Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 08:52

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 22:15

Гонзо написа:
От Колумбия съм гледал , Чили ми е под нивото .

Когато във важен мач дадеш 8 сини потока тогава можеме да седнеме и да си говориме. При положение,че редовно даваш селски потоци на противника нямаш никакво право да ревеш. Тва ти го казвам не във връзка с тоя мач (аз няма думата за потоците), а по принцип защото някой те е излъгал,че си гладиатор или както претендираш лъв, а действията са ти не на мишка, а на хамстер :cow:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 23:23

Никой от жалкото ви отборче , няма моята класа .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 23:25

:clown: :clown: :clown: Като спечелиш нещо в тая игра тогава говори за класа бе пялячо :clown: :clown: :clown:

Класа имал той муахаххахахахаххахаххахахахах :finger:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 23:27

Ти си печелил нещо преди 10 години , когато са играли заблудени душици . Сега даже нямаш класиране пред Демба .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 23:30

На тебе и 10 не са ти достатъчни да спечелиш нещо. За човек-отбор тва верно си е класа :moufan:

А аз лично съм те разкрил нееднократно в преките двубои, сега е ред на Надето :finger:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 23:42

Тази пионка Надето , въобще не я споменавай . И на децата е ясно , че ти си дал потоците .
Инак , аз откак съм в играта , ти само си се отказвал и не си спомням да си спечелил нещо . Инак ако ще говорим за индивидуални игри , ще ти помахам от върха . То ти ако не си начело се отказваш .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 23:44

Преди 3 години спечелих плейоф и влязох от Б в А група. Ти даже и с тва не можеш да се похвалиш - това е от голямата ти класа сигурно =)

Аз индивидуалните игри не ги взимам много на сериозно, но явно за тебе са много важни. Пожелавам ти да спечелиш някоя, с което да компенсираш 10 години НУЛЕВИ УСПЕХИ в ПМЛ :first:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 23:47

Бухахаха , ти пиян ли си ? Не само че два пъти съм класирал отбора в А група , ами съм бил в тройката 9 кръга поред .

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 23:51

аз тук надушвам уреден мач !
а тоя "спор" е само за заблуда на многомилионната аудитория 8-)

блутата освен,че ще избират потоците, ще изберат и мачовете от същите потоци
резултата е 3:1 за БП

хвърлям си дипломата ако не излезе! :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 23:51

Не съм ти следил историята на смешното отборче - знам само,че нищо не си печелил. Може и да си бил в А, но това е било както казваш ти: като са играли заблудени душици. :clown:

Имаш още около 10 години време за трофей, използвай ги разумно :cow:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 23:52

Ами , когато класираш отбора си (в крайното класиране) пред Демба ми пиши .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 23:53

ReZo написа:
аз тук надушвам уреден мач !
а тоя "спор" е само за заблуда на многомилионната аудитория 8-)

блутата освен,че ще избират потоците, ще изберат и мачовете от същите потоци
резултата е 3:1 за БП

хвърлям си дипломата ако не излезе! :laugh:

Ние миналата година не наредихме мача па сега ли ше го правиме! А и аз вече съм само почетен президент - давам указания къде точно да ми бъде изградена статуя!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   29.01.2013 23:56

Гонзо написа:
Ами , когато класираш отбора си (в крайното класиране) пред Демба ми пиши .

Муаххахахахахаххахаахха, аз му обяснявам,че е с неколко трофея назад той ми говори за класиране. :clown:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   30.01.2013 00:06

Тези трофеи са били в друг век . Аз не помня да сте печелили нещо в съвременната история на лигата .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   30.01.2013 00:15

И преди 100 да са били трофеите са си трофеи. И ти си играл тогава, че и много години след това и не си печелил нищо. Толкова по въпроса за класата ти, с която си толкова горд.

Откакто се върнах в играта имам повече победи срещу тебе. Това трябва да ти е достатъчно. А за класиране може да говориш като това класиране е било успешно - зона златна среда не е особена гордост ако се сещаш =)

Айде, отделих ти достатъчно време да те РАЗКРИЯ колко си несъстоятелен, но сега имам важен мач на ФИФА срещу един социално-слаб англичанин.

Мисли си спокойно мачовете, диктувай кой какво да пусне и стискай палци с 20те си прогнози да загубиш минимално! Ако вземе,че ви върже отново изопачи нещата в твоя полза - знам,че ше се справиш :bluefan: :bluefan: :bluefan:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   30.01.2013 00:35

Ще ти се да се доближиш до моята класа , но няма как да стане . Със мачове играни при съмнителни обстоятелства , няма как да се случи . Играй ФИФА , щото другаде няма как да биеш .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   30.01.2013 00:40

Гонзо написа:
Ще ти се да се доближиш до моята класа , но няма как да стане . Със мачове играни при съмнителни обстоятелства , няма как да се случи . Играй ФИФА , щото другаде няма как да биеш .

Детската ми мечта е да имам твойта класа - да играя 10 години в ПМЛ без да съм печелил нищо :clown:

Гонзо и КЛАСА...тва е вица на сезона =))

Последна промяна Крал Блуфен на 30.01.2013 00:43, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   30.01.2013 01:00

Ами гледай класиранията (на всички игри ) и спинкай спокойно .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   30.01.2013 01:09

Гонзо написа:

Уеуеееее 3то място в Бирената. Евала, голем си :moufan:
Има ли други игри, които не пропускаш да участваш всяка седмица...ако има давай да видиме щото явно тва е единствената ти утеха за НУЛЕВИЯ ти мениджмънт на Демба. :rofl:

Това вече е върха на цялостното ти падение до момента - гордост от класирания в некви солташак игрички дето 90% от участниците пускат като мене прогнози за 20 секунди...не всеки кръг :rofl: :rofl:

Евала,евала...сигурно си изкарал няколко милиона от залози...все пак такава класа не може да се хаби само във форум от ЦИТИРАМ: Общо членове 198, от които 20-30 са служебни, ботове и Жълт ПМЛ :laugh:

Последна промяна Крал Блуфен на 30.01.2013 01:12, променена общо 4 пъти

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● DEMBA BOYZ - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, XI кръг)   |   30.01.2013 01:40

Крал Блуфен написа:
Гонзо написа:

Уеуеееее 3то място в Бирената. Евала, голем си :moufan:
Има ли други игри, които не пропускаш да участваш всяка седмица...ако има давай да видиме щото явно тва е единствената ти утеха за НУЛЕВИЯ ти мениджмънт на Демба. :rofl:

Това вече е върха на цялостното ти падение до момента - гордост от класирания в некви солташак игрички дето 90% от участниците пускат като мене прогнози за 20 секунди...не всеки кръг :rofl: :rofl:

Евала,евала...сигурно си изкарал няколко милиона от залози...все пак такава класа не може да се хаби само във форум от ЦИТИРАМ: Общо членове 198, от които 20-30 са служебни, ботове и Жълт ПМЛ :laugh:

Съжалявам,че се намесвам отново във вашия диалог, но се зачетох в някои изказвания на Гонзо и мисля да взема отношение
Гонзо бе споменал наскоро че чете усилено за много важни изпити в Германия,доколкото разбрах за да стане помощник лесничей в държавното горско стопанство, някъде в Шварцвалд.... Ся, брези ли ще лющи или мед от шишарки ще вари не знам, ама някои изказвания са му странни. :-?
Това с 9-те поредни кръга място в тройката на А група, аз лично не го разбрах , като повод за гордост ли се цитира ?
Тва е все едно аз да кажа ,че съм велик мениджър в тая игра, щотооооооооо ...в 10 поредни кръга нямам жълт картон. Не е сериозно просто :laugh:
По тая логика , ние като горди носители на 3 калъфки , трябва да сме виртуалните Галактикос ! :laugh:
Прекаленото четене за изпити размътва много коварно мозъка ! всеки , който е чел за важни държавни изпити го знае...Аз с това оправдавам някои негови странни изказвания и призовавам блуфена да спре да го провокира на този етап.
Благородството задължава !
не искам утре да се събудя и първата новина да е "Луд българин изколи с брадва половината жители на немско село" и да ми приседне нещо под лъжичката, досещайки се кой точно е тоя ПМЛ титан, ако се сещате за кое село Керпен намеквам :rofl:

А и кога на шварцвалд ливадите заухаят като на белолевунска прясно окосена лавандулова нива, тогава можете да си ги мерите, тоест - никога !
лека нощ, деца :-D

Последна промяна ReZo на 30.01.2013 01:44, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 84 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща