| Автор |
Съобщение |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 24.06.2017 12:28
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 25.06.2017 09:17
Това, че в България има не хиляди, ами милиони Тонзовци и Кианувци отдавна е факт - затова е България все пак, щото нали животът е един, дай да го живеем без морал, нищо, че и след нас живот ще има 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 25.06.2017 09:21
Между другото най-много са ми смешни и тезите на Нейви за "най-великия клуб". Хващам бас с всеки, че в мига, в който Левски се отзове в такава ситуация, ще стане същото. И предвид Спас Русев това си е напълно възможно. Идеята на един футболен клуб може да е само една - да играе футбол. Когато не е такава, стават проблемите.
Последна промяна alessandron на 25.06.2017 09:24, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 25.06.2017 10:24
Добре де, какви са тези ниски страсти? Идвате тук да ме дразните ли? Еми не успявате момчета. Жалкото е, че правите цирк на левскарите, те идват тук и чакат точно такива "морални" мнения. Вие сте прави, другите хиляди и милиони не са  Евала! Къде видя липсата на морал? Ненатрупалият милионите задължения да плати веднага за тях ли? Това ли е липсата ти на морал? Или вие моралистите направихте нещо срещу фалита на КТБ, или Лупите, събирачи на боклук и тем подобни, които доведоха фалита на едно дружество? ЦСКА ще го има и без вас!
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 25.06.2017 10:28
Направи блог "Как да живеем морално" и ще те лайкна 
Последна промяна tonzos_justice на 25.06.2017 10:29, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 25.06.2017 10:35
"Днес на контрола в Австрия, ЦСКА имаше повече фенове, отколкото Лудогорец, когато стана шампион. Някои неща не се купуват с пари, само ЦСКА!" Кирил ДесподовИ в последната контрола показахме с това 5:2 над класен съперник, че ЦСКА е най-готов за ЕКТ. Ако не играем, ОК, но пък първенството започва, а вторият кръг ни идват Лайногорец. Отлична подготовка в Австрия. Има настроение в играта, атмосферата сред играчите е на топ ниво! ЗА ЦСКА 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 25.06.2017 10:53
Хахах, правили сме цирк на левскарите - е това показва плоското ти мислене. Когато става въпрос за мутрящина, няма левскари, няма цесекари, има правилно или не. И не ми обяснявай какво съм бил направил аз срещу фалита на КТБ - когато разбрах, че работя в компания, директно свързана със схемичка за КТБ, показах среден пръст на работодателя си и си тръгнах, въпреки че нямах резервен вариант в този момент. Ето това съм направил, според възможностите си - ти какво направи? Същото, което правиш и сега - понеже ти е кеф, че нещо става според желанията ти, няма значение на каква цена. И между другото не ми се търси какво си дрънкал по времето на "Титан", но съм убеден, че при някоя победа над Левски е било същото, каквото е и сега с Ганчев. А, и не ми пука какво щяло да има без мен или с мен - презирам нагли изпълнения, независимо в какъв цвят са. На теб като ти е сладко, кефи се - както виждаш, коментирам темата веднъж на няколко седмици, дори месеци, ще го преживееш 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 25.06.2017 10:58
Можеш да прочетеш ей ТОВА и ако искаш, кажи към коя категория се причисляваш :)
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 25.06.2017 12:02
 |  |  |  | alessandron написа: Хахах, правили сме цирк на левскарите - е това показва плоското ти мислене. Когато става въпрос за мутрящина, няма левскари, няма цесекари, има правилно или не. И не ми обяснявай какво съм бил направил аз срещу фалита на КТБ - когато разбрах, че работя в компания, директно свързана със схемичка за КТБ, показах среден пръст на работодателя си и си тръгнах, въпреки че нямах резервен вариант в този момент. Ето това съм направил, според възможностите си - ти какво направи? Същото, което правиш и сега - понеже ти е кеф, че нещо става според желанията ти, няма значение на каква цена. И между другото не ми се търси какво си дрънкал по времето на "Титан", но съм убеден, че при някоя победа над Левски е било същото, каквото е и сега с Ганчев. А, и не ми пука какво щяло да има без мен или с мен - презирам нагли изпълнения, независимо в какъв цвят са. На теб като ти е сладко, кефи се - както виждаш, коментирам темата веднъж на няколко седмици, дори месеци, ще го преживееш  |  |  |  |  |
Що не ми отговори, ами плямпаш само? Кажи де кой президент ще плаща за лайната на друг/и? Показвай средни пръсти на когото си искаш. Казах ти, че си ми безразличен по отношение на ЦСКА и морала. Определено се е натрупала доста злоба в теб. Вземи се стегни. Онзи Сандро преди години беше друг. Като не говориш конкретно правиш циркове. Опитвай се да не го забелязваш. Сам каза по-горе по отношение на Левски, че идеята на един футболен клуб може да е само една - да играе футбол. За ЦСКА каква е идеята? Феновете от играта футбол ли се вълнуват или от търговски регистри? Феновете да плащаме за нещо, което не сме извършили ли? Да спрем да мислим изведнъж за ЦСКА, защото идва Томов и прави това, което и с Кремиковци? Сори аз не спирам.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 25.06.2017 13:33
 |  |  |  | tonzos_justice написа:  |  |  |  | alessandron написа: Хахах, правили сме цирк на левскарите - е това показва плоското ти мислене. Когато става въпрос за мутрящина, няма левскари, няма цесекари, има правилно или не. И не ми обяснявай какво съм бил направил аз срещу фалита на КТБ - когато разбрах, че работя в компания, директно свързана със схемичка за КТБ, показах среден пръст на работодателя си и си тръгнах, въпреки че нямах резервен вариант в този момент. Ето това съм направил, според възможностите си - ти какво направи? Същото, което правиш и сега - понеже ти е кеф, че нещо става според желанията ти, няма значение на каква цена. И между другото не ми се търси какво си дрънкал по времето на "Титан", но съм убеден, че при някоя победа над Левски е било същото, каквото е и сега с Ганчев. А, и не ми пука какво щяло да има без мен или с мен - презирам нагли изпълнения, независимо в какъв цвят са. На теб като ти е сладко, кефи се - както виждаш, коментирам темата веднъж на няколко седмици, дори месеци, ще го преживееш  |  |  |  |  |
Що не ми отговори, ами плямпаш само? Кажи де кой президент ще плаща за лайната на друг/и? Показвай средни пръсти на когото си искаш. Казах ти, че си ми безразличен по отношение на ЦСКА и морала. Определено се е натрупала доста злоба в теб. Вземи се стегни. Онзи Сандро преди години беше друг. Като не говориш конкретно правиш циркове. Опитвай се да не го забелязваш. Сам каза по-горе по отношение на Левски, че идеята на един футболен клуб може да е само една - да играе футбол. За ЦСКА каква е идеята? Феновете от играта футбол ли се вълнуват или от търговски регистри? Феновете да плащаме за нещо, което не сме извършили ли? Да спрем да мислим изведнъж за ЦСКА, защото идва Томов и прави това, което и с Кремиковци? Сори аз не спирам. |  |  |  |  |
Фактът, че не забелязваш разликата между това:  и това  показва и колко си разбрал от това, което ти написах, особено смешно пък е това за злобата. Жив и здрав и си се кефи на фалшивата опаковка, която ти пробутват, щом ти доставя удоволствие.
|
|   |
|
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 25.06.2017 16:12
Водите безсмислени спорове - просто някои хора не харесват Ганчев, но са подкрепяли отбора по времето на Илия Павлов, който явно за тях е бил чист като сълза... или по-вероятното е, че тогава просто не са се интересували от собственици, дружества, АД-та, дългове... Хората ходеха на мач и подкрепяха червения отбор на Армията, а и не гледаха толкова чужди отбори и всякакви други първенства...
Последна промяна Keanu на 25.06.2017 16:12, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
ivi4bg
(Red or Dead)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 26.06.2017 00:05
 |  |  |  | alessandron написа:  |  |  |  | tonzos_justice написа:  |  |  |  | alessandron написа: Хахах, правили сме цирк на левскарите - е това показва плоското ти мислене. Когато става въпрос за мутрящина, няма левскари, няма цесекари, има правилно или не. И не ми обяснявай какво съм бил направил аз срещу фалита на КТБ - когато разбрах, че работя в компания, директно свързана със схемичка за КТБ, показах среден пръст на работодателя си и си тръгнах, въпреки че нямах резервен вариант в този момент. Ето това съм направил, според възможностите си - ти какво направи? Същото, което правиш и сега - понеже ти е кеф, че нещо става според желанията ти, няма значение на каква цена. И между другото не ми се търси какво си дрънкал по времето на "Титан", но съм убеден, че при някоя победа над Левски е било същото, каквото е и сега с Ганчев. А, и не ми пука какво щяло да има без мен или с мен - презирам нагли изпълнения, независимо в какъв цвят са. На теб като ти е сладко, кефи се - както виждаш, коментирам темата веднъж на няколко седмици, дори месеци, ще го преживееш  |  |  |  |  |
Що не ми отговори, ами плямпаш само? Кажи де кой президент ще плаща за лайната на друг/и? Показвай средни пръсти на когото си искаш. Казах ти, че си ми безразличен по отношение на ЦСКА и морала. Определено се е натрупала доста злоба в теб. Вземи се стегни. Онзи Сандро преди години беше друг. Като не говориш конкретно правиш циркове. Опитвай се да не го забелязваш. Сам каза по-горе по отношение на Левски, че идеята на един футболен клуб може да е само една - да играе футбол. За ЦСКА каква е идеята? Феновете от играта футбол ли се вълнуват или от търговски регистри? Феновете да плащаме за нещо, което не сме извършили ли? Да спрем да мислим изведнъж за ЦСКА, защото идва Томов и прави това, което и с Кремиковци? Сори аз не спирам. |  |  |  |  |
Фактът, че не забелязваш разликата между това:  и това  показва и колко си разбрал от това, което ти написах, особено смешно пък е това за злобата. Жив и здрав и си се кефи на фалшивата опаковка, която ти пробутват, щом ти доставя удоволствие. |  |  |  |  |
Извинявай, но коя според теб е истинската опаковка? Тази, която с АД отпред или отзад фалира заради кражбите, източването и алчността на собственици и разни ветерани минали през ЦСКА и някои от тях наричани незнайно защо легенди, като легендите не могат да са всички минали през ЦСКА. ЦСКА е този който подкрепят феновете. Това е футболен клуб, не може да е търговско дружество. Минал е през много преобразувания, сливания. Само да ти подчертая, че незнайно защо за година на основаване се счита 1948 година, когато клуба е съществувал и много преди това. Има и страници които не са много морални. Има и славни страници. Но за мен лично тази последната с която закрихме АД-то на черепа и боклуците от Перник с което футболеният клуб ЦСКА от 2000 година бе държан в будна кома и грабен, унищожаван и унижаван в продължение на 2 десетилетия е много положителна. ЦСКА започна начисто с хора които милеят за клуба и знаят как да го развиват правилно с инвестиции в школа и бази и се прочистихме от боклуци и предатели, от продажници като подкрепящите и създателите на 19:48. А това АД всъщност защо ли се забравя, че няма ни най-малка приемственост на клуба от времето на Илия Павлов. Защото след като Илия Павлов е сменен с Любо Пенев, той така и не отдаде отбора. Създаде свое АД под което бе ЦСКА. За да се спаси положението и да се изтръгне клуба от ръцете на Мултигруп бе създаден фактически правно нов клуб с чисто ново АД и в продължение на месец-два съществуваха два клуба ЦСКА. След като Илия Павлов видя,че няма подкрепата на феновете с изключение на няколко стотин негови платени хора(даже повече от тези сега на 19:48) сам закри АД-то си. По твоята логика ти от лятото на 1999-та до лятото на 2016 година си подкрепял отбор който са ти предложили във фалшива опаковка, който няма и 1% юридическа наследственост с този от времето на Павлов, Михов, от преди 1989-та година. Отделно Средец всъщност е нов клуб, който няма нищо общо юредически с ЦСКА от преди лятото на 1985-та година. Ако се върна по назад във времето мога да ти изкарам стотици страници факти от които само ще ти се замотае главата и илюзорната ти представа за морал ще изглежда от смешна по смешна. Но просто не ми се занимава. ЦСКА е това което подкрепят феновете, така е било и така ще бъде. АД-та, регистрации, фирми просто са една временна обвивка. И ние, феновете на ЦСКА определяме кое е ЦСКА и кой е ЦСКА. Това право ни принадлежи само и единствено на нас. Нито ми пука за мнението му, нито може да ми каже някой привърженик на друг отбор кое е ЦСКА. Още по малко може това да ми го определят и налагат платени продажни журналисти и търгаши. Твое право разбира се е да не чувстваш ЦСКА повече като свой любим отбор. Да си отвратен и т.н. Стига да не ми излизаш с номера само, че в селските групи имало някакво си друго ЦСКА. Тези от т.нар. друго ЦСКА са си обикновенни продажници и нищо повече. Докато черепа и домуса ги поддържат финансово ще ги има. Те са си достатъчно богати да харчат без проблем за тях едни няколко стотин хиляди лева джобни пари на сезон и да се надяват, че някакси ще се случи някакво чудо и феновете ще изоставят ЦСКА за да подкрепят техния клуб.
_________________ РОД - СЕПАРАТИСТ
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 26.06.2017 02:05
По принцип е много вероятно да е така, и ако при нас се беше случило първо, нямам съмнения че много хора щяха да разсъждават по същия начин. Сега ще е една идея по-трудно, щото е леко неудобно 1-2 (или колкото там минат) години да говориш за припознавачи, Литекс и т.н., и изведнъж и ти да направиш същото. Но съвсем не е изключено де, и преди съм казвал, ако тръгнем да припознаваме Лудогорец примерно, концентрирам се върху Тотнъм и това е :) А за другите неща е ясно, че си прав, ама не е истина какви интерпретации и извъртания на факти се правят, само и само да се оправдае едно престъпление. Последното мнение в темата е много добра илюстрация на това.
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 26.06.2017 07:56
Много се изписа тук относно фирми, регистри, АДта и прочее. От всичкото написано от феновете на тирето дотук, което с малки изключения дори оценявам и принципно споделям, оставам със заключението обаче, че на същите тези им е убягнало (или просто се правят, че е така) кое е главното в цялата полемика и защо всъщност всички останали са на страната, на която са.
Никой не се дърви заради някаква си нова фирма и нова съдебна регистрация. Единствено врътката на ГГ по оста Ловеч-Етрополе хвърля черното петно и само тя ви направи обект на целия този шитсторм, който се лее върху вас през цялото време. И точно затова ви наричат припознавачи, а не защото едикойси регистрирал ново ООД, АД, напуткатасилелинаД и прочее. Ако Гришата беше направил нова фирма без да въвлича други клубове в схемата и беше тръгнал от третия ешелон, никой и копче нямаше да може да му каже. Да беше се оттеглил от Ловеч и да се прехвърли на Армията - ок, нямаше да е проблем. Не знам какво му е обещавал Перукан, но на всички им е ясно за какво бе това драпане за А групата на всяка цена. Ето ти сега ЕКТ. Ако беше поел съществуващия клуб с нова фирмена регистрация, сега щеше да е влязъл в Б, а догодина в А.
Така, както бе направено всичко, връщане назад няма и оттук нататък, колкото и някои да (искат да) забравят, забравяне няма. Микре показа и ДОказа, че четирите букви са му през инази работа и за, него всичко е само бизнес. Щом е така, всичките тези трактати за идеи, фенове и любов моментално губят тежест и всичко написано става смехотворно.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 26.06.2017 08:39
|
|   |
|
 |
|
gamen4o
(Demba Boyz)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 26.06.2017 09:00
 |  |  |  | SUBXERO написа: Много се изписа тук относно фирми, регистри, АДта и прочее. От всичкото написано от феновете на тирето дотук, което с малки изключения дори оценявам и принципно споделям, оставам със заключението обаче, че на същите тези им е убягнало (или просто се правят, че е така) кое е главното в цялата полемика и защо всъщност всички останали са на страната, на която са.
Никой не се дърви заради някаква си нова фирма и нова съдебна регистрация. Единствено врътката на ГГ по оста Ловеч-Етрополе хвърля черното петно и само тя ви направи обект на целия този шитсторм, който се лее върху вас през цялото време. И точно затова ви наричат припознавачи, а не защото едикойси регистрирал ново ООД, АД, напуткатасилелинаД и прочее. Ако Гришата беше направил нова фирма без да въвлича други клубове в схемата и беше тръгнал от третия ешелон, никой и копче нямаше да може да му каже. Да беше се оттеглил от Ловеч и да се прехвърли на Армията - ок, нямаше да е проблем. Не знам какво му е обещавал Перукан, но на всички им е ясно за какво бе това драпане за А групата на всяка цена. Ето ти сега ЕКТ. Ако беше поел съществуващия клуб с нова фирмена регистрация, сега щеше да е влязъл в Б, а догодина в А.
Така, както бе направено всичко, връщане назад няма и оттук нататък, колкото и някои да (искат да) забравят, забравяне няма. Микре показа и ДОказа, че четирите букви са му през инази работа и за, него всичко е само бизнес. Щом е така, всичките тези трактати за идеи, фенове и любов моментално губят тежест и всичко написано става смехотворно. |  |  |  |  |
Еми той тръгна да го прави ама шиши и боко не му дадоха, а за другото си прав врътката е грозна и ще си носим последствията.
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 26.06.2017 10:10
Шиши и Боко не му дали. Бабини деветини. Да беше извадил план за спасение на Цска като е такъв радетел.
Поне след този жребий припознавачите смениха песната от "ние нямаме нищо общо с Литекс" на "то и друг път са ни реорганизирали, важното е къде играем и каква е емблемата". Междудругото още мисля, че тази емблема няма да бъде платена и всичко се прави заради базите.
|
|   |
|
 |
|
gamen4o
(Demba Boyz)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 26.06.2017 10:22
Хубаво е малко да си по запознат, а не да говориш само от гледна точна на хейта  В зоналния съвет си беше входирана молба да се почне от В група с ново дружество, но не му беше одобрена. А за емблемата единственото ясно е, че няма да се дадат 8 милки а ще се опитва да намалява, дали накрая ще плати не мога да се наема да кажа и двете опции са възможни, ама не му знам какви са му договорките с власт имащите, защото в момента чувам че е в добри отношения и като цяло базите са за него.
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 26.06.2017 10:38
 |  |  |  | gamen4o написа:  |  |  |  | SUBXERO написа: Много се изписа тук относно фирми, регистри, АДта и прочее. От всичкото написано от феновете на тирето дотук, което с малки изключения дори оценявам и принципно споделям, оставам със заключението обаче, че на същите тези им е убягнало (или просто се правят, че е така) кое е главното в цялата полемика и защо всъщност всички останали са на страната, на която са.
Така, както бе направено всичко, връщане назад няма и оттук нататък, колкото и някои да (искат да) забравят, забравяне няма. Микре показа и ДОказа, че четирите букви са му през инази работа и за, него всичко е само бизнес. Щом е така, всичките тези трактати за идеи, фенове и любов моментално губят тежест и всичко написано става смехотворно. |  |  |  |  |
Еми той тръгна да го прави ама шиши и боко не му дадоха, а за другото си прав врътката е грозна и ще си носим последствията. |  |  |  |  |
Гамене, ти поне си от най-трезвомислещите тук, как пък не допусна, че това "недаване" евентуално е предизвикано от самия ГГ с цел да си има оправдание за последвалата врътка?
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ЦСКА - сезон 2017/18 | 26.06.2017 11:11
Фалк, добра дума за ЦСКА имало ли е в историята от теб? И ако да, сподели 
|
|   |