Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 17:15

Отговори на тема  [ 923 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 47  Следваща
ЦСКА - сезон 2017/18 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 08:07

navy написа:
А, обаче чух, че ще ритате на коппа Хабана ;)

2:0 в Черна гора и ще има масово многомилионно облекчаване :laugh: :laugh: :laugh: КЗЛ!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 15:07

Добър ден!

Ето едно инфо от 2016 по това време

https://topsport.bg/cska/nikoy-v-parva-liga-ne-e-prodal-poveche-abonamentni-karti-ot-tsska.html

Инфо от онзи ден: През 2017 г. вече е сигурно, че рекордът за продадени абонаменти карти ще бъде подобрен!

:red_fan: :red_fan: :red_fan:

Последна промяна tonzos_justice на 30.06.2017 15:08, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 15:10

И нека припознавачите се запознаят с историята на новия си клуб Микре-София :rofl:

https://www.sportal.bg/news.php?news=671863

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 15:53

Доста нагло изказване, ако наистина това са написали в молбата :unsure: Същият текст го има и на английски в сканираните писма, но не мога да преценя доколко са достоверни...
Новият ЦСКА прави изложение, че обосновката на направените промени са "усилията ни да създадем допълнителни приходи, да увеличим фенската база и да ползваме всички маркетингови възможности, като използваме термина ЦСКА".

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 16:16

Balleta написа:
И нека припознавачите се запознаят с историята на новия си клуб Микре-София :rofl:

Ко речи? :outofspace:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 16:21

tonzos_justice написа:
Balleta написа:

Нещо не си съгласен с изложените факти или не ти отърва ? свиквай, че сте Микре и това е, а дребния бе яко сцепен с това изхвърляне от Европа, явно си мислеше, че като в България ще прескочи пак законите ама нъц ...

Последна промяна Balleta на 30.06.2017 16:22, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 16:25

И на мен горното ми е любимият цитат от цялото писмо :-D Но заеби това. В момента има три елемента, които ми правят впечатление в продължаващата наглотия:
1. Синьото БФС е виновно и директорчето на тирето открито храни Перуката, въпреки че последния направи всичко възможно, за да може да това ГМО да играе в Първа лига по неспортен път.
2. Въпреки, очевадната гавра с припознаваческата идея се намират оптимисти, които да намерят позитиви в писмото на УЕФА. Цска-София не бил Литекс :laugh: , което сякаш е някакъв невероятен коз срещу "говедата". Тук ще кажа само едно към припознавачите. На теория сте нов клуб, на практика сте Литекс. Но нито на теория, нито на практика сте Цска.
3. Сега наркодилирите на престъпника Роско Енимъла претендират да бъдат включени в списъка с кредиторите като сигурно са успели чрез някаква врътка да вземат дълг на някой от другите кредитори, за да се наредят и те. Защо, според вас? Ами има два варианта на прима виста. Защото да се опитат да си прехвърлят парите на себе си и/или да влияят в разпределението. Или пък по-вероятното постоянно да обжалват и протакат разпределенията, докато Джуджето лапне базите и стадиона и после. След това ще решат дали им е изгодно все пак да платят парите или не. Ако пък случайно Джуджето не получи базите, то тогава и кур емблема и кур всичко.

Това е най-голямата финансова пирамида за балъци в момента. Едва ли има друг подобен случай по света :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 16:28

Balleta написа:
tonzos_justice написа:
Balleta написа:

Нещо не си съгласен с изложените факти или не ти отърва ? свиквай, че сте Микре и това е, а дребния бе яко сцепен с това изхвърляне от Европа, явно си мислеше, че като в България ще прескочи пак законите ама нъц ...

Не чета Спиртал господинчо и не знам от какво се вълнувате в момента. Мога да правя изказвания от официална информация, която има на cska.bg

Фен на говедата да ми дава акъл, айде по-сериозно :) Гледайте си кабриото, пак казвам! 8-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 16:31

falkenbach написа:
3. Сега наркодилирите на престъпника Роско Енимъла претендират да бъдат включени в списъка с кредиторите като сигурно са успели чрез някаква врътка да вземат дълг на някой от другите кредитори, за да се наредят и те. Защо, според вас?

Точно ти ли тръгна да говориш за дилъри? ;-)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 16:38

tonzos_justice написа:
falkenbach написа:
3. Сега наркодилирите на престъпника Роско Енимъла претендират да бъдат включени в списъка с кредиторите като сигурно са успели чрез някаква врътка да вземат дълг на някой от другите кредитори, за да се наредят и те. Защо, според вас?

Да, точно аз. Както не пестя със София-Запад, така не пестя и на Ганчевите копои.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 16:52

falkenbach написа:
tonzos_justice написа:
falkenbach написа:

Да, точно аз. Както не пестя със София-Запад, така не пестя и на Ганчевите копои.

:cheers:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 17:06

tonzos_justice написа:
Balleta написа:
tonzos_justice написа:

Не чета Спиртал господинчо и не знам от какво се вълнувате в момента. Мога да правя изказвания от официална информация, която има на cska.bg

Фен на говедата да ми дава акъл, айде по-сериозно :) Гледайте си кабриото, пак казвам! 8-)

балама, на сайта са постнати официалните документи от УЕФА, преведенi за такива, като тебе, дето не занят чужди езици .... какво мислиш, какво припознаваш изобщо не ме вълнува, вълнуват ме фактите, които замъgлените Тонзо-Кианувци не искат да приемат и си заравят главата като щраус в пясък ... ама задника им е открит ;-)

Не е дразнещото, че сте ЦСКА-ри, а че сте поклонници и лизачи на мутрата престъпник Ганчев и всичките му долни методи и врътки :wave:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 17:29

Balleta написа:
Не е дразнещото, че сте ЦСКА-ри, а че сте поклонници и лизачи на мутрата престъпник Ганчев и всичките му долни методи и врътки :wave:

Г-н Балет,
през годините ЦСКА е имал много собственици. На стадиона не скандирам имена на собственици, а скандирам ЦСКА. Аз съм фен на ЦСКА. Разбираш ли български език??? :dunno:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 17:47

tonzos_justice написа:
Balleta написа:

Г-н Балет,
през годините ЦСКА е имал много собственици. На стадиона не скандирам имена на собственици, а скандирам ЦСКА. Аз съм фен на ЦСКА. Разбираш ли български език??? :dunno:

свободен си да си скандираш каквото си искаш ... но това, че го скандираш, не го прави по легитимно или истинско ... в случая скандираш за образуванието, което ви предостави една мутра и ако не беше другия лизогъз и престъпник Кралев да предостави незаконно или поне нерегламентирано и непрозрачно стадиона на Джуджето, последния щеше да има нула последователи ....

Ти сега плюеш по Божков, ама преди да си представи оздравителния план беше за него и против Джуджето .. е как после се извъртя, като палачинка не е истина :laugh:

;-)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 18:03

На мен пък ми хареса този текст, който много удобно не е преведен в някои медии:

Цитат:
Действията предприети от „Новият ЦСКА“ предполагат, че замества „Стария ЦСКА“. Все още обаче задълженията на стария ЦСКА не са платени, а кредиторите са ощетени, което е срещу основния смисъл на Член 12

Един вид тях не ги интересуват някакви АД-та (не случайно сега ни пуснаха с коефициента от времето на старото дружество) а ги интересуват задълженията и най-вече спортните, които с плащане на 8млн. се покриват на 100% а и на НАП (т.е. държавата) с почти 50% - при по-малка сума това нямаше да е така (сумата от 8млн. не е случайна - с нея се покриват напълно спортните задължения).
А това с протакването нали знаете, че е до време и скоро ще трябва да се плаща и ще се разбере.

Фалк не знам за какви пирамиди говори - да, имаше пирамида и затова се натрупаха такива дългове, но това беше при старото дружество и дълговете ги трупаха Божков, Лупи и титаните - те правеха схемите и източваха клуба. Ганчев освен, че инвестира в базите, което не се е случвало от десетилетия, но и има намерение да плаща част от чуждия масраф (8млн. не е малка сума).
Реално сега чакаме плащането по търга и всичко заспива :-D

Последна промяна Keanu на 30.06.2017 18:14, променена общо 5 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 23:55

Keanu написа:
На мен пък ми хареса този текст, който много удобно не е преведен в някои медии:

Цитат:
Действията предприети от „Новият ЦСКА“ предполагат, че замества „Стария ЦСКА“. Все още обаче задълженията на стария ЦСКА не са платени, а кредиторите са ощетени, което е срещу основния смисъл на Член 12

Един вид тях не ги интересуват някакви АД-та (не случайно сега ни пуснаха с коефициента от времето на старото дружество) а ги интересуват задълженията и най-вече спортните, които с плащане на 8млн. се покриват на 100% а и на НАП (т.е. държавата) с почти 50% - при по-малка сума това нямаше да е така (сумата от 8млн. не е случайна - с нея се покриват напълно спортните задължения).
А това с протакването нали знаете, че е до време и скоро ще трябва да се плаща и ще се разбере.

Фалк не знам за какви пирамиди говори - да, имаше пирамида и затова се натрупаха такива дългове, но това беше при старото дружество и дълговете ги трупаха Божков, Лупи и титаните - те правеха схемите и източваха клуба. Ганчев освен, че инвестира в базите, което не се е случвало от десетилетия, но и има намерение да плаща част от чуждия масраф (8млн. не е малка сума).

Ми трай коньо на зелена трева... Няма такива филми, и никъде не ги е имало. Няма как да сте правоприемник с някаква част, 8 млн ала-бала, инвестиции - дрън-дрън: зачакай, и ще разбереш. При първия калъч някъде микренския ще ви бие шута, а и тиресофия ще увисне с колосални дългове към него!

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   30.06.2017 23:58

tonzos_justice написа:
Balleta написа:

Г-н Балет,

Не разбра ли, че си участник в битката на олигофрените: повечето (припознавачи) срещу малкото (кренвирши)? Смешното е, че оплюхте перуката, а той толкова се мазни на уя на микренския...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   01.07.2017 10:24

Бе какви 8 милиона ще плати? Нали бил мъжкар, ако искаше да ги плати, щеше да ги извади още на следващия ден и всичко да приключи. А сега възражения срещу сметката, после ще се жали определението на съда и така до НГ, когато ако е уредил базите, няма да плаща нищо.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   01.07.2017 16:48

navy написа:
Keanu написа:

Цитат:

Ми трай коньо на зелена трева... Няма такива филми, и никъде не ги е имало. Няма как да сте правоприемник с някаква част, 8 млн ала-бала, инвестиции - дрън-дрън: зачакай, и ще разбереш. При първия калъч някъде микренския ще ви бие шута, а и тиресофия ще увисне с колосални дългове към него!

Да не излезе, че се хваля, ама ей го на, еуементарно - загуба 8 млн към момента:
https://www.sportal.bg/news.php?news=672031

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2017/18   |   01.07.2017 22:27

Това е нормално. В БГ спортът не е бизнес. Няма клуб, който да се самоиздържа.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 923 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 47  Следваща