ощетени и да използваш емблемата му без да имаш това право. А за капак на всичко, да саботираш търга за тази емблема по начин, който не съответства нито на София, нито на Ловеч, нито на Микре. Докога ще бъде толерирана тази престъпна, провинциална практика?

Ние от ЦСКА 1948 желаем, когато се говори за ЦСКА, това да става с уважение. Армейското в нас не ни позволява да лепим петна върху свещените четири букви и да използваме дребни схеми и едри пребоядисвания. Честта за нас не значи много, тя е всичко! Гордеем се с нашия отбор, пълен с юноши на ЦСКА, както и с израсналия на Армията Никола Газдов, който е пример за млад, смел, възпитан и образован човек – истински армеец!

Нека обществото, а и държавните органи, преценят коя от двете Българии да изберат – тази на мутризираните методи, уреждането на въпроси под масата и погазването на закони или тази на хората с морал, които се опитват да градят и работят по правилата и да спасят и малката частица, останала от своя любим клуб.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 19:46

Keanu написа:
Някой може ли да ми отговори защо им е тая емблема (и да участват с няколко поставени фирмички)... освен ако мастията не иска да прави мръсно... Да кажем, че феновете са зад тях, но с тия 50 феса е ясна причината - някой делиорманец иска да разделя и да владее - не му трябва конкуренция в първенството...

Абе това не е ли обществен търг? Какво значение има кой с каква цел участва в него? Аз и ти също можем да участваме, стига да изпълняваме условията за участие, не мислиш ли? За тебе не знам, но аз лично имам горе-доле точно толкова общо с емблемата на ЦСКА, колкото и Гришата има. Хайде да разсъждаваме малко по-сериозно и по-малко по нашенски.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 19:49

Балет като играят мръсно срещу теб е "християнско" да си дадеш и другата буза, някои дават и двете (задни) бузи, но не е никак уместно и практично в нашата действителност.
Ако ти би реагирал така (да си дадеш бузките), ок за теб си е...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 19:56

SUBXERO написа:
Keanu написа:

Абе това не е ли обществен търг? Какво значение има кой с каква цел участва в него? Аз и ти също можем да участваме, стига да изпълняваме условията за участие, не мислиш ли? За тебе не знам, но аз лично имам горе-доле точно толкова общо с емблемата на ЦСКА, колкото и Гришата има. Хайде да разсъждаваме малко по-сериозно и по-малко по нашенски.

По същата логика стадиона също е обществено място - времето е хубаво, хората са решили да се поразходят, други са дошли да си вземат билети, трети да разгледат музея на славата... абе както каза някой ако днес е последния ден за плащане (ток, вода, кредит... все тая), но ти отиваш в последния момент и има опашка, чакаш, но преди да ти дойде реда затварят, тяхна ли е вината. Просто е имало случайно хора там - ако са имали сериозни намерения кандидатите да са дошли по-рано - в 9:00 нямаше хора...

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 20:02

Keanu написа:
Балет като играят мръсно срещу теб е "християнско" да си дадеш и другата буза, някои дават и двете (задни) бузи, но не е никак уместно и практично в нашата действителност.

Какво "мръсно" има в това да искаш се явиш на ПУБЛИЧЕН търг за активите на ФАЛИРАЛО дружество, върху които ЦСКА-София няма НИКАКВИ права. Ганчев иска да ги вземе за без пари, поради което прибягва до жалки хватки, за да отстрани конкуренцията. След като се стиска за това, наистина ли очакваш от него да направи отбор, който да се бори за титлата?
Киану, стига си се излагал... да са отишли в 9, за да не чакат на опашка.... сериозно?!?! Просто не ми се коментира повече....

Последна промяна Shifter на 30.03.2017 20:03, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 20:07

Keanu написа:

от много време насам показваш и доказваш, че си абсолютно безпринципен и без всякакъв морал, когато става дума за четирибуквието.

Първо си бил станал за уродчето-отбор на Ганчев поради обстоятелствата, а не защото си искал, не ти дреме за ултра скандалното преформиране на БГ футбола само и само да бъде незаконно вкарано уродчето в елита, не ти пука, че това си е оригиналния Литекс преоблечен в червени екипи, не ти пука, че бяха изгонени юноши и играчи на ЦСКА и оставени само такива на Литекс, сега защитаваш и низки и мутренски похвати приложени на обществен търг :outofspace:

Ти си знаеш де .... щом те кефи мутрата-джудже Микре, кой съм аз да ти развалям кахъра .... :outofspace:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 20:59

SUBXERO написа:
Keanu написа:

Аз също съм на това мнение като Субхеро, търга е публичен, всеки бизнесмен, всеки гражданин, всеки сульо и пульо, както и всеки мангал от Филиповци може да се яви на тоя търг ако изпълнява условията. И дали Домусчиев е толкова прост за да изпрати на търга свой доверен човек с директен линк към него, няма ли да е по-естествено да изпрати някой бушон, дето само за пред търга ще се яви, за да няма директна връзка към него? И за какво му е емблемата - да купува ЦСКА? Ми той построи в Разград най-модерната база в България, а май и на Балканския полуостров, а сега тръгнал да купува емблема, за какво- да мести ЦСКА в Разград???

Ако реши да я купи, Ганчев не може да го спре, с тия приходи от ШЛ той може като нищо да извади едно 5-10 милиона ей така
Това което се случи днес е срам,. единствено талибаните използват деца за жив щит, а сега това направиха няколко доверени хора на ганчев.
Срамът е огромен и резултатите от случилото се днес ще имат последствия за този отбор за много дълго време

Последна промяна CSKAforever на 30.03.2017 21:01, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 21:23

CSKAforever написа:
Това което се случи днес е срам,. единствено талибаните използват деца за жив щит, а сега това направиха няколко доверени хора на ганчев.
Срамът е огромен и резултатите от случилото се днес ще имат последствия за този отбор за много дълго време

Айде малко по-сериозно за тази измислица на Спиртал. Четенето на този сайт е опасно! За пореден път се убеждавам какво е да наблюдаваш
събитията наживо и какво е да ги четеш. Никакви деца не са използвани за щит. Това е долна лъжа на някой болен мозък, който бих нашамарил.
Децата бяха в периферията най-отстрани. Нито едно дете не е имало около или до полицай или Газдов (май така се казваше). Дайте да говорим сериозни деаба. Феновете на ЦСКА просто бяха
на пътя на разградската подлога. Не е имало грам насилие. Няколко леки побутвания. Нито феновете са се опитали да атакуват полицаи и Газдов, нито полицията упражни насилие.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 21:27

Shifter написа:
Keanu написа:

Какво "мръсно" има в това да искаш се явиш на ПУБЛИЧЕН търг за активите на ФАЛИРАЛО дружество, върху които ЦСКА-София няма НИКАКВИ права. Ганчев иска да ги вземе за без пари, поради което прибягва до жалки хватки, за да отстрани конкуренцията. След като се стиска за това, наистина ли очакваш от него да направи отбор, който да се бори за титлата?
Киану, стига си се излагал... да са отишли в 9, за да не чакат на опашка.... сериозно?!?! Просто не ми се коментира повече....

А за без пари ли се прави базата в Панчарево? Защо не коментиратве откъде се взеха парите за този търг и техният произход?
Откъде отбор от 4 лига има пари за този търг? Феновете ипотекираха апартаментите ли какво или какво?
Къде бяха онези, където думата чест означавало много? Защо оставиха поставено плешиво лице само да се оправя днес?
Нали сте 12 000 във фейсбука, защо един не дойде да се застъпи за Домуса?

Последна промяна tonzos_justice на 30.03.2017 21:28, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 21:40

Keanu написа:

Нека феновете на турците (и поредните избори го доказаха), които са за Домуса, нека да отидат до една Пещера
да речем, да подишат малко въддух първо. Така с пълни гърди. После да попитат колко се плаща в завода. Да попитат клетите
хорица трябват ли да се возят до София и обратно като на пионерски лагер за един мач.

Абе левскари вече ми пишат, че им е писнало от този човек, а ние тука феновете ще се изядем помежду си. Заеби, не вярвах,
че може да стигнем до тук.

Последна промяна tonzos_justice на 30.03.2017 21:42, променена общо 3 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 21:48

Keanu написа:

Такива излияния са недопустими за този или който и да е сайт - модераторите да се самосезират ....

П.П. Киану ти болен ли си ??? Разбирам, че нямаш аргументи да се противопоставиш на днешните безумия, ама чак пък такива клевети :outofspace:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 22:22

tonzos_justice написа:
А за без пари ли се прави базата в Панчарево? Защо не коментиратве откъде се взеха парите за този търг и техният произход?
Откъде отбор от 4 лига има пари за този търг? Феновете ипотекираха апартаментите ли какво или какво?
Къде бяха онези, където думата чест означавало много? Защо оставиха поставено плешиво лице само да се оправя днес?

Не знам за какви 12 000 във ФБ говориш; ако е за някое алтернативно ЦСКА - както казах не подкрепям никое ЦСКА към момента. Ще добавя, че ми е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТНО да ме броят за поддръжник на Домусчиев, само защото не подкрепям Ганчев. Нито аз, нито ти знаем какви пари всъщност са били готови да предложат другите участници в търга, защото хората на Ганчев противозаконно не ги допуснаха да влязат, с любезното съдействие на заблудени фенове като теб и Киану.
Понякога колкото и да искаш нещо, то няма как да стане... предстои да видим дали Ганчев ще отговори на вашите желания и надежди - аз лично дълбоко се съмнявам. Времето ще покаже.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 22:46

Shifter написа:
tonzos_justice написа:

Не знам за какви 12 000 във ФБ говориш; ако е за някое алтернативно ЦСКА - както казах не подкрепям никое ЦСКА към момента. Ще добавя, че ми е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТНО да ме броят за поддръжник на Домусчиев, само защото не подкрепям Ганчев. Нито аз, нито ти знаем какви пари всъщност са били готови да предложат другите участници в търга, защото хората на Ганчев противозаконно не ги допуснаха да влязат, с любезното съдействие на заблудени фенове като теб и Киану.
Понякога колкото и да искаш нещо, то няма как да стане... предстои да видим дали Ганчев ще отговори на вашите желания и надежди - аз лично дълбоко се съмнявам. Времето ще покаже.

Не си за никой, но другите били заблудени. Интересна логика.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 22:50

До колкото знам ако нещо е противозаконно то е подсъдимо - не разбрах да има някой задържан днес...
Не мога да разбера някои какво коментират, като уж не са на никоя страна... ама уж - но се коментира, че Ганчев бил лошия а за домуса дума не обелват...
Балета пък говори за принципност - я кажи къде е тази принципност, като започнем от собствениците на български клубове, минем през големите европейски, ШЛ, световните и европейски първенства и стигнем до УЕФА и ФИФА. Деба колко са принципни всички - чисти като сълза...

Последна промяна Keanu на 30.03.2017 22:51, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 23:21

Keanu написа:
До колкото знам ако нещо е противозаконно то е подсъдимо - не разбрах да има някой задържан днес...
Не мога да разбера някои какво коментират, като уж не са на никоя страна... ама уж - но се коментира, че Ганчев бил лошия а за домуса дума не обелват...
Балета пък говори за принципност - я кажи къде е тази принципност, като започнем от собствениците на български клубове, минем през големите европейски, ШЛ, световните и европейски първенства и стигнем до УЕФА и ФИФА. Деба колко са принципни всички - чисти като сълза...

е за какво да говорим за Домуса, като нито е провалил търга, нито е искал по най-мутренския начин да се отвори само един единствен плик .....

П.П. Колкото до първото изречение :rofl: :rofl: :rofl: Те и 'патриотите' незаконно спираха автобуси ама задържани няма, да ти имам логиката ....

П.П. 2 Кокото до безпринципността - ти сам казваш и си признаваш, че оправдаваш криминални и неморални неща ...никой не казва, че всички останали в УЕФА и ФИФА са принципни, това няма нищо общо, няма нищо общо и безпринципността и мутрящината на гусин ГанчеФ, той може какъвто ще да си е, но пак казвам щом му се кефиш, кой съм аз да ти спирам удоволствието от Микре-екстаза :laugh:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   30.03.2017 23:23

Не подкрепям никой от сега действащите клубове с "ЦСКА" в името, но подкрепям отбора, който - въпреки че към момента не съществува - е 31-кратен шампион на България. Затова коментирам. Заблудени сте, защото подкрепяте мутренските методи на Ганчев с надеждата, че той ще върне успехите на ЦСКА. Според мен няма да стане, но пък може и аз да бъркам - ще си проличи.
Ако не съм казал достатъчно ясно защо възприемам Ганчев като "лош" (поне към този момент):
1. Буквално унищожи отбора, спечелил купата - подмени всички играчи + треньора по грозен начин и сложи свои хора - ясен знак, че тук има по-скоро желание за далавери, отколкото визия за бъдещето.
2. Насажда идеите "който не е с нас, е против нас", заради които всъщност се "изяждат" феновете.
Не знам какво е направил на Панчарево, не съм ходил... Щял да инвестира милиони в мащабен проект за бази, ресторанти, бунгала и т.н. Вероятно пере пари чрез строителство. Което въобще не означава, че няма да има полза за клуба, но аз както казах съм скептично настроен.
Не коментирам Домусчиев, защото не разбирам какво общо има той с ЦСКА... Ако реши да направи клуб с име ЦСКА-Оригинал (примерно) и с лиценза на Лудогорец играе с него в А група, ще го приема точно толкова скептично, колкото и Ганчев...
Хайде, останете си със здраве и се радвайте на което ЦСКА си искате.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   31.03.2017 08:14

Shifter написа:
Не коментирам Домусчиев, защото не разбирам какво общо има той с ЦСКА...

:-o :-o :-o :help: :help: :help: :question: :question: :question: :outofspace: :outofspace: :help: :help: :help:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2016/17   |   31.03.2017 08:24

Shifter написа:
Не коментирам Домусчиев, защото не разбирам какво общо има той с ЦСКА...

Остани си със здраве. Ти си добро момче. И още нещо темата - Ганчев от първия ден излезе с лицето си, докато онзи от Разград не! Ето това е позорното, или наистина вярваш, че парите за търга не са от него?

Ако не беше Ганчев, ЦСКА просто щеше да престане да съществува. Вярвайте на онези дучета измислени и подлоги. Това 1948 е вреден тумор и е до време. Лугогорец, както и разградското ЦСКА 1914+34 са до време! Трън са ми в очите, дори повече от Левски!

Последна промяна tonzos_justice на 31.03.2017 08:25, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1728 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 87  Следваща