Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:52

Отговори на тема  [ 143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Мадрид опън 2017 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   13.05.2017 23:52

Diavolo написа:
Симонаааааааааааа :first:
Хубав финал, макар в третия сет да нямаше съпротива.

Кики свърши горивото, иначе е фантастична за наблюдаване. Ако не е Халеп, то нека Кики вземе Гароса, притежава всичко. Но има навика да се вкарва в тежки драми и после не е свежа.

да пропуска Рим задължително, за да е свежа на РГ, но там ме притесняват лудите франсета ще я натоварят с очаквания и ще се сдуха, а Кики си играе най-добре без напрежение и като е свежа, умори ли се край, губи си удоволствието от играта, става намръщена и не се получават нещата, иначе глътка свеж въздух поледните седмици определено, дано продължи в същия дух, а Халеп въпреки тези престижни титли които печели пак не ми се струва готова за шлем, да видим дали ще ме опровергае, сега и е шанса както 2014, но пак ще го изпусне според мен, липсва и това шампионското, въпреки че уж се води биткаджийка ама...

Последна промяна juve на 13.05.2017 23:53, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   13.05.2017 23:58

Халеп е явен фаворит за Гароса (пу-пу, да не е на уроки!). ;-) :wave:
ЧОдовище е аут за годината, бременно - Аза е аут родила - Шара е слаба засега, а Винъс - едва ли ще играе смислено на Гароса, но да видим де.
Притесняват ме биткаджийки като Кузи, Винчи и тем подобни. При еднакво добра игра от 2те, според мен Кузи ще тресне Халеп яко.

Последна промяна Naki на 13.05.2017 23:59, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 00:04

Не е истина какъв златен шанс изтърва Григор за първи Мастърс финал. Да имаш полуфинал срещу Куевас едва ли е и мечтал, ама лузърска работа. Водеше с пробив, изтърва го, после 5 мачбола?! Ах как ме е яд. Този Тийм почва сериозно да ме дразни, какво му се прехласват не знам, че и с Мустер го сравняват, бухахаха. Гофен го разнищва където го хване. :devil:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 00:23

Naki написа:
ЧОдовище е аут за годината, бременно - Аза е аут родила - Шара е слаба засега, а Винъс - едва ли ще играе смислено на Гароса, но да видим де.
Притесняват ме биткаджийки като Кузи, Винчи и тем подобни. При еднакво добра игра от 2те, според мен Кузи ще тресне Халеп яко.

близо си до истината, ама не е точно така, слушай ме мене доста съм гледал женски тенис и съм добре запознат, ама ако ги залагам нищо няма да позная, тия са ненормална работа и могат да ти разбият всякакви прогнози на пух и прах :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 00:24

Рафа утре ще го оправи Тиймеца както в Барселона ще си замахва момчето с бухалката и дотам, тия къде ги пробутва дотук на "лапнишаранковците" при краля на клея не вървят :-)

Последна промяна juve на 14.05.2017 00:25, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 00:30

juve написа:
Naki написа:

близо си до истината, ама не е точно така, слушай ме мене доста съм гледал женски тенис и съм добре запознат, ама ако ги залагам нищо няма да позная, тия са ненормална работа и могат да ти разбият всякакви прогнози на пух и прах :laugh:

До доказване на противното Маша е фаворит на РГ .... ако играе, също така е доста голям фаворит и за Рим който и е любим ...

Маша, Плишкова и Младенович ето това е вече приятен женски турнир, без гаменката Серена .... :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 00:31

juve написа:
Рафа утре ще го оправи Тиймеца както в Барселона ще си замахва момчето с бухалката и дотам, тия къде ги пробутва дотук на "лапнишаранковците" при краля на клея не вървят :-)

Рафа ако вземе и Мадрид и отива на още по удобните му Рим и РГ и ще става един страшен клей сезон ... :yes:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 05:05

Balleta написа:
juve написа:
Naki написа:

До доказване на противното Маша е фаворит на РГ .... ако играе, също така е доста голям фаворит и за Рим който и е любим ...

Маша, Плишкова и Младенович ето това е вече приятен женски турнир, без гаменката Серена .... :laugh:

Братле, без добичето вече е скучно!!!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 05:07

Diavolo написа:
Не е истина какъв златен шанс изтърва Григор за първи Мастърс финал. Да имаш полуфинал срещу Куевас едва ли е и мечтал, ама лузърска работа. Водеше с пробив, изтърва го, после 5 мачбола?! Ах как ме е яд. Този Тийм почва сериозно да ме дразни, какво му се прехласват не знам, че и с Мустер го сравняват, бухахаха. Гофен го разнищва където го хване. :devil:

Стига с тая българщина, тоя Дришо нищо не става от него бе деба!!!

Всъщност става, кура му става! Може да помпа! Там трябва да се концентрира и е в топ ниво!

Последна промяна TheExorcist на 14.05.2017 05:09, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 08:52

Balleta написа:
Сега кой яде плескавиците а ???? :dance: Не е хубаво да те хванат в такава форма и да те шамарят къде те видят, айде сега една среща в РИм и на РГ и да си идва хед2хеда на място :laugh:

Някой има ли обяснение как от терминатор Джоката стана боксова круша ....

Естествено, че има - тъпотиите да се води по акъла на онова испанско гуру, беше дори веган?!?!, сега си разкара целия щаб, с който цял живот изкара. Няма как Джокович да е конкурентен тази година, той има в главата си много да подрежда. Моето обяснение е, че след Ролан Гарос миналата година на него просто му омръзна постоянно да се готви и да поддържа най-високото възможно ниво.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 08:53

Diavolo написа:

Мен Тийм също ме дразни. А за Григор да не говорим, че само псувни ми идат на устата ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 09:51

juve написа:
Naki написа:

НЕ залагам! И никога не съм, а съм на 39 години. Не съм му фен на хазарта.
EDIT: Обаче на Ицо-Хазарта СЪМ му фен. :laugh: ;-)

Последна промяна Naki на 14.05.2017 10:03, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 11:11

Balleta написа:
juve написа:

Рафа ако вземе и Мадрид и отива на още по удобните му Рим и РГ и ще става един страшен клей сезон ... :yes:

Абе да не урочасваме ама предполагам знаеш, че никой в историята не е печелил трите мастърса на клей + Барселона + Ролан Гарос в един сезон, т.е. в това число дори и Надал.
Днес просто не виждам как ще загуби, на Гароса в 3/5 формат ми се вижда още по-абсурдно, така че явно Рим ще да е дамоклевия меч. :-D В МТФ масово призовават Рафа да пропусне Рим, защото можел да си навреди за Гароса, все пак е на 31 години, а заради ушната инфекция се наложи да играе 5 дена подред в Мадрид. Мен това не ме притеснява, имам предвид евентуална умора, а да не стане някой сакатлък нещо. Жребия му в Рим е тежък, както и този тук в Мадрид. Та не знам. Ако сега на 31 години Надал направи невъзможното ще е уникално постижение, но и доказателство за кризата в момента в мъжкия тенис, защото в пиковите си години Рафа така и не успя да направи това, просто защото имаше по-сериозна съпротива.
Все пак това не е чак толкова важно де, защото през 2010 г. Надал вече направи невъзможното - спечели трите мастърса на клей + Гароса, но тогава пропусна Барселона. Иначе никой друг в цялата история на клея не е печелил в един сезон трите мастърса + РГ в един сезон. Дори Надал го е правил само веднъж - 2010 г.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 11:14

Diavolo написа:
Balleta написа:
juve написа:

Ако сега на 31 години Надал направи невъзможното ще е уникално постижение, но и доказателство за кризата в момента в мъжкия тенис, защото в пиковите си години Рафа така и не успя да направи това, просто защото имаше по-сериозна съпротива.

Разбира се, ще е доказателство за кризата в мъжкия тенис, а не за допинг. 8-) Но Федерер като печели АО на 35 и бие още два пъти след това Надал е доказателство за допинг. :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 11:29

Всъщност трите титли на Федерер са също доказателство и за това, за слабото ново поколение, както и за ужасната форма на Джокович и Мъри. А Федерер е съмнителен заради отсъствието му от клей сезона и тежките мачове в Мелбърн, нетипични за него и това се пише навсякъде. Ега се провали в жалките си опити за нов Уимбълдън. Това ще тушира титлата му в Мелбърн, защото сектантите още от сега точат лиги за титлата на Умби, която е готова и подадена, а Фед само трябва да си протегне ръцете и да я вземе. :devil:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 11:57

Diavolo написа:
Всъщност трите титли на Федерер са също доказателство и за това, за слабото ново поколение, както и за ужасната форма на Джокович и Мъри. А Федерер е съмнителен заради отсъствието му от клей сезона и тежките мачове в Мелбърн, нетипични за него и това се пише навсякъде. Ега се провали в жалките си опити за нов Уимбълдън. Това ще тушира титлата му в Мелбърн, защото сектантите още от сега точат лиги за титлата на Умби, която е готова и подадена, а Фед само трябва да си протегне ръцете и да я вземе. :devil:

Хаха, Злобюле, отсега ли взе да баеш Фед да се проваля на Уимби. Роджър играе с кеф и за кеф, а това е най-важното и най-хубавото. Ако спечели - добре дошло. Ако не спечели - все едно. Обаче при толкова добре наредени обстоятелства за Надал да вземе десети РГ и ако вземе да се прецака, наистина ще е смешно.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 16:15

Това с играенето за кеф го разправяй на баба ми, всички самозабравили се фенове на краваря налазихте от гробищата като прогнили зомбита и сега с месеци не може да ви се затворят устите, а това за Уимбълдън е масова истерия навсякъде как щял и трябвало да го спечели, включая и в този форум се очаква масово, та ако вземе, че не стане, то ще се забавлявам яко.
И не забравяй, че при десета на Гароса ще бичувам наред, заради това че за 123456789 път отписахте Надал, че му се подигравахте, както и на феновете му, така че всичко на този свят се връща, а и за пореден път ще се докаже, че не разбирате от тенденциите в спорта или злобата ви заслепява и не можете да видите по-далеч от носовете си, все тая. :wave:

:devil:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 16:34

Diavolo написа:
Balleta написа:
juve написа:

Абе да не урочасваме ама предполагам знаеш, че никой в историята не е печелил трите мастърса на клей + Барселона + Ролан Гарос в един сезон, т.е. в това число дори и Надал.
Днес просто не виждам как ще загуби, на Гароса в 3/5 формат ми се вижда още по-абсурдно, така че явно Рим ще да е дамоклевия меч. :-D В МТФ масово призовават Рафа да пропусне Рим, защото можел да си навреди за Гароса, все пак е на 31 години, а заради ушната инфекция се наложи да играе 5 дена подред в Мадрид. Мен това не ме притеснява, имам предвид евентуална умора, а да не стане някой сакатлък нещо. Жребия му в Рим е тежък, както и този тук в Мадрид. Та не знам. Ако сега на 31 години Надал направи невъзможното ще е уникално постижение, но и доказателство за кризата в момента в мъжкия тенис, защото в пиковите си години Рафа така и не успя да направи това, просто защото имаше по-сериозна съпротива.
Все пак това не е чак толкова важно де, защото през 2010 г. Надал вече направи невъзможното - спечели трите мастърса на клей + Гароса, но тогава пропусна Барселона. Иначе никой друг в цялата история на клея не е печелил в един сезон трите мастърса + РГ в един сезон. Дори Надал го е правил само веднъж - 2010 г.

Щом дедото на 35 направи АО, ИУ и Маями в ултражегите и влагата, няма проблем Рафа да направи МК, Барцелона, Мадрид, Рим, РГ :laugh:
Полсе пада културно във втори кръг на Уимби, почива си заслужено и се пуска чаааааааак за УСО ... модно е :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 18:47

Ако го направи спокойно може да пропусне голямата паша и пак да води с близо 1500 точки в рейса пред Федерер и то само ако последния спечели титлата.
На 90% вече е сигурно за съжаление, че Федерер трудно ще се догони, поне да се радваме на титлите за Надал, че това може би ще му е последен сезон на такова ниво.
А защо само 90% а не 100% Ами като краен фен винаги си оставям вратичка. Защо да не повтори 2010 година с титли от РГ, Уимби и УСО и тогава вече ще има масово рязане на вени и ритуални самоубийства. :-D
Трябва да се борим до последно със световното зло и неговите слуги! :devil:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мадрид опън 2017   |   14.05.2017 20:01

Diavolo написа:
Това с играенето за кеф го разправяй на баба ми, всички самозабравили се фенове на краваря налазихте от гробищата като прогнили зомбита и сега с месеци не може да ви се затворят устите, а това за Уимбълдън е масова истерия навсякъде как щял и трябвало да го спечели, включая и в този форум се очаква масово, та ако вземе, че не стане, то ще се забавлявам яко.
И не забравяй, че при десета на Гароса ще бичувам наред, заради това че за 123456789 път отписахте Надал, че му се подигравахте, както и на феновете му, така че всичко на този свят се връща, а и за пореден път ще се докаже, че не разбирате от тенденциите в спорта или злобата ви заслепява и не можете да видите по-далеч от носовете си, все тая. :wave:

:devil:

Самозабравил си се ти - във виртуалната си реалност, изобщо не ми пука какво си чел по 1000000000 форумчета, където се вреш, след като тук, в този форум, освен Орела един-два пъти никой фен на Фед не е говорил нищо за Уимби, а за десетата на Гароса ми бичувай оная работа. Лъвското сърце притрепери в Мелбърн, за разлика от теб, аз не съм алчен тенекиджия и ми стига Федерер да изпитва удоволствие от играта - когато това е налице, винаги има какво да се гледа.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща