Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 07:40

Отговори на тема  [ 281 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща
Световни квалификации' Русия 2018 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.09.2017 02:37

Уууд естествено, защо Арина не го пусна от началото. Заради него Хамбургер имат 2 победи от 2 мача :wave:

Много слаб мач, уморени всичките потичваха в защита, Хондурас можеха да вкарат 2 или 3 гола на контра. Аз не съм убеден, че САЩ могат да бият Панама вкъщи от това, което видях. Въпреки, че ако Хондурас се провалят в последните си 2 мача и равен срещу Панама и победа в Порт ъф Спейн ще е достатъчен :thumbs:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.09.2017 04:36

Тоя Меси няма ли да се отказва, че Аржентина да заиграе футбол ... гледай майтап да не се класират за световното :outofspace: .... пълни дупки днес, даже Венецуела можеше да ги удари и това у дома при условие, че им трябваше задължителна победа :outofspace:

Мултимилионерчета, като Меси, Ди Мариа, Дибала, Пасторе, Отаменди, Писаро, Масчерано, Банега, Икарди не могат да бият една Венецуела ....Марадона сигурно е издивял

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.09.2017 05:06

Срам и позор наистина. Дано не се класират, мухаха, предпочитам си чилийчетата, те поне играят като отбор. Но така като гледам един от двата отбора ще го издуха за сметка на Перу.
Много интересни последни два кръга предстоят. Дори Уругвай и Колумбия не са сигурни все още.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.09.2017 15:23

Diavolo написа:
Срам и позор наистина. Дано не се класират, мухаха, предпочитам си чилийчетата, те поне играят като отбор. Но така като гледам един от двата отбора ще го издуха за сметка на Перу.
Много интересни последни два кръга предстоят. Дори Уругвай и Колумбия не са сигурни все още.

Агуеро изобщо не влезе в игра, мача с Перу ще е интересен

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   07.09.2017 14:08

Diavolo написа:

Аз пък мисля, че Перу ще го издуха за сметка на двата отбора. И Чили ще са на баража... Освен ако Колумбия не легнат на Перу, тогава може и последните да са на бараж...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   07.09.2017 15:31

Или по-скоро така ти се иска. То и аз така искам, защото знаеш моята максима - всички велики и силни на големия форум и да гледаме класики :)))
Ама реалността и програмата сочи, че един измежду Чили и Аржентина ще го издуха. :О

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   07.09.2017 16:17

Diavolo написа:
Или по-скоро така ти се иска. То и аз така искам, защото знаеш моята максима - всички велики и силни на големия форум и да гледаме класики :)))
Ама реалността и програмата сочи, че един измежду Чили и Аржентина ще го издуха. :О

Чили ми е любимия ЮА отбор, така, no comment!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 03:07

Австралия изпуснаха да победят Сирия. При 0-1, Джурич изпусна два пъри като удари гредата. После съдията даде малко пресилено дузпа за Сирия и завърши 1-1. Би трябвало Австралия да се класира напред за другия бараж, но знае ли човек :dunno:

Шотландия пък запазиха шансове за бараж след като победиха 10-те човека на Словакия в 89-тата минута. И те изпуснаха много шансове, удариха 2 греди и вратаря на Словакия направи много спасявания. Накрая обаче Аная центрира по земя и някакъв словак си вкара автогол. Дали този резултат ще е достатъчен, не се знае, защото Шотландците гостуват в Любляна в последния си мач, а равен резултат ги изхвърля заради по-лошата голова разлика от Словакия. Затова в този мач, те трябваше да бият с повече според мен. Имаха всички предпоставки да го направят, след като играха с човек повече около 75 минути :help: Успех на отбора на Страхан.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 09:25

Този някакъв словак всъщност е Шкъртел, който отново напомни за себе си. :laugh: :laugh:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 10:04

Аржентина е извън световното за момента! А, дано! А, дано!

Айде Еквадор!
8-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 10:06

bai Momchil написа:

Айде Еквадор!
8-)

И аз така викам. Сериозни играчи, но трагичен отбор, така че няма да липсват.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 10:30

Тъпото е, че точно четвъртият и петият играят помежду си в последния кръг. Единствената надежда е Еквадор да измъкнат нещо от Гаучос.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 11:47

Само аз ли не схващам каква е идеята на Сампаоли да не пуска в игра Дибала и Икарди за сметка на местни анонимници?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 14:57

bai Momchil написа:

Айде Еквадор!
8-)

недей, че се притеснявам за БГ-каталунчетата пишещи в Спортал ....

ФИФА няма да остави златната си кокошка извън световното, не че на хартия не би трябвало да смачкат Еквадор, но на практика това е един разбит отбор, без баланс и ясна идея какво трябва да се прави на терена, учудващо предвид футболистите.

Стенли, те Дибала и Икарди играха предния мач, ама пак нищо, но иначе си много прав :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 14:58

Hiksa написа:
Австралия изпуснаха да победят Сирия. При 0-1, Джурич изпусна два пъри като удари гредата. После съдията даде малко пресилено дузпа за Сирия и завърши 1-1. Би трябвало Австралия да се класира напред за другия бараж, но знае ли човек :dunno:

Шотландия пък запазиха шансове за бараж след като победиха 10-те човека на Словакия в 89-тата минута. И те изпуснаха много шансове, удариха 2 греди и вратаря на Словакия направи много спасявания. Накрая обаче Аная центрира по земя и някакъв словак си вкара автогол. Дали този резултат ще е достатъчен, не се знае, защото Шотландците гостуват в Любляна в последния си мач, а равен резултат ги изхвърля заради по-лошата голова разлика от Словакия. Затова в този мач, те трябваше да бият с повече според мен. Имаха всички предпоставки да го направят, след като играха с човек повече около 75 минути :help: Успех на отбора на Страхан.

на кой пък му трябват тия дърводелци, все пак е световно по футбол ..... :uuu:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 15:11

Balleta написа:
bai Momchil написа:

Айде Еквадор!
8-)

ФИФА няма да остави златната си кокошка извън световното, не че на хартия не би трябвало да смачкат Еквадор, но на практика това е един разбит отбор, без баланс и ясна идея какво трябва да се прави на терена, учудващо предвид футболистите.

Стенли, те Дибала и Икарди играха предния мач, ама пак нищо, но иначе си много прав :-)

Абе, гости са, единственото което ме притеснява е каква ще е настройката на Еквадор. Дано разберат, че целият футболен свят е зад тях и съответно го зарадват с едно боево реми или победа. :laugh:

п.с. За Австралия не си прав. Винаги са играли много приятен за окото футбол. А навремето онзи отбор Тим Кейхил и Хари Кюъл беше уникален.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 15:24

bai Momchil написа:
Balleta написа:
bai Momchil написа:

Айде Еквадор!
8-)

Абе, гости са, единственото което ме притеснява е каква ще е настройката на Еквадор. Дано разберат, че целият футболен свят е зад тях и съответно го зарадват с едно боево реми или победа. :laugh:

п.с. За Австралия не си прав. Винаги са играли много приятен за окото футбол. А навремето онзи отбор Тим Кейхил и Хари Кюъл беше уникален.

равенство пак класира Аржентина при определени условия, те врътките сега след драматичниа обрат на Парагвай над Колумбия са много и Аржентина има много варианти да се класира дори само с точка, в смисъл едва ли някой се съмнява в победа над Нова Зеландия при евентуален плейоф

Австралия са готини, аз говоря за Шотландия ;-)

П.П. И Марк Видука ...бебетата на О'Лиъри бяха в основата на национала на Австралия :rock:

Последна промяна Balleta на 06.10.2017 15:27, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 15:46

Балет,

Шотландската публика ще внесе колорит на световното, а играчите макар и дърводелци поне са биткаджии и няма да се влачат като мърди по терена. На мен ми е омръзнало от талантливи, но безхарактерни отбори като Аржентина, Хърватска или Белгия.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 17:11

Vendome написа:
Балет,

Шотландската публика ще внесе колорит на световното, а играчите макар и дърводелци поне са биткаджии и няма да се влачат като мърди по терена. На мен ми е омръзнало от талантливи, но безхарактерни отбори като Аржентина, Хърватска или Белгия.

Мен лично не ме интересува ккъв колорит ще е шотландската публика - нито съм в Русия, нито на трибуните, нито нищо, все ми е тая .... даже предпочитам да гледам знойни надарени аржентинки и красиви хърватки пред луничавите шотландки :-D

Ирландия и Шотландия са крайно антипатични в момента отбори, без нито един изявен футболист, много дърварщина, малко футбол.
Един Уелс в момента е много по симпатичен с играчи, като Бейл и Рамзи.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 17:45

Меси ще си забие страшен автогол и ще си удари яко по реномето, ако не класира Аржентина на Световното.

Малко статистика:

Аржентина за последно не се класира на Световно първенство през 1970 г.

Аржентина е 4-а в класацията на ФИФА, но ще трябва да решава класирането си на Световното в последния си мач с Еквадор.

Аржентина е спечелила едва 2 от последните си 10 квалификационни мача.

Аржентина е вкарала едва 16 гола в квалификациите - второ най-лошо постижение след Боливия - по зле от дори от известния със защитната си игра Парагвай.

Аржентина притежава едни от топ реализаторите на трите от най-силните първества в света - Испания, Англия и Италия - съответно Меси, Агуеро, Игуаин/Икарди

Еквадор е известен с тоа, че рядко губи у дома. Радостното за Аржентина е, че в тия квалификации и Бразилия и Чили и Перу биха Еквадор, като гост. Ако изключим тия мачове обаче, Еквадор са загубили едва 3 от 37 мача у дома в квалификации от 2000 година насам най-вече заради надморската височина на столицата Кито.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 281 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща