Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 06:39

Отговори на тема  [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 00:19

goro_levskara написа:
Реал си е Реал, каквото и да си говорим...
При един финал с Ювентус се получава не знам си коя поредна. За абонатите на аржентинското куче и за Монако въобще не пишем. Аз лично не очаквам изненади в реваншите, въпреки че ще съм много доволен ако Лестър успее да направи някой подвиг, още повече че отбора на кучето получи страшно измислена дузпа, с която реално спечели и мача.

Реал сега имат абсолютно всички предпоставки да станат първия отбор от 27 години насам дублирал турнира. Просто като че ли са най-силни и единствено проклятието или някакъв изнендадващ подход от страна на противника би могъл да ги спре. В този мач можеха да качат германските вътрешни монополисти с поне 3-4 гола, резултата си лъже. При все, че масово се залагаше за Байерн, за мен Реал си бяха фаворитите, и май на първа страница съм го писал. В Юве ми е надеждата.

Последна промяна TheExorcist на 13.04.2017 00:31, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 03:21

Факт е че познах ВСИЧКИ четвърфинали. Изненади няма да има след една седмица, спете спокойно.

Яд ме е за Борусия, но аз предполагах, че така ще се случи като знам кой е треньорът им и как остави Пулишич на пейката. Освен това кофти стана с Бартра и трябваше да пуска Бендер, който няма сносен мач от 2013-та. Дано да го уволнят в края на сезона.

Реал няма да дублира купата при наличието на Ювентус, дечица. Реално този резултат от Алианца направи Ювентус абсолютен фаворит и аз си мисля, че не са печелили ушатата от доста време (21 години). Време им е.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 03:25

goro_levskara написа:
При един финал с Ювентус се получава не знам си коя поредна. За абонатите на аржентинското куче и за Монако въобще не пишем. Аз лично не очаквам изненади в реваншите, въпреки че ще съм много доволен ако Лестър успее да направи някой подвиг, още повече че отбора на кучето получи страшно измислена дузпа, с която реално спечели и мача.

Поредна гавра с балета ли? Ами да, Ювентус си ги пердашат където си поискат. А тази година италианците имат най-добрият отбор в Европа. Единствено Байерн можеха да се опрат на Дибала и компания.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 04:44

Hiksa написа:
goro_levskara написа:

Поредна гавра с балета ли? Ами да, Ювентус си ги пердашат където си поискат. А тази година италианците имат най-добрият отбор в Европа. Единствено Байерн можеха да се опрат на Дибала и компания.

Ти не бързай толкова бе, детенце. Чакай да видим жребия и първо ответните мачове пък тогава. Реал са си яко силни и това с Юве дет ги ''пердашат където си поискат'' си е някакво тъпо псевдо клише. Всичко е въпрос на моментна концентрация и подход. Така, че не бързай! ;-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 08:10

Абе, очертават се полуфинали: Реал, Юве, Монако, Атлетико, ако не стане някаква изненада. Големият фаворит е ясен, но проклятието ШЛ досега никой не го е чупил - да печели в 2 поредни години, така че... Дали няма да видим някой нов носител?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 09:09

bai Momchil написа:
Абе, очертават се полуфинали: Реал, Юве, Монако, Атлетико, ако не стане някаква изненада. Големият фаворит е ясен, но проклятието ШЛ досега никой не го е чупил - да печели в 2 поредни години, така че... Дали няма да видим някой нов носител?

Ти представяш ли си пак финал Реал - Атлетико, и пак кралските да бият... Ония вече Ептем няма да го понесат! :)

Иначе с подобна формация и маркетинг, Роналдо и до 40 може да играе и да избие всякакви рекорди. Ти виждаш ли, че тоя само с две пипания на топката вкарва гол... Даже не се напряга и да тича повече. Много играчи се съдраха от бегане и не постигнаха и половината от това, с което келемето е дръпнало неспасяемо поне за 50 години напред!!!

Последна промяна TheExorcist на 13.04.2017 09:17, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 09:59

TheExorcist написа:
bai Momchil написа:

Ти представяш ли си пак финал Реал - Атлетико, и пак кралските да бият... Ония вече Ептем няма да го понесат! :)

Иначе с подобна формация и маркетинг, Роналдо и до 40 може да играе и да избие всякакви рекорди. Ти виждаш ли, че тоя само с две пипания на топката вкарва гол... Даже не се напряга и да тича повече. Много играчи се съдраха от бегане и не постигнаха и половината от това, с което келемето е дръпнало неспасяемо поне за 50 години напред!!!

