Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:31

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 112 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали) 
Автор Съобщение
(The Mummies)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:55

Винаги, когато аз съм пускал темата е било в понеделник сутринта. Тогава ми е по-свободно, следобеда обикновено върша нещо извън офиса и нямам време.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 15:57

Mandor написа:
Винаги, когато аз съм пускал темата е било в понеделник сутринта. Тогава ми е по-свободно, следобеда обикновено върша нещо извън офиса и нямам време.

Значи аз се бъркам , но не си спомням да е било толкова рано .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 16:04

аз видях, че са пуснати и писах на нера... видях, защото бях влязла да чета инструкциите как да бия дузпа, а и като шефа ти болдне и почервени да внимаваш кога ще бъдат пуснати и да не се помайваш, точно тва правиш, ако не искаш после да ти набива канчето (сори, шефче ;-) )... и тва е последното оправдание, което пиша, щото даже още не съм имала време да видя мачовете и да пусна, мама му стара!

гонзо, не се познаваме, пич, ама уважавам безкрайно фенските ти пристрастия във Ф1, затва ще ти кажа само, стегай се!

Последна промяна pollo на 14.01.2013 16:07, променена общо 1 път

(The Mummies)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 16:06

Чак в 10 сигурно не е било, обикновено 11-12.

Но първо, елиминационните дузпи са 40 мача, общо взето всичко от въпросните 3 дни и няма губене на време в нагласяне на номинирани потоци, пълнене на потоци за дузпи и ПСУ и други подобни "екстри"

Второ, ако при нормален кръг само потоците трябва да се пуснат до сряда сутринта, сега обстоятелствата са екстремни и 10 човека трябва да пуснат по 2 дузпи до утре вечер. Принципно си мислех, че дузпите ще са Четвъртък, Петък и събота (ранни), но тази сутрин се оказа, че голямата дупка е в Четвъртък и без срядата няма да се оправим. Затова по-добре по-рано да се пуснат, отколкото да няма време за събиране на отборите.

И последно, мачовете са 40, от които се избират 20, по никакъв начин по-ранното пускане не е предимство според мен.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 16:09

Да, всички искат да знаят какво е мнението на Краля по повод казуса с дузпите, за който той внимателно се информира в последните 15 мин!

Мнението ми е следното:

Турнира за купата е пълен ташак тоя сезон. Като се започне от това,че отпадналия в 1 кръг пак може да участва, като минеме през пародийния жребий сменен 2 пъти за 3 дни и като завършим с факта,че два отбора играят 2 пъти поред при положение,че единия вече е бил отстранен.
Демба нямат никакво място в турнира както и останалите отпаднали отбори. Жалбите на Гонзо са несъстоятелни - да пуснеш по-рано и да имаш по-голям избор от мачове е част от тактическата битка, която на тоя етап се печели от Примусите. Друг е въпроса,че тва не е гаранция за успех.

В заключение държа да ви информирам,че ше си купувам барабани! Да, открих,че имам огромен талант И в тази област и въпреки,че никога не съм се докосвал до такива считам,че ще бъда най-великия барабанист на планетата Земя!

Сега ви оставям защото ше права гръб!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 16:22

pollo написа:
аз видях, че са пуснати и писах на нера... видях, защото бях влязла да чета инструкциите как да бия дузпа, а и като шефа ти болдне и почервени да внимаваш кога ще бъдат пуснати и да не се помайваш, точно тва правиш, ако не искаш после да ти набива канчето (сори, шефче ;-) )... и тва е последното оправдание, което пиша, щото даже още не съм имала време да видя мачовете и да пусна, мама му стара!

гонзо, не се познаваме, пич, ама уважавам безкрайно фенските ти пристрастия във Ф1, затва ще ти кажа само, стегай се!

Добре поне, че има ЕДИН човек който ВНИКВА в бележките ми. Ще те черпя на сбирката след сезона, браво. Жените сте супер отговорни, евала.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 16:23

Крал Блуфен написа:
Да, всички искат да знаят какво е мнението на Краля по повод казуса с дузпите, за който той внимателно се информира в последните 15 мин!

Мнението ми е следното:

Турнира за купата е пълен ташак тоя сезон. Като се започне от това,че отпадналия в 1 кръг пак може да участва, като минеме през пародийния жребий сменен 2 пъти за 3 дни и като завършим с факта,че два отбора играят 2 пъти поред при положение,че единия вече е бил отстранен.
Демба нямат никакво място в турнира както и останалите отпаднали отбори. Жалбите на Гонзо са несъстоятелни - да пуснеш по-рано и да имаш по-голям избор от мачове е част от тактическата битка, която на тоя етап се печели от Примусите. Друг е въпроса,че тва не е гаранция за успех.

В заключение държа да ви информирам,че ше си купувам барабани! Да, открих,че имам огромен талант И в тази област и въпреки,че никога не съм се докосвал до такива считам,че ще бъда най-великия барабанист на планетата Земя!

Сега ви оставям защото ше права гръб!

:moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 16:25

Mandor написа:
ЧИ последно, мачовете са 40, от които се избират 20, по никакъв начин по-ранното пускане не е предимство според мен.

По тоя повод да припомня как последния път, когато играхме дузпи, ние отпаднахме от Дюн щото се отложи мача на Хенман. Ако той беше изчакал до последно, щеше да види, че в Серия А отлагат тоя мач и щеше да си земе друг. А точно заради тая дузпа, която се броеше в аут, ние загубихме.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   14.01.2013 16:36

Интересно обаче, че е 3 и половина и от Дембите все още е пуснал само един играч, колко беше учтиво да ги изчакаме преди да си позволим да пуснем? :oops:

Все пак, добре че се повдигна този въпрос, та да разберем, че Кралят е бъдещ барабанен гений, защото иначе вероятно щеше да ни лиши от тази информация :no:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   18.01.2013 00:40

Кофти вечер за нас :-x Петата ни дузпа отпада (Седан - Оксер) а шестата ни избяга в 90-тата минута .

(The Mummies)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   18.01.2013 01:57

Шеста и седма са - и двете второстепенни. Но играта на село с франция 2 си има своите рискове, колкото и да изглежда примамлива за 1:1...

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   18.01.2013 08:39

Mandor написа:
Шеста и седма са - и двете второстепенни. Но играта на село с франция 2 си има своите рискове, колкото и да изглежда примамлива за 1:1...

Да вярно , грешката е моя . Но пък са най важните след редовните 5 . Играхме френски мачове , точно за да избегнем студа , но май не сме добри по география .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   18.01.2013 09:39

Гонзо написа:
Да вярно , грешката е моя . Но пък са най важните след редовните 5 . Играхме френски мачове , точно за да избегнем студа , но май не сме добри по география .

Ми то и нашата дузпа с втородивизионния холандски мач отпада - ако сме наравно в първите пет, което все още е възможно, нещата ще се решават от Лион - Евиан, което ми се вижда много вероятно да хванеш. Абе неква пълна каша на дузпи, както обикновено ...

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   18.01.2013 14:29

alessandron написа:
Гонзо написа:

Ми то и нашата дузпа с втородивизионния холандски мач отпада - ако сме наравно в първите пет, което все още е възможно, нещата ще се решават от Лион - Евиан, което ми се вижда много вероятно да хванеш. Абе неква пълна каша на дузпи, както обикновено ...

Аз до последно си мислих , че съм избил 2:0/3:1 на Атлетико . Даже се поизпотих от двата пропуска на Бетис . Накрая доволен влизам и :laugh:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   18.01.2013 14:29

Гонзо написа:
alessandron написа:
Гонзо написа:

Аз до последно си мислих , че съм избил 2:0/3:1 на Атлетико . Даже се поизпотих от двата пропуска на Бетис . Накрая доволен влизам и :laugh:

А аз изобщо не си спомнях, че съм удвоила 2:0 :-D

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   18.01.2013 14:31

nerra написа:
А аз изобщо не си спомнях, че съм удвоила 2:0 :-D

Абе има си тръпка с тези дузпи . Някъв целоседмичен купон е :yes:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   18.01.2013 14:34

хаха, да, особено след като капитанът те е нарочил, че твоята второстепенна дузпа ще е решаваща, а междувременно предварително е измрънкал, що съм избрала точно нея :laugh: Чакам с трепет мача довечера :fatal:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   18.01.2013 14:43

nerra написа:
хаха, да, особено след като капитанът те е нарочил, че твоята второстепенна дузпа ще е решаваща, а междувременно предварително е измрънкал, що съм избрала точно нея :laugh: Чакам с трепет мача довечера :fatal:

Ако мача ви е отложен , няма да е фатален този пропуск . Даже пак имате предимство . На нас и седмата ни отлетя .

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   18.01.2013 14:48

Ама то има достатъчно първостепенни още, така че не знам къде се залетяхте към второстепенните дузпи ;)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DEMBA BOYZ ● (Купа на ПМЛ, 1/8 финали)   |   18.01.2013 15:05

nerra написа:
Ама то има достатъчно първостепенни още, така че не знам къде се залетяхте към второстепенните дузпи ;)

Е да , цели 5 парцала днес :football:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 112 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща