Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:57

Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
ОСМА ТИТЛА НА УИМБЪЛДЪН ЗА РОДЖЪР ФЕДЕРЕР 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ОСМА ТИТЛА НА УИМБЪЛДЪН ЗА РОДЖЪР ФЕДЕРЕР   |   17.07.2017 20:52

Най-големият в този спорт :moufan:
Едва ли има някой, който да не признава това. Аз не гледам сериозно тенис от доста години, но този път реших да позяпам и съм в захлас от начина, по който Федерер спечели този най-престижен турнир в историята на тениса. Респект :moufan:

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ОСМА ТИТЛА НА УИМБЪЛДЪН ЗА РОДЖЪР ФЕДЕРЕР   |   18.07.2017 17:04

Hiksa написа:
Стига глупости, че "стария" Рафа можел да го спре. Имаш ли съмнения, че ако бяха играли повече пъти на трева с Рафа, балансът нямаше да е много в полза на Фед? Ако стилът на Рафата беше нагоден за трева, нямаше да отпада толкова пъти срещу сульо и пульо в първата седмица.

не знам какво е нагодено и какво не, знам само, че 'стария' Рафа от 5 свои участия през периода 2006-2011 има 5 финала на Уимби, два от тях спечелени ... :wave: Демек при всяко си участие стига финал (2009 не играе) - 5 поредни финала, когато играе :wave:

От 2012 е трагедия .....

Отговори с цитат
Мнение  Re: ОСМА ТИТЛА НА УИМБЪЛДЪН ЗА РОДЖЪР ФЕДЕРЕР   |   20.07.2017 00:59

Balleta написа:
Hiksa написа:
Стига глупости, че "стария" Рафа можел да го спре. Имаш ли съмнения, че ако бяха играли повече пъти на трева с Рафа, балансът нямаше да е много в полза на Фед? Ако стилът на Рафата беше нагоден за трева, нямаше да отпада толкова пъти срещу сульо и пульо в първата седмица.

не знам какво е нагодено и какво не, знам само, че 'стария' Рафа от 5 свои участия през периода 2006-2011 има 5 финала на Уимби, два от тях спечелени ... :wave: Демек при всяко си участие стига финал (2009 не играе) - 5 поредни финала, когато играе :wave:

От 2012 е трагедия .....

Демек, нищо повече не е постигнал от Мъри примерно. Рафа можеше да достигне финал на трева единствено когато беше във върховна форма (която няма никога да се върне с такъв стил). След това всичко рухна и отпада преди четвъртфиналите, а понякога и в първи кръг. Пък тука някои мечтаят за финали и уинъри срещу Фед. :rofl:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ОСМА ТИТЛА НА УИМБЪЛДЪН ЗА РОДЖЪР ФЕДЕРЕР   |   22.07.2017 00:33

Честито на всички фенове!
Естествено, след отказването на Ноле, най-много исках да спечели Федерер.
Много са 8 титли на Уимби, вече е едноличен рекордьор. Пожелавам му да ги направи 10!
И като се замисля, има нещо много "тъжно" ако може да се каже в света на настоящия и отчасти на бъдещия тенис. Надал на 31 и Роджър почти на 36 печелят като на разходка Ролан Гарос и Уимбълдън... :-? WTF...
Къде са затвърдените играчи от край време в топ 10? Ноле и Мъри... контузени. Надал от бая години никакъв го няма на трева. Вавринка, Тийм, Чилич, Нишикори, Раонич, Димитров... къде сте? Никой никаква заплаха. Никой нито един сет... :helpless:
Айде нашия от доста години редува силни и слаби изяви, но другите се излагат. Раонич, който миналата година игра финал, тази се изложи. И там уж нещо контузия... един Бог знае. Нишикори същото. Чилич пришки, Вава на трева не му се напъва, Тийм кой го знае...
Очаквах много от Цонга. Не знам дали да кажа, че е свършил с големия тенис. Ще спечели тук-там някой мики маус и това е. Не можа един финал да играе нито в Париж, нито на Уимби, а има играта.
Бердих и той има финал, но пак чоук. Явно чоука е някаква дрога, която не консумират само младите, но и по-утвърдените играчи.
Без Кириос и Гофен, отбора на "младите" не се представи достойно. Самият Федерер бе разочарован от слабото им представяне.

Като единствен запомнящ се мач, бих казал че остава петсетката Надал-Мюлер. Всичко друго - доста постно.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2