Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 08:30

Отговори на тема  [ 281 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Следваща
Световни квалификации' Русия 2018 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 18:04

Balleta написа:
Меси ще си забие страшен автогол и ще си удари яко по реномето, ако не класира Аржентина на Световното.

Малко статистика:

Аржентина за последно не се класира на Световно първенство през 1970 г.

Аржентина е 4-а в класацията на ФИФА, но ще трябва да решава класирането си на Световното в последния си мач с Еквадор.

Аржентина е спечелила едва 2 от последните си 10 квалификационни мача.

Аржентина е вкарала едва 16 гола в квалификациите - второ най-лошо постижение след Боливия - по зле от дори от известния със защитната си игра Парагвай.

Аржентина притежава едни от топ реализаторите на трите от най-силните първества в света - Испания, Англия и Италия - съответно Меси, Агуеро, Игуаин/Икарди

Еквадор е известен с тоа, че рядко губи у дома. Радостното за Аржентина е, че в тия квалификации и Бразилия и Чили и Перу биха Еквадор, като гост. Ако изключим тия мачове обаче, Еквадор са загубили едва 3 от 37 мача у дома в квалификации от 2000 година насам най-вече заради надморската височина на столицата Кито.

Да не говорим и че зона Южна Америка е галеницата на ФИФА и една от най-лесните. 50% от отборите и се класират, разбира се ако преодолеят смешният бараж с зона Океания. Това го няма в никоя друга зона.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   06.10.2017 21:25

Balleta написа:
Vendome написа:
Балет,

Шотландската публика ще внесе колорит на световното, а играчите макар и дърводелци поне са биткаджии и няма да се влачат като мърди по терена. На мен ми е омръзнало от талантливи, но безхарактерни отбори като Аржентина, Хърватска или Белгия.

Мен лично не ме интересува ккъв колорит ще е шотландската публика - нито съм в Русия, нито на трибуните, нито нищо, все ми е тая .... даже предпочитам да гледам знойни надарени аржентинки и красиви хърватки пред луничавите шотландки :-D

Ирландия и Шотландия са крайно антипатични в момента отбори, без нито един изявен футболист, много дърварщина, малко футбол.
Един Уелс в момента е много по симпатичен с играчи, като Бейл и Рамзи.

Ти си ти, други ни вълнува колоритът. Отделно, на някои като мен пък ни писна от мекотели, искаме бойци.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   07.10.2017 00:19

Аре да ги видим колко са силни тези Уелс след 3 дни и колко "дървени" са Ирландците. Директен мач за класиране в плойофите. Въпреки че има и малка вероятност и двата отбора да отпаднат при равенство. Всичко зависи как ще се развие групата на Белгия.

Иначе Исландия са 99% процента вътре след като Финландците помогнаха на събратята си с 1-1 в Загреб. Така исландците ще се класират с победа срещу Косово. Хърватите пък гостуват в Украйна и съм убеден, че непоставените отбори в плейофите се надяват на Ярмоленко и компания. С Италия, Португалия (може би) и Швеция (може би), тези плейофи ще бъдат гробница за по-скромните отбори, които се докопат там (дано Хърватите да не ги последват). Жалко за Шотландия. :no:

Сащ започват след около 2 часа. Успех на отбора на Брус Арена.

Последна промяна Hiksa на 07.10.2017 00:21, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   07.10.2017 04:15

Испания се класира, Италия отива на бараж

Най-интересното днес бе класиката на Турция-Исландия в полза на исландците ..... при условие, че се борят за второто място турците яко се изложиха.

Хиксе какви събратими са исландци и финландци ??? Исландците са обвързани силно с Дания и Норвегия, докато Финландия с Швеция.

Швеция, Дания и Норвегия пък са образували юниън в миналото.

Най-малка е връзката межди Исландия и Финландия, почти няма такава освен, че се водят Северни(нордик) нации

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   07.10.2017 04:31

11-те класирани до момента по реда на класиране:

1. Русия - като домакин (Путин призна, че изоставал със строежа на някои стадиони, ще трябва да форсира)
2. Бразилия (за 21-и път на световно)
3. Иран (2-а класирала се за Русия :laugh: общо за 5-и път на световно)
4. Япония (6-о световно за самураите)
5. Мексико (16-о световно за амигосите, класиране без загубен до тук мач)
6. Белгия (13-о световно за червените дяволи)
7. Южна Корея (10-о световно за дръпнатите)
8. Саудитска Арабия ( за 6-и път на световно)
9. Англия ( 15-о световно за откривателите на футбола)
10. Германия (38-3 голова разлика и 19-о световно за каските)
11. Испания (номер 15 за испанците)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   07.10.2017 08:26

Balleta написа:
11-те класирани до момента по реда на класиране:

1. Русия - като домакин (Путин призна, че изоставал със строежа на някои стадиони, ще трябва да форсира)
2. Бразилия (за 21-и път на световно)
3. Иран (2-а класирала се за Русия :laugh: общо за 5-и път на световно)
4. Япония (6-о световно за самураите)
5. Мексико (16-о световно за амигосите, класиране без загубен до тук мач)
6. Белгия (13-о световно за червените дяволи)
7. Южна Корея (10-о световно за дръпнатите)
8. Саудитска Арабия ( за 6-и път на световно)
9. Англия ( 15-о световно за откривателите на футбола)
10. Германия (38-3 голова разлика и 19-о световно за каските)
11. Испания (номер 15 за испанците)

+ Уругвай - теоретично има шанс да се смъкнат до 5 място ама трябва да станат разгромни резултати.
+ Коста Рика - след победата на САЩ положението им е същото като на Уругвай - само разгроми могат да ги извадят на бараж.

бтв. Вчера сърбите яко се издъниха, разбира се изобщо не е фатално за тях, но впечатление направи стадиона - все едно бяха домакини.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   07.10.2017 19:27

Абе нема ли тема за България? Ще правим ли втори Парк Де Пренс... Егати дъжда - допивам си и тръгвам за мача :dance:

Последна промяна Keanu на 07.10.2017 19:29, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   07.10.2017 19:37

Няма никакъв Парк Де пренс. Швеция сега бият и не можем да ги достигнем, а Франция ще победят Беларус в последния мач :wave:

Вчера САЩ разгромиха Панама и най-вероятно равен в Порт ъф Спейн ги класира. Само че ще победят.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   07.10.2017 22:06

Абе от тия французи, кой е ''нейтив''???

Отделно за първите 20 минути наще минаха около 1 път центъра. Не знам второто кво ще е! :no:

Последна промяна TheExorcist на 07.10.2017 22:08, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   07.10.2017 23:40

Не лоша игра, но има мнооого да се учи. Сто картона ни извадиха, а на тех за едни груби нарушения, само предупредждение. Съдията е педерас наистина, скапано съдийство! Бтв, Спасчо беше разочарование. Очаквах повече!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   07.10.2017 23:44

Никакво качество в нападение, нямаше го паса, който може да създаде положения. Може би липсата на Ивелин Попов си каза думата. Французите изиграха правилно мача тактически.

Маляките ще се класират за плейофите с уговорени мачове срещу сънародниците си :-D Дано да останат най-слабият втори отбор, но като знам какъв късмет имат :no:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   07.10.2017 23:51

Hiksa написа:
Никакво качество в нападение, нямаше го паса, който може да създаде положения. Може би липсата на Ивелин Попов си каза думата. Французите изиграха правилно мача тактически.

Маляките ще се класират за плейофите с уговорени мачове срещу сънародниците си :-D Дано да останат най-слабият втори отбор, но като знам какъв късмет имат :no:

Бях го писал у файса. Никва техника! С малко повече техника у атака, две от атаките ги ръгахме!

Спас Делев много зле! Много смотани центрирания от фрий киковете!

Бтв, сега вратаря Господинов го каза много точно, ''ние нямаме самочувствие''! Трябва да работим по въпроса!

Последна промяна TheExorcist на 08.10.2017 00:02, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   08.10.2017 20:58

Много жалко за отбора на Страхан, но заслужено отпадат след като допуснаха обрат през второто полувреме като Безяк им отбеляза два гола :outofspace: После Снодграс изравни, но твърде късно. Не трябваше да губят точки от Литва, а и можеха да победят Словакия с повече, което да им осигури по-добра голова разлика.

Но пък утре Ирландия могат да се класират с победа над Уелс в плейофите :wave:

Лошото е, че маляките вече и те са там. Не знам кой е по-гнусен отбор, Гърция или Словакия :sick:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   08.10.2017 22:02

Hiksa написа:

Лошото е, че маляките вече и те са там. Не знам кой е по-гнусен отбор, Гърция или Словакия :sick:

Гърция ми е симпатичен отбор на мене, още от времето, когато разреваха портумангалците насред Лисабон. Лисабон ми е любимо място по принцип, но и Атина също. Кокото до скотите, не ми пука за тех!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   09.10.2017 00:29

Hiksa написа:
Много жалко за отбора на Страхан, но заслужено отпадат след като допуснаха обрат през второто полувреме.
Не трябваше да губят точки от Литва, а и можеха да победят Словакия с повече, което да им осигури по-добра голова разлика.

Не, заслужено не се класират, защото просто Словакия ги превъзхожда в групата!
Не разбирам с какво са заслужили това изкуствено превъзнасяне "отбора на страхан" след като в двата мача със словаците не можаха и един гол да вкарат! :-D :wave: , ти за победа с повече голове говориш :blink:
3:0 победа в първия мач за Словакия и след това
1:0 за Шот. с автогол в 90тата след като словаците играха почти ЦЯЛ МАЧ 70мин. като равни с човек по-малко, заради ЧК.
Голова разлика 17-7 за Словакия срещу 17-12 ... :unsure:

Кое е (не)заслуженото ?
За каква "по-голяма победа" в домакинството им със Словакия говориш при тези резултати ?
И 5:0 с 5 автогола (защото иначе те показаха, че не могат да вкарват) , не биха им помогнали за да се класират. :laugh:

Последна промяна xDr на 09.10.2017 00:30, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   09.10.2017 00:39

Остави го Хикса, действа на симпатии. Понякога дори си го и признава, в повечето случаи обаче така или иначе си му личи.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   09.10.2017 01:44

SUBXERO написа:
Остави го Хикса, действа на симпатии. Понякога дори си го и признава, в повечето случаи обаче така или иначе си му личи.

Хикса не е прост. Но е факт, че действа по симпатии. Макиевилисттко го говори!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   09.10.2017 01:49

Аз казах, че заслужено отпадат, но според мен можеха да се докопат до плейоф. А ако бяха победили с 4-0 Словакия, сега щяха да чакат жребия :wave:

Само че твърдя и че Словакия не са нищо особено и ще е криминално (даже по-незаслужено от Гърция) да се класират за Русия след като оцеляха (буквално оцеляха) в може би най-слабата квалификационна група в историята на европейските квалификации. Други много по-заслужили отбори отпадат, защото се нахендриха в много тегави групи.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   09.10.2017 02:21

Hiksa написа:
Аз казах, че заслужено отпадат, но според мен можеха да се докопат до плейоф. А ако бяха победили с 4-0 Словакия, сега щяха да чакат жребия :wave:

Само че твърдя и че Словакия не са нищо особено и ще е криминално (даже по-незаслужено от Гърция) да се класират за Русия след като оцеляха (буквално оцеляха) в може би най-слабата квалификационна група в историята на европейските квалификации. Други много по-заслужили отбори отпадат, защото се нахендриха в много тегави групи.

Ако ?
Ако бяха победили с 4:0 ? А с 8:0 щяха да се бетонират направо. :laugh: :rofl:
Как бате ? Кой и как ще вкара ?
Нали това ти обяснявах, че те и 1 гол не можаха да вкарат на Словакия за 180 минути, от които 70 играха дори с човек повече.

А ако Словакия не беше наказана с ЧК, щяха да са си осигурили класирането отдавна.
Със същите "АКО" може и обратното да е - да вкарат на Страхановците още голове.

За какво ОЦЕЛЯВАНЕ и СЛУЧАЙНОСТИ внушаваш при голова разлика 17-7 ?? И 3:0 в директния мач срещу тези набедени овчари.

А как пък и срещу шотландците, и срещу англичаните, Словакия беше наказана с ЧК и игра през голяма част от времето с намален състав и двата мача ги губи след гол в последната 90та минута...

Оцеляване ли ? :laugh: Превъзходство по може.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световни квалификации' Русия 2018   |   09.10.2017 02:36

xDr написа:
Hiksa написа:

Ако ?
Ако бяха победили с 4:0 ? А с 8:0 щяха да се бетонират направо. :laugh: :rofl:
Как бате ? Кой и как ще вкара ?
Нали това ти обяснявах, че те и 1 гол не можаха да вкарат на Словакия за 180 минути, от които 70 играха дори с човек повече.

А ако Словакия не беше наказана с ЧК, щяха да са си осигурили класирането отдавна.
Със същите "АКО" може и обратното да е - да вкарат на Страхановците още голове.

За какво ОЦЕЛЯВАНЕ и СЛУЧАЙНОСТИ внушаваш при голова разлика 17-7 ?? И 3:0 в директния мач срещу тези набедени овчари.

А как пък и срещу шотландците, и срещу англичаните, Словакия беше наказана с ЧК и игра през голяма част от времето с намален състав и двата мача ги губи след гол в последната 90та минута...

Оцеляване ли ? :laugh: Превъзходство по може.

Словакия е тегав отбор срещу британци, явно са напипали играта и ония не могат да фкарат гол!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 281 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Следваща