Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 07:24

Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
# [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [2:0] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг) 
Автор Съобщение
(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [ : ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   30.04.2017 20:24

Честита и от мен, успяхме до последно да ви притесним, но титлата е ваша!

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [ : ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   30.04.2017 20:25

Честита титла!

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [ : ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   30.04.2017 20:26

ШАМПИОНИИИИИИИИИИИИИИ!
Честито на всички момчета! Ще пиша повече по-късно!
ШАМПИОНИИИИИИИИИИИИИИ!
:ura: :ura: :ura:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [ : ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   30.04.2017 20:27

Честито, Мускетари! Наздраве!

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [ : ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   30.04.2017 20:47

Честита титла и от мен. Сезона беше много интересен и вие сте заслужено шампиони. Наздраве :cheers:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [ : ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   30.04.2017 20:48

Браво мускетари! :-) Мисля, че сте заслужено шампиони и няма да излъжа, ако ви призная, че отявлено симпатизирах за вас особено след като вече беше ясно, че няма да можем да ви стигнем.
Бяхте най-постоянния отбор. Честита титла.

За нас остава гордостта, че ви направихме 2 от 2 с голова разлика 6:1! 8-) Както се казва добре, че бяхме ние, за да е завързан шампионата до последно.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [ : ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   30.04.2017 21:34

Честита титла на всички Мускетари!
И на тези със сабя, и на тези с резачка в ръка :-D

Извървяхте си сами пътя от А до Я и съм сигурен, че сега ви е сладка титлата. Няма как да е иначе. Устояхте на бурята и трудния предишен сезон, запазихте колектива, желанието, ентусиазма и.....ето я наградата ! Щото майсторлъка си го имате. Както и шампионската школовка.

Бяхме близо до вас преди два кръга, но сте прекалено добри този сезон. Както за нас, така и за всички, които бяха близо до вас, но не достатъчно, за да минат пред вас. Абсолютно заслужени шампиони.
И неуредиците в последния кръг не могат да засенчат блясъка на титлата, защото тя се печели в дълъг маратон, а не в къс спринт.

Радвайте се сега, защото и половината лига (поне) се радва с вас.
А от това по-голяма награда и признание няма!

Честито, ШАМПИОНИ !!! :cheers:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [ : ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   30.04.2017 21:44

ReZo написа:
Честита титла на всички Мускетари!
И на тези със сабя, и на тези с резачка в ръка :-D

Извървяхте си сами пътя от А до Я и съм сигурен, че сега ви е сладка титлата. Няма как да е иначе. Устояхте на бурята и трудния предишен сезон, запазихте колектива, желанието, ентусиазма и.....ето я наградата ! Щото майсторлъка си го имате. Както и шампионската школовка.

Бяхме близо до вас преди два кръга, но сте прекалено добри този сезон. Както за нас, така и за всички, които бяха близо до вас, но не достатъчно, за да минат пред вас. Абсолютно заслужени шампиони.
И неуредиците в последния кръг не могат да засенчат блясъка на титлата, защото тя се печели в дълъг маратон, а не в къс спринт.

Радвайте се сега, защото и половината лига (поне) се радва с вас.
А от това по-голяма награда и признание няма!

Честито, ШАМПИОНИ !!! :cheers:

Мерси за искрените (усеща се та се не трае) поздравления. Знаеш, че ценя мнението независимо кога съм бил съгласен или не с него. Тази титла малко или много я дължим на вас двамата с Тюлена, защото вие ни вкарахте в играта и ни дадохте старта, така да се каже. Поздрави и за вашето призово класиране, защото всички знаем как започна сезона за вас. Не го приемай като четкане, но ако не се беше върнал отборът щеше много да страда. Да не говорим, че колорита и харзмата, която имаш са заразителни. До нови срещи "резачки".

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [ : ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   30.04.2017 21:47

Честита титла и от мен!
Все пак 4те точки от победите ви срещу нас се оказаха трудни за наваксване, а и срещу другите не се давайте лесно да ви спънат :cheers:
Фогодина ще трябва да играем още по-често с намален състав, защото с човек по-малко сме почти безгрешни 8-)

Радвам се, че ние счупихме проклятието тегнещо над шампионите в последните години и вместо да треперим от изпадане, бяхме на точка от повторна титла :-)

Наздраве!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [ : ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   30.04.2017 21:56

Честита титла на мускетарите. :-)
Един от малкото останали стойностни отбори, играещи с мисъл за надиграване и без дублиране.
Титлата е абсолютно заслужена и убедителна, не мога да повярвам, че само преди два сезона бяхте като брашнен чувал на дъното на Б групата.
Честито на Фореста и на всички мускетари, които по един честен и безапелационен начин извървяхте пътя от дъното до върха. Истинска приказка по памелски... :yes:

Последна промяна Diavolo на 30.04.2017 21:56, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [ : ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   30.04.2017 22:24

Честито Мускетари, напълно заслужена титла. Въпреки спада в играта втората половина си бяхте най-постоянния отбор през сезона. Респект и за Мумиите, много силен финален спринт. :cheers:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [ : ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   30.04.2017 22:32

Е, Мускетари, направихме го :-D

Наистина е супер изненадващо, че за само 3 сезона извървяхме пътя от боксова круша на всики в "Б" група до титлата, но пък и точно затова ПМЛ е велика игра :-) Благодаря ви за сериозното отношение през сезона и знаетете мнението ми, че не титлата, а това че станахме отбор през този сезон е най-голямото ни постижение :cheers:

Благодаря на "мечоците" за мача и трябва да сме благодарни на SUBHERO за 2-та му гола във фентъзи лигата :-) Колкото до темата "fairplay" в този мач, просто няма какво да се коментира, така че аз нямам какво да кажа.

