Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:58

Отговори на тема  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Следваща
* Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:07

Balleta написа:
какво е направила, че да не я подценяват ..КАКВО ?

смешна номер едно без шлем, едно време разпъваше на кръст за това Возняки, сега се обрна както за хиляди други неща - ПАЛАЧИНКЕЕЕЕЕЕЕЕ :-D

С това, че всяка година става все по-добра и все повече надгражда играта си, ти сляп ли си или да? Как може да сравняваш тази Халеп, като играч с онази от онзи драматичен и епичен мач с Шарапова на финала 2014 г. и то Шарапова в най-добрата си зомбирана форма с 100 кила мелдоний. Момичето тренира здраво и се развива непрекъснато. Това и е трети финал на ГШ за последната година и половина.

Халеп е много по-агресивен играч от Возняцки. Всеки, който поне малко разбира от тенис ще ти го каже.
Симона е далеч от великите, но бъдещето е пред нея, особено на клея. Още 2014 г. се видя тенденцията.
Къде е Халеп сега и къде онзи клоун Остапенко? Едната пак е на финал, другата аут още в 1 кръг. :wave:

Мугуруса не е добър клейкортър и това днес се видя нагледно. Много лоша игра с краката, няма план Б и пр. Така става ама на Уимбълдън, на Ролан Гарос срешу тази Халеп - никакъв шанс. И ви го казах това. Нямаше труден мач, някакви разходки и какво ли не, а Халеп загря яко с Кербер.

Радвам се, хобитите Халеп и Шварцман наказват биг хитърите, защото точно това трябва да се случва на тази настилка. :music:

Понякога е по-добре да замълчиш вместо да се излагаш. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:08

Balleta написа:
но в общ план си е абсолютно дефанзе ….

Не, не е. И колкото и да го повтаряш истина няма да стане. :-P

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:10

juve написа:
2 бона добре си дяволе ти с колко залагаш и каква ти е стратегията сингъл или комбинация? милионер си, на мен бюджета ми е ограничен пък и с тая успеваемост по-добре да не се мъча, ще се пробвам на световното де, че тениса слаба ракия :-D

На Ролан Гарос съм +3500 лв. досега. а можеше да съм много повече, но се увлякох. :-D
Праснах 1500 лв. на 1.90 за Халеп.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:12

Diavolo написа:
juve написа:
2 бона добре си дяволе ти с колко залагаш и каква ти е стратегията сингъл или комбинация? милионер си, на мен бюджета ми е ограничен пък и с тая успеваемост по-добре да не се мъча, ще се пробвам на световното де, че тениса слаба ракия :-D

На Ролан Гарос съм +3500 лв. досега. а можеше да съм много повече, но се увлякох. :-D
Праснах 1500 лв. на 1.90 за Халеп.

аха ясно имаш бюджет като Реал Мадрид, а аз на Лудогорец, ама евала ако си го постигнал с малка сума отначалото де :yes:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:15

а за Халеп си прав че е крайно време да го вземе тоя РГ има играта, ама внимавай на финала да не чоукне както си води или пък да е някаква мумия на корта, че няма логика при жените това им е лошото, тая Стивънс ще те тормози определено :laugh:

Последна промяна juve на 07.06.2018 18:15, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:17

Това е бюджет от залози постигнат, просто имам късмет напоследък. Ако го загубя пак ще съм на нулата. Иначе общия ми баланс откакто играя вече близо 20 години е +305.43 лв. :-D
с една дума тегава работа, ама това е защото нямам голям гръб ей така да си праскам големи суми. Но и аз като цяло рядко залагам вече, преди всяка ден едва ли не, сега много избирателно и търпеливо. Сега повече няма да смея да залагам и ще си чакам световното идния четвъртък. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:22

juve написа:
а за Халеп си прав че е крайно време да го вземе тоя РГ има играта, ама внимавай на финала да не чоукне както си води или пък да е някаква мумия на корта, че няма логика при жените това им е лошото, тая Стивънс ще те тормози определено :laugh:

Абе стига с тази Стивънс. Аз не виждам да има хубаво приплъзване, типичен хард корт играч. Симона ще я обезкости. Имаше един опасен съперник, който може да играе на клей - Камила Джорджи и едва не загуби. Иначе Стивънс е опасна наистина на хартия, защото има стабилен сервис и защото има добра защита, със сигурност за Симона ще е малко по-трудно отколкото срещу слабата във фаза защита Мугуруса. Но просто не я виждам Слоун. Ай стига с нейния луд късмет на ГШ. Пълна трагедия е в тура и изведнъж финал на шлем, аре бегай.
Симона спечели финала преди финала. В събота просто трябва да играе играта си и да спечели пустата първа титла. :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:24

Diavolo написа:
Balleta написа:
какво е направила, че да не я подценяват ..КАКВО ?

