Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 08:31

Отговори на тема  [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:03

SUBXERO написа:
Балет, я кажи сега, освен засада имаше ли и игра с ръка на Роналдо?

Нещо много взеха да подпират испанските отбори, дано утре Барса не получат поредната доза бутане.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:05

То само засадата да беше. Пак да питам къде са съдийските анализатори, дето бяха толкова активни по време на Барса-ПСЖ?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:08

spurs написа:
То само засадата да беше. Пак да питам къде са съдийските анализатори, дето бяха толкова активни по време на Барса-ПСЖ?

Ми да ЧК на Видал. Да добавим и 1 метър извън наказателното дузпа за Атлетико срещу Лестър. Яко подпиране на испанците, през този сезон!

:tomate: :tomate: :tomate:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:10

Също и на два пъти спестен втори жълт на Каземиро, както и измислена засада на Левандовски сам срещу вратаря (от същия страничен между другото).

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:14

Asi, asi gana el Madrid :helpless:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:14

spurs написа:
Също и на два пъти спестен втори жълт на Каземиро, както и измислена засада на Левандовски сам срещу вратаря (от същия страничен между другото).

Единият спестен бе за симулация за дузпа, а малко по-късно за по-лека симулация бе даден картон на играч на Байерн (Робен, ако не се лъжа). Съдията в първият случай бе на няколко метра и мисля с не лоша видимост.

Прав е Бай Момчил, бутат се (волно или не) всички испански отбори.. Вече кой какво иска да види, си е друга тема...

Последна промяна Anfield на 19.04.2017 00:15, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:17

SUBXERO написа:

засада имаше, но главния не е виновен, а ръка по скоро няма, нещо като дълго рамо по скоро ...не е като да е чистата ръка от оня ден с Челси :wave:

Намерил си, та си премерил ....

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:18

Anfield написа:
spurs написа:

Единият спестен бе за симулация за дузпа, а малко по-късно за по-лека симулация бе даден картон на играч на Байерн (Робен, ако не се лъжа). Съдията в първият случай бе на няколко метра и мисля с не лоша видимост.

Прав е Бай Момчил, бутат се (волно или не) всички испански отбори.. Вече кой какво иска да види, си е друга тема...

Не, това с дузпата е трета ситуация, ама там не мисля че беше за картон щото все пак имаше контакт. Първия път беше при дузпата за Байерн, а след това за грубия фал срещу Робен май.

Между другото се оказва, че и третия гол на Роналдо бил от засада :helpless:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:21

Ахахаххаа, кефите обаче, а супер измислената дузпа от първия мач която щеше да реши всичко :wave:

Две дузпи дадоха срещу Мадрид, още ли искате :wave: Толкова с каските, дотук бяха, бай-бай

Една засада за Мадрид невидяна от главния, това е, всичко друго си премислици. Мадрид щеше да бие и без тоя гол, Байенрнямаше как да издържи с 10 души :wave:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:23

Обективен както обикновено :wave:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:27

spurs написа:
Обективен както обикновено :wave:

не това си ти, когато коментираш Барса :wave:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:27

Изображение третият гол. за спестените картони на Касемиро какво да кажем? при една от балтиите Касай тръгна да бърка в джоба и се спря... СМЕХ!

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:31

А иначе извън престъпното съдийство и поредното брутално подпиране на Реал - Шваба, колко класи беше татко Карло над Гуардиола ;-)

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:31

Знам, че съдбата рано, или късно си взима своето. Реал си е Реал, голям отбор, това съм го повтарял и друг път, но Реал нямаше нужда от тази съдийска подкрепа. А тази несправедливост ще се помни дълго. Но кръговрата го има и във футбола. Рано, или късно съдбата ще им го върне и ще ги заболи. Те като отбор нямат вина за съдийските неточности, но Нея това не я интересува.

Изображение

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:37

Balleta написа:
SUBXERO написа:

засада имаше, но главния не е виновен, а ръка по скоро няма, нещо като дълго рамо по скоро ...не е като да е чистата ръка от оня ден с Челси :wave:

Аз те ебавах за засадата, ама ти не се усети нещо (или просто се направи на ударен). И пак тръгна да намесваш ситуации от други мачове. Кво те бъркат Юнайтед в този мач? Тук дискутираме ДНЕШНИЯ мач.

Имаше ли засада? ДА!
Имаше ли и при третия гол? ДА!
Игра ли Видал за/с топката? ДА!
Свири ли се тенденциозно? ДА ДА ДА!!!

Ето това са фактите от днешния мач, пък ти и от сто кладенеца вода можеш да ни донесеш.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:38

Абе всички големи отбори са ги подпирали, няма какво да се лъжем. Никой не казва, че Мадрид са виновни, но кампанията която се провежда срещу Барса в последните 10 години е супер тенденциозна. Не ми се мисли, ако се беше свирило така за Барса тука какво щеше да е... Сега да им сложат Монако на 1/2 финала, а на финала пак Чоло :-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:44

spurs написа:
А иначе извън престъпното съдийство и поредното брутално подпиране на Реал - Шваба, колко класи беше татко Карло над Гуардиола ;-)

Тук си на място. Доста ме разочарова, признавам. Не очаквах толкова безидейни Баварци в най-важните им мачове за сезона. Преди тях тенденцията в отбора беше абсолютно възходяща. Контузиите и малшансът не могат да бъдат никакво извинение за отбор с аспирациите на ФЦБ. И ако оставим смехотворното съдийство от тази вечер, Реал си бяха кажи-речи класа отгоре.

П.С. Едва ли някой в Мюнхен прави разлика между отпадане на полуфинал и четвъртфинал. Така че поне засега с Пеп са в една каца с лайна.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:54

Balleta написа:
Спърсче да ти имам и логиката, все едно вчера си пихте заедно кафето та го разбра,че е боклук ...егати и определението за човек, който не познаваш :outofspace:
И понеже и аз не го познавам, няма да се впусна да твърдя други неща, но доколкото съм те чел, за теб Меси, който е съден от 100 години за данъчни измами, който преди няколко дена скочи на съдиите да ги пусва и бе наказан, който отказа да поздрави и отблъсна дете чакащо го за автограф, който откровено се кара със съотборници и зарад него и Давид Вия и Ибрахима напуснаха Барса, макар да не желаеха е един много добър, скромен и хрисим човечец само защото има такава еда хрисима физиономийка. Докато Роналдо къде постоянно го дават за пример за някакви каузи особено за деца, където е известен с постояннит еси чарити и дарения, който не отказва автограф на дете и не е ставал причина якой да се маха от Реал заради него, е боклук защото е гелосан и спори за всяко нарушение на терена и има вид на голям егоцентрик ... :wave:

Сега виждам, че не съм отговорил на това. Знам че е трудно са се хванеш за нещо в защита на циганина, ама тука откровени глупости си написал.

- Данъчни измами? Човек ще каже, че говорим за Гришата от Микре и ДДС схеми някакви, а не за обикновен футболист, на който са му структурирали плащанията така че да плаща по-малко данъци (както се случва с повечето богати хора по света).
- Скочил на съдиите? Наистина, рядко се вижда футболист да скача на съдии, голям грях :laugh:
- Отказал да поздрави дете - дали го е видял, дали изобщо е мислел за това не е ясно, ама като те слуша човек (това от 100 години го повтаряш тоя случай) ще реши, че е някакъв изверг който мрази малки деца :laugh:
- Давид Вия и Ибрахимович напуснаха заради Пеп, който разбираемо реши да даде централна роля на най-добрия футболист в света, и съответно за тях остана по-странична роля. Иначе самият Златан казва, че Меси е пич, ама явно ти по-добре знаеш с кого се е карал.

А Роналдо само имал вид на егоцентрик. Иначе не е, така ли? Не знам дали някой е напуснал Реал заради него, но съм го виждал неведнъж да се ядосва при гол за Реал защото не са му подали на него, а някой друг го е вкарал. Също така има ли случай Роналдо да е на терена, а някой друг да бие дузпа? Защото при все цялата конкуренция кой ще вкара повече и в Примера, и в ШЛ, Меси много пъти е оставял и Неймар и Суарез да бият дузпи. Защо и те не са напуснали заради него?

