* Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *
| Автор |
Съобщение |
|
Balleta
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 19:28
това няма нищо общо, само мекушавия му характер и липсата на хъс и борбеност - все неща без които не се става велик спортист …. винаги съм бил за Пиронка, която с много по-малко талант постигна доста …. Винаги съм уважавал Стоичков Емигрантски синдром ??? Хейта по Григор е много по голям в България отколкото в чужбина, винаги е било така и винаги ще е така …. аз не хейтя Лудогорец в Европа, напротив П.П. Твоят синдром как се нарича, когато играят Фед и Григор ??? 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 19:40
Веганските глупости го докараха дотук, тва е.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 19:43
 |  |  |  | goro_levskara написа: Не съм много запознат, защото не гледам често, но колкото и мача да съм гледал на Халеп винаги тя е била активната и атакуваща в срещите си. Агресията, която показва е много необичайна, с оглед на това, че е нисичка. Понеже вие следите това ли е тенисистката, която би могла в дългосрочен план да доминира в женския тенис? Мугуруса също я гледах два мача, но може би няма този хъс, който има Симона. А върне ли се Серина май всичко ще се обезмисли пак. Това и участие беше по-скоро на майтап, въпреки че света изгуби от това, че мача и с Шарапова не се състоя, нищо, че рускинята щеше да падне с много. |  |  |  |  |
Серина с тоя задник няма да се върне истински никога вече. По темата - аз не виждам да има някоя "доминираща" в женския тенис в дългосрочен план. Халеп е най-постоянна, но толкоз и не вярвам да надгради още над това, което си е в момента.
Последна промяна alessandron на 06.06.2018 20:01, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 19:45
Фенство!  Но ти хейтиш Григор постоянно и един път не си казал 1 добра дума за него, а той все пак стигна до номер 3 в света в спорт като тениса.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 19:46
Както се и очакваше, дъждът скапа всичко - Шварци излезе от зоната и едва ли пак ще може да се върне там. Сега пак дъжд - не е случайна тая карикатура - бая се смях.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 19:54
офффффффффф, амаааааанн кой мръсен циганин прокле Рафа и доведе това ужасно време над винаиг слънчевия Париж по това време. Кога покрив, френски *утки!!!!??? с тия накъсвания на мача, Рафа няма как да влезе в убийствения си ритън, което обикновено става при него след 2 часа мъки и после вече няма прошка. Ако мача се доиграе утре ще е голям плюс за Шварцман, защото ще си почине и се губи и физическото предимство на Рафа. Всичко е против Краля, но той трябва да докаже, че е такъв и да се бори като лъв. Няма връщане назад, няма прошка! Рафа, не ме ядосвай!!! оффффффффффффффффффффффффф 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 19:55
Чилич - Дел, много умрял мач, няма живец, няма нищо. Но става оспорвания мач, който очаквах. Много грешки прави Маринко, иначе има съвсем леко игрово предимство. За него първия сет е много по-важен отколкото за кулата от Тандил.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 19:58
 |  |  |  | goro_levskara написа: Не съм много запознат, защото не гледам често, но колкото и мача да съм гледал на Халеп винаги тя е била активната и атакуваща в срещите си. Агресията, която показва е много необичайна, с оглед на това, че е нисичка. Понеже вие следите това ли е тенисистката, която би могла в дългосрочен план да доминира в женския тенис? Мугуруса също я гледах два мача, но може би няма този хъс, който има Симона. А върне ли се Серина май всичко ще се обезмисли пак. Това и участие беше по-скоро на майтап, въпреки че света изгуби от това, че мача и с Шарапова не се състоя, нищо, че рускинята щеше да падне с много. |  |  |  |  |
Тя, Симона си доминира в ранкинга от 1 година насам.  Чак да доминира тура едва ли, но е най-постоянната тенисистка от цялото това ново поколение. Но задължително и трябва голяма титла от шлема. Това ще освободи огромно напрежение над нея и ще я направи много по-опасна за всички след това.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 19:59
В пълния си блясък - Надал е ощетеният от дъжда  Шварцман беше в зоната допреди първата дъждовна пауза и Рафа почваше да се чуди какво да прави, както вървеше пробив за пробив като нищо малкият големец можеше пак да го излъже. Сега Надал ще почине, ще избистрят тактиката, а Шварци е ясно, че заради ниския ръст не може да варира кой знае колко тактически. Късмет за Надал, както на финала в Рим със Зверев.
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 19:59
@Жоро -- никъв шанс да е Халеп. Халеп имаше няколко шанса да спечели голям турнир и всичките ги проспа/издъни. Оттук само надолу! По-скоро някоя друга ще е, примерно Слоун Стивънс, Мугуруса, тия блъскачките тип Остапенко и тем подобни нови звезди, поне 2-3 години по-млади от Халеп. Коя точно от всички - трудно е да се каже, може да има 2-3 добри (като при мъжете). Серенка, Шара, и Азаренка всичките те май вече ще имат поддържащи функции да са лица на тениса, и дотам - силната им игра я нЕма, и ще са на "командно дишане".
Последна промяна Naki на 06.06.2018 20:00, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 20:01
Естествено, че е Надал, защото ако на първо място ако времето не бе такова, то Надал с убийствения си топспин щеше да тероризира нисичкия Шварцман, а и последния щеше да е по-уморен от тичането и пр.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 20:02
Да бе, да, знам - Надал винаги е ощетен, освен това е и контузен.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 20:07
Честно да ви кажа всички знаете какъв болен фен съм на Рафича още от 2005 г. насам, един от най-големите изобщо, но този път ако някой му опре дулото на пистолета и каже избирай,, или-или, ще предпочета титла за Халеп. Толкова го иска момичето, толкова страда и се бори и толкова усти ще запуши, че това е най-чаканата и важна титла за много хора, естествено и за мен.  Рафа и да загуби, завинаги ще си остане краля на клея, а Федерер на практик си е недостижим заради тези два сензационни АО. Мислех, че последната му титла ще е Уимби, но не съм предполагал, че ще триумфира в Мелбърн, едва ли и най-върлите му фенове са го очаквали.  Халеппппппппппппппппппппчееееееееееее, айдеееееееееееее Рафааааааааааааа, вамоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооос!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 20:11
Санде, знаеш, че съм прав  и в Рим Рафа може и да обърнал след прекъсването, но ако бе сухо и топло, Саша никога нямаше да бъде в тази си позиция. И какво ако не бе спрял мача заради дъжда, при 2-3 все едно Надал нямаше шанс, така ли? А когато се върнаха какво бе времето, пак същото, само дето още по-влажно и хладно. Колко мача през годините си виждал да обръща и то след фрапантно изоставане в сет/мач, дори и срещу Фед и кой ли още не. Вярно, стария Надал, но нз, пак е той. Гледайте малко по-реално на нещата, знам че всички сме фенове все пак. 
Последна промяна Diavolo на 06.06.2018 20:12, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 20:28
 |  |  |  | Diavolo написа: Честно да ви кажа всички знаете какъв болен фен съм на Рафича още от 2005 г. насам, един от най-големите изобщо, но този път ако някой му опре дулото на пистолета и каже избирай,, или-или, ще предпочета титла за Халеп. Толкова го иска момичето, толкова страда и се бори и толкова усти ще запуши, че това е най-чаканата и важна титла за много хора, естествено и за мен.  Рафа и да загуби, завинаги ще си остане краля на клея, а Федерер на практик си е недостижим заради тези два сензационни АО. Мислех, че последната му титла ще е Уимби, но не съм предполагал, че ще триумфира в Мелбърн, едва ли и най-върлите му фенове са го очаквали.  Халеппппппппппппппппппппчееееееееееее, айдеееееееееееее Рафааааааааааааа, вамоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооос!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |  |  |  |  |
сменяй алкохола, от Цар Киро е Първо - смешната чоукърка Халеп няма да запуши устите на никога - една Бартоли и една Остапенко имат титли от ГШ, даже и Стосър и Пенета, така, че титла нищо няма да промени. Ще си остане една от най-големите чоукърки евър, царицата на получените гевреци във финали …. царицата на изгубените важни финали 6-11 (ГШ/Мастърс/Премиър5) от тях 3 от 3 на ниво ГШ и един на финален мастърс. как може да предпочетеш нейна титла пред тази на Рафа ти добре ли си  Рафа още може да гони Фед, въпреки, че ще е трудно той тръгнал да жертва титли (не че от теб нещо изобщо зависи, но идеята е важна тук) заради някаква кифла без характер ….. Доминирала била ранкинга, абе ранкинга понякога силно лъже и е шанс и комбинация от точки и турнири, защо не кажеш, че има спечелен един едиствен турнир ( 250-ка  ) и загубени цели 6 в рамките на малко повече от една година, от Май миналата Край, компроментиран си, като Надал-фен, петно доживот 
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 20:33
В първия сет си печеше слънце и Шварци тотално газеше. Нали самият ти обясняваше, че изпекло и затва Халеп почнала да мачка "Кюфтака"? Така че без тия оправдания - факт е, че дъждът за втори път помага сериозно на Надал този сезон, когато е дупка, а опонентът лети и е в серия.
Последна промяна Henman на 06.06.2018 20:33, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 20:49
 |  |  |  | Diavolo написа: Санде, знаеш, че съм прав  и в Рим Рафа може и да обърнал след прекъсването, но ако бе сухо и топло, Саша никога нямаше да бъде в тази си позиция. И какво ако не бе спрял мача заради дъжда, при 2-3 все едно Надал нямаше шанс, така ли? А когато се върнаха какво бе времето, пак същото, само дето още по-влажно и хладно. Колко мача през годините си виждал да обръща и то след фрапантно изоставане в сет/мач, дори и срещу Фед и кой ли още не. Вярно, стария Надал, но нз, пак е той. Гледайте малко по-реално на нещата, знам че всички сме фенове все пак.  |  |  |  |  |
Дяволе, неслучайно пиша все по-малко тук и влизам все по-рядко. Хенмана ти го е казал много добре какво беше в 1 сет - 20:4 на клей, ако ще сняг да е валял?! С теб вече сериозно да говоря и споря за любимците ти изобщо нямам намерение - пиша 1 път, най-много 2.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 20:54
Тая хубавица Свитолина отпадна ли?
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 21:27
отдавна 3 кръг още от някаква анонимка румънка Бузарнеску, тя и Остапенко за разочарованията при жените на тоя РГ 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * | 06.06.2018 22:45
Тц, първите 2 гейма и след това се скри и начумери, а и цял ден е облачно и влажно, но няма значение. Стига с това време вече. Времето е еднакво за всички. Никой не му е виновен на Шварцман, че след първата пауза при 2-3 не може да направи нищо. По тази логика сега втората пауза дошла при 5-3 и 30-15 е в полза на Шварцман, защото Надал беше в серия. Та така. Утре започват при изходни позиции, даже все още Шварцман води с 1-0, защото Надал не е затворил сет 2.
|
|   |
|
|