Кого ще подкрепяте на Световното
| Автор |
Съобщение |
|
Balleta
|

Кого ще подкрепяте на Световното | 23.05.2018 17:33
Моля с конкретни имена, не глупости от рода - за Европа съм Моите предпочитания (силно пристрастни  ) 1. Португалия - заради головата машина и човека-рекорд Кристиано Роналдо и екс-мадридиста Пепе 2. Испания - заради 'капитана' Сержио Рамос, Карвахал, Начо, Лукас Васкес, както и гения в средата на терена, "магьосника от Малага" - Франциско Роман Аларкон Суарес - ИСКО ...жалко, че продължават да викат суперпротивния и мразещ Испания - Пике 3. Хърватска - заради елегантния, неуморим и работлив Модрич и донякъде Ковачич 4. Коста Рика - заради Кейлър Навас и природата на тая красива държава 5. Мексико - не знам, просто защото са Мексико Съжалявам за Кроос и Касемиро, но Бразилия и Германия няма как да ги подкрепям - противни са ми в момента. Франция винаги са ме кефели но не и сега с противници, като Погба, Юмтити, Гризман, Дембеле, - сори за Варан, а тоя продължава да не вика Бензема  ....
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 23.05.2018 19:24
Белгия, Исландия и Швейцария.
От там нататък, който ме грабне, но главно държа за Европейските отбори (без Геловете и Франция тях не ги харесвам по дефолт). Извън Европа може би ще подкрепям Австралия, Перу, Коста Рика и Уругвай. Египет ще са ми интересни заради Салах, но няма как да съм за джихадистки отбор, както и за китайски такъв (Япония и Корея).
Търдо хейт за трите злини - Бразилия, Аржентина и Геломания. Хейт по китайци и джихадисти и разбира се кокошото стадо заради корумпираната титла от 98-ма. А варягите също вероятно ще отидат по дефолтен хейт, щото домакините обикновенно се подпират, иначе са ми безразлични.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 23.05.2018 19:27
Англия. За другите опции ще пиша по-късно.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 23.05.2018 22:39
1. Португалия 2. Белгия и Мексико 4. Франция, Хърватия, Швейцария и Дания 8. Полша, Уругвай, Колумбия и Япония 12. Египет и Иран 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 24.05.2018 00:07
ако беше написал всички без Бразилия, Германия и Швеция щеше да ти е по лесно. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 24.05.2018 06:07
Е, не са само те. Аржентина, Англия, Перу, Австралия, Сърбия и т.н. Половината отбори не съм ги написал.
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 24.05.2018 13:51
Аве Балет, защо "Сержио" Рамос, а не Серхио Рамос? Къде си го чел/чул/видял това? Иначе симпатизирам на: 1. Белгия - балансиран отбор, без изявена звезда, който няма титла, но заслужава. 2. Хърватия - същото. Е, Модрич е звездата, защото играе в Реал, но една птичка пролет не прави. 3. Полша, Португалия, Исландия... все приятни отбори Обаче за Испания няма как да съм. Коща, Пике... А и последните 10-12 години прибраха 2 европейски и 1 световна титла. Стига им толко! 
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 24.05.2018 14:33
По принцип съм за европейските отбори, но все пак: Англия - заради Англия :) имат един от най-безличните отбори откакто гледам подобен род първенства, но това си мисля че може да е само в техен плюс. В момента са далеч от големите очаквания и кошници и се надявам да направят едно прилично първенство. Германия - настоящият световен шампион ще гони (минимум) пето поредно участие на полуфинал. Струва ми се че ще им е малко по-трудно от предните издания на Световното. Като се има предвид колко рано за мен остава План Б :), поне този план е стабилен :) Холандия - oh wait ... Белгия- сега или никога... Австралия - след като бяха почти последни по показатели на СП 2 Бразилия, сега трябва да надградят ; )) Франция, Исландия, Дания, Египет ...
 |
|
Balleta
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 24.05.2018 15:19
 |  |  |  | Нема Значка написа: Аве Балет, защо "Сержио" Рамос, а не Серхио Рамос? Къде си го чел/чул/видял това? Иначе симпатизирам на: 1. Белгия - балансиран отбор, без изявена звезда, който няма титла, но заслужава. 2. Хърватия - същото. Е, Модрич е звездата, защото играе в Реал, но една птичка пролет не прави. 3. Полша, Португалия, Исландия... все приятни отбори Обаче за Испания няма как да съм. Коща, Пике... А и последните 10-12 години прибраха 2 европейски и 1 световна титла. Стига им толко!  |  |  |  |  |
много ясно, че е Серхио бе Значка, ама в България произношения много (разни медии, разни произношения) и понякога не ми пука много как ще го кажа, особено в бързината  Примерно изобщо не ми пука дали ще напиша Хосе Моуриньо или правилното Жозе Моуриньо ... ако се сещаш или Шави / Хави .... Иначе има разлика в произнасянето на х и ж в португалския/бразилския (втория си е пак португалски де), както и в испанския/мексиканския ...
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 25.05.2018 13:16
Дяволе, може да бъдеш спокоен - не само ти можеш да кълнеш, остта на злото е прокълната да не спечели нищо на това Световно, така че победителя няма да е един измежду Аржентина, Бразилия и Португалия.
Няма поводи за опасения, спокойно.
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 25.05.2018 13:43
Аржентина! Лео гази!
|
|   |
|
 |
|
terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5900 Местоположение: София
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 25.05.2018 19:29
В тази последователност: - Сърбия - Русия - Аржентина - всички други латиноси, като от тях Бразилия -последна.
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 26.05.2018 02:51
Моите ги няма, заради скапаният Арена.
Все пак предпочетанията ми са:
1. Англия 2. Исландия 3. Швейцария 4. Австралия 5. Германия 6. Белгия 7. Коста Рика 8. Япония
Към обикновените заподозрени, които хейтвам, се присъединяват и Панама.
|
|   |
|
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 28.05.2018 19:19
Русия, докато отпадне и после Дойчланд. Въобще смисъла на всеки голям футболен форум е Англия да бъде ебана, колкото по-тънко бъде преебана, толкова по-значима е надпреварата . За да онагледя, ще степенувам възможни ситуации, които определят доколко успешно е било съответното първенство: 1. Англия след третия мач лети към Хийтроу, след "сензационна" загуба от Панама, и резонни ремита срещу Белгия и Тунис -скучно и стандартно световно първенство. 2. Англия след третия мач лети към Хийтроу, след красива и обещаваща игра. Не влиза и не влиза гол - стандартно световно първенство 3. Англия излита на осминафинала след "неочаквано тежка загуба" от аутсайдер - хубаво световно първенство 4. Англия излита на осминафинала, след съдийски балтии, несправедливи червени картони на основни играчи - много хубаво световно първенство 5. Англия излита на четвъртфинала, заради автогол в продълженията - страхотно световно първенство 6. Англия излита на четвъртфинала, без значение как, важното е да има депресия, самоубийства, оставки и загубени залози - перфектно световно първенство 
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 28.05.2018 20:24
Русия може още да го отнесат от Саудитска Арабия - това би било най-голямото унижение, пред погледа на Путин 
|
|   |
|
 |
|
gamen4o
(Demba Boyz)
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 30.05.2018 11:27
 |  |  |  | Бате Петку написа: Русия, докато отпадне и после Дойчланд. Въобще смисъла на всеки голям футболен форум е Англия да бъде ебана, колкото по-тънко бъде преебана, толкова по-значима е надпреварата . За да онагледя, ще степенувам възможни ситуации, които определят доколко успешно е било съответното първенство: 1. Англия след третия мач лети към Хийтроу, след "сензационна" загуба от Панама, и резонни ремита срещу Белгия и Тунис -скучно и стандартно световно първенство. 2. Англия след третия мач лети към Хийтроу, след красива и обещаваща игра. Не влиза и не влиза гол - стандартно световно първенство 3. Англия излита на осминафинала след "неочаквано тежка загуба" от аутсайдер - хубаво световно първенство 4. Англия излита на осминафинала, след съдийски балтии, несправедливи червени картони на основни играчи - много хубаво световно първенство 5. Англия излита на четвъртфинала, заради автогол в продълженията - страхотно световно първенство 6. Англия излита на четвъртфинала, без значение как, важното е да има депресия, самоубийства, оставки и загубени залози - перфектно световно първенство  |  |  |  |  |
Абсолютно съгласен, иначе само един отбор за мен има и това са чистокръвните арийци предвождани от месут йозил и антонио рюдигер 
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 30.05.2018 15:00
Моите пристрастия са най-вече за Уругвай и Исландия. Урусите винаги са ме кефели, страна от 3 милиона души има 2 титли и два 1/2 финала. Южно-американци, но с изключително европейски облик. Винаги са имали класни играчи. Уникален футбол на който може да се възхищаваш винаги.
На викингите също симпатизирам, защото са цели 330 хиляди! А сред тях е не кой да е, а Холмар Ейолфсон - титан и стълб. Очаквам да направи уникални мачове и да си осигури многомилионен трансфер.
Към втората група от симпатични отбори причислявам: Египет, Коста Рика, Хърватско. Донякъде още Полша, Белгия и Колумбия.
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 30.05.2018 15:19
Много отдавна минаха годините, когато крадях чаршафите вкъщи и изхабявах по няколко маркера да нарисувам червения кръст, подкрепяйки английския национален отбор. Миниум бронзките при всеки техен гол също отдавна съм зарязал. Тоест със сантиментите дотук. Прекалено са били наивни винаги англичаните и винаги съм бил разочарован от тях. Пожелавам им успех, но са си лузъри, каквото и да си говорим. На миналото световно бях за Германия и най-вероятно сега ще съм пак за тях, но има едно голямо НО Преди няколко седмици малкия бяха ходили с майка му да му пазаруват дрешки из столичните магазини. Върнаха се по някое време и какво да видя, юначето с екип на Аржентина с номер 10. Доволен и щастлив ми се похвали... тати виж, тати виж...Тати естествено, понеже светлините, тъмнините, задръстванията и всичко, което се сетите му дава някакъв знак, та веднага направи асоциация. Аржентина - Световен шампион - коефицент - 10 - залог - 10 (номера на тениската)  Хубаво, ама от 31 месеца вече, съм си наложил забрана да не играя повече от 3 лева на ден в бета, та се опрях на добрия стар Еврофутбол, където коефицента е по-малък, ама мога да заложа повече от три Та така Балет стоят нещата при мен. Годините на фанатична подкрепа към някой отбор, отдавна минаха. Тоест, изразих се неточно, исках да кажа, че единствения отбор, който мога да подкрепям по този начин (без миниумките де) се казва ЛЕВСКИ СОФИЯ. Всичко останало е просто симпатизиране, залози, басове, игри на адаша и т.н. Но все пак за да имаш представа накаква ги подреждам по подкрепа така: 1. Аржентина 2. Германия 3. Англия 
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 01.06.2018 05:49
Първо Честит Празник на всички, които се чувстват като мене. Друго, изгубил съм интерес към футбола, но ще гледам първенството от чист интерес и емоции. Не знам за кой ще съм, но знам за кой НЯМА да съм, и предполагам това се знае, но все пак съм си за тъпанарите от острова от северната част на Ламанша!!!
 |
|
Balleta
|

Re: Кого ще подкрепяте на Световното | 01.06.2018 07:23
...ти си самата мисъл баце 
|
|   |
|
|