Благодаря на всички за поздравленията! Те са за целия отбор, ние не се делим, печелим и губим като едно цяло!

Един за всички и всички за един!
:cheers:

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [ : ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   30.04.2017 22:48

Честита титла момчета. Напълно си я заслужихте. Догодина пак ще правим резултатни мачове. Наздраве :cheers:

Изображение

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [2:0] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   01.05.2017 09:19

Ето и Лестър на ПМЛ :first:

Каква изненада, но колко стабилни бяхте през годината! Респект!

Успяхте да надвиете такива колоси като Резачки и Мумии :cheers:

На финала може би напрежението ви се отрази, което е нормално.

Респект и за Резачките. Лично аз смятам, че при 2-3 кръга още драмата щеше да е пълна. Феномени резачки в последните месеци, които от зоната на изпадащите за една бройка щяха да са шампиони. Да, аз смятам, че те щяха да станат шампиони при по-дълъг сезон.

Но сезона свърши. Празнувайте мускетари, радвайте се, ПМЛ е на крака за вас :cheers:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [2:0] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   01.05.2017 14:33

Поздрави и от мен! Бяхте най-стабилният отбор през сезона. Напълно заслужена титла. Извоювахте си я! Честито!
За нас и за мумиите остава утехата, че накрая бяхме на косъм. Все пак това е знак за добре свършена работа. Жалко за слабия ни старт. Можеше да е още по-инфарктно тези последни кръгове. Събрахме се и с добрите резултати успяхме да ви затрудним, поне малко :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [2:0] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   01.05.2017 18:19

Ще ми се да го бяхме взели този мач, без оглед на съперника и залога, заради тях дори още повече. За алтернативните (същинските) ми прогнози не ме е яд, понеже ако бях ги играл на инат щях да наруша основния принцип, който сам наложих в отбора - отборната игра в диапазон. Ако пък ги бях играл и не бяха излезли щях да бъда разкъсан от всички страни. То така пак бях уличен в нечестна игра, камо ли ако бях играл другояче. Все пак, както вече споменах, и това да дадеш криви мачове на съперника си е майсторлък.

Честита титла на Мускетарите - абсолютно заслужил шампион! Всичко важно вече бе казано по-горе, едва ли има какво да се допълни.

Сега е време за празнуване! Наздраве, пичове! Нека ви е кеф! :cheers:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [2:0] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   02.05.2017 02:01

Още един път от името на всички мускетари благодарности на всички за поздравите :cheers:

SUBXERO, мисля че вече го бях споменавал, а сигурно и на всики е ясно, че в ПМЛ най-трудно е да балансираш между личните прогнози и отборната игра. Направо си е невъзможна мисия, е почти :-) Понякога е по-добре да се довериш на инстиктите си и да бъдеш малко егоист, в полза на отбора. Всеки един велик голмайстор в реалния футбол е малко или повече егоист. Конкретно за мача ни, благодаря че дойдохте да се надигравате, а не да се надлъгваме! :handshake:

(Синята Лавина)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [2:0] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   02.05.2017 02:54

Честито шампиони и наздраве.

Не следях първенството в А-група толкова близо, но както Дявола каза, това си е маратон и иска постоянство и всеки, който спечели този "трофей" заслужава уважение. Хайде догодина да имаме късмет да кръстосаме шпаги за шампионата :)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [2:0] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   02.05.2017 16:52

Поздравления, Мускетари! :handshake:
Честита титла!
Какъв прогрес само - похвално - с желание, позитивизъм, спокойствие и феърплей за 1 сезон превзехте върха !
Чудесно е да се играе срещу такъв отбор като вашия и се радвам, че след сезон пауза пак ще имаме удоволствието да премерим сили на виртуалния терен, с едно наум, разбира се, шампиона ще е насреща :-)

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [16291006] ● LES MOUSQUETAIRES [2:0] БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'A' лига, XXII кръг)   |   02.05.2017 17:23

Благодарности и от мен за всички поздравления. Никога не съм вярвал, че за 3 сезона откак е създаден отбора ще се превърнем от боксова круша в Шампион. Заслугата е на всички момчета в отбора и техният непресъхващ оптимизъм. За втори път съм шампион и двете титли са ми еднакво сладки, прото усещането е различно. Заради тези емоции си заслужава тази игра да съществува. Специални благодарности към всички организатори на играта. Знам, че труда ви е неблагодарен, за което още един път- Благодаря. Сега и аз ще седна да погледам последните състезателни седмици. За всички, които приключиха сезона- весело лято с много позитивни емоции :-) .

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща