Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:37

Отговори на тема  [ 417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Следваща
Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   03.06.2017 04:35

Diavolo написа:
Balleta написа:
Diavolo написа:
6-0 6-1 6-0 :outofspace:
Това е рекорд в цялата история на Надал, дори 2008 и 2010 г. не направи такова нещо. Разбира се за това помогна много и нивото на Басилашвили, който загатна за топ форма с престижните си победи над Симон и Троицки, а има и много тежки удари, но днес изправяйки се срещу своя идол буквално бе отвян от корта. Много мощ и дълбочина има във всеки един удар на Надал. :devil:

Много ме е яд за този гейм при 5-0 във втория сет. :besnyo: Надал подходи много несериозно, стана 40-0, успя да зашие един уинър след това, но до там. Пуцах яко, защото усещах как можеше да сътвори история с 6-0 6-0 6-0 ама уви. :dunno: :uuu: :-x :-(

На Гарос имало ли е 6:0 / 6:0 / 6:0 ?

А в шлемовете като цяло и ако колко пъти ?

на Ролан Гарос е правено 3 пъти (но не от Борг или Надал колкото и странно да е), а общо на шлемове е правено едва 6 пъти (3 пъти на РГ, 2 пъти на Уимбълдън и 1 път на УСО).
А пък ако прибавим и купа Дейвис то три геврека са правени 12 пъти общо.

Нака, великия Тиери Шампион наистина го е постигал ама в негативен план да доуточним, той е хапнал гевреците, като типичен французин. :-D

Най-известните имена, които имат 6-0 6-0 6-0 са Анди Мъри (купа Дейвис), Иван Лендъл (РГ) и Стефан Едберг (Уимбълдън).
От 2001 г. не е имало 6-0 6-0 6-0 на Голям шлем.

Любопитното е, че Надал никога не е печелил мач и във формат 2/3 с 6-0 6-0?!
Обаче Надал е лидер по най-много спечелени мачове в които е пускал само по 1 гейм на съперниците си (казано иначе 6-0 6-1 / 6-1 6-0)

Бругера бие Шампион така на РГ 93 ако не се лъжа и си го спомням!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   03.06.2017 08:51

Да, именно Серхи го разнищи големия френски 'шампион' :-D
А снощи Рамос-Винолас уби с физика техничното франсе Пуй ли е, Пюи ли е, аве пуйка в 5 сета за огромна мъка на френската публика, мухахахха. Беше като на купа Дейвис, ама сега какво са им виновни испанците, че франсетата са пословично зле кондиционно, а и в главите тоже. :laugh:

Последна промяна Diavolo на 03.06.2017 08:52, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   03.06.2017 17:01

Радванска :rofl:

...една по една злобарките с надежда за титла си отиват :whistle:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   03.06.2017 17:03

Дел Пооо, Дел Пооооооооо и ти стана един чоукър уникален. Нарисуван първи сет изтърва. 4 сетбола имаше, сервираше за сета и в същия този гейм допусна две двойки грешки.
Във втория сет пък тамън върна пробива, когато Мъри сервираше за 2-0 и веднага след това по безумен начин се самопроби. В третия сет нито имаше желание за игра, нито сили.
Жалко, а се очакваше грандизно зрелище. Пропусната класика днес.

Нандо (ооооооооооооо Нандооооооооооооооо) разби Куевас (очаквано, мухаха), Кевин Андерсън и Кайл Едмънд направиха страхотен мач. Яко млатене на топчето и малко пробиви, типичен железен мъжки петсетов мач. По-класния тенисист заслужено победи, южноафриканецът бе по-добрия днес.
Нишикори и Чунг правят мач със зверско темпо и изтощителни разигравания от по 20 удара. Японеца едвам се влачи по корта, ама разиграва и гони до дупка. Играе срещу едно свое копие, ама по-високо и с по-силни удари. Чунг обаче още не е узрял психологически. Мача е изключително развностоен, но всичките 'биг пойнтс' досега в мача се взимат от Кей.

Вавринка и Фонини изиграха може би най-красивия и класен сет на тазгодишния Ролан Гарос. Имаше всичко, просто тенис красота. Но как успя Фабио да изтърве този сет, не знам. На ракетата му беше, сервираше на два пъти за сета, имаше и сетбол, но Стан дъ Ман не се дава. Дано продължат с това ниво, за Стан е ясно, ама дано Фонини не се разпадне и да мине в лигня режим.

Чилич разнебити тотално изцедения Лало

При жените нищо интересно за отебелязване освен драмата между Каролин Гарсия и Су-Уей Хсиех. Хубав мач стана с много драма и обрати, а имаше и красиви отигравания. Всичко останало ботщини. За отбелязване е поредния звучен шамар, който Радванска претърпя на клея на Ролан Гарос.

Последна промяна Diavolo на 03.06.2017 17:05, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   03.06.2017 21:28

Днес ко станало?? Дъжд?? :-|
Не гледах, а после исках, ама видОХ, че нема тенЕс - пишеше Interrupted.

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 00:34

и пак почва тъпия дъжд за да им развали баш накрая турнира на тия идиоти, ще е мъка за гледане и след тоя злополучен финал нямам желание да коментирам, ще пиша накрая другата седмица, та да се възстановя психически, мъка..

Последна промяна juve на 04.06.2017 00:35, променена общо 2 пъти

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 16:19

Гаске много добре стоеше на корта срещу Монфис, но разтегна нещо още във втория сет и дотам... Жалко, ама как пък за толкова години не разбра тоя гъсок, че без фитнес не става?! :dunno:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 16:30

Henman написа:
Гаске много добре стоеше на корта срещу Монфис, но разтегна нещо още във втория сет и дотам... Жалко, ама как пък за толкова години не разбра тоя гъсок, че без фитнес не става?! :dunno:

Джоката ще пада ли днес ?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 16:44

Хъх, че зашо да пада? :-o :helpless:
срещу Рамос ли? По-скоро ще раздава франзели. Испанеца няма абсолютно никакви оръжия срещу Джокович.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 17:54

Diavolo написа:
Хъх, че зашо да пада? :-o :helpless:
срещу Рамос ли? По-скоро ще раздава франзели. Испанеца няма абсолютно никакви оръжия срещу Джокович.

Няма да стане. Балканеца няма да догони Маестрото. Но поне да бие докрай де!!! :helpless:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 19:33

Хубави победи днес за Младенович и Каролинето :) Не очаквах да бие Кузи, но ето, че е способна да направи някой стабилен мач (като за жени). Сега най-вероятно ще се "окляпа" срещу Остапенко, но ми се гледа един полуфинал Вознячки-Младенович. То за Младенович не е ясно дали ще бие Бачински де, но все пак...
Долната половина също е доста интересна. Свитолина дали ще се справи с Мартич, Халеп би тябвало да бие Карло, Плишкова също очаквам победа и френското Корне-Гарсия. Ще ми се Ализе да победи, но Гарсия се движи по-добре и най-вероятно ще бие.
Много вероятни шампионки, като цяло изключително равностоен турнир и трудно може да се посочи коя би взела титлата.

При мъжете бях за Раонич срещу ПКБ и след като поведе 2-1 сета си викам ще го бие, ама нейсе... не знам дали тоя Пабло е задобрял толко или самия Раонич не успява да стори нещо по-сериозно. Знаем, че клея не му е силна настилка и срещу испанец трудно щеше да бие, но ПКБ още не е доказал нищо никъде и за мен лек фаворит беше Милош... :dunno:
Надал няма какво да го коментирам. Единствено Ноле/Тийм/Вава в добра форма биха имали шансове срещу него. ПКБ ако е нахъсан (в което се съмнявам) може да му вземе най-много сет...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 19:34

Уфф, тамън спечелих етапен кръг в Манията и се озовах на супер благоприятна позиция за атака на първото място и се изсрах буквално на метеното. Много слаби и разпиляни прогнози. :uuu:
Всъщност само Винъс да беше била ме връщаше там където започнах 4 кръг, но уви годинките и си казаха думата, а и това си е най-тежкия и турнир. Защо и как и се доверих, мистерия.
В този безобразен 4 кръг изпуснах всякакви шансове за нещо голямо на втория ми най-силен шлем.
Изобщо от 2015 г. насам зациклих и въпреки, че съм все в топ 2, прогнозите ми са слаби и не мога да повярвам, че съм в борбата за титлите и ранглистата. Как става не знам, ама определено буксувам. Отделно вече нямам тръпка, нито кой знае какво удоволствие и това си личи от изявите ми. Само заради традициите и клубарите продължават с игрите. Да видим все пак, няма да се дам до последно ама изтървах питомното.
Този сезон е реалния шанс за първи път в цялата история на игрите (от 2006 г. насам) да остана извън финалния Топ 3 на годишната ранглиста. Ако сега не се възползвате няма кога друг път. :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 19:43

Нема Значка написа:
Хубави победи днес за Младенович и Каролинето :) Не очаквах да бие Кузи, но ето, че е способна да направи някой стабилен мач (като за жени). Сега най-вероятно ще се "окляпа" срещу Остапенко, но ми се гледа един полуфинал Вознячки-Младенович. То за Младенович не е ясно дали ще бие Бачински де, но все пак...
Долната половина също е доста интересна. Свитолина дали ще се справи с Мартич, Халеп би тябвало да бие Карло, Плишкова също очаквам победа и френското Корне-Гарсия. Ще ми се Ализе да победи, но Гарсия се движи по-добре и най-вероятно ще бие.
Много вероятни шампионки, като цяло изключително равностоен турнир и трудно може да се посочи коя би взела титлата.

При мъжете бях за Раонич срещу ПКБ и след като поведе 2-1 сета си викам ще го бие, ама нейсе... не знам дали тоя Пабло е задобрял толко или самия Раонич не успява да стори нещо по-сериозно. Знаем, че клея не му е силна настилка и срещу испанец трудно щеше да бие, но ПКБ още не е доказал нищо никъде и за мен лек фаворит беше Милош... :dunno:
Надал няма какво да го коментирам. Единствено Ноле/Тийм/Вава в добра форма биха имали шансове срещу него. ПКБ ако е нахъсан (в което се съмнявам) може да му вземе най-много сет...

Младенович изигра силен мач, но очаквах много повече от защитаващата титлата Мугуруса, но определено и тя върви към прозвището 'уан слем глори' Поредната блъскачка, която ако има ден и е в топ форма ще мачка, ама иначе не я търсете... Кики я разнебити от техника. Бачински развинти пък Винъс и само нервите и попречиха да бие в два сета, първия сет Винъс направи нечовешки обрат от 1-5?! Между Тимеа и Кики може да стане мач красота с изобилия от къси топки, слайсове и излизания на мрежата, абсолютно 50 на 50.
Първоначалната ми прогноза беше 3-1 за ПКБ, ама днес пекна слънце, жежко, близо 25 градуса и си викам, отлични условия за сервиса и форхенда на Раонич и си промених прогнозата и наистина мача си вървеше класика 3-1 за него, но на няколко пъти в хода на мача, Милош чоукна нетипично за него. А и няма извинение, че е клей, твърде много пъти бе пробит. Иначе на въпроса ти и двете. И ПКБ надобря много и прави най-силния си сезон до тук, но също и Милош излезна от топ форма отдавна. Контузиите го умориха и сега полека се завръща, но ще му е много трудно срещу напиращите Тийм, Кирьос и Зверев от по-младата генерация.
Какъв сет на Буста срещу Надал те гони? ;-) Кареньото ще бъде брутално пребит. Нещо подобно на това което се случи на Агут днес. Буста е завършен връщач и контратакуващ играч, но без оръжия, адски неудобен за дришльовци като Григор, но когато срещу него застане някой топ играч с топ ударите си и развява бялото знаме, не че му се иска, но няма с какво да отговори.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 19:48

Diavolo написа:
Уфф, тамън спечелих етапен кръг в Манията и се озовах на супер благоприятна позиция за атака на първото място и се изсрах буквално на метеното. Много слаби и разпиляни прогнози. :uuu:
Всъщност само Винъс да беше била ме връщаше там където започнах 4 кръг, но уви годинките и си казаха думата, а и това си е най-тежкия и турнир. Защо и как и се доверих, мистерия.
В този безобразен 4 кръг изпуснах всякакви шансове за нещо голямо на втория ми най-силен шлем.
Изобщо от 2015 г. насам зациклих и въпреки, че съм все в топ 2, прогнозите ми са слаби и не мога да повярвам, че съм в борбата за титлите и ранглистата. Как става не знам, ама определено буксувам. Отделно вече нямам тръпка, нито кой знае какво удоволствие и това си личи от изявите ми. Само заради традициите и клубарите продължават с игрите. Да видим все пак, няма да се дам до последно ама изтървах питомното.
Този сезон е реалния шанс за първи път в цялата история на игрите (от 2006 г. насам) да остана извън финалния Топ 3 на годишната ранглиста. Ако сега не се възползвате няма кога друг път. :devil:

тоя коментар не бе за тук, а за прогнозите ... :innocent: едва ли доста хора се вълнуват от личната драма на Деволето в тенис-прогнозите, а си има и цял подфорум за това :laugh: :cheers:

Иначе Младенович върви по план, шампионката е детронорана, друга шампионка недопусната и трета шампионка бременна. Сега да видим какво ще измислят франсетата за Халеп, да не получи стомашни болки заради хранително натравяне ... :whistle:

Последна промяна Balleta на 04.06.2017 19:49, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 20:27

Апропо не ми се искаш да зачеквам тази тема, но Младенович днес мина всякакви граници на приличното поведение. Какво прилично... То не бяха крякания, изблици, крещеше на испански, когато Гарбине грешеше???!!! :helpless: :uuu: За публиката да не коментирам, то беше трагедия. И това е отношението към действащата шампионка на турнира. Отвратително.
Хареса ми как след края на мача, когато диктора призова за стандартното изпращане с аплодисметни към загубилия, как Мугуруса им размаха пръста и бързо, бързо се прибра. Ще са ми любопитни реакциите в социалните мрежи, както и изказването на испанката.
Много се размечтаха за титла френските гавроши, ега не стане. То и Младенович няма нищо общо с Франция де, родителите и са сърби или черногорци беха (не помня вече) и бивши спортисти доколкото си спомням, а тя самата живее в Дубай.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 20:55

Diavolo написа:
Апропо не ми се искаш да зачеквам тази тема, но Младенович днес мина всякакви граници на приличното поведение. Какво прилично... То не бяха крякания, изблици, крещеше на испански, когато Гарбине грешеше???!!! :helpless: :uuu: За публиката да не коментирам, то беше трагедия. И това е отношението към действащата шампионка на турнира. Отвратително.
Хареса ми как след края на мача, когато диктора призова за стандартното изпращане с аплодисметни към загубилия, как Мугуруса им размаха пръста и бързо, бързо се прибра. Ще са ми любопитни реакциите в социалните мрежи, както и изказването на испанката.
Много се размечтаха за титла френските гавроши, ега не стане. То и Младенович няма нищо общо с Франция де, родителите и са сърби или черногорци беха (не помня вече) и бивши спортисти доколкото си спомням, а тя самата живее в Дубай.

очевидно изобщо не го е приела добре .... минута 2.50' се разплака и излезе, а на 4.20' се върна и отговори доста остроумно :-D да не се сърди, ама и тя наговори глупости за Маша, явно всичко се връща....

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 21:08

Няма звук на това видео, нищо не се чува и не виждам опция за звука. Какво е отвърнала Гарбине?

И кое точно се връща, какво общо има някакво си виртуално изказване по адрес на някого с конкретното меко казано просташко и гаменско поведение на корта от страна на опонентката ти в един реален мач? Не мога да го разбера честно.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 21:33

Diavolo написа:
Няма звук на това видео, нищо не се чува и не виждам опция за звука. Какво е отвърнала Гарбине?

И кое точно се връща, какво общо има някакво си виртуално изказване по адрес на някого с конкретното меко казано просташко и гаменско поведение на корта от страна на опонентката ти в един реален мач? Не мога да го разбера честно.

при мен има звул, разплака се на въпрос как се е почуствала при извикването на Младенович - форца - на нейна непредизвикана грешка - напусна залата после се върна и след като въпроса пак и бе зададен, каза, че не знае какво имат в предвид, на корта се чуват възгласи на много различнио езици ....

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 22:12

обаче тия отвратителни франсета зор ще ме накарат да викам срещу Младенович, а ми е толкова симпатична заради грациозния си стил на игра, идеално че се пада срещу Тимеа друга симпатична състезателка, та съм за швейцарката и за тях ще е по-добре да падне от близка по народност тенисистка, а и Кики прави на мач по 15-20 двойни то остава и да вземе турнира, ще е голяма пародия, ама вече нищо не ме изненадва, а Раонич и Буста се изтрепаха днес, та испанеца срещу Рафа ако вземе 5 гейма ще е чудо :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2017 - жребий, дискусии   |   04.06.2017 23:11

А Джокович и Рамос направиха уникален първи сет! :ura: Абсолютна красота и класика на клея!
Във втория Ноле превключи на следващата предавка и помля испанеца. Третия не успях да го гледам.
Вижда се, че Ноле вдига нивото, а теста срещу Тийм (австриеца не е загубил сет досега в турнира) ще е по-сериозен от този днес. Но е хубаво, че постепенно съперниците му изискват все повече във всеки следващ кръг.
Нека по-добрият победи и срещу Рафа дано стане зрелище! :devil:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Следваща