смешна номер едно без шлем, едно време разпъваше на кръст за това Возняки, сега се обрна както за хиляди други неща - ПАЛАЧИНКЕЕЕЕЕЕЕЕ :-D

С това, че всяка година става все по-добра и все повече надгражда играта си, ти сляп ли си или да? Как може да сравняваш тази Халеп, като играч с онази от онзи драматичен и епичен мач с Шарапова на финала 2014 г. и то Шарапова в най-добрата си зомбирана форма с 100 кила мелдоний. Момичето тренира здраво и се развива непрекъснато. Това и е трети финал на ГШ за последната година и половина.

Халеп е много по-агресивен играч от Возняцки. Всеки, който поне малко разбира от тенис ще ти го каже.
Симона е далеч от великите, но бъдещето е пред нея, особено на клея. Още 2014 г. се видя тенденцията.
Къде е Халеп сега и къде онзи клоун Остапенко? Едната пак е на финал, другата аут още в 1 кръг. :wave:

Мугуруса не е добър клейкортър и това днес се видя нагледно. Много лоша игра с краката, няма план Б и пр. Така става ама на Уимбълдън, на Ролан Гарос срешу тази Халеп - никакъв шанс. И ви го казах това. Нямаше труден мач, някакви разходки и какво ли не, а Халеп загря яко с Кербер.

Радвам се, хобитите Халеп и Шварцман наказват биг хитърите, защото точно това трябва да се случва на тази настилка. :music:

Понякога е по-добре да замълчиш вместо да се излагаш. :-)

Излагаш се ти и то яко и за пореден път си плюеш на принципите и се обръщаш според ситуацията и както ти е изгодно. Отдаван си ясен на всички обаче и не ти обръщаме внимание на фенщината, просто е забавна.

Мугуруза е слаб клйкортър, но и стигна да бие Серена на РГ и това и е голямата вина в очите на Девола.

Халеп е силна клйкортърка,но това не и попречи да падне от смешката Остапенко на РГ …

:wave: :wave: :wave:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:26

Diavolo написа:
juve написа:

Абе стига с тази Стивънс. Аз не виждам да има хубаво приплъзване, типичен хард корт играч. Симона ще я обезкости. Имаше един опасен съперник, който може да играе на клей - Камила Джорджи и едва не загуби. Иначе Стивънс е опасна наистина на хартия, защото има стабилен сервис и защото има добра защита, със сигурност за Симона ще е малко по-трудно отколкото срещу слабата във фаза защита Мугуруса. Но просто не я виждам Слоун. Ай стига с нейния луд късмет на ГШ. Пълна трагедия е в тура и изведнъж финал на шлем, аре бегай.
Симона спечели финала преди финала. В събота просто трябва да играе играта си и да спечели пустата първа титла. :-)

уж ще я обезкости щото за нищо не става, но веднага застраховка в следващото изречение ..абе по трудна има сервис, добра защита ...ти си верно голяма работа, голям страх голямо нещо :-D :laugh:

Последна промяна Balleta на 07.06.2018 18:27, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:29

Да, така е.
Просто световния тенис много се промени и вече всички си праскат еднакво навсякъде, това и при мъжете го има. Това, че Мугуруса е спечелила Ролан Гарос не я прави клей кортър за подражание, камо ли пък Остапенко. Не търси логиката само в титлите, а гледай самата игра. Кой как я чете, как се наглася, как играе и сменява ритъма, как ретурира, как знае кога да пласира топката, по-бавна, по-силна, в центъра и пр. Серина има цели 3 титли на Гароса, но дори не е в топ 5 на най-великите на тази настилка за мен.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:30

Balleta написа:
уж ще я обезкости щото за нищо не става, но веднага застраховка в следващото изречение ..абе по трудна има сервис, добра защита ...ти си верно голяма работа, голям страх голямо нещо :-D :laugh:

кое пак не разбра?
Халеп - Стивънс 2-0
Мугуруса - Стивънс 0-2

:-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:31

Деволе честита ти титла на Капиталс, на ГСУ, на Надал и на Халеп ….. само не чупи телевизора или лаптопа от кеф ..сега малко кофти, че Серина, Милан, Микре и Италия малко те дънят, но и горното не е малко :-D :cheers:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:34

Diavolo написа:
Да, така е.
Просто световния тенис много се промени и вече всички си праскат еднакво навсякъде, това и при мъжете го има. Това, че Мугуруса е спечелила Ролан Гарос не я прави клей кортър за подражание, камо ли пък Остапенко. Не търси логиката само в титлите, а гледай самата игра. Кой как я чете, как се наглася, как играе и сменява ритъма, как ретурира, как знае кога да пласира топката, по-бавна, по-силна, в центъра и пр. Серина има цели 3 титли на Гароса, но дори не е в топ 5 на най-великите на тази настилка за мен.

като нямаш психика да реализираш всичко това кел файда бе другарю "принцип" …. титлите са найпважното нещо, другото се забравя ... :wave: Серена затова е Серена, може да не я обичам ама копче не мога да и кажа …. както и ти на Фед ;-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:36

Balleta написа:
Деволе честита ти титла на Капиталс, на ГСУ, на Надал и на Халеп ….. само не чупи телевизора или лаптопа от кеф ..сега малко кофти, че Серина, Милан, Микре и Италия малко те дънят, но и горното не е малко :-D :cheers:

първите две хокей и баскетбол ли са не ги гледам, ама на скорето като проверявам тенис резултатите цъкам и там от любопитство заедно със снукъра :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 18:40

juve написа:
Balleta написа:

първите две хокей и баскетбол ли са не ги гледам, ама на скорето като проверявам тенис резултатите цъкам и там от любопитство заедно със снукъра :laugh:

да, е той не е от ГСУ, а от Лейкърс, но сега се радва на ГСУ, че Лейкърс от няколко години са извън плейофите … но и горното не е малко :)

Иначе Капиталс ще му е черешката на тортата този сезон, нито Надал, нито Симона ще го доближат ..

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 19:28

Оф, тази Кийс грам мозък няма. Като не може силно, дай с още повече сила. Нулев топспин. :laugh: Ама събрали са се чудесничко с другата блъскачка от едно време, Дейвънпорт.
Стивънс само подпираше топката, връщаше център без сила и се захранваше от грешките на Мади. Супер удобен мач ъп просто.
Напълно заслужена победа за по-грамотната и умна на корта тенисистка.
Днес 2-0 за грамотните тенисисти :-D

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 19:31

Diavolo написа:
Оф, тази Кийс грам мозък няма. Като не може силно, дай с още повече сила. Нулев топспин. :laugh: Ама събрали са се чудесничко с другата блъскачка от едно време, Дейвънпорт.
Стивънс само подпираше топката, връщаше център без сила и се захранваше от грешките на Мади. Супер удобен мач ъп просто.
Напълно заслужена победа за по-грамотната и умна на корта тенисистка.
Днес 2-0 за грамотните тенисисти :-D

ама скучничък РГ при жените, Мадрид и Рим ми бяха по-интересни, но дано Халеп бие и те зарадва, че е крайно време вече, а Стивънс я огря вече един път, ама Халеп да внимава психически най-вече :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 19:31

специално в този момент:
1. Капс
2. Халеп
3. Надал

* Което не значи, че съм по-малко болен фен на Рафо. Много моля!! :helpless:

ГСУ силно казано ама да кефят ме, но аз съм си твърдо Лейкърс фен. :-)

Балет само гледай да не урочасаш нещо, че ще те погне Дявола. :-D :devil:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 19:36

Diavolo написа:
….Айдееее Бузарнескууууууу отърви ни от Кобилското недоразумение Светолина, лузърката на ниво ГШ. мухаха. Отвратителна връщачка и лузърка, мухаха

Diavolo написа:
….. Но просто не я виждам Слоун. Ай стига с нейния луд късмет на ГШ. Пълна трагедия е в тура и изведнъж финал на шлем, аре бегай….

:help: :helpless: :dunno:

ГШ ??? Тур ???? :dunno:

едната била силна в тура, взимала мастърси но била лузърка на ГШ, другата никаква я нямало в тура, ама с луд късмет на ГШ ... :no:

П.П. Слоан има Мастърс този сезон, Симона какво има ? :whistle:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 19:39

В Wikipedia си го пише, ама кой да чете! Явно Тръмп е наложил бан на Wikipedia, дето живее Балета!? :laugh: :laugh: Едва ли не, може би!
Пише си изрично - "In terms of tennis strategy Halep is an aggressive counterpuncher. "

Балете, ако ни нямаш речник и не знаеш значението на думите по-горе, мога да ти пратя един. :wave: ;-) :yes:

За тиковете, нещо си се объркал отново и за пореден път -->
Michael Beattie of Wimbledon.org also noticed that [Halep] "is free of the shrieks, tics and fist-pumps of her contemporaries."[129]
Виж в речник какво значи "free of". :yes:

Последна промяна Naki на 07.06.2018 19:41, променена общо 4 пъти

ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Следваща