Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:14

Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Без Фед на Ролан Гарос 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   19.05.2017 03:33

Ама и вие се поболяхте с тоя допинг!
Стига с тези глупости... Нали се вижда на Мики Маус турнирите, където са си 2 от 3, че пак същите хора ги печелят! Освен физическа издържливост с кво може да помогне зобането? Нима ще подобри техниката или точността им!?! Може би леко в бързината, но дървосекачите пак ще са си дървосекачи и това е :dance:

При жените да кажеш, че има някакъв смисъл, но за мъжете които си тренират по 3+ часа дневно е несериозно.

Колкото до Федя, за пореден път се убеждавам, че човека е много над останалите не само в тенис отношение. От една страна премахва излишните рискове от контузии, от друга не обърква играта си с пропускането на клей сезона и от трета ще има повечко време за семейството си. Напълно осъзнава какво прави и логично за възрастта си пропуска изтощителният РГ и клей сезон за да се концентрира върху другите два ГШ. На бърза настилка пак ще има пляс пляс педалите, пляс пляс педалите, водно колело :music: :rofl:

Просто е ГОЛЯМ! GOAT ли, как му викате там. Но с главни големи букви, да не го обърка някой с козел :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   19.05.2017 09:49

tennis fan написа:
Жалко че Фед отказва Гароса. Очаквах тази година да направи ВТОРИ КАРИЕРЕН ШЛЕМ

:rofl: :clown:
Е, да, можеше да се пробва, ама то за тази работа се искат топки... :whistle:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   19.05.2017 11:17

Diavolo написа:
tennis fan написа:
Жалко че Фед отказва Гароса. Очаквах тази година да направи ВТОРИ КАРИЕРЕН ШЛЕМ

:rofl: :clown:
Е, да, можеше да се пробва, ама то за тази работа се искат топки... :whistle:

За актуалния размер на Роджъровите ТОПКИ виж финалите на АО; ИУ и ММ - 2017.
Да ти припомня ли чии топки Фед отряза на АО 5тия сет?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   19.05.2017 11:24

Не знам, знам само че единия продължава да играе, а другия се чисти и скатава едновременно.
Та в моите очи и не само в моите измамника, лъжеца и страхлиевеца е един и той е Роджър Федерер. :wave:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   19.05.2017 22:10

Diavolo написа:
Не знам, знам само че единия продължава да играе, а другия се чисти и скатава едновременно.
Та в моите очи и не само в моите измамника, лъжеца и страхлиевеца е един и той е Роджър Федерер. :wave:

От години – поне 9 от както съм те чел и съм те кастрил в dir.bg всичките ти коментарии се въртят около върховния ти приоритет – да сравняваш твоя идол с Федерер. Но това винаги е било, е и ще бъде MISSION IMPOSSIBLE. Можеш да сравняваш Рафчо с: Сампрас; Agassi; Borg; Ноле; Мъри. . . ., но не е възможно да го сравняваш с Най Големия на Всички Времена. Юзърите в този клуб са ти го казвали и продължават да ти го казват по различни начини. Някои изключително достойни и знаещи клубари като speranza, Фогела, Нажата вече не ти говорят – защо ли? Други не по-малко изявени юзъри като IchWill, alessandron, Henman, Орела, TheExorcist, MCStanger, Нема Значка . . . . . продължават да ти го обясняват всеки по свой начин. Ще ти кажа още една причина защо това до болка търсено сравнение е невъзможно. Федерер харесва тениса, той се кефи и се забавлява, мотивацията му е да остане в играта максимално дълго. Надал реве като ранен звяр при всяко върхово усилие, криви устата в гримаса преди всеки сервис, гледа с лош поглед. Цялостното му излъчване е на човек, който хвърля нечовешки усилия, в това което прави и това му причинява нетърпими физически болки. Съвсем логично, напълно естествено и човешко е - Надал мрази това, което прави той мрази тениса.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   20.05.2017 00:13

Първо с фогела си говорим, чат-пат играем и тенис на маса, не и скоро. Фогела много отдавна не пише активно и аз съм последната причина за това.
Останалите също не пишат не заради мен, а и с всички тях се познавам освен Нажата, с който пък съм играл стотици онлайн игри на табла. Теб обаче никой не те знае, защо ли... :laugh:
Кастрил си ме, ахахаха :clown:
все още не се е намерил човек в който и да е форум в света, който да ме 'окастри' но точно един бот и трол смята, че ме бил кастрил от години, при положение, че честно ти казвам не ти знам ника, нито да съм водил каквито и да било спорове или войни с теб. Ако си Федерер или имаше еидн тенис фен ама пишеше като гост, значи си ти, ама си писал веднъж на високосна. Не си бил редовен никога, честно ти казвам, не се заяждам или нещо друго, просто си ми неизвестен. :dunno:

И въпреки всичко това можех да приема мнението ти, но с последното си изречение буквално се изсра на метеното, Надал да мрази тениса? :outofspace:
без коментар. :ghost:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   20.05.2017 08:48

Diavolo написа:

Те твоите очи отдавна са с ОЧИЛА :-P :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   20.05.2017 12:46

Diavolo написа:
Първо с фогела си говорим, чат-пат играем и тенис на маса, не и скоро. Фогела много отдавна не пише активно и аз съм последната причина за това.
Останалите също не пишат не заради мен, а и с всички тях се познавам освен Нажата, с който пък съм играл стотици онлайн игри на табла. Теб обаче никой не те знае, защо ли... :laugh:
Кастрил си ме, ахахаха :clown:
все още не се е намерил човек в който и да е форум в света, който да ме 'окастри' но точно един бот и трол смята, че ме бил кастрил от години, при положение, че честно ти казвам не ти знам ника, нито да съм водил каквито и да било спорове или войни с теб. Ако си Федерер или имаше еидн тенис фен ама пишеше като гост, значи си ти, ама си писал веднъж на високосна. Не си бил редовен никога, честно ти казвам, не се заяждам или нещо друго, просто си ми неизвестен. :dunno:

И въпреки всичко това можех да приема мнението ти, но с последното си изречение буквално се изсра на метеното, Надал да мрази тениса? :outofspace:
без коментар. :ghost:

Надал мрази това което прави той мрази тениса – скачаш срещу това? Ами отвори си малко сетивата и ще разбереш, че Надал е жертва на своята и чичовата си безумна амбиция да бъде тенис ДОМИНАТОРА. The sky's the limit не важи за него – амбицията му го води по-високо и понякога успява, но това има своята цена и той я плаща. Езика на тялото му, гримасите по лицето му, феромоните които излъчва, цялостното му излъчване ясно говорят/казват, че е изтъкан от болки предизвикани от: това, че гони и стига всяка топка, сякаш тя е последната в живота му; че непрекъснато напряга тялото си отвъд всички възможни човешки граници; и т.н. . . . . . . . и като цяло високия стандарт на игра, към който се стреми и който понякога постига.
Няма човек, който да не мрази болката и това която я причинява, освен мазохистите, но Рафа очевидно не е.
Е не може да не помниш, че съм те кастрил за грозните псувни, които сипеше върху Фед, за това, че като помошник модератор на Шевченко написа „яжте лайна” в отговор на въпроса на Сандро – цитирам по памет „. . .ще вземе ли Надал сет. . .? ” на ATP World Tour Finals 2009, за това че грозно мачкаше клубарите, които си позволяваха да кажат за Надал – „разпни го” вместо „осанна”. Не че някога ти е пукало дали някой те кастри, но форум историята помни доста добри опити да бъдеш скастрен.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   20.05.2017 14:35

Абе човек, стилът му на игра е такъв. Прочети му книгата ще видиш една отдаденост и любов към играта. Само един краен мазохист и мъченик би се подложил на това което Надал се подлага ако мразеше това което прави. Виж му отношението към децата, никога не отказва автографи, дори и когато губи. Отвори академия и т.н. и т.н. Тренировките са му по-тежки от мачовете. Надал е като Кр. Роналдо във футбола, най-големия професионалист за всички времена. Абсолютен педант. Мисля, че бъркаш понятията.
Чел си грешната книга, тази на Агаси, където Андре споделя, че мрази тениса и всичко това заради баща си и т.н. Не бъркай Надал с Агаси.
А това кой какво излъчвал ще го оставя без коментар. Мъри и Джокович и те ли мразят тениса? Само Федерер явно го обича. :dunno:
Донякъде съм съгласен, че Надал прекалено много изисква от тялото си и че издевателства над него, но само по този начин можеше да постигне това което постигна, защото природата не го е надарила така както Джокович или Мъри, да не говорим изобщо за Федерер. Тренировките, физическата подготовка, топ спина от форхенда и невероятната му воля и характер, както и шампионската психика. Е, помага много и това, че мъдрдия стратег чичо, рано рано призря, че Надал ще е по-успешен ако играе с лява ръка. :-)

В дира като тенис фен ли си писал? Като гостенин, така ли е или се бъркам?
Е нормално е да са се опитвали да ме кастрят, всъщност отнесъл съм много хейт на много места, но навсякъде си ме уважават и заради стажа и заради хилядите мнения.
И наблегни на думичката, опитвали са се. Щото обикновено фактите са на моя страна и мачкам опонентите. :devil:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   20.05.2017 16:15

Diavolo написа:
Абе човек, стилът му на игра е такъв. Прочети му книгата ще видиш една отдаденост и любов към играта. Само един краен мазохист и мъченик би се подложил на това което Надал се подлага ако мразеше това което прави. Виж му отношението към децата, никога не отказва автографи, дори и когато губи. Отвори академия и т.н. и т.н. Тренировките са му по-тежки от мачовете. Надал е като Кр. Роналдо във футбола, най-големия професионалист за всички времена. Абсолютен педант. Мисля, че бъркаш понятията.
Чел си грешната книга, тази на Агаси, където Андре споделя, че мрази тениса и всичко това заради баща си и т.н. Не бъркай Надал с Агаси.
А това кой какво излъчвал ще го оставя без коментар. Мъри и Джокович и те ли мразят тениса? Само Федерер явно го обича. :dunno:
Донякъде съм съгласен, че Надал прекалено много изисква от тялото си и че издевателства над него, но само по този начин можеше да постигне това което постигна, защото природата не го е надарила така както Джокович или Мъри, да не говорим изобщо за Федерер. Тренировките, физическата подготовка, топ спина от форхенда и невероятната му воля и характер, както и шампионската психика. Е, помага много и това, че мъдрдия стратег чичо, рано рано призря, че Надал ще е по-успешен ако играе с лява ръка. :-)

В дира като тенис фен ли си писал? Като гостенин, така ли е или се бъркам?
Е нормално е да са се опитвали да ме кастрят, всъщност отнесъл съм много хейт на много места, но навсякъде си ме уважават и заради стажа и заради хилядите мнения.
И наблегни на думичката, опитвали са се. Щото обикновено фактите са на моя страна и мачкам опонентите. :devil:

Аве Деволе, наистина ли вярваш, че Надал е написал книгата??? Сигурен съм, че дори не е прочел, това което някой е написал вместо него. Заради ПРа и с парите които има може да си купи написването на много книги – не се прави на наивен. Смешно е да обожествяваш който и да е, само защото е много добър в каквого и да е! Съвсем човешко е да си добър или дори най-добрия в една област и едновременно да си абсолютен шит (shit) в друга, или дори във всички други области. Не ме разнежвай с „автографи за децата” и „тенис академия” – всичко това идва от чичката той е the mastermind, а Надал е само изпълнител, печели парите и да голяма степен жертва.
Където и да са те уважавали, не е било, нито заради стажа нито заради количеството мнения. Било е защото, когато не пишеш за Надал и когато не хейтваш - пишеш разумно, пишеш стойностно и човек има какво да прочете в постовете ти. Защо мислиш, че всички в този клуб уважават Henman, който е един от най-пестеливите на „мнения” - качеството Деволе, качеството не количеството.
За „тенис фен” не се бъркаш. Винаги съм бил ФЕН НА ТЕНИСА, независимо от това на какъв език е бил написан ника ми. И защото съм фен на играта – не на който и да е персонаж, можеш да разчиташ, че коментариите ми не са повлияни от лични пристрастия.
С алтернативни факти лесно се мачкат опонентите.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   20.05.2017 16:49

tennis fan написа:
За „тенис фен” не се бъркаш. Винаги съм бил ФЕН НА ТЕНИСА, независимо от това на какъв език е бил написан ника ми. И защото съм фен на играта – не на който и да е персонаж, можеш да разчиташ, че коментариите ми не са повлияни от лични пристрастия..

бухаххахаххаа, скрий се бе ..... най-мразим изядени от злоба и ненавист хейтъри, да ми се дървят и опитват да пишат колко са обективни ..... дойде тук и от ден първи почна да плюе Надал, и друго в устата му няма, пяна, пяна и пак пяна излиза от там, ама не, другите били вманиачени ...

Нещо друго освен Надал и дрога да споменеш ????

Питам те за пак - защо титлата на Рафа в Мадрид е криминална ???? Това са твои думи, като ми отговориш, тогава ще се правиш на обективния фен на тениса :clown:

Постоянните ровокациите и откровенните лъжи са по мръсни и от това до обиждаш някого, а ти си точно такъв хейтър, провокатор и говорещ наизуст папагал.

Писал два месеца в Дира без ник и иска да го помнят ...че то в Дира всеки който искаше да си скрие самоличността по една или друга причина влизаше, като гост. Не те знам кой си и не искам да знам, но от ден първи си яко съмнителен ....

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   21.05.2017 18:12

Balleta написа:
tennis fan написа:
За „тенис фен” не се бъркаш. Винаги съм бил ФЕН НА ТЕНИСА, независимо от това на какъв език е бил написан ника ми. И защото съм фен на играта – не на който и да е персонаж, можеш да разчиташ, че коментариите ми не са повлияни от лични пристрастия..

бухаххахаххаа, скрий се бе ..... най-мразим изядени от злоба и ненавист хейтъри, да ми се дървят и опитват да пишат колко са обективни ..... дойде тук и от ден първи почна да плюе Надал, и друго в устата му няма, пяна, пяна и пак пяна излиза от там, ама не, другите били вманиачени ...

Нещо друго освен Надал и дрога да споменеш ????

Питам те за пак - защо титлата на Рафа в Мадрид е криминална ???? Това са твои думи, като ми отговориш, тогава ще се правиш на обективния фен на тениса :clown:

Постоянните ровокациите и откровенните лъжи са по мръсни и от това до обиждаш някого, а ти си точно такъв хейтър, провокатор и говорещ наизуст папагал.

Писал два месеца в Дира без ник и иска да го помнят ...че то в Дира всеки който искаше да си скрие самоличността по една или друга причина влизаше, като гост. Не те знам кой си и не искам да знам, но от ден първи си яко съмнителен ....

Бая злобица си събрал, не че не са ти го казвали вече. В Америката се живееше лесно преди години, но сега вероятно с Тръмп вече не. А да, не съм те включил нито между достойни и знаещи клубари като speranza, Фогела, Нажата, нито между Други не по-малко изявени юзъри . . . . . . Ами не си там - 2008 и 2009 съм писал и чел в dir.bg и ти не беше там – някой спомена, че в този период си се занимавал с футбол. Защо титлата на Рафчо Мадрид 2017 е криминална – всичките титли на един doper са нелегитимни свиквай. Аз те знам кой си. Пишеш за футбол, баскетбол, зимни спортове, . . . . . . . и тенис. Не знам как си с horse racing - да кажеш нещо за 2017 Triple Crown.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   21.05.2017 18:21

tennis fan написа:
Защо титлата на Рафчо Мадрид 2017 е криминална – всичките титли на един doper са нелегитимни свиквай.

клоунче, :clown: :clown: :clown:

скривай се, не важиш, папагал

Отговори с цитат
Мнение  Re: Без Фед на Ролан Гарос   |   21.05.2017 19:03

Balleta написа:
tennis fan написа:
Защо титлата на Рафчо Мадрид 2017 е криминална – всичките титли на един doper са нелегитимни свиквай.

клоунче, :clown: :clown: :clown:

скривай се, не важиш, папагал

Redneck си от където и да те погледне човек – явно трабва да ти повторя допингжииския проблем на Рафчо мноооооого пъти за да го осъзнаеш.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3