Някои факти от последния кръг в ПШ!
| Автор |
Съобщение |
|
Canary
Регистриран на: 05.09.2012 10:43 Мнения: 328 Местоположение: Norwich, UK
|

Някои факти от последния кръг в ПШ! | 17.09.2012 12:59
Ясно е, че съм хейтър на талибанския катун от Мангалчестър, но някои неща няма как да не засилят това чувство.. Една от "звездите" по "diving" не беше на терена, но веднага се намери друг изкусен гмуркач. Става дума за изключително неприятната мутра Уелбек, която се метна в наказателното поле и съдята по правило даде дузпа и всичко това в третата минута на мача. Дузпата не влезна, но все пак нека си представим, как едно такова решение би се отразило на развитието на мача, ако беше превърната в гол. Просто е, Юн. на техния стадион пред 70 хил. и ранен гол в 4 мин. биха качили на цифра и без друго скромния Уигън. Сега се наложи да изчакт второто полувреме, когато Сколс вкара гол. Няма да коментирам втория гол на мексиканския циганин, 100% засада, която обаче няма кой да вдигне. Така след 2:0 Уигън рухна и талибаните взеха лесна победа. Да видим какво става на мачовете на Шити и Челси, които играха по същото време и не спечелиха. На Британия Стейдиъм Стоук поведе с гол на Крауч, който при поемането на топката в наказтелното поле игра ДВА пъти с ръка, но съдята зачете гола. После Балотели беше ударен грубо без топка с лакът в лицето, но не се даде и нарушение, за картон не става и дума... По този начин Шити загубиха две точки. Ако критерия беше същия, гол на Крауч нямаше да бъде зачетен, а Стоук трябваше да доиграят мача с 10 души, но не би!! Челси гостува на КПР в дербито на Западен Лондон. Равностоен мач с много положения пред двете врати, но и тук "съдийски грешки". Първо Джон Тери беше влачен два метра в накзателното поле на КПР, а Алън Шиърър(анализатор на ББС) го определи като приом от ръгбито, но дузпа не беше свирена. След това Азар нахлу в наказателното поле и беше избутан от Райт Филипс, който не докосва топката, а ситуацията пак според анализаторите на ББС беше за 100% дузпа! За мен изводите от този кръг са, че след неадекватни съдийски решения, Челси и Шити загубиха по две точки, които нищо, че е 4 кръг, може да се окажат ценни в битката за титлата.
_________________ Football is my religion - CARROW ROAD is my church !
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Някои факти от последния кръг в ПШ! | 17.09.2012 13:20
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Canary
|

Re: Някои факти от последния кръг в ПШ! | 17.09.2012 13:25
Това ли са ти аргументите? Давай, що не коментираш дузпата, или втория ви гол??? Или коментирай целия ми пост! Може пък аз и целия екип на ББС да не сме видели нещо, дето вие правоверните и миропомазани от Фой и комапания сте!!!
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Някои факти от последния кръг в ПШ! | 17.09.2012 13:40
за съжаление си безкрайно прав, но май това е положението.
и аз затова ги мразя. измислен "доминатор" все едно са длъжни всеки път да им дават титлата.
и е абсолютен факт, че имат най-голямото съдийско лоби. как пък 1 път не бяха те ощетените?
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Някои факти от последния кръг в ПШ! | 17.09.2012 13:50
Дузпата е измислена, спор няма. Обаче поне 99 от 100 нападателя ще направят същото, нека не си говорим измишльотини. В интерес на истината тялото на вратаря попречи на съдията да види точно какво (не) стана. Според мене страничният бе за ебане. Освен ако и на него нещо не му е препречило перспективата. А в погледа на мексиканчето като че ли се видя, че нарочно я би понеделнишки, феър плей един вид, 'ба ли го я. При втория гол засада НЯМА, не знам къде си гледал (пусти хейт, ей, какво ли не вижда човек, като го стегне шапката). Печката в горния край на екрана (до Уелбек) покрива с поне 2 метра. А иначе какво става по другите терени, за намсикой път ти го казвам, не ме интересува. Ситито и Челсито и с по 3-0 да бяха били, след засади, ръце, подарени дузпи и какво ли още не, пак нямаше да дреме на оная работа.
|
|   |
|
 |
|
Canary
|

Re: Някои факти от последния кръг в ПШ! | 17.09.2012 13:55
Баце, не ми дреме осоено кой ще стане шампион, но се чувствам прецакан, че чакам с интерес всеки кръг в ПШ. Тъкмо се зарадваш, че е интересно и завързано и хоп, реферите насерат нещата. И както казваш, вечно в една посока. Миналата година беше същата подпирачка, а без нея Шити щяха да са шампиони няколко кръга преди края, а прекия им двубой нямаше да има никакво значение! Вместо това, ги добутаха до последния мач, когато почти вдигнаха титлата, но съдбата си знае работата.....
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Някои факти от последния кръг в ПШ! | 17.09.2012 13:57
Категорично засада няма. Както няма и никаква дузпа. Вече с това че омбрето я е изпуснал нарочно, не съм съгласен никак :)
 |
|
Canary
|

Re: Някои факти от последния кръг в ПШ! | 17.09.2012 14:01
 |  |  |  | Less Than Xero написа: Дузпата е измислена, спор няма. Обаче поне 99 от 100 нападателя ще направят същото, нека не си говорим измишльотини. В интерес на истината тялото на вратаря попречи на съдията да види точно какво (не) стана. Според мене страничният бе за ебане. Освен ако и на него нещо не му е препречило перспективата. А в погледа на мексиканчето като че ли се видя, че нарочно я би понеделнишки, феър плей един вид, 'ба ли го я. При втория гол засада НЯМА, не знам къде си гледал (пусти хейт, ей, какво ли не вижда човек, като го стегне шапката). Печката в горния край на екрана (до Уелбек) покрива с поне 2 метра. А иначе какво става по другите терени, за намсикой път ти го казвам, не ме интересува. Ситито и Челсито и с по 3-0 да бяха били, след засади, ръце, подарени дузпи и какво ли още не, пак нямаше да дреме на оная работа. |  |  |  |  |
Прав си, че мнгоо от нападателите биха паднали, но на вас ви дават дузпите, а за Суарес имаше жълт картон за симулация. Ако се опитваш да ме разсмееш, че Грахчето е изпунсла нарочно, че да има феър плей, успя, баце!! Дали страничния, или главния за Роберто Мартинез, няма голяма разлика! Факт е, че надиграхте категорично Уигън, но пак осатва горчивия привкус! Сега ще пусна пак записа от Мач ъф да дей, за да видя засадата и ако си прав, ще се извиня.... Поздрави и жив и здрав!
|
|   |
|
 |
|
Canary
|

Re: Някои факти от последния кръг в ПШ! | 17.09.2012 16:21
Моя грешка е твърдението, че има засада при втория гол! Няма никаква засада и гола е 100% редовен. Извинявам се на Аугсбург:)
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
|

Re: Някои факти от последния кръг в ПШ! | 17.09.2012 16:30
Няма тук Аугсбург-Маугсбург, на целокупния (твой любим) Манчестър трябва да се извиниш. 
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Някои факти от последния кръг в ПШ! | 17.09.2012 16:49
[quote="Less Than Xero"] Еее, че той за (Манчестър) Сити правилно е писал - на Крауч гола си бе доста криминален 
 |
|
Canary
|

Re: Някои факти от последния кръг в ПШ! | 17.09.2012 18:33
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
|

ОЩЕ НЯКОИ факти от последния кръг в ПШ! | 19.09.2012 12:10
Умишлено изчаках ден-два, но така и не се намери някой, който да драсне един ред дори. За какво иде реч? За ограбването на Евертън в мача им срещу Свраките понеделник вечер. Отменен гол след чистене от зад гол-линията на Нюкасъл. Плюс засада, която само на повторение се вижда, ама хайде, засадата си е засада. И какво щеше да стане ако тези Юнайтед не бяха Нюкасъл, а Манчестър? Тук щеше да ври и кипи от "поздрави" по адрес на отбора, съдиите, федерацията и кого ли още не. И после тук се пишело обективно и нямало хейт... 
|
|   |
|
 |
|
NuFc
(Valiant Knights)
|

Re: ОЩЕ НЯКОИ факти от последния кръг в ПШ! | 19.09.2012 13:00
Спор няма - два чисти гола за Евертън. Не знам дали си гледал мача или просто двете фрапиращи положения. Фил Невил спокойно можеше да получи втори жълт картон за тактически фаул в средата на терена, но не би. Преди втория гол за Евертън на Аничебе "имаше" срещу последния - доста смешен фаул, дори и английските коментатори от Скай казаха, че ако това беше в наказателното нямало да е дузпа. Това никога не съм го разбирал - един фаул го има или го няма, без значение дали е в наказателното или не. Абсолютно същият фаул го имаше 10тина минути преди това в наказателното на Евертън, но бе подминат. След гола на Аничебе, който бе несправедливо отменен имаше мигновена контраатака и фаул срещи Бен Арфа, но топката си остана в него и бяха 3ма на 1 в полза на Свраките, но съдията явно усети, че е имало гол и побърза да не стане двойна грешка - и вместо 2:1 да стане набързо 1:2... Като цяло слаб страничен съдия, който не веднъж влезе в кадър, главният първото полувреме общо взето добре свири... Два редовни гола за Евертън - спор няма. Но все пак успяха да вкарат за 2:1 и 110 секунди след това допуснаха ново изравняване. Без коментар.
 |
|
Medved
|

Re: ОЩЕ НЯКОИ факти от последния кръг в ПШ! | 19.09.2012 13:25
Абсолютно! Някои превъзбудени фенове използваха една безобидна ситуация, за да хейтнат за пореден път по посока на Манчу. Изтрябвала им е на манчестърци някаква измислена дузпа срещу Уигън (!!!) на "Олд Трафорд" (!!!!!) в 4-ата минута (!!!!!) в 4-тия кръг (!!!!!)... Направо им спаси сезона тази дузпа - заебиии, бате... :о Било важен психологически момент, щото щели да ги качат на цифра. Е, все едно не ги качиха и без този важен психологически подарък... Канарчето дори е имало нахалството да говори за феърплей, а в същото време да споменава с респект, едва ли не, за КУПЕНАТА титла на Шити от миналия сезон, която е един от най-срамните моменти в историята на Висшата лига въобще... Нямам думи направо... :( Иначе въпросната дузпа беше супер жалка и направо изключих телевизора от яд. Казвал съм го и пак ще го повторя, че отбори от калибъра на Манчестър, Барселона, Реал и т.н. са достатъчно добри, за да им се се правят допълнителни подаръци от съдиите. В случая обаче нямаше подарък, ами чисто и просто липса на спортен морал у една безнравствена маймуна и липса на правилна преценка у един некадърен съдия.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ОЩЕ НЯКОИ факти от последния кръг в ПШ! | 19.09.2012 17:36
Купената титла на Сити - пхахахахах. Ми купиха си футболисти, да.
|
|   |
|
 |
|
Canary
|

Re: ОЩЕ НЯКОИ факти от последния кръг в ПШ! | 19.09.2012 19:51
ХАХах! Кой се загрижил за ограбването на Евертън!! Разликата, баце е, че вас ви подпират всеки мач и с всички средства, а останалите го духат! Това е!! Мейджа няма да го коментирам, той е гледал цифром и словом 5-10 мача от миналия сезон, но дава мнение, че Шити били купили титлата!
Последна промяна Canary на 19.09.2012 19:52, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Някои факти от последния кръг в ПШ! | 19.09.2012 22:20
Ние си загубихме точката и съдията няма кво да ни е виновен за елементарният гол, който получихме.
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Някои факти от последния кръг в ПШ! | 19.09.2012 22:28
Най-хубавото нещо на този мач може би бе точно това.. грешката, която иначе щеше да се върти и коментира нонстоп, остана на толкова заден план от направеното преди мача, че чак не се коментира. Доброто и човешкото победи, мисля че не е и нужно да се коментира една грешка, която сме виждали в много по-важни мачове с много по-сериозни последствия. Ясно е че за там си трябва видео-повторение.
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: ОЩЕ НЯКОИ факти от последния кръг в ПШ! | 19.09.2012 22:55
Разписал съм се в другата тема, макар и може би малко неясно: p.s. Мажоре, неадекватен си напоследък бе - купени титли, букмейкърски схеми, волейболисти интриганти, олимпиадата - пропаднал турнир и не знам си кво още. и още едно p.s. Точно в тоя момент прехвърля на Манчо и що да видя - безобидна ситуация. ;)
_________________ Let's Make PML Great Again!
Последна промяна Stuart на 19.09.2012 22:55, променена общо 1 път
|
|   |
|
|