FT ======================================================================================== THE MUMMIES 4:0 DUNE WARRIORS ========================================================================================
Последна промяна: [Н - 24:00]
Последна промяна Mandor на 01.05.2017 00:08, променена общо 9 пъти
Плеснахме няколко дубъла, което не е обичайната ни тактика, но при положение че при равенство на Мускетарите на нас ни трябва победа с 4 гола разлика, длъжни бяхме да не им даваме поводи да се отпуснат
Освен това съм дал късни неделни мачове, за да има драма до последно.
Досадно... 7 човека отбор сме, а играем пак с човек по-малко. Миналата година заради 1 секунда направихме Мумиите шампиони, тая година пак правим всичко възможно в тяхна полза :D.
Даваме равен шанс на двата отбора в последните кръгове. Не може само срещу Дъртаняните с човек по малко. Иначе Сянки е трайно контузен :) Реално си играем 5 + половин .
Дотук подаряваме гол и половина поне. Леванте го избивах 100%, Генк - силно вероятно. Очаквах повече от 3:0, но като гледам прогнозите, може би щях да се насоча към избивка и тука.
Жалко, не биваше така да завършваме сезона. Ще изпуснем и първото място по защита.
Последна промяна Гоа на 29.04.2017 20:58, променена общо 1 път
Дотук подаряваме гол и половина поне. Леванте го избивах 100%, Генк - силно вероятно. Очаквах повече от 3:0, но като гледам прогнозите, може би щях да се насоча към избивка и тука.
Жалко, не биваше така да завършваме сезона. Ще изпуснем и първото място по защита.
Ами оправете си организацията щото по логиката на Халик трябваше поне Х да изкарате, ама като гледам ще се молим да паднете с по-малко от 3 .
Да не мислиш, че ми е приятно? Не е като да не се опитваме.
Вие ако биете, няма да има значение с колко ще паднем. Само за нас ще има, защото ще свършим по-надолу в класирането. Покрай тия празници с по няколко дена почивка често стават аварии, хората си гледат семействата преди всичко.
Да не мислиш, че ми е приятно? Не е като да не се опитваме.
Вие ако биете, няма да има значение с колко ще паднем. Само за нас ще има, защото ще свършим по-надолу в класирането. Покрай тия празници с по няколко дена почивка често стават аварии, хората си гледат семействата преди всичко.
То е явно, че ще трябва да бием, за да станем шампиони. Лично теб не те упреквам за нищо. Тия празници са за всички. Аз съм убеден,че ако не се борихме за титла или ако играехме за нищо пак всички "мускетари" щяха да си пуснат прогнозите. Ако не можем да направим отбор какъв е смисълът да играем ?
...а някой искат да намалим дублите до 2, или да ги забраним. Ето, идва момент, когато трябва голяма победа с 4+ гола - как се познават 5 или 6 от 8 крайни резултата - Missioin impossilbe. Даже малко дубли сте вкарали. Късмет на всички, по-заслужилият да победи.
Нито един дубъл не влезе и тъй като аз нямаше да избивам дублите, вратарските избивки щяха да са доста ефективни в този мач. Иначе пак си вървим към загуба, колумбийския гол нямаше да го избия. То и късметът в мачовете срещу Мумиите досега винаги е против нас. Поне в последните 2 години де, преди това не помня.
Мумии, честито 2-ро място. Заслужено сте пред нас в класирането с оглед на двата разгрома, които ни лепнахте Но като че ли 2-ра поредна година да биете по голова разлика или нещо от сорта щеяе да е прекалено дори и за ПМЛ. Надявам се, че не съжалявате.
_________________ В град като София, никой не е невинен!
Мумии, честито 2-ро място. Заслужено сте пред нас в класирането с оглед на двата разгрома, които ни лепнахте Но като че ли 2-ра поредна година да биете по голова разлика или нещо от сорта щеяе да е прекалено дори и за ПМЛ. Надявам се, че не съжалявате.
Изобщо, след като ни биха 2 пъти в рамките на сезона, щеше да е незаслужено да ги изпреварим. Не че щяхме да откажем титлата, но според мен Мускетарите я заслужаваха повече.
Поздрави на "мумиите". Изпотихте ни до последно, а финалният ви спринт бе просто уникален. Добре, че нямаше още 1-2 кръга, че тогава можеше и да ни отвеете с оглед невървежа ни през пролетта. Честито и на Доги за златната обувка .
Поздрави на всички "мумии" Както е писал и Сарафино, наистина ни изпотихте накрая и ако имаше още 1-2 кръга в ПМЛ не се знаеше кой щеше да празнува Феноменален финален спринт и това не е само до късмет Още един път
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения