Australian Open' 2013 - Тема за коментари
| Автор |
Съобщение |
|
Banditoo
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 23.01.2013 22:37
Разликата е, че Юлия не е абонат на някаква и не се надявам тя да падне преди срещата с нея, защото просто няма шанс. 
 |
|
Balleta
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 23.01.2013 22:40
не е на някоя (иначе 'някаква си' ми хареса  ) тя е абонат на целия тур  От германките само Кербер става, другите са за сигнатури 
|
|   |
|
 |
|
Banditoo
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 23.01.2013 22:43
Нали знаеш, че тази дискусия винаги свършва в моя полза като извадим стата! 
 |
|
Balleta
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 23.01.2013 22:45
кой стат, на Юлия ли ? при нея единствено стата за предната и обиколка ми е интересен 
|
|   |
|
 |
|
Banditoo
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 23.01.2013 22:48
Юлка я бие по сексапил  , а за тенса знаем кой бие... 
 |
|
Caliente
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 23.01.2013 23:25
Още съм в шок, какво се случи със Серинка днес!?  Играеше убийствено, беше ми сигурен фаворит.Но явно малшанса с нелепите контузиите, има си и стари болежки, годинките, всичко това си каза думата. Все едно, идва друг турнир .Радвам се, че въобще играе и то на такова ниво.Класа отвсякъде. А Фед наистина е куче, в един момент го отписах, но той не се дава. Респект, особено предвид възрастта.Само другите трима от голямата четворка могат да го победят, останалите могат само да го затруднят, но трудно може да се стигне до сензация.Това важи за четиримата.Просто са нива над другите.Е случва се по някой сакатлък, колкото да има малко съспенс. П.П. Да се включа и аз по злободневната тема. От съвсем скоро съм тук, но много ми харесват игрите. Без бой си признавам страшно се запалих . Колкото за коментари на живо по време на мачовете е страхотно, но може би трябва малко време............форума е нов,на този турнир мачовете са в нечовешко време, явно и вие "старите"сте раздвоени между двата форума, има някаква носталгия, а пък ние "новите" още не се чувстваме в свои води. Но ми се иска да се получи един хубав тенис форум, с интересни дискусии, без ексцесии и груб тон, каквито сме виждали в други подобни. Нека да дадем шанс и време.Вярвам, че ще дойдат още хора, които споделят нашата страст и обичат тениса,въобще спората и нещата ще се случат. Всъщност те са се случили, вярвам че ще се развият.
_________________ If you're afraid of losing, then you daren't win.
Последна промяна Caliente на 23.01.2013 23:29, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 24.01.2013 14:31
Батка, айде стига. Админите да не мислиш, че вадят някаква търговска изгода? Ако го мислиш, уверявам те, че не е така. Не си струва да се изпокарваме сега заради тва. Кажи кво ти е мнението за финал Азаренка - Шарапова. Специално на тоя евентуален мач обръщам внимание, щото досега можах да гледам само Мария повече на тоя турнир, а Азаренка ми остана встрани от погледа. Принципно в случая има предпоставка за класика, щото хем Вика яко бие Маша, откакто последната се възроди, хем сега май рускинята е в убийствена форма, а Азаренка не е. Дали най-после ше има три сета на женски финал на АО?[/quote] nqmam net. Sharapova zagubi super iznenadvashto. finala shteshe da e kyrvav s Vika, 100 % 3 seta. super razocharovanie ot Nole-Ferrer, ima bezdna mejdu top 4 i the rest. tova e zasega, che niama kirilica 
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 24.01.2013 16:35
Не гледах мача на ЛиНайката с Шарапова, 62 62 НЕ за рускинята, WTF!? Как е станало - нещо контузия на Маша, или бавно влизане в мача/лоша игра? Или може би супер игра на китайката? Баси!  ЕДИТ: Хмм, 6 (ШЕСТ!!) двойни грешки, плюс 32 unforce-а - май от това ще да е. Баланс Winners/Unforced errors -15! При Ли На балансът е +3 (21 winners, 18 unforce-а). Линк (статия за мача): http://www.australianopen.com/en_AU/new ... tedcontentИначе Вика очакавано би не-Уилиамс негърчето. А за Ферер - баси разочарованието, защо му дадох сет не знам! 
Последна промяна Naki на 24.01.2013 16:42, променена общо 5 пъти
|
|   |
|
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 24.01.2013 18:13
такааа, айде дойде нетът, слава Богу, та да драсна и аз някой ред. не можах да гледам нищо на живо пак (веднъж гледах само дневната сесия и на другия ден за малко да закъснея за работа, та реших да не си правя експерименти на стари години. помня като ученик ,за да гледам Бай Андре спех по 1-2 часа само, но сега...) Нощните сесии нещо и те хич не са ми удобни за гледане и само Стан-Ноле изгледах изцяло, абе ужас направо. Но досега гледах повторенията и при мъжете няма какво толкова да се коментира. Ноле направи почти перфектен мач- много агресивен, лазерно насочване от сервис (нито 1 шанс за пробив за един от най-силните ретурнери  ), безпощаден бекхенд по правата, че даже и на мрежата почти безгрешен. от другата страна Феру опита каквото можа, но като видя,че го надиграват се опита да играе несвойствено- да взима по-рано, да търси прекалена дълбочина, в резултат направи с около 15 ънфорса повече Ноле, което за неговата игра означава пълен крах. не трябва да му се сърдим и да го обвиняваме, който и да беше на негово място, може би нямаше да направи много повече срещу развилнелият се кафанец. респект за Давид и дано на РГ или някога изобщо прескочи и това полуфинално препядствие- заслужава го напълно. при жените- Вика очаквано се справи със Слоун. просто младата американка даде всичко от себе си,че даже и нещо отгоре срещу кака си Серина и не й бяха останали съпротивителни сили, а и все пак срещу нея беше не коя да е,а световната Номер 1, финалистка в последните 2 Шлема на хард. след бърз пръв сет, във втория стана мачле, макар и със задължителните в женския тенис много пробиви. Вика не успя да реализира 5 мачбола, което говори за някакви нерви и при нея, но все пак Стивънс едва ходеше накрая в убийствената жега и се предаде при нейн сервис. голямата бомба (не толкова като краен изход, все пак Ли е класа), а по-скоро като резултат и превъзходство на корта поднесехоа Шарапова и На Ли. след рекордно малко загубени геймове и размазваща игра Маша бе фаворитка за финал и за титла с много пред другите. китайката обаче спази безцеремонно начертания от Карлос Родригез геймплан, сервира много умно и разнообразно и не даде ритъм на рускинята през целия мач. очевидно подценила ситуацията Шарапова така и не можа да повярва какво се случва и до последно явно очакваше Ли да се срине, но не би. чисти, дълбоки удари на китайката, в краката на Маша я изкараха от комфортната зона и тя започна да бърка и да нервничи. оттам най-лабилната част от играта й (сервисът) се разстрои и неизбежното се случи. и така Ли победи двете тенисистки в най-добра форма през този сезон, без да даде сет и нищо чудно да се справи и на финала с Вика, макар белорускинята да е лека фаворитка. утре ни очаква може би най-интересният мач като заряд на турнира, този път ще гледам от-до и дано има повече народ да коментираме преди,по време и след развръзката му.
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 24.01.2013 19:52
Мъчна или не... да питат Делпо. Щом го е сторил един, значи не е невъзможно. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 24.01.2013 21:25
Обаче Значка, Дел По тогава беше във формата на живота си, а Надал беше контузен и отделно все още не беше задобрял толкова на хард корт. Отделно на финала тогава Федерер си правеше гаргара с Дел По и негова е вината, че не го победи дори с 3-0... 
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 24.01.2013 21:49
Надал контузен (но на полуфинал, и не играещ кой знае колко добре) и как така Дел Потро се възползва от това, не знам, голям късмет, баси аржентинеца. И Федерер и той един - голяма шматка, да си играе с Понито и накрая да падне  ебаси комедията, нали?  Може някой ден пак да се повтори, щом Хуан Мартин е способен, някой ден може да видим същата "комедия", но с друг главен герой, не мислиш ли? 
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 24.01.2013 21:56
Първа и основна аксиома - Надал никога не пада, освен, ако не е контузен. Постулирана от Дявола, като всяка аксиома доказателства не са нужни :) Ти тоя финал гледа ли го? Аз гледах първия сет и втория до средата, после се наложи да излизам. Е никога не съм бил по-спокоен за изхода на някой мач, Федерер буквално си играеше с аржентинеца. После какво е станало не знам, ама някакъв хоук ай при сервиране за втроия сет някак си магически обърнал мача. Нищо де, пак добре, че не го гледах, че инфрактът не ми мърдаше :)
_________________ A man only sees what he wants to see...
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 24.01.2013 22:15
И аз си спомням, че трябваше нещо да излизам и да, вярно Федерер играеше супер и чак си викам 'аре аз изчезвам, видяло се е кой ще грабне титлата'. Но ето, че Делпо е направил и невъзможното. Не знам кое, как, какво и защо. Титлата е факт :)
|
|   |
|
 |
|
joy_r
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 25.01.2013 16:31
Не мога да разбера войните , които водите тук, и ще си замълча, понеже аз съм от тези юзъри, на които им беше казано, че имат право само да мълчат, понеже не са достатъчно добри за кликата от тенис-специалисти. Пишете, където искате, не виждам някой да ви е опрял пистолет в челото, да не говорим, че ако ви пречи толкова Тенисманията тук, нищо не ви спира да си я поддържате и там. Две думи само за днешния мач- от известно време Мъри много ме радва и с игра, и с характер, радвам се на победата му  .
 |
|
Naki
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 26.01.2013 13:38
 |  |  |  | joy_r написа: Не мога да разбера войните , които водите тук, и ще си замълча, понеже аз съм от тези юзъри, на които им беше казано, че имат право само да мълчат, понеже не са достатъчно добри за кликата от тенис-специалисти. Пишете, където искате, не виждам някой да ви е опрял пистолет в челото, да не говорим, че ако ви пречи толкова Тенисманията тук, нищо не ви спира да си я поддържате и там. Две думи само за днешния мач- от известно време Мъри много ме радва и с игра, и с характер, радвам се на победата му  . |  |  |  |  |
Я па ти!? Пиши си бре, да не би като пишеш за тенис някой ще вземе да те изгони от форума? Недей така! 
|
|   |
|
 |
|
Naki
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 26.01.2013 23:26
Чух, че човека с косата-кошер бил текущото гадже на Азаренка - верно ли е!? ЕДИТ: Off-topic тема ще имаме ли и тука!? 
Последна промяна Naki на 26.01.2013 23:29, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Australian Open' 2013 - Тема за коментари | 27.01.2013 00:55
верно е, г-н LMFAO беше на трибуните още на УС Опън. Помня, че веднъж Мери Джо го интервюира на един мач. Симпатяги: 
|
|   |
|
|