Извън терена пък няма какво да се коментират сравнения между изверга, който мрази малки деца и пичагата филантроп, който само има вид на егоцентрик. Единият, както е суперзвездата на световния футбол, се жени за гаджето си от ученическите години и никога не се е чувало каквото и да е за други жени. Другият редува разни манекенки, същевременно има дете, но никой не знае коя е майката, защото той така е решил - не, той не е егоцентрик, само има вид на такъв :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 00:57

SUBXERO написа:
Balleta написа:
SUBXERO написа:

Аз те ебавах за засадата, ама ти не се усети нещо (или просто се направи на ударен). И пак тръгна да намесваш ситуации от други мачове. Кво те бъркат Юнайтед в този мач? Тук дискутираме ДНЕШНИЯ мач.

Имаше ли засада? ДА!
Имаше ли и при третия гол? ДА!
Игра ли Видал за/с топката? ДА!
Свири ли се тенденциозно? ДА ДА ДА!!!

Ето това са фактите от днешния мач, пък ти и от сто кладенеца вода можеш да ни донесеш.

Засада имаше

Видал игра за топката ама събори Асенсио, с добавка, това за мен си е жълт картон.

При пробива на Марсело не съм сигурен какви са правилата защото и двамата вече бяха пред защитниците ...

Не харесвам мачове в които съдиите са главни герои, да се въведат видеоповторенията и това е, ама като искат много хора подскачат, как щяло да развали играта.

Байерн беше ли подпрян в първия мач - беше. Сега дадоха ли им дузпа - дадоха им. А Видал трябваше 100 пъти да го изгонят.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ - 2016/2017 - Четвъртфинали   |   19.04.2017 01:04

spurs написа:
Сега виждам, че не съм отговорил на това. Знам че е трудно са се хванеш за нещо в защита на циганина, ама тука откровени глупости си написал.

- Данъчни измами? Човек ще каже, че говорим за Гришата от Микре и ДДС схеми някакви, а не за обикновен футболист, на който са му структурирали плащанията така че да плаща по-малко данъци (както се случва с повечето богати хора по света).
- Скочил на съдиите? Наистина, рядко се вижда футболист да скача на съдии, голям грях :laugh:
- Отказал да поздрави дете - дали го е видял, дали изобщо е мислел за това не е ясно, ама като те слуша човек (това от 100 години го повтаряш тоя случай) ще реши, че е някакъв изверг който мрази малки деца :laugh:
- Давид Вия и Ибрахимович напуснаха заради Пеп, който разбираемо реши да даде централна роля на най-добрия футболист в света, и съответно за тях остана по-странична роля. Иначе самият Златан казва, че Меси е пич, ама явно ти по-добре знаеш с кого се е карал.

А Роналдо само имал вид на егоцентрик. Иначе не е, така ли? Не знам дали някой е напуснал Реал заради него, но съм го виждал неведнъж да се ядосва при гол за Реал защото не са му подали на него, а някой друг го е вкарал. Също така има ли случай Роналдо да е на терена, а някой друг да бие дузпа? Защото при все цялата конкуренция кой ще вкара повече и в Примера, и в ШЛ, Меси много пъти е оставял и Неймар и Суарез да бият дузпи. Защо и те не са напуснали заради него?

Извън терена пък няма какво да се коментират сравнения между изверга, който мрази малки деца и пичагата филантроп, който само има вид на егоцентрик. Единият, както е суперзвездата на световния футбол, се жени за гаджето си от ученическите години и никога не се е чувало каквото и да е за други жени. Другият редува разни манекенки, същевременно има дете, но никой не знае коя е майката, защото той така е решил - не, той не е егоцентрик, само има вид на такъв :laugh:

Спърсче ти се побърка :outofspace: :helpless:

манекенки, ученическа любов, Пеп .... :outofspace: И за какво изобщо обсъждаме хора които не познаваме :outofspace: Айде няма нужда

П.п. Това за съблекалнята на Барса и Месчо е публична тайна, само ти не го знаеш явно :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 125 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща