Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:05

Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   28.04.2017 21:36

TheExorcist написа:
Balleta написа:
TheExorcist написа:
Нема полски, тревни лузърки копеле! Маша е тука за да си изчити името, да не мислиш, че ще печели нещо...
Църната свиня толкова и е ебала майката досега, че тука става дума само да вземем ''квото е останало''! Ма то и тва нема!

Томи, ти четеш ли ме бе баце, полската лузърка е Радванска, а Маша единствено не можа да преодолее комплекса Серена, иначе всички други в тура са и яли попарата ....

Маша е икона в спорта, така, че плачът на разни лузърки относно уайлд-картите, които са били бити и пребивани от рускинята е жалък .... :yes:

Иронията е, че само Серена я защити, останалите са яко комплексарки .... :rofl:

Е ти вземи един ученик в училище, пляскай го редовно и после ще го защитаваш от другите гамени. Вечно правило. Серена защитава Маша, не заради самата Маша, а защото самата тя си прави реклама. Помисли малко, не е ли така?! ;-)

Междудругото брато, аз не съм против Шарапова. Даже съм на нейна страна с всичките тези наркомански истории. Марийчето е готина, но само защото е от Съветския Съюз, затова я ебат!

За съветския съюз - съгласен. Но това, че Маша-тенисистката се СЪГЛАСИ ДА НОСИ РУСКОТО ЗНАМЕ НА ЗИМНАТА олмпияда в Сочи, където наркоманията на руските „спортисти” беше държавно управлявана и съответно покрита – това е непростимо. Абе стой си в Америката, радвай се на Шугараповия си статус и не се оставяй Путин да те използва. Ама пусти Руски национализъм.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   29.04.2017 19:31

Анди Мъри е чао! Вамос Тийм. :-D

http://www.atpworldtour.com/en/news/bar ... iem-murray

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   29.04.2017 20:08

Младенович обърна Маша в зрелищен и напрегнат мач, четвъртия пореден мач и дойде в повече на рускинята, в края издишаше, но се бореше до последно в типично нейн стил, заслуга затова има и Кристина явно е в отлична форма французойката, дано тая победа я отпуши и разгърне потенциала си, а тя го има в изобилие, но психически губи доста често, май напоследък върви чудесно и в тоя аспект, поздравления, а Шарапова е много добра форма и ако свикне с по-дългите мачове трудно ще може да бъде спряна, но и трябва още малко време, ако я пуснат на РГ има добри шансове според мен дори за титлата, дотогава ще е изиграла още мачове в Мадрид и Рим и ще стане страшно за противничките, поне интереса с нейното завръщане съживи умрелия женски тенис :laugh:

Последна промяна juve на 29.04.2017 20:09, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   29.04.2017 20:44

стига с тези папагалски повтаряния. Женския тенис не е умрял, просто в момента липсва коня, който да дърпа останалите, но пък всичко е адски непредвидено, в което също има чар.
Гледах третия сет между Младенович и Шарапова и определено според мен Мария поддаде с фитнеса, нещо в което винаги е била за еталон. Но и Младенович не и даваше ритъм и ъгли и игра доста разнообразно, измъчи я с късите. Финала се очертава много интересен и техничен с оглед на това, че Зигемунд има доста техничен и агресивен стил с налитания на мрежата.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   29.04.2017 21:12

дяволе ми умрял си е къде са шампионките? ми няма ги, затова се чакаше Маша толкоз време, ако бяхме преди 10-15 години никой нямаше толкова да говори за нейното завръщане, въпреки че винаги си е била звезда, но тогава не се усещаше нейното отсъствие, защото имаше класа, сега посредствена работа, като видиш всички топ 10 как падат още 1-2 кръг, няма какво повече да коментираме :-) поне се радвам на Младенович и Зигемунд прекрасно и разнообразно играят тая седмица, но цаката е да го правят дълго време, което надали ще стане, трябва си класа и разнообразие, защото женския тенис винаги си е бил интересен почти колкото мъжете, нещото което за другите женски спортове и дума не може да става

Последна промяна juve на 29.04.2017 21:22, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   29.04.2017 21:21

поне Рафа върви по график за нова 10, макар че утре срещу Тийм очаквам яка битка :yes:

Последна промяна juve на 29.04.2017 21:22, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   29.04.2017 23:21

На Pista Rafa Nadal(така се казва централния корт в Барцелона) излизат на финал „женчото” Доминик - минал на ½ финал в три сета през Анди Мъри и самия Rafa Nadal, свеж с калитарския си път дотук и напомпан с Performance Enhancing Drugs - разрешени от WADA, защото продължава да лекува „поредната контузия”.
Можем ли още от сега да започнем да празнуваме поредната doping-décima? Разбира се, че можем - Vamos a la fiesta

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   30.04.2017 18:43

Лаураааааа :tennis: :first:
Невероятен мач, уникална драма и мечтана титла в родния град за Зигемунд. А тръгна с Уайлд карт, миналата година загуби финала, но сега спечели. Финал красота и истинска реклама за женския тенис. :cheers:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   30.04.2017 18:46

мъжът-жена Тийм бе прегазен от Рафа! ВАМООООООООООООООООС! :rock: :moufan: :first:

втората десетка от трите планувани вече е факт! :devil:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   30.04.2017 18:46

ех че ме е яд за Кристина ако не бе вчера този мега тежък мач срещу Маша си вземаше турнира, просто ми е много симпатична и лъчезарна, но трябваше да устиска тоя аванс в тайбрека, иначе и германката също е класна и разнообразна тенисистка, но не ме кефи като излъчване, да и е честито поршето, поне стана класен и равностоен финал до последно за разлика от мъжете където Рафа си размазва Тийм, който освен да блъска като невидял друго не прави, никаква вариативност и техника няма това момче само замахва с лопатата и това е

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   30.04.2017 19:04

за мъжът с цицките ли говориш? :laugh:
много поздрави за тенис фена, който му е фен, а и отдавна тръби, че Тийм е новия клей доминатор, че и плашеше (гаргите :-D ) с него. Хахаха, един Надал на 70, 80% си го би с лекота, кат на тренировчица, лево-десно и чао.
вамооооооооооооооос! :devil:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   01.05.2017 16:54

Така се празнува "Децима" :laugh: :celebrate: :first:

Само не знам защо в басейна с чорапи :laugh:

СЛЕДВА 10-та в Париж :rock: :dance:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   01.05.2017 17:13

Как се превъзбуждат Рафа феновете с тия микимауси МК и Барцелона. Особено Барцелоната... където един чуплив Нишикори го посра от тенис преди няколко години и самият Надал си призна след мача :laugh:
В Мадрид и Рим ще проличи кой кой е за РГ и не знам май Федерер няма да ги играе.
Мъри никога не се е напъвал (само в Рим и то понякога) на клей. Така че май изобщо не може да се каже, че е фактор на клей. Чака си Уимби...
Федерер ако се пусне на РГ и не го елиминират преди четвъртфинала, че ще е фактор.
Джокович тази година явно чисти и не вярвам някъде да избухне. Евентуално към края на годината на ЮС Оупън.
Видяло се е, че тази година са го зобнали на Рафата и засега само Федерер го спира по големите турнири. Nike са решили да му дават десетата и в РГ и поне да се оттегли с кръгло число, че това 9 не стои добре откъдето и да го погледнеш.
С това келяво младо поколение, (което не може да направи 2-3 последователни силни турнира) единствено Вава във форма или Федерер могат да спрат Рафата в Париж...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   01.05.2017 18:01

Нема Значка написа:
Как се превъзбуждат Рафа феновете с тия микимауси МК и Барцелона. Особено Барцелоната... където един чуплив Нишикори го посра от тенис преди няколко години и самият Надал си призна след мача :laugh:
В Мадрид и Рим ще проличи кой кой е за РГ и не знам май Федерер няма да ги играе.
Мъри никога не се е напъвал (само в Рим и то понякога) на клей. Така че май изобщо не може да се каже, че е фактор на клей. Чака си Уимби...
Федерер ако се пусне на РГ и не го елиминират преди четвъртфинала, че ще е фактор.
Джокович тази година явно чисти и не вярвам някъде да избухне. Евентуално към края на годината на ЮС Оупън.
Видяло се е, че тази година са го зобнали на Рафата и засега само Федерер го спира по големите турнири. Nike са решили да му дават десетата и в РГ и поне да се оттегли с кръгло число, че това 9 не стои добре откъдето и да го погледнеш.
С това келяво младо поколение, (което не може да направи 2-3 последователни силни турнира) единствено Вава във форма или Федерер могат да спрат Рафата в Париж...

Значка, прочети си сега пак творението и кажи как можа да напишеш толкова много глупости в не чак толкова дълъг текст :rofl:

Нека ти помогна:

- МК бил Микимаус :rofl: :rofl: :rofl:
- в Мадрид и Рим щяло да си проличи кой, кой е за РГ, но там Федерер нямало да играе, Мъри не се напъвал, а Джоко се чистил, тоест оставал Надал ...е тогава какво точно ще си личи в Мадрид и Рим за РГ :rofl: :rofl: :rofl:
- числото 9 за брой спечелени РГ не стояло хич добре ....тук липсва по силна емотиконка, затова :rofl: :rofl: :rofl:
- с келявото поколение само Вава и Фед можели да спрат Рафа в Париж ... :rofl: :rofl: :rofl:

Последна промяна Balleta на 01.05.2017 18:03, променена общо 2 пъти

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   01.05.2017 18:57

Казвам, че Мадрид и Рим ще покажат кой в каква форма е, но с това не визирам Мъри и Федерер естествено, а Вавринка и може би Нишикори ако изобщо е фит и играе.
От както в Мадрид се играе на клей, Надал има 3 купи (от 8). Не е като да има 5 или повече. В Рим има 7 ако не се лъжа.
Дефакто Мадрид не му е толко любим, колкото Рим, Барцилоната или МК (без да броим РГ). Така, че по-скоро Рим ще подскаже нещо за РГ.

И да, МК е мики маус!!! Кой се напряга изобщо да играе там? Погледни финалите в Рим последните 5 години, погледни и тези в Монако. Алберт Рамос на финал??? :rofl: :rofl: :rofl: Гаел Монфис??? :rofl: :rofl: :rofl: Бердих??? :rofl: :rofl: :rofl: Или братовчедите Вердаско и Ферер... аре моля ти се...
За Барцилона пък изобщо не споменавам...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   01.05.2017 19:53

Егати Мики-Мауса :outofspace:

2005 Rafael Nadal (1) - Guillermo Coria 6–3, 6–1, 0–6, 7–5 
2006 Rafael Nadal (2) - Roger Federer 6–2, 6–7(2–7), 6–3, 7–6(7–5)
2007 Rafael Nadal (3) - Roger Federer 6–4, 6–4
2008 Rafael Nadal (4) - Roger Federer 7–5, 7–5
2009 Rafael Nadal (5) - Novak Djokovic 6–3, 2–6, 6–1
2010 Rafael Nadal (6) - Fernando Verdasco 6–0, 6–1
2011 Rafael Nadal (7) - David Ferrer 6–4, 7–5
2012 Rafael Nadal (8) - Novak Djokovic 6–3, 6–1
2013 Novak Djokovic(1) -Rafael Nadal 6–2, 7–6(7–1)
2014 Stan Wawrinka(1) -Roger Federer 4–6, 7–6(7–5), 6–2
2015 Novak Djokovic(2) -Tomáš Berdych 7–5, 4–6, 6–3
2016 Rafael Nadal (9) - Gaël Monfils 7–5, 5–7, 6–0
2017 Rafael Nadal (10) -Albert Ramos Viñolas 6–1, 6–3

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   01.05.2017 22:47

Значка, Мадрид никога не е бил и никога няма да бъде какъвто и да било критерий, когато става въпрос за клей. :uuu:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   01.05.2017 23:33

Маша - Надал, Надал - Маша. Все звездите ви в устата.

Една дума не чух за моите хора - азиатците. И Чунг и Сугита объркаха яко сметки и освен душата ми понапълниха и сметките ;-) И двамата от квалификаците яко напред стигнаха. Верно Сугитката от LL тръгна, но после нацепи подред Робредо, Гаске и Буста. Макар лично аз най се накефих Чунга като наби прехваления талант Малък Звер с парен ЧУНГ по главата. Оня дришльо си го заслужава. Само като гледам движенията му и ми се гади :ireful: Подскочи и на Рафа в първите геймове, но батериите свършиха...

Колкото до Надал - че е царят на червено спор няма. Въпреки това много исках Шварца да го удари миналата седмица в Монако. Шварцито направи невероятен мач, заслужаваше да хвърли бомбата. Въобще игра много силно в Монако и се чудя защо в бетфеър дори го няма в листата за победител на РГ!? Та да го забия на 1000 коефициент :celebrate:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   02.05.2017 00:15

Сугита кефи на макс, ама за съжаление и той няма финишър :) В днешно време при този силов тенис, нямаш ли габарити и мощни удари си обречен, не знам дали си съгласен с мен, ама поне аз така ги виждам нещата. Такива бързаци като азиатците или Гофен хващат окото, но как да заложиш в перспектива за тях?
Чунг поне е по-снажен, ама е прекалено дефанзивен. Изуми ме наистина, не е истина какви топки стигаше на Надал, но трябва да е много по-агресивен.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: WTA Щутгарт / ATP Барселона' 2017   |   02.05.2017 01:12

Diavolo написа:
Сугита кефи на макс, ама за съжаление и той няма финишър :) В днешно време при този силов тенис, нямаш ли габарити и мощни удари си обречен, не знам дали си съгласен с мен, ама поне аз така ги виждам нещата. Такива бързаци като азиатците или Гофен хващат окото, но как да заложиш в перспектива за тях?
Чунг поне е по-снажен, ама е прекалено дефанзивен. Изуми ме наистина, не е истина какви топки стигаше на Надал, но трябва да е много по-агресивен.

Аз не залагам в перспектива, а на момента :laugh: Като се играе на бърза слагам за Фед, като се играе на клей - слагам за Рафа. :dance: А вие шса изпотрепете кой бил по-добър. Няма универсална истина. И двамата са равностойни, просто единият е по-добър на бърза, другият на бавна настилка.

Аз отскоро почнах да ги гледам по-редовно, но нали и съм поигравал тенис, та за сега добре движа с прогнозите https://fullchaos.blogabet.com/
И вие вместо да се джавкате, по-добре наблегнете на парсата. За разлика от футболът тук наистина има смисъл да се залага.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща