Re: FA Cup 3rd round (5th-7th JAN)
| 04.01.2013 11:40
Ето и по-интересното, според мен:
Уест Хем - Манчестър ЮнайтедЗа мен най-горещо ще е на Болейн Граунд в Ъптън Парк, Източен Лондон, където се надявам да се случи ето това:
West Ham beat Manchester United 4-0Ще видим дали съра ще реши да обиграва младите като миналия път, ако това стане мисля, че ще им се случи случка :)
Брайтън - Нюкясъл - чайките са в добра форма около празниците за разлика от свраките. като прибавим и това, че преди известно време южняците го начукаха на северняците, определено ще е интересно.
Милуол - Престън - два отбора с традиции, чиято публика има доста голяма ненавист помежду си. макар Престън да са отбор, който от няколко години не плаши, то зарядът ще е 100% налице.
Питърбро - Норич - канарите определено не са във форма, докато слабаците от чемпиъншип наскоро шокираха Кардиф като гости. защо и тук да не се случи нещо?
Лутън - Улвърхямптън - колкото и да са зле шапкарите винаги са били биткаджии за купите. може би си спомняте един голов трилър преди няколко години срещу Ливърпул, където само гения на Шаби Алонсо измъкна червените от погром в близост до северното лондонско летище. Вълците от своя страна са в серия от 4 загуби от последните 5 мача.
Кроули - Рединг - доскорошните аматьори от Кроули са един от най-прогресивните отбори в целия английски футбол. гостува им Рединг, който е способен на абсолютно всякакви изненади с тяхното непостоянство.
Мансфийлд - Ливърпул - винаги когато Ливърпул гостува на слабаци за купата е интересно. сега ще видим какво ще предложат манафите от Мансфийлд, може би изненада.
Челтнъм - Евертън - карамелите са в много добра форма, но гостуват на отбор който също се представя този сезон добре в четвъртото ниво на английския футбол. именно в наглед такива ясни сблъсъци всичко се случва.