Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 11:59

Отговори на тема  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
* AO - ФИНАЛИ * тема за коментари 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 12:16

гледаме всички по леглата предполагам :-) Мъри току-що спаси един много труден гейм (общо 4 брейкпойнта) със смела и постоянна игра. нивото засега не е максимално, явно и двамата са малко нервни. Новак прави някои нетипични грешки, но и Мъри не е на 100 %, да видим кой ще се пропука пръв. както знаем първият сет е витален в такива финали

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 12:17

Не си, джой, и аз съм се паркирала пред тв да гледам :wave:
И странно за мен, като че ли малко повече съм за мъри, ако не се самоубият пт изтощение двамата и не бият миналогодишния рекорд за продължителност...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 12:32

Хоп, и аз тук да защитавам честта на Ноле, че като гледам хиените са се наредили и са жадни за кръв ;-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 12:40

засега Ноле е по-сигурен на сервис, а Мъри разочарова много на ретур (Ноле е 90 % на разигран втори сервис :blink: ) . вървим към тайбрек, а там и двамата не са много силни... да видим кой ще е по-силен психически.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 12:42

Mного меки къси топки от страна на Джокович когато посреща... wtf...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 12:44

Нема Значка написа:
Mного меки къси топки от страна на Джокович когато посреща... wtf...

Ами надцакват се. Ноле и слайса доста използва като гледам, малко като на забавен каданс играят. Предполагам, че в следващите сетове играта ще загрубее :-). Много ме дразни тази пасивност на Мъри, никаква титла не заслужава с подобна игра.

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 12:49

Май нервичките на ноле са повечко.... :dunno: до тайбрека беше по-стабилният, а след последният сервис гейм на мъри, все едно е като сменен :blink:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 12:51

Отчайващ Джокович в тай-брека! :dunno: :help:

ICQ YIM WWW
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 12:52

Джокович с тая умряла игра не го кара на добре. Дано да се стегне във втория сет.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 12:55

тия двамата дали не могат да бият рекорда от миналата година :-D

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 12:57

Новак се разпадна направо в тоя тайбрек- той по принцип наистина важните тайбреци обикновено ги губи, така че не се учудих чак толкова, но двойна грешка и 3 сгрешени форхенда с по 1 метър и нагоре. 25 ънфорса за Ноле в един сет само е много. не знам дали ви прави впечатление, но той леко закъснява за някои удари, което говори за умора и нерви. все пак ако Ноле вдигне малко нивото, ще спечели, та Мъри не може да завърши един удар като хората :dunno:

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 13:02

Един сет, който през 2011 или 2012 със сигурност щеше да бъде спечелен от Ноле.

Геймът, в който изпусна 4 възможности за пробив беше адски пасивен на БП, в следващият също изпусна момент, даже при 5-6 от 15-30 направи две грешки, които бяха всичко други, но не и предизвикани. Върхът на всичко беше поведението му в тайбрека, в който езикът на тялото му казваше - "Аз съм обречен".

Като цяло нивото не е мн високо, но в никакъв случай и ниско, това е най-доброто, което за момента може да предложи съвремения мъжки тенис, но заради сходството в стиловете, играта не е мн атрактивна. АКо Ноле не отпусне ръката, не взима важните точки и не е видимо по-агресивния, то и не заслужава да спечели титлата. Не, че Мъри с тази игра много заслужава, ама това е...

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 13:10

Само искам да кажа, че този холд, който може да се окаже преломен момент в мача (а дано!) с този език на тялото и тези три грешки преди това срещу Федерер и Надал никога нямаше да стане. Мъри без да прави нищо специално и срещу Роджър, и днес срещу Ноле ще вземе да спечели втори пореден ГС, а първия му го подари вятърът...

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 13:11

speranza написа:
Хоп, и аз тук да защитавам честта на Ноле, че като гледам хиените са се наредили и са жадни за кръв ;-)

Мен не ме слагай там, аз Мъри го харесвам ;)
Обаче мачът нещо ми е тегав, егати мъката са и двамата :blink:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 13:14

Мда, тегав и грозен е мачът - едно връщане, тичане и блъскане до безкрай..

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 13:22

Ноле в момента като игра и повдение ми напомня на Ноле от 2009-2010, но не в оптимална форма. маниернични на корта, прави 1 хубава точка, после 2 грешки, пораженчески език на тялото... не мога да го позная направо. имах някакво усещане,че пикът му на този турнир дойде твърде рано, но чак толкова...

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 13:22

Nole написа:
Само искам да кажа, че този холд, който може да се окаже преломен момент в мача (а дано!) с този език на тялото и тези три грешки преди това срещу Федерер и Надал никога нямаше да стане. Мъри без да прави нищо специално и срещу Роджър, и днес срещу Ноле ще вземе да спечели втори пореден ГС, а първия му го подари вятърът...

Той и Роджър нямаше да играе толкова странно дефанзивно, ако беше срещу Джокович, а не срещу Мъри. :)

Иначе хайде сега, колкото и да го мразим, Мърльо откровено напредна във всяко отношение и аз лично заради това викам за него. Вярно е, че спокойно можеше да загуби първия сет, но пък спаси със сравнително смела игра повечето брейкболи. Ако пък имаше идея как се играе на мрежа, можеше да съкращава половината точки и да ги завършва с воле след поредния фул стреч на Ноле, който каца високо на края на основната линия. :))

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 13:23

Ами явно това е съвременният тенис :-( честно някой друг да е очаквал нещо различно? Прекалено са сходни двамата и само чакат грешка на противника

П.с. Почнаха и емоциите си да не могат да сдържат,да видим дали и колко счупени ракети ще има :whistle:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 13:28

Май май ми изглежда, че Джокович трябва да изгуби и втория сет за да се стегне. Как може само да я връща и да чака грешка на Анди когато посреща??? Тва не е било никога.
Срешу Надал и Федерер едва ли може да си позволи нещо подобно.

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 13:38

vogelfrei написа:
Nole написа:

Той и Роджър нямаше да играе толкова странно дефанзивно, ако беше срещу Джокович, а не срещу Мъри. :)

Иначе хайде сега, колкото и да го мразим, Мърльо откровено напредна във всяко отношение и аз лично заради това викам за него. Вярно е, че спокойно можеше да загуби първия сет, но пък спаси със сравнително смела игра повечето брейкболи. Ако пък имаше идея как се играе на мрежа, можеше да съкращава половината точки и да ги завършва с воле след поредния фул стреч на Ноле, който каца високо на края на основната линия. :))

Абе хубаво, Мъри играе много по-добре още от миналата година на АО, даже след онова изумително азиатско турне през 2010, когато спечели три турнира в три последователни седмици включително лекция над Надал, ама айде моля ти се... 5 брейкпойнта, май 4 или 5 от тях бяха на втори сервис и некви грешки от бекхенд на Ноле. В тайбрека май немаше уинър Мъри, а го взе на 2. Неговата единствена голяма победа в 3 от 5, в която изглеждаше неуязвим и с адски силно ниво на игра беше финалът на ОИ, ама и там Федерер игра 5 часа с Дел Потро и си беше поуморен малко... Този втори сет Ноле му играе умрялата лисица на сервис геймовете на Мъри, а движението му по корта е една идея по-добро от миналата година в третия сет, ако си спомняш ;)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща