Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:57

Отговори на тема  [ 185 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Монте Карло МАСТЪРС 2017 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 18:42

И аз ти отговорих с две изречения, надявам се, че си разбрал.
А ти с две изречения може ли да ми обясниш как така реши, че Надал е свършил с тениса и няма да помирише повече победа над Джокович и финал от шлем? :laugh:

Последна промяна Diavolo на 14.05.2017 18:43, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 18:54

Много ме кефи обаче двойният стандарт, който Дявола за пореден път вкарва, в зависимост от това дали става дума за негов любимец или омразен тенисист. :)

Значи по отношение на Надал няма никакво значение, че винаги е имало напълно основателни подозрения за употреба на допинг, след като официални доказателства не били представени, не бил осъден от нито един съд и не бил загубил славата си сред феновете и в менстенисфорум най-вече. За Федерер обаче тая презумпция за невиннност отпада тотално - напълно достатъчно е вътрешното убеждение на Дявола, за да отсъдим, че "допингираната крава яко се чисти". :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 19:03

Между другото Тийм бе топ 10 тогава и исках да видя на живо, актуален топ 10 тенисист, било то и цицкото и ме бе много яд, щото отпадна на 1/8 финала, а аз имах билет за 1/4 финалите.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 19:05

Henman написа:
Много ме кефи обаче двойният стандарт, който Дявола за пореден път вкарва, в зависимост от това дали става дума за негов любимец или омразен тенисист. :)

Значи по отношение на Надал няма никакво значение, че винаги е имало напълно основателни подозрения за употреба на допинг, след като официални доказателства не били представени, не бил осъден от нито един съд и не бил загубил славата си сред феновете и в менстенисфорум най-вече. За Федерер обаче тая презумпция за невиннност отпада тотално - напълно достатъчно е вътрешното убеждение на Дявола, за да отсъдим, че "допингираната крава яко се чисти". :laugh:

Официално осъдени няма, нито един от двамата не са осъдени, нито няма и официално взимане на нещо, което не е позволено. :-)
А както фед феновете се съмняват в Надал, позволи ми и аз да се съмнявам в богопомазания. Историята отдавна го е потвърдила, че там, където всичко е толкова чисто и честно като в приказките, всъщност е много мръсно. Те хората отдавна са го казали, че тихата вода е най-дълбока.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 19:23

Diavolo написа:
Между другото Тийм бе топ 10 тогава и исках да видя на живо, актуален топ 10 тенисист, било то и цицкото и ме бе много яд, щото отпадна на 1/8 финала, а аз имах билет за 1/4 финалите.
ми щото дойде за чека, какъв е и т.н. Е за телев. Специалисти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 19:35

Diavolo написа:
А ти с две изречения може ли да ми обясниш как така реши, че Надал е свършил с тениса и няма да помирише повече победа над Джокович и финал от шлем? :laugh:
не, не си отговорил. Колко пъти след 4 контузии и паузи по 6 месеца, колко от 3 и т.н.
Нали събираш данни?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 19:58

Diavolo написа:
Тия неща ги знаем аз ти поисках доказателство, че е осъден или че е взимал нещо, което не е одобрено от УАДА. :laugh: Нещо късичка ти е паметта.
Не, специално за АО ти самия наред обясняваше как Надал е уморен и че тежкия мач с Григор ще е решаващ. Има го написано. :wave: И всъщност няма за какво да си кривиш душата и да бягаш от отговорност, защото не си казал нищо лошо, а чисто и просто истината.

От никаква отговорност не бягам за нищо, но да ми обясняваш, че абсолютно единствената причина Надал да загуби е Григор е повече от смешно - много добре знаеш, че нещата са комплексни. Колкото до УАДА - давам ти директен пример, как за някои е позволено забраненото, щото са в нужда. Ти разтягай локуми колкото си щеш.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 21:46

Orel62 написа:
Diavolo написа:
ми щото дойде за чека, какъв е и т.н. Е за телев. Специалисти

То щото това има нещо с играта... :uuu:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 21:46

alessandron написа:
Diavolo написа:
Тия неща ги знаем аз ти поисках доказателство, че е осъден или че е взимал нещо, което не е одобрено от УАДА. :laugh: Нещо късичка ти е паметта.
Не, специално за АО ти самия наред обясняваше как Надал е уморен и че тежкия мач с Григор ще е решаващ. Има го написано. :wave: И всъщност няма за какво да си кривиш душата и да бягаш от отговорност, защото не си казал нищо лошо, а чисто и просто истината.

От никаква отговорност не бягам за нищо, но да ми обясняваш, че абсолютно единствената причина Надал да загуби е Григор е повече от смешно - много добре знаеш, че нещата са комплексни. Колкото до УАДА - давам ти директен пример, как за някои е позволено забраненото, щото са в нужда. Ти разтягай локуми колкото си щеш.

Думичката е разрешено. Наблегни на нея. :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   14.05.2017 21:51

Orel62 написа:
Diavolo написа:
не, не си отговорил. Колко пъти след 4 контузии и паузи по 6 месеца, колко от 3 и т.н.
Нали събираш данни?

Колкото е нужно, ок? С огледа играта му е трудно да поддържа едно ниво няколко сезона подред. А и той много изгуби в клей ерата 2005-2007 г. После разви и промени играта си, но имаше тежко наследство. Ходи ти търчи като изоглавен от турнир на турнир и да гониш тупалките на изроди като Федерер, Блейк, Налбандян, Цонга, Бердих, Любо и т.н. и т.н. в тези години.
2010-2013 г. ето ти четири сезона на ниво за Надал! ти можеш ли да броиш?
даже и 2014 г. добавям, защото спечели ГШ и игра на финал на ГШ или за теб това е нищо? Значи станаха пет сезона, но в тези пет сезона трябваше да срещне преродения и извънземен Джокович.
На това ниво на което Надал играе по начина по който играе няма друг тенисист в тура, който да издържи и сезон и половина преди да отиде в болница и да не се върне от там. Само респект за такива гладиатори. Тениса има нужда от такива фигури.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   15.05.2017 15:58

Diavolo написа:
alessandron написа:
Diavolo написа:

Думичката е разрешено. Наблегни на нея. :wave:

Да, след като по принцип е забранено - наблегни на този израз и защо изведнъж става разрешено, сякаш Надал е единственият с проблеми в колената в тура!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   15.05.2017 21:13

Не е луд този, който яде баницата :laugh:
Сериозно, защо ме питаш мен. Питай тия които разрешават и пр. Може неговите проблеми да са такива, че да изисква по-различна терапция. Фактът е, че няма правно нарушение.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   15.05.2017 23:25

Diavolo написа:
Orel62 написа:
Diavolo написа:
Нали събираш данни?

Колкото е нужно, ок? С огледа играта му е трудно да поддържа едно ниво няколко сезона подред. А и той много изгуби в клей ерата 2005-2007 г. После разви и промени играта си, но имаше тежко наследство. Ходи ти търчи като изоглавен от турнир на турнир и да гониш тупалките на изроди като Федерер, Блейк, Налбандян, Цонга, Бердих, Любо и т.н. и т.н. в тези години.
2010-2013 г. ето ти четири сезона на ниво за Надал! ти можеш ли да броиш?
даже и 2014 г. добавям, защото спечели ГШ и игра на финал на ГШ или за теб това е нищо? Значи станаха пет сезона, но в тези пет сезона трябваше да срещне преродения и извънземен Джокович.
На това ниво на което Надал играе по начина по който играе няма друг тенисист в тура, който да издържи и сезон и половина преди да отиде в болница и да не се върне от там. Само респект за такива гладиатори. Тениса има нужда от такива фигури.

Нещо не сме се рабрали или бягаш?
Колко случая има в историята на спорта някой да се е върнал след травма изискваща 5-6 месеца лечение на топ ниво и това да се е случило 3-4 пъти в кариера му?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   16.05.2017 00:06

Нали ти отговорих, винаги има първи път и точно за това Надал е феномен, а не Конърс или Виландер и т.н.
Не тръси логиката там където липсва. Надал е нещо като Фелпс в плуването, разбира се без да е официален ГОАТ. Надарен от дете с уникална издръжливост, а волята и характера, както и психиката също са му дар свише. Понеже аз съм на мнението на Сандро и на много други, че всички зобат от кацата с мед, то как пък точно Надал няма да го видиш уморен (е имало е и такива случаи, на УСО 2011 г. на финала бе гроги в четвъртия сет, но това са изолирани случаи).
И кви са тия 4/5 пъти ве. Имаме 2009 -> 2010 г. ; 2012 ->2013 г. ; 2016 -> 2017 г. т.е. 3 пъти, като аз 2016 дори не го броя, тъй като 2015 и 2016 г. Надал видимо страдаше и резултатите го показваха красноречиво. Миналата година също спечели МК и Барселона, макар и с доста по-слаба игра, започна добре на Ролан Гарос и дойде контуизията в китката. Забрави за 2016 г.

п.п. по-голем чистач от фед нема бате, тоя требе да го вземат в националния отбор на Канада по кърлинг на позицията на лийд
всъщност вече ще му викам 'лийда' че краваря поомръзна :laugh: а освен това излезна и страхлив сметкаджия, не иска да среща Надал на клей, мухахахахха :clown:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   16.05.2017 00:39

и стига само ти пита, искам и аз да попитам
как така един играч на 35 години (наблегни на цифричката), след 7 месеца отсъствие и сериозни проблеми с менискуса, без нито един официален мач, се включва на АО и го печели след 3 петсетови срещи, а за цялата си кариера не е успявал да направи това, а за капак, взе и двата трудни Мастърса, един след друг.

лека нощ деца, сънчо отдавна мина. :whistle:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   16.05.2017 04:49

alessandron написа:
Diavolo написа:

Абе жена с баджак колкото моите два и твоите два си е съмнително!

Имам чувството, че на Серина клитора и е поне 10 сантима! Не знам какви стероиди взима!

Последна промяна TheExorcist на 16.05.2017 04:52, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   16.05.2017 05:16

Diavolo написа:
как така един играч на 35 години (наблегни на цифричката), след 7 месеца отсъствие и сериозни проблеми с менискуса, без нито един официален мач, се включва на АО и го печели след 3 петсетови срещи, а за цялата си кариера не е успявал да направи това, а за капак, взе и двата трудни Мастърса, един след друг.

Много просто! Ама изобщо не е сложно. Преди 10 години аз редовно бягах по 10 километра. После намалих на 5. От няколко месеца пак си бягам по 10. Извод : Once you've been there, you can do it again, and again! Фед и след 10 години ще праска тия топки и ще бие ''Дришльовци''!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   16.05.2017 12:14

TheExorcist написа:
alessandron написа:
Diavolo написа:
Имам чувството, че на Серина клитора и е поне 10 сантима! Не знам какви стероиди взима!

офф, томи томи. Значи Серина се е метнала на Орасин, а Винъс на Ричард. И като малка, Серинка пак бе якичка, виж стари кадри, нормално да не беше такова биче, все пак говорим когато беше на 20 г. ама си личеше още тогава в какво ще се превърне. Има някои хора, които и да спортуват и да пазят диети не могат да се преборят с организма.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   16.05.2017 13:47

офф, томи томи. Значи Серина се е метнала на Орасин, а Винъс на Ричард. И като малка, Серинка пак бе якичка, виж стари кадри, нормално да не беше такова биче, все пак говорим когато беше на 20 г. ама си личеше още тогава в какво ще се превърне. Има някои хора, които и да спортуват и да пазят диети не могат да се преборят с организма.[/quote]

Това е факт и аз много добре го знам, защото съм от докторско семейство. Но не можеш да ме убедиш, че с годините си Серина не е адвансирала натурално чъби физиологията си с определени субстанции. Извинявай, но тя прилича на културист. От сорта на Рони Коулман. А все пак се знае какво взимат културистите, а тия анаболи са легални, така че не могат да я пипнат! ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Монте Карло МАСТЪРС 2017   |   16.05.2017 21:50

Diavolo написа:

Такова нещо може да се случи 1 път, 3 пъти е невъзможно, проста физиология. Има доста по-големи атлети от НАдал и не са могли да го направят, ако разбира се приемем, че има нещо вярно в 3те "големи" контузии. Ако Надал е неуморим и прочее смешки, защо се лекува по 5-6 месеца като нормалните хора. Все пак ако е някакъв свръхестествен организъм би трябвало това да става за 1-2 седмици. Плюс това постоянните му контузии и болежки не сочат нещо подобно а само прекалени амбииции. Момчето с миризливите ръчички е болно. Не е лесно да си вечно 2ри с положителен Х2Х срещу ГОАТ. То това е и ужасната мъка на феновете на Надал.
А Федерер не е показал кой знае какво до момента. 2-3 средно тежки мача без финала, при слаба конкуренция. Ако ще има чудеса, то ще е след РГ. Екстра е момента, никой не знае колко му е била сериозна контузията, след операция може всичко да му дават, т.ч. един път и той да намаже. Няма факти, няма осъдени.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 185 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща