Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:16

Отговори на тема  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Следваща
* Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   28.05.2018 18:40

juve написа:
Balleta написа:
И Азаренка е аут, няма оправия за мама .... явно никога няма да видим старата Азаренка .... то и Маша не е старата Маша и Джоко стария Джоко.

Мъри кой го знае, какво ще става оттук нататък с него.

Вика на клей е слаба като Винъс и Конта тъй че не е изненада, нека изчакаме да и дойде харда щото се видя в Маями че не е съвзем за отписване, а Маша очаквам да направи голям турнир тук. ясно е че не са същите както си отбелязал, ама им трябва време и мачове за да влязат в час, не става веднага това само божествения Федерер го може да си почива колкото си иска и да печели веднага шлем от раз :laugh:

до тук със завръщанията на федята. ще го разкриват на тазгодишния Уимбълдън. Сашко ще му нашока рапона. :devil:

Последна промяна Diavolo на 28.05.2018 18:41, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   28.05.2018 18:45

да бе казал Джоко по можех да се съглася, на Сашко му нямам вяра и той като Свитолина докато не вземат шлем винаги ще имам резерви към тях, само с мастърсчета не става :laugh:

Последна промяна juve на 28.05.2018 18:45, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   28.05.2018 19:59

я Болели се опъва яко на Рафа, няма лошо, а и не ме учудва, примерно Клижан бая го мъчи и други посредствени напоследък, които няма какво да губят също, най-много сет да загуби, нищо фатално, тъкмо да има някаква малка интрига за зрителите :-)

Последна промяна juve на 28.05.2018 20:00, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   28.05.2018 20:59

дъжда пак помогна малко на Рафа за да бие в 3 сета утре при доиграването, явно тия тежки топки му пречат на топспина не случайно и оная загуба от Содата 2009 бе след тежко дъдовно време, обича си слънцето и това си е, но тоя РГ ще го запомним с многото лъки-лузъри мисля че над 10 влезнаха в основната схема и уникалния случай с аржентинеца Марко Трунхелити който бе викнат на пожар и шофира с кола 10 часа на връщане от Барселона за да се върне в турнира да замести Ник Кирьос и даже би лекето Томич с 3:1 сета :laugh:

Последна промяна juve на 28.05.2018 21:01, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 00:18

аха, Ювето го е казал добре
Марко Трунгелити е с историята на годината до тук. Заради стачкуващите профсъюзи се наложило да шофира 10 часа от Барселона за да опердаши лекето Томич. :laugh:
Как срам са озитата за родината си не е истина. По едно време имаше толкова много надежди за това поколение (Томич, Кокинакис и Кирьос), но и тримата чеп за зеле не стават.

за Надал какво да кажа. Много добре игра, но не толкова дъжда колкото феноменалната игра на Болели го мъчи. До тук 2 сета и половина Болели играе като гоат. Мощни тупалки които целят линиите, страхотен ретур, къси топки, излизане на мрежата с отличен коефициент там. Да се чуди човек как той не води с 2-0 сета. :-D Но това е само доказателство колко е трудно срещу Надал на клей. Болели играе като на плейстейшън, а отстъпва с 0-2 сета. Да води с 3-0 в третия, но утре Надал 100% ще го обърне. Иначе цяла седмица го дават дъждовно. Няма да е студено, просто ще е облачно и дъждовно. Не е добре това за Надал, но той за това е крал, за да се справя всякак, да не го мислим засега.

Ноле не ми хареса много, както и Тийм, но важното е, че бият леко с 3-0.
Стан очаквано загуби от ГГЛ (който и преди този мач му водеше в ХТХ на клей), а аз наблажих с 1200 лв. чиста печалба в бета. :-)
Ботиста не е във форма и се измъчи яко срещу Истомката. За мен най-голямата изненада бе загубата на Пикса в 5 сета от испански анонимник. Анонимник ама от школата на Надал в Манакор, така че трябва да внимаваме с тоз Жауме Мунар. Любопитно ми е как ще се представи срещу Ноле.

Доста любопитен мач ще е и между Циципас и Тийм в 2 кръг. Ако ''доминатора'' играе както срещу Иля Ивашка ще бере големи ядове.

Жирафа се поизмъчи, но би в 2 сета. Петкораци и Младенови направиха зверски 1 сет след което Кристина очаквано не издържа физически. Петра се измъчи много, което не е никак добре, но Гароса не е нейния турнир...

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 17:13

Болели измъчи Рафа повече отколкото се очакваше, но здраво чоукна в ключови моменти, иначе щеше да има (поне) четвърти сет.
Маша след франзела в първия сет срещу анонимничка, се е запътила към отпадането, дано не позная.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 17:22

Уф, измъкна се Рафа! Убийствен тайбрек, истинска красота и наслада за окото. То не бяха уинъри, то не бяха чудесии. 11-9 точки за Рафа след като изоставаше с 2-5 и 3-6 точки. Рафа изравни 6-6 след 3 поредни уинъра на сетболи. Болели отговори със спираща дъха къса и още куп обрати последваха. Ключово в сета се оказа завръщането на Рафа от 0-40 точки при 3-4 гейма, а впоследствие спаси още един брекбол, а гейма продължи близо 13 мин. С напредването на сета Надал най-накрая напипа някакъв ритъм и започна да сервира и да играе все по-добре, но Болели бе в зоната. Все пак с оглед и факта, че се показа и слънцето и корта съвсем изсъхна в един евентуален 4 сет, Болели можеше да хапне геврек, така че може би по-добре за него, че нещата приключиха така геройски за него в мача, вместо да бъде громен. Ако Болели играеше така постоянно както в този мач щеше да е топ 10 играч, а не да пада от дедо Хиралдо в квалификациите. Поредния италиански магесник с нулева психика. :dunno:
Шарапова се вкара в ненужни драми с анонимничката Рогенкамп (0-3 гейма в третия сет?!), но ще обърне по всяка вероятност.

Айде Сринкееееееееееееееееееееееееее, мачкай малкия жираф! :devil:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 17:40

какъв бе тоя ужас на мача на Шарапова води 6:1 3:1 и хоп 4:6 и 0:3 до 6 поредни майко мила баси психарията, това не е добро начало за Маша а тепърва и почват тежките мачове, трябва да се стяга, иначе е пътник скоро, а и Рафа също налива вода в мелницата на останалите че не е това чудовище, трябва да почне пак да ги респектира, иначе може и да се случи немислимото и 11 да не стане тая година

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 18:06

При Надал е голямо напрежение, защото хората очакват не само да побеждава, но и да го прави с по 3-0, че даже броят по колко гейма дава в хода на турнир и по това правят някакви си сравнения и пр. простотии като на Муратоглу разсъжденията и пр. Защо не се говори за Федерер на Уимбълдън така или за Ноле на АО. Аз не знам някой да им е броил сетове и геймове.
Чешанков и той така коментираше все едно Болели не се бори само за един сет, а за мача и няма сетболи, а мачболи.
Ами всичко това няма как да не се отразява. Надал просто трябва да се успокои малко и да е по-агресивен. Днес прекалено много разчиташе на леки грешки от Болели, които дойдоха само в началото на доиграването. Освен това какво вече писах в хода на клей сезона, Надал от 2017 г. бе по-добър от Надал от 2018 г. Беше някак си по-свеж и фокусиран, което също е нормално. Надал е по-стар с 1 г. имаше контузия, имаше и проблеми с турнирите на клей като ниво на играта си с изключение на Монте Карло. Та така Юве и ти трябва да не подхождаш с толкова големи очаквания. Нека все така се мъчи пък да си взима мачовете с по 3-0 за по 3 часа игра, лошо няма. Рафа ще вдигне нивото когато се наложи наистина, предполагам 1/2 финал, Финал. А тогава дават и времето да е много топло и слънчево. Спокс. ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 18:12

Diavolo написа:

Дяволе, ка'и чес'но - к'ъв е тоя тоалет, брат?:))))

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 18:15

MCStranger написа:
Diavolo написа:

пълна пародия ама мен ме кефи това извратено нещо, иначе играта и е трагедия, както се и очакваше, дори и да мине на магия следващия кръг е аут, да мисли за тревата, ама само със сервиси дали и там ще стане не знам, на клей обаче без движение е обречена кауза :laugh:

Последна промяна juve на 29.05.2018 18:16, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 18:24

juve написа:
MCStranger написа:
Diavolo написа:

пълна пародия ама мен ме кефи това извратено нещо, иначе играта и е трагедия, както се и очакваше, дори и да мине на магия следващия кръг е аут, да мисли за тревата, ама само със сервиси дали и там ще стане не знам, на клей обаче без движение е обречена кауза :laugh:

Да, извади късмет, че ѝ се падна една от малкото тенисистки без каквато и да е игра от основната линия - ака Малкият Жираф:) Дори някоя квалификантка, клей-специалистка, можеше да прати Мама Серина при бебето (всъщност, не е така, защото с Винъс са се записали на двойки).

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 18:32

MCStranger написа:
Diavolo написа:

прави и задника и бедрата още по големи, Хълк в женски вариант, п избор може и Годзила ... ама те са по атлетични .. иначе щом голямата Плишкова я мъчи, някъде макс трети кръг и е аут :whistle:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 18:35

Пичове, не знам защо и викате "малкия жираф", ама само ранкинга и е по малък на Кристина, иначе е излязла първа на бял свят, цели 2 минути по рано от Каролинчето и именно тя е "голямата Плишкова" ;-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 19:00

Balleta написа:
Пичове, не знам защо и викате "малкия жираф", ама само ранкинга и е по малък на Кристина, иначе е излязла първа на бял свят, цели 2 минути по рано от Каролинчето и именно тя е "голямата Плишкова" ;-)

интересен факт, иначе Серина ако бие залагайте си къщите на ака "женския Раонич" следващия кръг ще я сцепи в 2 сета :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 19:43

Не знам защо трябва да се подигравате на една майка :uuu:
Заради хормоните си е така. След раждане всяка една жена наддава, това е природата. А Серина и преди това си беше по-габаритна така да го кажем, защото се е метнала на мама Орасин. Но старата Серина се движеше далеч по-добре, имаше и пластичност. А сега се опитва да печели със сервис и от място. Почти никакво движение с краката. Никакъв шанс, болно ми е да я гледам така. Единствено на Уимби има шанс заради сервиса и ретура си, ама и там без движение не става.
Според мен ако тази година не направи нищо ще се откаже.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 20:06

Diavolo написа:
Не знам защо трябва да се подигравате на една майка :uuu:
Заради хормоните си е така. След раждане всяка една жена наддава, това е природата. А Серина и преди това си беше по-габаритна така да го кажем, защото се е метнала на мама Орасин. Но старата Серина се движеше далеч по-добре, имаше и пластичност. А сега се опитва да печели със сервис и от място. Почти никакво движение с краката. Никакъв шанс, болно ми е да я гледам така. Единствено на Уимби има шанс заради сервиса и ретура си, ама и там без движение не става.
Според мен ако тази година не направи нищо ще се откаже.

Чакай, ти къде отиде, кой пък се подиграва затова, че е майка, това е последното, което лично аз ще направя :wave: Че тя след раждането даже вече прилича на жена (въпреки, че е едричка, поне има заоблени форми на жена), преди си беше чистокръвен Хълк - мускули и груба сила.

Другото е, че сама си е решила даоблече тоя костюм на Супергерой - е той какво му е целта, да покаже всички форми, така, че не знам защо скачаш срешу нас - хеле пък ти, къде викаш на щяло и нещало с епитети от типа на кюфте, жираф и шопар .... търсиш респект, където няма респект ??? :innocent:

Последна промяна Balleta на 29.05.2018 20:07, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 20:12

Нека обае се върнем на основната тема в настоящия РГ - кой ще се подиграе със 'заслужилата' :laugh:

Предложения ???

Аз викам Алисън Риске ...струва ми се подходяща за ролята :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 22:54

Нали знаеш, че Дявола се е погрижил за всичко и турнира е предрешен. :devil:
Риске ще вземе не повече от 3 гейма в мача. По-скоро залагай дали Симонка ще загуби изобщо сет в хода на турнира! :devil:

ох тази Цибулка не издържа там където е най-силна, физически. Обикновено мачка в три сета, ама сега бе капнала и Гьоргес я сгази. Язък, че и се доверих, а това бе дерби мач. :helpless:

Бърдман ще отпада ли? Време му е на него и Пикса да се пенсионират.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
 Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   29.05.2018 23:00

Фелисиано Лопес официално изравни Роджър Федерер по брой последователни участия на ГШ турнир. Лало вече е с 65 поредни участия на ГШ турнир, колкото има и Фед, а на предстоящия Уимбълдън ако не се контузи ще му счупи рекорда. :first:

Последна промяна Diavolo на 29.05.2018 23:01, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 26  Следваща