Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:49

Отговори на тема  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Следваща
* Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 17:11

Diavolo написа:
MCStranger написа:
Дяволът може и да е бил прав, че Маша е фаворитка - Серинка е пред отказване - проблем с ръката била имала:)))

гръбен мускул

вие изредихте цялата анатоми я пак сте в грешка - нито ръката, нито гърба :laugh:

Гърдите ...

Right pectoral muscle - each of the four large paired muscles that cover the front of the rib cage and serve to draw the forelimbs toward the chest.
In sports as well as bodybuilding, the pectoral muscles may colloquially be referred to as "pecs", "pectoral muscle" or "chest muscle" due to its being the larger and most superficial muscle in the chest area

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 17:15

Абе дяволаки, не ти ли се струва, че Серинка бяга от х2х с Маша? :laugh:
Бяга от загубата, която беше ясна.
Аре сега ми обяснявай кой кога и как се криел и разни врели некипели... :rofl:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 17:21

тая Гарсия големи надежди като Младенович миналата година и нищо накрая за франсетата, това заслужават гадовете всичките им хора да отпадат, като не слагат покрив и осветление, съдбата си знае работата, иначе Кербер ще дава ядове на Симонка, голямо връщане ще пада тоя мач и като нищо ще гръмне румънката накрая :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 17:22

А може и три в едно да е. Ръка, гръб и гърди, вчера бе жалка картинка на двойките, едвам ходеше третия сет. ;-)

Значка,
айде малко уважение моля ти се. Бъзикам си се аз и провокирам, знаеш, че уважавам иначе Новак Джокович. Просто ме е яд знаеш за кое, защото аз много държа на тия статистики и с право се нервя за някои неща. :-D Да, най-вероятно Мария щеше да победи, аз писах за Серина в Манията само от фенство, но не бих заложи и 1 стотинка иначе. От друга страна спорт е и никога нищо не се знае. Според мен тя си е имала болежките, но след трите изиграни мача на сингъл те са се мултиплицирали. Може би ако не бе Шарапова щеше да излезе на корта, но да бъде размазана? Ако не може да сервира и да удря силно топката какво искаш да падне с 1-6 0-6 ли? Понякога точно това трябва да правят някои спортисти, а не да се излагат на корта или да се отказват в самия мач.
Да се говорят такива неща е несериозно. То защото и да бе загубила кой знае какво щеше да се случи. Сигурно Мария щеше да я настигне в баланса и пр.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 17:26

juve написа:
тая Гарсия големи надежди като Младенович миналата година и нищо накрая за франсетата, това заслужават гадовете всичките им хора да отпадат, като не слагат покрив и осветление, съдбата си знае работата, иначе Кербер ще дава ядове на Симонка, голямо връщане ще пада тоя мач и като нищо ще гръмне румънката накрая :laugh:

Жалка, лузърска нация в тениса. Това и малките деца го знаят. :-)
Но очаквах много повече от Гарсия, а и бе в топ форма с отлични резултати през клей сезона. Но виж резултатите и на Кербер този клей сезона. Като за нея впечатляващи и тук на Гароса играе фантастично. Гледах я срещу Кики Бертенс, където очаквах да загуби, а и не само аз, но тя изигра уникален мач. Мдам много тегав мач се задава за Симона. Уффффф
Трябва да мачкаме кюфтака, видело се е! :ireful: :90:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 17:33

Мислите, че с отпадането на Григор няма българи-мъже в схемата ли!? Помислете пак, линк:
Адриан Андреев дебютира с победа в юношеския "Ролан Гарос"
https://www.dnevnik.bg/sport/2018/06/04 ... iia_rolan/ :-D

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 17:38

juve написа:

Съгласен за франсетата като цяло, но Гарсия е симпатяга, за разлика от Кики, която ми е една от най-противните тенисистки в тура. И за Кербер съм съгласен - дано Мугу бързо-бързо бие Цуренко - така в тая половина, който и да тресне "най-заслужената", ще е празник. Ако пък случайно Симонка бие подред Анджи-Маша/Мугуруса+който е на финала, ще призная, че е заслужила. От другата половина според мен фаворит е Стивънс, която е трепач на финали, но Халеп ѝ е супер неудобен match-up - така стои въпросът и с Мади Кийс, и с Касаткина (с Путинцева не е играла, но Юлия няма шанс).

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 17:49

дяволе чакай малко Кербер се контузи в Щутгарт срещу Контавейт и отказа Мадрид, та се върна в Рим мина 2-3 кръга де, демек с един турнир горе-долу, а Гарсия на всичките 1/4 финали и 1/2 финали, но забележи че там пада лесно 0:2 от Вандевеге, Бертенс и Халеп нещо не е как трябва, демек не е ли тръгне е пътник, от всички Маша си направи най-добра подготовка, вярно не взе титла, но изигра доста мачове и натрупа ритъм, само лошото е че в евентуален мач срещу Мугуруса ще е малко ръждясала според мен заради липсата от мача днес, но обърне ли го бих си заложил къщата че взима титлата, тоя път Халеп евентуално няма да и се измъкне като в Рим заради умора на Маша :-)

Последна промяна juve на 04.06.2018 17:51, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 18:06

За мен фаворит пък е Мугуруса - за нея се знае, че може да падне в първи-втори кръг, но помирише ли кръв (стигне ли втора седмица на шлем) - няма спиране. Не мисля, че Маша е в някаква супер форма, мачът с Жирафа не е показателен. Ако Гарби бие бързо Цуренко, след това се справи с Шарапова (най-трудния ѝ мач), за мен е фаворитка и срещу Халеп, и срещу Анджи. Само после на финала и Слоун, и Мади, и Касаткина не са ѝ много удобни, но би трябвало опитът ѝ на бивша шампионка тук да надделее.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 18:16

juve написа:
дяволе чакай малко Кербер се контузи в Щутгарт срещу Контавейт и отказа Мадрид, та се върна в Рим мина 2-3 кръга де, демек с един турнир горе-долу, а Гарсия на всичките 1/4 финали и 1/2 финали, но забележи че там пада лесно 0:2 от Вандевеге, Бертенс и Халеп нещо не е как трябва, демек не е ли тръгне е пътник, от всички Маша си направи най-добра подготовка, вярно не взе титла, но изигра доста мачове и натрупа ритъм, само лошото е че в евентуален мач срещу Мугуруса ще е малко ръждясала според мен заради липсата от мача днес, но обърне ли го бих си заложил къщата че взима титлата, тоя път Халеп евентуално няма да и се измъкне като в Рим заради умора на Маша :-)

Така де, но имах предвид, че клея е най-слабата и настилка, но в момента изглежда супер свежа, а знаем на какво е способна в такива случаи. В Щутгарт преди да се откаже премаза Квитова, а отказът бе превантивен, няма нищо сериозно. После в Рим победи три класни състезателки и загуби от бъдещата шампионка Свитолина, като и взе 8 гейма. А тук супер престижна победа в два титанични сета срещу един от най-горещите клей състезатели, правещата сезона на живота си Кики Бертенс.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 18:18

Чилич пак си намаза контузен противник, ама стигне ли полуфинал Рафа ще го разкости заради АО тая година, тъй че нека посмее, ама по-вероятно е Дел Потро, който пак го играе умрялата лисица контузен преди турнира и щял да се откаже, пък си бие тихо кротко :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 18:20

juve написа:

да, това е най-кофтито, губи се малко ритъма на игра с тоя отложен мач, но пък е напред, така, че да му мисли .... Мугуруза е най-опасната тук, заедно с Халеп, хед ту хеда и с Маша е 0:3 (двата на клей), но пък не са играли от 4 години, така, че не е изобщо показателен, а и Маша не е в някаква убийстена форма ...
Абе тая половина си е направи минишлем :outofspace:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 20:18

даже Мугуруса не си изигра мача, лошо и за нея, ама определено това ще е дербито при жените както Халеп-Кербер, залагам си на Маша, ще сложа някой лев дано върже, иначе Фонини уж бе умрял ама се разигра и се опитва да повтори подвига на Диего по-рано днес да обърне друг дългуч от 0:2, ама Чилич на шлемове е труден та това ще е голяма изненада :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 20:20

Balleta написа:
juve написа:

да, това е най-кофтито, губи се малко ритъма на игра с тоя отложен мач, но пък е напред, така, че да му мисли .... Мугуруза е най-опасната тук, заедно с Халеп, хед ту хеда и с Маша е 0:3 (двата на клей), но пък не са играли от 4 години, така, че не е изобщо показателен, а и Маша не е в някаква убийстена форма ...
Абе тая половина си е направи минишлем :outofspace:

Мугуруза и тя напред почти без игра, само 2 гейма издържа Тцуренко преди да се откаже.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 20:25

Чилич и Фонини правят мач шедьовър след втория сет.
Ей такива мачове обичам. :-)
Маринко само веднъж е бил ремонтиран в цялата си кариера, да видим какво ще стане. Срещу него все пак е магесник.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 20:26

Дел По стабилен със страхотен сервис.
Но аз съм много разочарован от поведението на Иснър в мача.

* Карлос Рамос е голяма путка

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 20:54

ей тоя Чилич голям калитко си е, но на шлемове е железен знаех си че няма да допусне обрат, страхотен мач стана благодарение и на лекето Фонини де, когато реши да играе е класа, но рядко го прави заради натурата си, иначе извън темата Кевин е извън всякаква конкуренция по чоукърство на светлинни години пред Григор дори :laugh:

Последна промяна juve на 04.06.2018 20:54, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 20:55

Браво на Чилич!
Измъкна кошмарен мач срещу 100% Фонини, а когато Фонини е в зоната да не си срещу него. Но Маринчо показа за пореден път колко много е надградил на ментално ниво. Страхотен мач. Жалко само, че Фабио проспа първите два сета, но това му е големия проблем и на него и на другия клоун Монфис. Невероятни таланти, но с изключително непрофесионално отношение към играта.

Сега ни чака петзвезден сблъсък на 1/4 финала с Дел Потро. Двамата имат сходен стил на игра и са в топ форма. До тук Дел Потро играе най-добрия си тенис, за мен е по-добър и от 2009 г. но срещу него ще е пиков Чилич със супер самочувствие.
Преди турнира исках два 1/4 финала на всяка цена, Зверев и Тийм и Чилич - Дел По. Първият е малко компроментиран заради клизмите на Сашето, но втория откъдето и да се погледне ще е епика.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 20:56

juve написа:
ей тоя Чилич голям калитко си е, но на шлемове е железен знаех си че няма да допусне обрат, страхотен мач стана благодарение и на лекето Фонини де, когато реши да играе е класа, но рядко го прави заради натурата си, иначе извън темата Кевин е извън всякаква конкуренция по чоукърство на светлинни години пред Григор дори :laugh:

Калитко, калитко ама има три финала на три различни ГШ турнира!! Искам от Григор да виждам такива мачове и такава борба, а не спорадични избухвания на АО. Ама кога ще ги видя не знам. :-(

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   04.06.2018 22:34

Diavolo написа:
juve написа:

Калитко, калитко ама има три финала на три различни ГШ турнира!! Искам от Григор да виждам такива мачове и такава борба, а не спорадични избухвания на АО. Ама кога ще ги видя не знам. :-(

на тревата няма избор вече че и там ако не се хвърли яко, отива топ 10 на кино, както и 1500 от ФМ, ако не се класира, нашия се разиграва когато опре ножа до кокала, иначе е развей прах, а времето си минава... това е положението, свикнали сме с върховете и спадовете, и с течение на възрастта и опита няма промяната на която се надявахме, чакаме сега кога ще смени Валверду, ако направи слаб Уимбълдън ще последва съдбата на предишните треньори през лятото, явно си е постоянен в непостоянтвото, ако ме разбирате :-D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Следваща