|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Що никой не коментира чорбалърспор
| Автор |
Съобщение |
|
navy
|

Що никой не коментира чорбалърспор | 08.01.2013 22:35
Циркът все пак е на световно ниво!!!
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 09.01.2013 01:01
Утре очаквай отговор! 
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 09.01.2013 15:10
Така, за ЦСКА. Нали някой трябва да има повод за разтуха от ежедневието и каква по - добра опция от това да послужи за такава омразения ти отбор. Та наслаждавайте се всички, но аз не виждам в Левски, Лудогорец, Литекс да са много по - напред с материала от ЦСКА, въпреки че там обстановката за работа и развитие е по -спокойна. Всички български клубове са горе - долу на едно ниво, а то е много ниско. Сега по темата. Лично аз за себе си съм стигнал до извода, че който и да дойде в ЦСКА на власт ситуацията ще е една и съща. Няма да се печелят титли редовно, ще има много скандали, собствениците на клуба ще трябва да се съобразяват с порядките в българския футбол. Искам да направя една вметка и да изразя мнението си, че ако "ЦСКА - Възраждане" бяха взели властта, не след дълго ЦСКА нямаше изобщо да съществува. Но не бяха ли преди Титан Мултигруп най - лошите, не беше ли Божков, не беше ли Томов ? И всеки път слушахме "само да се махне този и...." , но ситуацията си е все същата. Добре, мопже би от Титан не правят нещата толкова театрално, за да замажат ситуацията, а доста по - брутално, но крайния резултат е все един и същ - ЦСКА страда, ЦСКА има много повече лоши моменти, отколкото хубави. Така че не може само да се плюе, само да си опозиция, само да искаш и ти не знаеш какво. Трябва да се гледа и положителното. При управлението на Титан ЦСКА влезе два пъти в групите на Лига Европа. Преди тях го бе правил само веднъж, а след демократичните промени бе нормално участията на ЦСКА да приключват в първия редовен кръг за Купата на УЕФА или в квалификациите за Шампионска лига, колкото и рядко да се случваше това на тима (мисля 4 пъти). Голямата болка на привържениците - дербитата с Левски бе намалена. Няма друго ръководство при което ЦСКА толкова редовно да е печелил дербито. Не че това е голяма утеха, но в годините когато ЦСКА падаха редовно от сините щеше да бъде оценено. И не на последно място - трансферите на чужденци. За мен няма съмнение, че в ЦСКА идват най - качествените чужденци. Тази традиция е още от края на управлението на Божков. От Литекс и Черноморец могат колкото искат да си говорят, че техните чужденци са по - добри, но развитието на кариерите им показва друго. Къде са тия които Херо твърдеше, че са по - добри от Мораес? В някакви анонимни турски отбори. Къде Литекс продаде Янкович след като направи фурор по нашите терени и как се представи той? Какво стана с дебелия циганин Рабех, който толкова ме убеждавахте в стария форум, че е от световна класа? И обратната страна. Тиаго Силва и Хидиуед, въпреки че минаха и през Литекс се утвърдиха в ЦСКА и направиха добре трансфери. Тиаго Силва в Белгия, Хидиуед в един от стабилните отбори опт Втора Бундеслига Аугсбург. Междудругото сега в Белгия е и Коцето Хазуров, също минал през ЦСКА, сега в Лиерс. Ибрахима Гай беше в Цървена Звезда, после и той в Белгия. Радослав Забавник е в Майнц, един от стабилните германски отбори, редовно класиран в десетката, а Радо в повечето случаи играе титуляр. Валентин Илиев бе в румънския гранд Стяуа, Мишел Платини в друг румънски гранд Динамо, но не можа да се наложи заради лошо отношение и игра на непривична позиция. Жуниор Мораес е една от звездите на Металург Донецк, вкарва голове. Там е и Грегъри Нелсън и един бивш левскар. Зику е изключение, но той отиде в Южна Корея за пари.
Колкото до уволнението на Стойчо Младенов той е доказан некадърник и точи от години ЦСКА с пари, така че когато и да беше уволнен щеше да е късно. Явно от Титан не са могли още когато искат да го направят, но намериха начин, макар и не елегантен да замаже очите на хората, а един от най - бруталните, но целта оправдава средствата. Можете и да прегледате книгата "Това е ЦСКА" на Александър Манов и Димитър Пенев и там да прочетете по изричното настояване на кой е дошъл фамозния футболист Жаир, но то да беше само той, да кажеш айде, не е голяма работа. Били се подиграли със Стойчо?! А той не се ли подигра с един от заслужилите футболисти на ЦСКА в последните години - Христо Янев, като го изгони след само два мача? Бил съм обиждал Паро навремето?! А той не обижда ли брутално ЦСКА, когато водеше Висаджийския Левски Кюстендил? Въобще много хора се правят на големи армейци само на думи и когато имат интерес, а когато нещата са сложни въобще не ги търси за нищо.
Аз съм оптимист за бъдещето на ЦСКА. Вярвам, че още този сезон тима може да навакса изоставането и да стане шампион. Въпреки всичко ЦСКА никога не е за отписване!
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 09.01.2013 18:14
щото не гледам нискобюджетни сапунки ,затова не коментирам но очкавам съдебната битка на титана от село Плоски срещу титаните от Пеуник лично за мен, няма съмнение кой ще спечели делото за това "дисциплинарно уволнение" най-забавен ми е персонажа на тоя Майкъла прилича на съживен дух от бутилка, който е замръзнал някъде в средата на миналия век, живял само в комунизъм , а сега е като индианец в нюйорк.. с откровения от сорта на дайте ни гошко, ние сме марка номер 1.. не знам не знам..плачевна история са странното е ,че за Рейнджърс нямаше прошка, а чорбата пак по тънката лайсна 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 11.01.2013 14:53
Какво да коментираш, пълна трагедия става с тях, като на мен даже ми става жал. Какъвто и да е бил Стойчо Младенов ги извади от гробищата и ги доведе до това четвърто място. Ами за повече без пари няма как да стане. Направиха не един приличен мач, като за това виновен е именно треньора. И решава някакъв смешник дето не знае формата на топката каква е, че Стойчо не става и просто го разкарва. А на всичкото отгоре се появява и някакъв клоун за директор Майкъла ли е, Джонсъна ли не знам и ръси наляво и дясно, че каквото каже собственика това е. Абе ей боклук, ако искаш да си уважаван ще имаш собствено мнение, ако не ще си останеш мишка завинаги. Толкова са далече от истината тези собственици, че няма накъде. Е как ще тръгне един отбор нагоре, като нямаш идея каква е целта на тези 22 ма, които гонят една топка? Добре, че се появи Лудогорец, където има някаква идея за развитие. В Ловеч също си мисля, че се работи добре и се гледа напред. Ако и при нас се получат нещата, които са замислени, то рано, или късно ще се получи идеалната конкуренция, която да спомогне да вдигане на нивото на първенството, като цяло.
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 11.01.2013 15:06
Чорбата са цирк от момента в който Черепа се отказа от тях.
Стойчо не е цвете за мирисане, но е факт, че без него чорбата дори 4-ти нямаше да са на полусезона.
Най-много ме е яд за Тодор Янчев, който за мен беше единствения нормален в тая цялата ера. След като и той се махна за мен това е начало на нова фаза в падението на панчаревците. Около кой ще си градят отбора изобщо?
Майкъла пък се доказа като абсолютен празнодумник и палячо, каквито са междудругото повечето бивши футболисти.
Според мен в края на сезона ще са 5-ти или 6-ти. Жалко, че няма купа Интертото, където можеха да направят някакъв епохален пробив в Европа за който толкова жадуват в последните 20 и кусур години.
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 17.01.2013 14:26
Споменатите отбори имат лицензирани стадиони, даже Левски ще модернизира своя! - това е напълно абсурдно! Очаквам да попродадете поне 2-3а, които що годе могат да ритнат топката, според мен Бандата и Платини няма да играят при вас през пролетта. Също така и последните изцепки на червените босове показно доказват пълната им неадекватщина! Джуджето преговарял с тях, ама той на другия ден им каза, че мечтите им са безплатни! Сега чета, че Мъри редял селекцията на Тройчо - е от това по-голям нонсенс надали може да има! След като Черепа си би шута от вас вървите яко и стабилно надолу.
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 17.01.2013 15:27
Гришата щел да взима 55% от чорбата. Халал да ви е, толкова време двата отбора бяха срещу Левски, то не си лягаха, то не беше черно тото, в крайна сметка всичко си идва на мястото.
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 18.01.2013 18:03
Драги navy, наистина не разбирам какво толкова ти и дугите се занимавате с ЦСКА. Казваш стадиони си имали. Да попитам Левски колко поредни сезона през 90-те години не играеше на своя клубен стадион, а на "Васил Левски" ? Но това не беше проблем, даже се хвалехте че играете в центъра на София. ЦСКА един полусезон да не играе на своя стадион и веднага се почва. След обновлението на "Васил Левски" и наема за този стадион не е този отпреди години и не виждам нищо лошо в това да се търси по -евтин вариант като стадиона на Славия. Но аз съм свикнал към ЦСКА да се подхожда с двоен аршин. Ако коментираме само сегашната ситуация то Левски има един разрушен стадион, на който не може да се играе. Поне аз така знам. Но ми е интересно защо след като ще се обновява стадиона ще си остане със същия капацитет? Такава информация имам, а в това няма логика. Може да ми обясниш. Неадекватно поведение "Титан" показва не от вчера. Може да се коментират събитията около напускането на Любо Пенев, на Милен Радуканов. Не знам защо се вдигна толкова много шум сега със Стойчо, след като и преди се е получвало практически същото. Колкото до това че Гриша Ганчев отрича, това е нормално. Ганчев не е интелигентен, но има нюх и знае, че е безсмислено да говори сега. Но аз не изключвам възможността да влезе в управлението на ЦСКА. А в ЦСКА определено има повече от двама - трима футболисти които "да ритнат топката". Напускането дори на двама силни футболисти не е фатално. А и практиката е показала, че ще им се намерят заместници, които може да се справят не по - лошо. Въпреки че си специалист по български футбол, може да си припомниш, че си двал грешни прогнози и това може да се случи отново. Както разбира се може и аз да греша. За мен шансовете на ЦСКА в проценти за титлата са 80%. Нямам съмнение , че отбора ще стартира полусезона добре. Притеснява ме, ако тръгнат много силно, да не би по някое време да запишат "изненадващо" равенство или загуба. Като знам какви са порядките в българския футбол и това, че ЦСКА не са сред любимците на много хора, не го изключвам. А понеже стана дума за Платини, в ЦСКА трябва да са благодарни на Радуканов, че му "намери цаката". Защото преди идването на Милен никой не броеше Мишел за жив. Подобна бе ситуацията с Килиън Шеридън, но той нямаше късмета да поработи повече време с човек, който го разбира. Защото Шеридън е добър футболист, още повече за нашите стандарти, но нямаше кой да се възползва от силните му страни. Нямам съмнение, че ако с него се работеше добре и той имаше сериозно отношение към клуба, щеше да вкарва всеки сезон по 10 гола за първенството и още 5-6 в другите турнири. Но бил "дърво". Така е когато с него се занимаваха дървени глави. Но иначе сте прави, че без Стойчо ЦСКА нямаше да е четвърти. Щеше да е в най - лошия случай втори. Защото ако в ЦСКА имаше един треньор като Херо ( пиша Херо, за да дам пример като качества, иначе е ясно, че той няма как да работи в ЦСКА) той щеше да вземе от първите мачове с Литекс, Черноморец и Локо Пд в Сливен 9 точки, въпреки ограничения потенциал. Междудругото, според мен Стойчо сам се хвана в капана в началото на сезона да има ограничен избор от футболисти. Разсъждавам така, защото като гледам колко пъти в клуба връщаха играчи като Коста Янев и Ники Дюлгеров едва ли на "Титан" им е било много зор да ги изгонят на всяка цена. Стойчо си имаше футболисти, но след мачовете с Мура реши да освободи 10 човека, сред които и Спрокел, който въобще не беше играл. Добре, не ти харесва някой, но най - нормалното нещо е да видиш първо с какво разполагаш и след това да освобождаваш. Не може да имаш сума ти некартотекирани играчи и да освобождаваш наред, а след това да се изкарваш жертва. Пълна аматьорщина. Аз си пиша тук, но знам че всичко е на вятъра . Все едно да се боря с вятърни мелници. Както и да е, забавлявайте се с ЦСКА, мен не ме притеснява. Важното е аз да се забавлявам като почне полусезона. А гледам, че писали и за Рейнджърс тука. Ситуацията с Рейнджърс е съвсем различна, аз въобще не съм сигурен че повечето хора знаят за какво става въпрос ( и по - добре) , ако има интерес мога да обясня в отделна тема. Иначе ЦСКА е голяма работа. Основан е в годината когато е основана държавата Израел ,освен това се смята че първоначалния символ на петолъчката изобразява петте първородни сина на Ротшийлд. Т.е. няма съмнение, че ЦСКА е отбор на световния елит, затова винаги ще го има. God save our gracious Team, Long live our noble Team, God save the Team! Send them victorious, Happy and glorious, Long to reign over us, God save the Team! O lord God arise, Scatter our enemies, And make them fall! Confound their knavish tricks, Confuse their politics, On you our hopes we fix, God save the Team! Not in this land alone, But be God's mercies known, From shore to shore! Lord make the nations see, That men should brothers be, And form one family, The wide world ov'er From every latent foe, From the assasins blow, God save the Team! O'er them thine arm extend, For Worlwides sake defend, Our creator, prince, and friend, God save the Team! Thy choicest gifts in store, On them be pleased to pour, Long may the team reign! May them defend our laws, And ever give us cause, To sing with heart and voice, God save the Team!
Последна промяна albertz на 18.01.2013 18:08, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 18.01.2013 19:43
Ами и за мен е необяснимо последователно чупене на тъпомера в чорбата! Затова питам, все някоя сказка има и своя край, обаче тука не се види. Иначе май не си ходил на Г Аспарухов, "разрушения стадион" има лиценз за ЛЕ, има и безжичен нет... Не се прави новия по-голям, защото в Бг такива са тенденциите, хората все повече стоят пред компа и търсят интерактивното, а не ходят по масови събития офлайн. За вашия стадион преди индулгенцията ви бе, че нямате концесия, ето, че май втора година ще захване след като я имате, а както каза ББ една четка боя не е ударена!
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 18.01.2013 19:53
САМО ЦСКА! КЗЛ! ВИНАГИ СМЕ НОМЕР 1! И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН Е ЦСКА! ТРЕПЕРЕТЕ СИНИ МУЛЕТА, НЯМАТЕ СТАДИОН, СКОРО НЯМА ДА ИМАТЕ И ОТБОР!!! 
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 18.01.2013 20:00
 |
|
navy
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 18.01.2013 21:28
Уви, попрекалил си с алкохола сега, лошо няма - и Мечо Пух е казал, че колкото повече, толкова повече, но това се изпарява също така бързо, както алкохолните пари Отдавна, много отдавна не сте номер едно, и скоро няма да бъдете в смисъла му. Но в циркаджилъка сте 
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 18.01.2013 21:43
Както и очаквах нищо ново. Едно и също, но веселете се, сега между полусезоните е най - удобния момент. Защото после не се знае. Аз проявих уважение, писах. Още от дете запали моето сърце! http://prikachi.com/images/126/5755126i.jpghttp://prikachi.com/images/131/5755131W.jpghttp://prikachi.com/images/136/5755136j.jpg  Нов химн на ЦСКА : "Господ закриля ЦСКА" http://www.youtube.com/watch?v=mhCgcZ0efAAЗа другото видях, ще пиша.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Що никой не коментира чорбалърспор | 18.01.2013 21:56
И с най-голямото уважение къмто! Само че вече сме на години, които трябва да подсказват реална оценка, фенските фантасмагории и тийн-сленговете според мен не би трябвало да са ни присъщи. Лично мен ме кефи как се изебахте с най-голямото лайно в чорбата тройчан, пълен посредственик, обаче и настоящия сръбски боклук е дори в пъти по-слаб. Радуканов бе вашия Муриньо.
|
|   |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|