Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:07

Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Калчото 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Калчото   |   16.09.2012 00:57

До тук от това което виждам три кръга, нивото на играта удари дъното. Нещата са по-зле и от миналия безкрайно слаб сезон. А какви времена бяха... Един бавен футбол, ниско темпо, липса на атмосфера на повечето мачове, изобщо усеща се една всеобща апатия.
Единствения читав отбор в момента е този на Ювентус, но и те в сравнение с предишните си шампионски формации при Липи и Капело са много, много назад. Абе супер отборите на Реал, Барса, Ман Сити, Байерн губят мачове през последната година, а Юве не... Абсурдно и реално едновременно. Просто един по-добре организиран отбор е достатъчен да си прави каквото си поиска в момента в трагичната Серия А. :(

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Калчото   |   16.09.2012 02:42

Одеве гледах Палермо-Каляри и имах чувството, че съм си пуснал Монтана-Черно море. Тъжно празен стадион и уникално ниско ниво във всички аспекти. Калчото затъва яко, а наистина бяха времена... :-|

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Калчото   |   16.09.2012 11:47

Значи за темпото не съм съвсем съгласен, но е факт, че атмосферата е тотален аут. Предполагам това допринася и за темпото. Италия си цикли, защото никой не гледа развитието на младите играчи, а пари за звезди няма. Все още на национално ниво има остатъци от велика школа, но всъщност в момента в Италия големи италиански играчи просто няма. А това никога не е било във времената на разцвет на Серия А - да, много чужди звезди бяха на Апенинския полуостров, но всъщност гръбнакът на почти всеки отбор си беше италиански. А сега няма никой - ужасяващо е просто.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Калчото   |   17.09.2012 02:47

Да се надяваме само, че тези криза няма да продължи дълго, защото от това ще страда и европейския клубен футбол като цяло. Тази икономическа криза разказа окончателно играта на калчото. Имало е и други тежки моменти като се гледа историята, но от както аз следя футбола, не съм ставал пряк свидетел на такава криза. Е, доживяхме да я видим. Италия в момента се бори с Франция да е четвъртата цигулка в Европа, сметай за какво иде реч. :(

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Калчото   |   27.09.2012 15:18

Всичко започна след Калчополи. Въпреки че Интер се облагодетелстваха максимално от това, останалите отбори не можаха да се съвземат. Поне Юве стъпва на крака, което ме радва, но наистина сме далеч от най-доброто, а другите са без коментар, може би само Наполи направи възход и тая година се очерват конкуренти за скудето, дано се оправят нещата, но няма да е скоро като гледам

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]