Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 14:39

Отговори на тема  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
* AO - ФИНАЛИ * тема за коментари 
Автор Съобщение
(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 15:23

Prototype_Iblis написа:
Ами честито на Ноле, АО 2013 е негов. Вярвам повечето са доволни, както и аз. Мъри няма никаква харизма, верно в момента е топ играч обаче е един такъв ......... абе незнам, смотаняк тоя изобщо дали може да привлече фенове извън острова - май не.

Хаха, тая тема за феновете отдавна не сме я дъвкали :) На мен пък Мъри ми е симпатичен. По-симпатичен от Джокович.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 15:27

АЙМООООООООООООООООООО!!!!!!!! :tennis: :tennis: :tennis: :fan: :fan: :fan: :celebrate: :first: :ludnica: :ludnica: :celebrate: :cheers: :cheers: :moufan: :moufan: :ura: :dance: :dance:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 15:29

Срам не срам, вече май свикнах с печеленето на титли от Шлема :moufan: :ura: :dance: :celebrate: :rock:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 15:30

Prototype_Iblis написа:
Мъри няма никаква харизма, верно в момента е топ играч обаче е един такъв ......... абе незнам, смотаняк тоя изобщо дали може да привлече фенове извън острова - май не.

Тъкмо това се канех да пиша и аз. Никога не съм харесвал Федко и Надал, но първият поне има харизмата на голям шампион, а вторият - на голям борец, докато Мъдурко е просто едно петно, невзрачно такова... (да ме извиняват феновете му, дано да няма такива тук :)))...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 15:31

честито на Ноле и феновете му! много по-заслужил шампион от Мъри, по-силен физически и психически, след лошия първи сет, успя да се събере и въпреки разочарованието подобри играта си и надигра тотално шотландеца, както и очаквах в 3ия и 4ия сет. дано сега и Рафа се завърне на 100 % и да гледаме истински интересни мачове на ГШ турнирите.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 15:32

Тоя път нямаше как да му подари титлата като на ЮСО.
Айде честито Ноле! КРАЛЯТ НА АВСТРАЛИЯ!!!
:dance: :ura: :dance: :ura: :dance: :ura:
:ludnica:

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 15:37

Честито на Ноле-феновете :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 15:53

vogelfrei написа:
Аз лично съм уверен, че ще има пети сет.

За кой ли път подценяваш Ноле ?! Няма ли да се научиш от твоето гуру, което в последно време на всеко интервю се изказва супер ласкаво за Джокович ? Айде, ако напишеш един ред, за мен ще е удоволствие да го прочета ;)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 16:01

Напълно заслужена титла за Ноле, още повече и след драмите му от последните три ГС, където все нещо ставаше и не взимаше трофеят...

Нивото в третият и четвъртият сет си беше напълно приемливо, макар и да не се доближи до най-доброто си ниво показвано някога, това се оказа напълно достатъчно да взима без драми сетовете срещу вторият най-добър тенисист в момента. Победата му позволява да не изпадне в обидната позиция да е номер едно в света, а да не държи нито една титла от шлема. Предвид нанесеният удар по Мъри (3-ти пореден мач печели след загубите на ОИ и УСО след като губи първият сет, а този път и с доста впечетляващо игрово предимство) ми се струва, че е напълно реално да мислим, че за трета поредна година Новак ще бъде най-силния тенисист в света. Като цяло по-скоро рутинна титла, но мачът с Вавринка ще остане в архива със сигурност...

Съгласен съм, че финалът можеше да е и по-добър, но все пак и Федерер и Надал без два-три финала, останалото им беше ботщина, а и 1/2 финалът в петък със сигурност беше на по-слабо ниво. Честито на всички, които са стискали палци за Новак днес ;)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 16:19

Nole написа:
vogelfrei написа:
Аз лично съм уверен, че ще има пети сет.

За кой ли път подценяваш Ноле ?! Няма ли да се научиш от твоето гуру, което в последно време на всеко интервю се изказва супер ласкаво за Джокович ? Айде, ако напишеш един ред, за мен ще е удоволствие да го прочета ;)

Тоя пък, сега какво подскачаш? :) Не съм го подценявал, по-скоро бях удивен от напредъка на Мъри в петък и очаквах да противопостави повече аргументи, но той се върна към обичайния си антитенис и нормално малко по-офанзивният тенисист да спечели. Разбира се, роля за това има и ретура на Ноле, който е по-добър от на Фед и логично Мъри нямаше толкова възможности да завърши топката (друг е въпросът, че наистина на моменти в първите два сета се чувствах като на Надал - Вердаско преди четири години - Мъри разнася и накрая му трябват още и още удари, за да завърши).

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 16:24

Да се разпиша и тук - гледах мача, ама пусто на работа съм, Станишев 100 слона да му го набутат заради тоя тъп референдум. Стана точно каквото очаквах, с изключение на пет сета де - за разлика от жените тук нацелих. Браво на Ноле, много съм доволен, мисля че гледахме класически мъжки мач, макар и не толкова огромна драма.

п.п. И специално мерси на Джой за похвалите :witch:

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 17:12

speranza написа:
Срам не срам, вече май свикнах с печеленето на титли от Шлема :moufan: :ura: :dance: :celebrate: :rock:

как може да се свикне с нещо случващо се един път годишно? :innocent:

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 17:25

Nole написа:
Напълно заслужена титла за Ноле, още повече и след драмите му от последните три ГС, където все нещо ставаше и не взимаше трофеят...

Нивото в третият и четвъртият сет си беше напълно приемливо, макар и да не се доближи до най-доброто си ниво показвано някога, това се оказа напълно достатъчно да взима без драми сетовете срещу вторият най-добър тенисист в момента. Победата му позволява да не изпадне в обидната позиция да е номер едно в света, а да не държи нито една титла от шлема. Предвид нанесеният удар по Мъри (3-ти пореден мач печели след загубите на ОИ и УСО след като губи първият сет, а този път и с доста впечетляващо игрово предимство) ми се струва, че е напълно реално да мислим, че за трета поредна година Новак ще бъде най-силния тенисист в света. Като цяло по-скоро рутинна титла, но мачът с Вавринка ще остане в архива със сигурност...

Съгласен съм, че финалът можеше да е и по-добър, но все пак и Федерер и Надал без два-три финала, останалото им беше ботщина, а и 1/2 финалът в петък със сигурност беше на по-слабо ниво. Честито на всички, които са стискали палци за Новак днес ;)

А какво ще кажеш за фитнеса на Мъри? Според мен го подкараха и него в грешна посока и независимо, че е има сила то от към издръжливост и пластичност нещата са по зле от преди година. Минава в категорията на дебелогъзестите типове, които след един 5 сетов мач приключват бензина. Дори Янко на стари години се понаучи и взе всичко положително от опита на Джоко. При Мъри нещата днес след 1вия сет спаднаха катастрофално. Ако на УС Бердих не беще предал 2и3 сет без бой то Мъри все още нямаще да има титла от шлема. При всички положения не го виждам във формат 3/5 да изиграе 2 последовално тежки във физ. отношение мачове.

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 17:42

Ами спрямо останалите от топ 3, фитнесът на Мъри е под въпрос. Но спрямо тези зад него в ранглистата си е супер. Въпреки това Надал не е играл 7-8 месеца, Федерер е на 31,5 години, така че реално само Ноле е по-добър от него към днешна дата. Ако иска да стане номер едно ще трябва да повдигне още нивото във всяка една единица от играта - техническа, психологическа и физическа. В противен случай ще трябва да запази сегашото си ниво и да очаква срив на Джокович, невъзвръщане на Рафа на 80-90% от нивото му преди контузията и остаряване на Федерер, за да се изкачи на върха. При всички положения тежък психологически удар е че след УСО е 0-3 с Ноле в стремежа му да стане номер едно в света... Ще видим как ще реагира. Хубавото за него е че следващият ГС е хард и реално никой не очаква от него титла...

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 17:43

Nole написа:
Ами спрямо останалите от топ 3, фитнесът на Мъри е под въпрос. Но спрямо тези зад него в ранглистата си е супер. Въпреки това Надал не е играл 7-8 месеца, Федерер е на 31,5 години, така че реално само Ноле е по-добър от него към днешна дата. Ако иска да стане номер едно ще трябва да повдигне още нивото във всяка една единица от играта - техническа, психологическа и физическа. В противен случай ще трябва да запази сегашото си ниво и да очаква срив на Джокович, невъзвръщане на Рафа на 80-90% от нивото му преди контузията и остаряване на Федерер, за да се изкачи на върха. При всички положения тежък психологически удар е че след УСО е 0-3 с Ноле в стремежа му да стане номер едно в света... Ще видим как ще реагира. Хубавото за него е че следващият ГС е клей и реално никой не очаква от него титла...

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 18:14

ГОАТ Стат: Първите шест финала от ГШ на топ 4 - Фед 6-0р Надал 5-1, Ноле 4-2, Мъри 1-5 :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 18:22

Честито на ноле и феновете му, аз гледах мача до 2:1 сета и после ми изчезна и тв и нета. По-добрият триумфира днес

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 21:04

Девола явно нищо не е гледал през уикенда и сега има тежката задача да изгледа женския и мъжкия финал на АО, финала по хандбал, 5 старта от алпийските ски, ски скоковете, Аталанта - Милан, някакво фигурно пързаляне, има да си дочете книгите, 2-3 вампирски/зомби сериала, Под Прикритие и състезанията по сноуборда. След това трябва да изчете досущ тукашния форум, да отговори и направи анализ в няколко теми и да направи няколко класирания.
После защо имало стрес във века на информацията :rofl: :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   27.01.2013 23:40

Balleta написа:
Девола явно нищо не е гледал през уикенда и сега има тежката задача да изгледа женския и мъжкия финал на АО, финала по хандбал, 5 старта от алпийските ски, ски скоковете, Аталанта - Милан, някакво фигурно пързаляне, има да си дочете книгите, 2-3 вампирски/зомби сериала, Под Прикритие и състезанията по сноуборда. След това трябва да изчете досущ тукашния форум, да отговори и направи анализ в няколко теми и да направи няколко класирания.

Ххахаха тва беше добро. Мисля, че за 24 часа може да го направи! :laugh:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * AO - ФИНАЛИ * тема за коментари   |   28.01.2013 00:04

Balleta написа:

Днеска нямаше Под прикритие заради референдума, така че му се улеснява задачата :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща