Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 10:59

Отговори на тема  [ 257 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Следваща
Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   15.08.2017 19:54

Рано е след един кръг да се правят заключения. Първенството е в самото си начало, сметките засега са на заден план. Затова и има резултатни мачове.

Ливърпул определено има слабости в защита, но може да компенсират с офанзивната си мощ, която и без Кутиньо изглежда впечатляващо. Ако отпаднат рано от ШЛ, шансовете им в Премиършип нарастват много.

Челси ще се раваншират за лошия си старт. Сити в хода на сезона ще си проличи доколко селекцията им е била успешна. Спърс това че засега не направиха входящи трансфери и ще играят на "Уембли" ще им повлияе.

Харесаха ми Юнайтед на старта, но да не избързваме. Вижда се, че когато Погба играе добре върви и играта на целия отбор. Радвам се, че още в първия си мач отборът отбеляза гол извън наказателното поле. Дано има още много такива през сезона. Рашфорд се представя все по-добре, трябва да поработи върху завършващия си удар.
Висшата лига трябва да е основна цел на отбора, усилията трябва да са насочени там. С оглед на това, че миналия сезон не играха в ШЛ, по-миналия отпаднаха в групите, а преди това пак не участваха, ще е добре отборът да запише повече мачове в надпреварата. Само така ще се доближат до отбори като Барселона, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, с опит в мачове със съперници от висока класа. Но Висшата лига е на първо място.
Не ми харесва, че отборът играе с един чист нападател. Надявам се когато Златан се върне да ги видя двамата с Лукаку заедно в някой мач.
Линдельоф беше колеблив във всички контроли и мача за Суперкупата, така че нормално не игра в първия мач. Но ще свърши работа. И Мхитарян не игра много в началото за тима, но после се наложи.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   15.08.2017 23:47

Е добре де, Чаво... "Всеки от топ 6 има шансове", а после коментари само за 5 отбора... Кажи нЕкоя дума и за мойто отбор ся, нИдей така...
;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   16.08.2017 00:59

Голям почитател съм на Лаказет, мисля че ще се справи добре и в Премиършип, има данните. Жиру също не е лош. Подценяван е, но вкарва ранни голове.
Но Арсенал не беше активен на трансферния пазар, разчита до голяма степен на състава от миналия сезон, така че някакъв голям напредък не може да се очаква. Още повече за мен съставът не е добре балансиран. Като бройка има хора, но не и като качество. Не знам за какво се държи в отбора футболист като Мертезакер, само за да запълва бройка ли?
В миналото имаше някои талантливи момчета, но не им провървя с контузиите.
Също така се чудя доколко ще е мотивиран Алексис Санчес през този сезон?
Очаквам обаче силен сезон от Алекс Окслейд-Чембърлейн. А Тео Уолкът се е изчерпал.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   20.08.2017 20:54

Изображение

:wave:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   21.08.2017 01:44

Ман Ю към момента играят страхотен футбол, и мисля са фавоворити. Естествено има много време, но селекцията и настроението им бяха добри! Просто добре играят!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   21.08.2017 22:27