Абе че е боклук е ясно, ама точно за него да кажеш че не се напряга. Съмнявам се да има много футболисти, които да могат да се сравнят с него по трениране и хвърляне в мачовете, не знам как реши, че не се напряга да тича.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 13:23

абе да изчакаме реваншите все пак не е напълно решено всичко, да не се обърне на 180 градуса и да се класират съвсем други отбори, много бързате да слагате рибата в тигана, иначе за Реал че ги отстраняваме често е така, но те взимат единствения финал между нас и на тая фаза стигнат ли винаги печелят тия 11 кеша не са случайни, така че е добре ако продължим на полуфинал да играем с тях там ни е силата, не ги искам на финала в никакъв случай, че колко загубени имаме не е истина, има някаква прокоба като Бенфика явно, но първо да се справим на Камп Ноу, че ако съдията даде ли дузпа и изгони човек в началото на мача сме пътници за съжаление

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 13:31

иначе Дибала е преподписал до 2022 жалко за мокрите сънища на балета така го искаше, ама момчето не ще при испанските колоси, евала трудно се издържа предложение от тях, при положение че е и латинос, издига ми се очите много, дано стане легенда в Юве :dance:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 14:47

juve написа:
иначе Дибала е преподписал до 2022 жалко за мокрите сънища на балета така го искаше, ама момчето не ще при испанските колоси, евала трудно се издържа предложение от тях, при положение че е и латинос, издига ми се очите много, дано стане легенда в Юве :dance:

те мокрите сънища са на Дибала баце, не мои, той напира яко за Реал, мечта му :yes: А това с преподписването е рутинно за играч, който е желан, така се взимат повече пари ако се сещаш ... така, че не бързай да г издигаш поне до края на следващия трансферен прозорец :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 14:59

spurs написа:
TheExorcist написа:
bai Momchil написа:

Абе че е боклук е ясно, ама точно за него да кажеш че не се напряга. Съмнявам се да има много футболисти, които да могат да се сравнят с него по трениране и хвърляне в мачовете, не знам как реши, че не се напряга да тича.

Спърсче да ти имам и логиката, все едно вчера си пихте заедно кафето та го разбра,че е боклук ...егати и определението за човек, който не познаваш :outofspace:
И понеже и аз не го познавам, няма да се впусна да твърдя други неща, но доколкото съм те чел, за теб Меси, който е съден от 100 години за данъчни измами, който преди няколко дена скочи на съдиите да ги пусва и бе наказан, който отказа да поздрави и отблъсна дете чакащо го за автограф, който откровено се кара със съотборници и зарад него и Давид Вия и Ибрахима напуснаха Барса, макар да не желаеха е един много добър, скромен и хрисим човечец само защото има такава еда хрисима физиономийка. Докато Роналдо къде постоянно го дават за пример за някакви каузи особено за деца, където е известен с постояннит еси чарити и дарения, който не отказва автограф на дете и не е ставал причина якой да се маха от Реал заради него, е боклук защото е гелосан и спори за всяко нарушение на терена и има вид на голям егоцентрик ... :wave:

Колкото до това което Томи изръси е Роналдо не се напрягал ... е нямам думи, то ако Роналдо прави нещо повече от другите е да бяга повече от тях .... Тони тоя Роналдо все едно ти е откраднал гаджето, голям хейт, голямо нещо :laugh: :cheers:

П.П. Иначе Юве е прав, нека минат и реваншите, жалко, че Реал не вкараха трети, но пък съдбата ги покри и несправедливата дузпа на Байерн не влезе, че ставаше 2:0 и щеше да има уникални полемики ...пак....та така

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 15:08

spurs написа:
TheExorcist написа:
bai Momchil написа:

В този мач конкретно си беше на гюмето! Сигурно 5 пъти пипна топката и 2 вкара! Първото полувреме го нямаше изобщо, освен ниско над тополите ПСУ-ра. Второто си седеше около наказателното и това му беше функцията. Иначе далеч съм от мисълта, че мазния не търчи по принцип...

За мен основния виновник за този резултат е чилийската мастия. Във важни дузпи срещу такъв противник дузпа трябва да бие типичен немец! Не нахакан смотаняк от южното тихоокеания! Нищо шротив Чили, харесвам си ги по принцип, но случая е дифърънт!

Последна промяна TheExorcist на 13.04.2017 15:15, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 15:20

Balleta написа:
juve написа:

те мокрите сънища са на Дибала баце, не мои, той напира яко за Реал, мечта му :yes: А това с преподписването е рутинно за играч, който е желан, така се взимат повече пари ако се сещаш ... така, че не бързай да г издигаш поне до края на следващия трансферен прозорец :-D

То тва е ясно!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 15:31

Абе че е боклук е ясно, ама точно за него да кажеш че не се напряга. Съмнявам се да има много футболисти, които да могат да се сравнят с него по трениране и хвърляне в мачовете, не знам как реши, че не се напряга да тича.[/quote]

Спърсче да ти имам и логиката, все едно вчера си пихте заедно кафето та го разбра,че е боклук ...егати и определението за човек, който не познаваш :outofspace:
И понеже и аз не го познавам, няма да се впусна да твърдя други неща, но доколкото съм те чел, за теб Меси, който е съден от 100 години за данъчни измами, който преди няколко дена скочи на съдиите да ги пусва и бе наказан, който отказа да поздрави и отблъсна дете чакащо го за автограф, който откровено се кара със съотборници и зарад него и Давид Вия и Ибрахима напуснаха Барса, макар да не желаеха е един много добър, скромен и хрисим човечец само защото има такава еда хрисима физиономийка. Докато Роналдо къде постоянно го дават за пример за някакви каузи особено за деца, където е известен с постояннит еси чарити и дарения, който не отказва автограф на дете и не е ставал причина якой да се маха от Реал заради него, е боклук защото е гелосан и спори за всяко нарушение на терена и има вид на голям егоцентрик ... :wave:

Колкото до това което Томи изръси е Роналдо не се напрягал ... е нямам думи, то ако Роналдо прави нещо повече от другите е да бяга повече от тях .... Тони тоя Роналдо все едно ти е откраднал гаджето, голям хейт, голямо нещо :laugh: :cheers:

П.П. Иначе Юве е прав, нека минат и реваншите, жалко, че Реал не вкараха трети, но пък съдбата ги покри и несправедливата дузпа на Байерн не влезе, че ставаше 2:0 и щеше да има уникални полемики ...пак....та така[/quote]

Първото полувреме твоя човек го нямаше никакъв, освен ПСУ-ра. Колкото до чаритито мога само да се изпикая - ТОЙ ГО ПРАВИ ЗА СЕБЕ СИ, НЕ ЗА ДЕЦАТА! Нали не си тъп!!! :-x Всичко, което прави Роналдо е за имиджа си, другото е второстепенно! Не, че не му пука за децата, но е преди всичко шибания му пи-ар имидж, след това е останалото! И не, не спори моля те, приключваме тази тема, няма да споря. Вие роналдистите сте олигофрени и не искам конфликт с вас, просто приключваме. Със здраве, и от тук нататък само на футболна тема!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 20:27

Видал, върни парите на Дявола! :helpless:

че тежко му и горко оттук-нататък ако го проклетисам. :devil:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   13.04.2017 22:39

Ти как разбра, че не му пука за децата? Той е родител.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   14.04.2017 00:01

Vendome написа:
Ти как разбра, че не му пука за децата? Той е родител.

Предполагам мене куотираше. Нямах това предвид. КР е човек, който мисли предимно за себе си и после за всичко друго. Ама това не е лошо ако ме питаш. Прави си реклама човека и става role model, което си е напълно нормално!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   14.04.2017 01:12

Diavolo написа:

Видал е троянски кон добре им го шитнахме, същата работа и с Погба в Юнайтед, добри пари се изкараха при положение че прецакват отборите си за космически суми, перфектни сделки от ръководството ни :ura:

Последна промяна juve на 14.04.2017 01:13, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   14.04.2017 02:12

juve написа:
Diavolo написа:

Видал е троянски кон добре им го шитнахме, същата работа и с Погба в Юнайтед, добри пари се изкараха при положение че прецакват отборите си за космически суми, перфектни сделки от ръководството ни :ura:

Не се хилИ толкова предварително, нека да изчакаме!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   18.04.2017 23:57

Балет, я кажи сега, освен засада имаше ли и игра с ръка на Роналдо?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща