Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 07:19

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
Предложения 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Отговори с цитат
 Предложения   |   26.01.2013 13:56

Айде и аз да направя две недообмислени предложения . Може и да не са добри , но поне да се раздвижим малко тук .

Ъглов удар : На всяко трето дублиране на резултат , да се дава на противника възможност да добавя една допълнителна прогноза на двоен мач . Това (надявам се) ще доведе до по малко дублирания , както и лека компенсация , ако се вкарат двойни голове . Срок на изпълнението : От наличието на 3 двойни прогнози , до 12 ч. (тоест час след нормалните нападателни )

Контраатака : Да се дава възможност на всеки капитан , да променя по 2 потока или по 2 мача от кръга . Това деяние да се компенсира с ПСУ за противника (за всяка промяна) . Промените да се правят само на един двоен и един троен мач (или поток) . Срок : Ще го измислим .

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложения   |   26.01.2013 14:01

Не и не.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложения   |   26.01.2013 14:10

Shifter написа:
Не и не.

Що бе момко ?

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложения   |   28.01.2013 22:45

Гонзе, в грешен раздел си го сложил това, чак сега го виждам.

Ъглов удар - твърдо не в този му вид.

Контраатака - подобни предложения с даване на допълнителни права на капитаните да променят мачове/потоци имаше и предни години. Доникъде не стигна дискусията, доколкото си спомням.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложения   |   28.01.2013 23:46

Гонзо написа:
Shifter написа:
Не и не.

Що бе момко ?

Ми накратко - защото не ми се нравят тези допълнителни прогнози, още по-малко промяната на мачове/потоци от противника. Надълго не ми се пише.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложения   |   29.01.2013 00:09

много се натрупва играта и се усложнява. нека се поспрем. достатъчни бяха ПСУ-тата.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложения   |   01.02.2013 22:40

Ааа, духайте супата вече - твърдо не на каквито и да били промени! :censored:

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложения   |   02.02.2013 01:19

Те половината отбори не могат да изкарат 5 мача без картон за закъснели прогнози, ние се чудим как още да усложняваме играта...

За контратаката - твърдо против. Не всички капитани са наоколо 24/7. А и... като се дават потоци, имаш причина да дадеш точно тази комбинация (рисков поток, който се неутрализира от някой, в който не очакваш проблеми.). Ако може да се сменя, дай направо да се тегли жребий за потоците в понеделник и готово. Същото за мачовете - аз може да съм дала, някой очеваден, за да го избия, защото знам че съседния мач вкарване няма. А това ще позволи на капитана да ми избяга и да си сложе още един очеизваден. Дай да теглим жребий направо? Същият ефект ще е.

За ъгловия удар - ти може и да живееш във форума или да можеш да идваш често, ама повечето хора не са наоколо в последния момент. Само казвам. А и ако отбор иска да дублира, това си е тяхно право - капитанът може и така да е избирал мачовете.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложения   |   02.02.2013 08:46

Venabili написа:
За ъгловия удар - ти може и да живееш във форума или да можеш да идваш често, ама повечето хора не са наоколо в последния момент. .

Е това да го кажеш , при все че живееш в САЩ и сме 21 век , е меко казано странно . Нали имаш телефон , защо ти трябва компютър , за да влезнеш тук ?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложения   |   02.02.2013 11:24

alabao13 написа:

Само заради тва мнение се изкушавам да кажа "да", но за съжаление и аз мисля, че малко повечко ще стане. Макар че от друга страна се изкушавам ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложения   |   02.02.2013 13:40

alessandron написа:
alabao13 написа:

Само заради тва мнение се изкушавам да кажа "да", но за съжаление и аз мисля, че малко повечко ще стане. Макар че от друга страна се изкушавам ...

Не обичаш супа? Може и яхнийка тогава :devil:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложения   |   26.02.2013 13:01

Предложенията не са лоши като идея и определено ше направят играта по-интересна, но на тоя етап няма как да се приемат.
Основния аргумент на организаторите и може би имат право, е че с добавянето на нови срокове нещата излишно се усложняват. Не за друго ами щото Мейджъра веднага ше ти обесни,че ако има нова прогноза (във формата на ъглов удар или каквото ид а е) то тя трябва да може да бъде избивана от вратаря и тва ше наложи нови вратарски избивки.
За мене естествено тоя аргумент е малоумен щото при положение,че вратаря може да избива само в 4 от 8 мача нема как да се говори за равнопоставеност.

Според мене требва да се средоточиме върху доизглаждане на некои елементарни неща, които са видни от години.

1во. При отлагане на мач и вкарване на двоен гол в другия мач да не се анулират и двата гола на единия отбор в случай,че отложения мач на отбор А не дава възможност за вкарване на двоен гол.

2ро. Вратар да НЕ МОЖЕ да избива изцяло даде мач. Който и да е. Не може вратаря да зачеркне цели 2 потока на две прогнози с лека ръка или един троен. Както трябва да се давало шанс на вратаря да избие каквото иска така и нападателя трябва да има шанс да вкара с определен мач. Или най-малкото за избиване на мач изцяло от вратаря да има някаква компенсация - ПСУ или дузпа.

Тва е!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложения   |   14.03.2013 14:26

Хмммм, аз пък си мисля, вратарят да може да избива пет прогнози, вместо сегашните четири.
Мотивите са следните:
При сегашното положение вратарят може да избие по 1 прогноза на всеки нападател. Поне това е сегашната логика.
Предложението ми е и вратарят да има правото да прави 5 прогнози както останалите играчи :-)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Предложения   |   14.03.2013 14:54

Съгласен съм с първото предложение на Крал Блуфен; това както и да го въртиш си е ощетяване.
С второто предложение не съм съгласен.

Последна промяна Shifter на 14.03.2013 14:54, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 14 мнения ]