Определено съм доволен от победата на Манчестър Юнайтед. За някои първото полувреме може да се е сторило трудно, но те просто наложиха методично превъзходството си.
Централната двойка защитници Баи-Джоунс за момента е най-доброто решение. Джоунс непрекъснато вдига нивото си и само честите контузии му пречат да се утвърди за по-дълго в титулярния състав на тима.
За Смоулинг, особено след идването на Линдельоф, като че ли няма място в тима, но за мен не трябва да напуска. След оттеглянето на Сър Алекс Фергюсън от тима всеки сезон в Юнайтед има много контузени футболисти. Не се знае кога това ще спре. Затова е добре да имаш опитен играч като Смоулинг под ръка.
Хареса ми, че срещу Суонзи Жозе Мауриньо не затвори тима, след като бяха повели с един гол и в заключителната част на срещата резултатът си оставаше такъв. През изминалото първенство много често при такава ситуация Юнайтед се прибираха дълбоко назад. Сега не беше така. Влизането на Фелайни, на мястото на Мата, позволи на Пол Погба да заиграе по-напред и се видя че това дава резултат. Освен това Фелайни винаги е полезен във въздушните двубои и в двете фази на играта. Остава да видим дали и срещу по-силни противници Моуриньо ще бъде по-смел и ще иска тимът му да търси втори гол.
Матич също се вписва чудесно. С лекота отнема топки от противника, а това улеснява много играта на тима.
Хареса ми също, че играчите на Юнайтед търсят бързи пасове. Това се видя както от Погба, така и от Мата, докато беше на терена. Вярно е, че се получаваха често грешни пасове, но все пак това може да бъде подобрено в хода на сезона. Топката се подаваше веднага напред, след като попаднеше в някой от халфовете, без да се спира, без играчът да направи няколко движения с нея и тогава да подаде. Така се получава елемент на изненада. Защото в тима и без това няма много бързи играчи - Рашфорд, Лингард, Валенсиа, но той вече не е първа младост. А чрез бързите пасове това се компенсира.
Разбира се, не трябва да се лети в облаците. Моментът на спад несъмнено ще дойде и тогава Моуриньо трябва да се прояви най-вече като добър психолог, за да може отборът да преодолее бързо кризата. Не трябва и да се правят дребни сметки за някакви серии, колко мача не си загубил и т.н. Важното е, след някоя загуба да бъде записана дълга победна серия.

В мача Тотнъм-Челси за мен логична победа за "сините". На пръв поглед Тотнъм беше фаворит, но само на пръв поглед. Те победиха в първия кръг, Челси загубиха, на Челси липсваха ключови играчи и изглеждаше, че те нямат дълбочина в състава.
Едва часове преди мача, след като говорих с един приятел, си дадох сметка, че много хора все още не знаят че Спърс няма да играят на "Уайт Харт Лейн" през този сезон.
А на "Уембли" статистиката им е много лоша, като че ли има някакво проклятие.
Но и първия кръг срещу Нюкасъл Тотнъм не ме впечатлиха. Бяха безидейни, дори и с човек повече не можаха да осъществят осезаем натиск. При числено равенство щеше да им бъде и още по-трудно.
Отделно и до последно не се подсилиха с нови играчи, а загубиха Кайл Уолкър. Сега взеха Давинсон Санчес, очакват се и други играчи до края на прозореца.
Ден преди срещата гледах състава на Челси и се чудех кой ли ще играе в защита. Спрях вниманието си на Андреас Кристенсен, който беше под наем в Мьонхенгладбах и предположих, че може да получи шанс за изява и да иска да се докаже. И действително той игра, представянето му не беше идеално, но бе напълно приемливо.
Ударите на Конте обаче бяха два. Първо, Давид Луис игра в халфовата линия. Много добро решение. Именно Луис спечели фаула, след който Маркос Алонсо откри резултата, макар и при малко спорни обстоятелства доколко го имаше. След това отново Луис
отне една топка, след неуважените претенции на Батшуай за дузпа, като така постави началото на атаката която доведе до втори гол за Челси и Алонсо. Освен това игра много чисто, както и цялата защита на Челси. Отборът игра определено дефанзивно, дори катеначо, но бяха впечатляващи в това. На моменти футболистите на Тотнъм като че ли се сблъскваха в стена.
А като говорим за чисти действия, то за мен Вертонген трябваше да бъде изгонен второто полувреме, след един шпагат срещу Моузес. Много не премерено влизане, застрашаващо здравето на съперника.
Друго за което трябва да бъде поздравен Конте е играта на Мората. Вярно, направи два пропуска, но досега не сме виждали такава игра от испанеца в Ювентус и Реал Мадрид. Връщаше се дълбоко назад, пазеше топката, беше много полезен.

Хъдърсфийлд Таун записа историческа първа победа у дома на ниво Висша лига, а също така и първа победа в елита след 45 годишно лутане във второто, третото и четвъртото ниво на английския футбол.
Хъдърсфийлд е и първият отбор, спечелил три поредни титли в английския елит през 20-те години.
Отборът изглежда много задружен и играе приятен футбол. Изглежда така, че момчетата на Давид Вагнер, който е протеже на Клоп, могат да спечелят доста точки срещу съперници от средно ниво, а това без съмнение ще им помогне за оцеляването.
А още не сме видели в игра за тях и Лоран Депоатър, белгийския нападател, който според мен си е точно на мястото в този отбор.
Все пак до 2012 г. този футболист е бил аматьор, а сега играе във Висшата лига!
Колкото до Нюкасъл те не стояха зле и в двата мача досега през сезона. За мен проблем е, че нямат човек който да им завършва атаките. Нямат изявен реализатор на ниво Висша Лига. И все пак недоумявам защо на Митрович не се дава някакъв шанс, както и на крилото Джейкъб Мърфи, дошъл от Норич, все пак е младежки национал.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   26.08.2017 16:39

Тея Борнемут са за убиване, вместо да вкарат в 96-та, допуснаха гол в 97-та и това при 5 минути продължение ...мача отиде на 100 минути, а Стърлинг го изгониха за втори жълт за празуване на гола в 99-та :laugh:

Последна промяна Balleta на 26.08.2017 16:41, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   27.08.2017 21:01

Пуул надигра и разгроми Арсенал, което явно шокира песимиста Томи и хейтъра Балета, та още не са писали нищо за мача.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   27.08.2017 21:19

Клопо за пореден 1234 път доказа, че е великан!
От нищото нещо прави! :devil:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   27.08.2017 21:34

Няма как човек да не съчувства на Алексис Санчес. Не, че днес не беше слаб де, ама сред такива лузъри е трудно всеки път да успяваш да ги вадиш от калта. Ако успеят да не го продадат ще го съсипят психически този сезон.

Освен това най-добрият им защитник е на път за Италия, а лекето Йозил продължава да го дава върха на сладоледа, макар че и на него самия междувременно май му е станало ясно, че с такъв путьовски характер догодина никой няма да го иска и за без пари. За капак сезонът се очертава месомелачка с това участие в ЕЛ. Муцка!

ПС Не знам колко застъпници на Венгер са останали, но ми се чини, че се радва на все по-камерен съпорт.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   27.08.2017 22:22

Добре, че не го гледах мача - само да се нервя. Достатъчно ми е да прочета какво са казали Невил, Анри и Сунес:
http://www.telegraph.co.uk/football/2017/08/27/gary-neville-slams-arsenal-attitude-against-liverpool-saysid/

Само не разбрах кой е тоя най-добър защитник, който ще отива в Италия? 'Щото за мен най-добрия ни е Лоран, пък не съм чел трансферни слухове за него...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   27.08.2017 22:27

Не се прави на ало. Мустафи е най-гъвкавият ви защитник, хеле пък за игра с трима отзад. Лоран е скала докато не се паднете с Байерн. Ташака настрана, французинът прекалено често прегаря. И Видич имаше такъв синдром, добре поне, че беше само срещу Торес.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   28.08.2017 01:42

Vendome написа:
Пуул надигра и разгроми Арсенал, което явно шокира песимиста Томи и хейтъра Балета, та още не са писали нищо за мача.

Резултатът ме изненада, но единицата я очаквах. Този мач можеше да свърши и 7-0, просто не мога да повярвам тези Арсенал колко са зле. Иначе наще дупки все още си ги имаме, но топчиите бяха МНОООГО зле в този мач!

П.С. И междудругото песимистът си ти, защото ti си ги писАл 5-ти в крайното класиране в играта на швабата. Аз не играя, но твърдо вярвам, че ще сме сред 4-те ( което не било трябвало да е целта де )! ;-)

Последна промяна TheExorcist на 28.08.2017 01:47, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   29.08.2017 01:00

След първите два кръга този път резултатността беше по-ниска, имаше и две нулеви равенства, нещо не често срещано във Висшата лига.
Манчестър Юнайтед остана единственият отбор след 3 кръга с пълен точков актив.
Лестър се опитаха да се противопоставят с прибрана игра в защита, дебнене на контри, но се видя, че трудно ще издържат. Резултатът можеше и да е по-голям. Гол можеше да падне и по-рано, дори още в началните минути на мача. Но и след 2-0, въпреки че оставаха малко минути, ако Юнайтед силно искаха, можеха да вкарат и още голове.
Единственото нещо към което имам забележки в играта им е това, че не стреляха достатъчно често към вратата.
Честно казано, не знам какво търси Хуан Мата в отбора. Бавен е, за толкова години така и не усъвършенства завършващия си удар, който му е слабост. Като креативност също не допринася особено, не знам защо остана в отбора. Може би защото на този етап не са намерили по-добър от него. Андер Ерера за мен също няма място. Миналия сезон беше избран за играч на сезона от феновете, но за мен не заслужаваше тази награда. Непостоянен е, а и чисто футболните му качества не са много. Има желание, борбен е, но това не е достатъчно.
Ще си позволя да взема отношение и за завръщането на Ибрахимович, без да навлизам в излишни полемики.
Според мен е ясно, че ролята му ще е различна през този сезон в отбора, но той е опитен играч и определено ще бъде от полза. Моуриньо не е глупав и добре си е направил преценката. Юнайтед ще искат да се представят добре и в ШЛ, както и за купите, така че трябва да имат повече опции. Не се знае и дали проблемите от предните сезони с множество контузени състезатели няма да продължат и през този.
Колкото до това, че през миналия сезон играта на Юнайтед се градяла около Златан. В началото като че ли това не беше така ярко изразено, но после Златан се утвърди като основен голмайстор и малко или много си извоюва това право. Но не е виновен той, че другите бележеха рядко, а не е като да нямаха положения и да не им се даваха възможности.
За мен от гледна точка на възможности за изява не е спрял развитието на Рашфорд и Марсиал. И двамата футболисти не се чувстват комфортно на върха на атаката, а са по-силни по фланговете. Имат проблеми когато излизат един на един с вратаря и трябва да работят върху завършващия си удар.
Марсиал след контузията на Ибрахимович получи достатъчно възможности, но като цяло миналия сезон му беше слаб. Рашфорд пък беше играчът с най-много появявания в игра за Юнайтед през миналия сезон.
Вярно е, че върхът на Ибрахимович през сезона беше финалът за Купата на Лигата, след това занижи представянето си преди да дойде и контузията. Влачеше по терена, пропускаше чисти положения, играта на тима беше прекалено статична заради него. Но сега няма да е така.

Трябва да призная, че въпреки неприятния си облик УБА е прекалено добър отбор , за да изпадне от Висшата лига. Щом са се задържали толкова време не е случайно. Държат достатъчно добро ниво, взимат точки и изглежда, че ще съберат достатъчно, за да са в елита и другия сезон. Сега са взели и Оливър Бърк, имат доста добри играчи. Нормален резултат със Стоук. Срещнаха се два стабилни отбора, с добри футболисти.

Хъдърсфийлд и в третия си мач след завръщането в елита не допуснаха гол във вратата си, независимо че не можаха да победят. А Саутхемптън през този сезон изглежда ще са разочарование. Мениджърът Пелегринo няма голям опит като старши треньор, назначаването му е експеримент, има финал за Купата на Испания с Алавес, но често е бил уволняван от предишните си тимове. Водил е младежкия отбор на Валенсия, но не съм сигурен, че ще се впише във философията на Саутхемптън за налагане на млади играчи от школата. По-скоро би могъл да направи нещо с пари, които Саутхемптън ги няма.
И Франк Де Бур иска да наложи в Кристъл Палас определен стил на игра, такъв какъвто на него му харесва, но няма играчите за това.

Тотнъм трябва да свикне с "Уембли" . Мачът с Бърнли беше доста отворен и може би съдбата ощети "шпорите", като им отне победата, но те са длъжни да се адаптират. Том Хийтън направи серия от добри спасявания на вратата на Бърнли и така ги задържа в мача, а Хари Кейн така и не може да се разпише през месец Август във Висшата лига.

Челси играха по шампионски с Евертън, а Алваро Мората пак оправда очакванията ми, ще бъде един от хитовете на сезона.

Ливърпул се възползваха по най-добрия начин от играта с трима в защита на Арсенал и неопитността на изпълнителите там, но освен това и от мудността в халфовата линия на "артилеристите" . Някои играчи се държаха като примадони. Ливърпул ги хвана на контри и за мен това е един успешен стил на игра, понеже "червените" разполагат с много бързи футболисти.

Нюкасъл най-после материализира добрата си игра и с голове. Не съм сигурен дали в Уест Хам не бойкотират Славен Билич. Не случайно той се спряга за уволнение още от първия кръг.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   29.08.2017 12:29

Хенрик Мхитарян изравни 23 годишен рекорд за брой асистенции от старта на сезона. Той има 5 асистенции в 3 мача, нещо което не е постигано откакто Рюъл Фокс го прави за Нюкасъл през кампанията 1994/95.
Арменецът асистира за единия от головете на Лукаку и на Марсиал в мача срещу Уест Хам, отново на Лукаку срещу Суонзи, както и на Погба в същия мач и директно от корнер за Рашфорд, в последния мач на Юнайтед срещу Лестър.
Не знам, ако беше дошъл Перишич, дали Мхитарян щеше да играе толкова.
Миналият сезон Мики се представи много добре в Лига Европа, ето че сега напипва ритъма и във Висшата лига.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   29.08.2017 19:14

albertz написа:
След първите два кръга този път резултатността беше по-ниска, имаше и две нулеви равенства, нещо не често срещано във Висшата лига.
Манчестър Юнайтед остана единственият отбор след 3 кръга с пълен точков актив.
Лестър се опитаха да се противопоставят с прибрана игра в защита, дебнене на контри, но се видя, че трудно ще издържат. Резултатът можеше и да е по-голям. Гол можеше да падне и по-рано, дори още в началните минути на мача. Но и след 2-0, въпреки че оставаха малко минути, ако Юнайтед силно искаха, можеха да вкарат и още голове.
Единственото нещо към което имам забележки в играта им е това, че не стреляха достатъчно често към вратата.
Честно казано, не знам какво търси Хуан Мата в отбора. Бавен е, за толкова години така и не усъвършенства завършващия си удар, който му е слабост. Като креативност също не допринася особено, не знам защо остана в отбора. Може би защото на този етап не са намерили по-добър от него. Андер Ерера за мен също няма място. Миналия сезон беше избран за играч на сезона от феновете, но за мен не заслужаваше тази награда. Непостоянен е, а и чисто футболните му качества не са много. Има желание, борбен е, но това не е достатъчно.
Ще си позволя да взема отношение и за завръщането на Ибрахимович, без да навлизам в излишни полемики.
Според мен е ясно, че ролята му ще е различна през този сезон в отбора, но той е опитен играч и определено ще бъде от полза. Моуриньо не е глупав и добре си е направил преценката. Юнайтед ще искат да се представят добре и в ШЛ, както и за купите, така че трябва да имат повече опции. Не се знае и дали проблемите от предните сезони с множество контузени състезатели няма да продължат и през този.
Колкото до това, че през миналия сезон играта на Юнайтед се градяла около Златан. В началото като че ли това не беше така ярко изразено, но после Златан се утвърди като основен голмайстор и малко или много си извоюва това право. Но не е виновен той, че другите бележеха рядко, а не е като да нямаха положения и да не им се даваха възможности.
За мен от гледна точка на възможности за изява не е спрял развитието на Рашфорд и Марсиал. И двамата футболисти не се чувстват комфортно на върха на атаката, а са по-силни по фланговете. Имат проблеми когато излизат един на един с вратаря и трябва да работят върху завършващия си удар.
Марсиал след контузията на Ибрахимович получи достатъчно възможности, но като цяло миналия сезон му беше слаб. Рашфорд пък беше играчът с най-много появявания в игра за Юнайтед през миналия сезон.
Вярно е, че върхът на Ибрахимович през сезона беше финалът за Купата на Лигата, след това занижи представянето си преди да дойде и контузията. Влачеше по терена, пропускаше чисти положения, играта на тима беше прекалено статична заради него. Но сега няма да е така.

Трябва да призная, че въпреки неприятния си облик УБА е прекалено добър отбор , за да изпадне от Висшата лига. Щом са се задържали толкова време не е случайно. Държат достатъчно добро ниво, взимат точки и изглежда, че ще съберат достатъчно, за да са в елита и другия сезон. Сега са взели и Оливър Бърк, имат доста добри играчи. Нормален резултат със Стоук. Срещнаха се два стабилни отбора, с добри футболисти.

Хъдърсфийлд и в третия си мач след завръщането в елита не допуснаха гол във вратата си, независимо че не можаха да победят. А Саутхемптън през този сезон изглежда ще са разочарование. Мениджърът Пелегринo няма голям опит като старши треньор, назначаването му е експеримент, има финал за Купата на Испания с Алавес, но често е бил уволняван от предишните си тимове. Водил е младежкия отбор на Валенсия, но не съм сигурен, че ще се впише във философията на Саутхемптън за налагане на млади играчи от школата. По-скоро би могъл да направи нещо с пари, които Саутхемптън ги няма.
И Франк Де Бур иска да наложи в Кристъл Палас определен стил на игра, такъв какъвто на него му харесва, но няма играчите за това.

Тотнъм трябва да свикне с "Уембли" . Мачът с Бърнли беше доста отворен и може би съдбата ощети "шпорите", като им отне победата, но те са длъжни да се адаптират. Том Хийтън направи серия от добри спасявания на вратата на Бърнли и така ги задържа в мача, а Хари Кейн така и не може да се разпише през месец Август във Висшата лига.

Челси играха по шампионски с Евертън, а Алваро Мората пак оправда очакванията ми, ще бъде един от хитовете на сезона.

Ливърпул се възползваха по най-добрия начин от играта с трима в защита на Арсенал и неопитността на изпълнителите там, но освен това и от мудността в халфовата линия на "артилеристите" . Някои играчи се държаха като примадони. Ливърпул ги хвана на контри и за мен това е един успешен стил на игра, понеже "червените" разполагат с много бързи футболисти.

Нюкасъл най-после материализира добрата си игра и с голове. Не съм сигурен дали в Уест Хам не бойкотират Славен Билич. Не случайно той се спряга за уволнение още от първия кръг.

Хубав анализ на кръга Чаво, ако не те мързи давай и за другите, че аз не следя всичко! :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   09.09.2017 16:54

Vendome написа:

и днес няма да пиша, оставам на теб .......

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   09.09.2017 17:01

Е то от Леванте надали имаш настроение.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   09.09.2017 17:06

Vendome написа:

може да нямам ама съм писал за мача, не се скатавам или да ходя да слагам епитети на хора вместо да се радвам на хубава победа ;-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premiere League 2017/2018 - обща тема за коментари   |   10.09.2017 15:23

Balleta написа:
Vendome написа:

може да нямам ама съм писал за мача, не се скатавам или да ходя да слагам епитети на хора вместо да се радвам на хубава победа ;-)

Голем праз равенството с Изтока! Реал са бетонирани за ШЛ и с жените. И децата също!

Последна промяна TheExorcist на 10.09.2017 15:28, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 257 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Следваща