Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:13

Отговори на тема  [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Следваща
* Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари * 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 19:52

Balleta написа:
Diavolo написа:
Balleta написа:
какво е направила, че да не я подценяват ..КАКВО ?

смешна номер едно без шлем, едно време разпъваше на кръст за това Возняки, сега се обрна както за хиляди други неща - ПАЛАЧИНКЕЕЕЕЕЕЕЕ :-D

С това, че всяка година става все по-добра и все повече надгражда играта си, ти сляп ли си или да? Как може да сравняваш тази Халеп, като играч с онази от онзи драматичен и епичен мач с Шарапова на финала 2014 г. и то Шарапова в най-добрата си зомбирана форма с 100 кила мелдоний. Момичето тренира здраво и се развива непрекъснато. Това и е трети финал на ГШ за последната година и половина.

Халеп е много по-агресивен играч от Возняцки. Всеки, който поне малко разбира от тенис ще ти го каже.
Симона е далеч от великите, но бъдещето е пред нея, особено на клея. Още 2014 г. се видя тенденцията.
Къде е Халеп сега и къде онзи клоун Остапенко? Едната пак е на финал, другата аут още в 1 кръг. :wave:

Мугуруса не е добър клейкортър и това днес се видя нагледно. Много лоша игра с краката, няма план Б и пр. Така става ама на Уимбълдън, на Ролан Гарос срешу тази Халеп - никакъв шанс. И ви го казах това. Нямаше труден мач, някакви разходки и какво ли не, а Халеп загря яко с Кербер.

Радвам се, хобитите Халеп и Шварцман наказват биг хитърите, защото точно това трябва да се случва на тази настилка. :music:

Понякога е по-добре да замълчиш вместо да се излагаш. :-)

Излагаш се ти и то яко и за пореден път си плюеш на принципите и се обръщаш според ситуацията и както ти е изгодно. Отдаван си ясен на всички обаче и не ти обръщаме внимание на фенщината, просто е забавна.

Мугуруза е слаб клйкортър, но и стигна да бие Серена на РГ и това и е голямата вина в очите на Девола.

Халеп е силна клйкортърка,но това не и попречи да падне от смешката Остапенко на РГ …

:wave: :wave: :wave:

Кажи за уинърите :wave:
до тук каквото съм казал това е станало. може да събираш цитати и да се учиш над теорията на играта. :devil:
не се хващай за контекста на някои неща, а да пропускаш 90% от останалото.
Иначе за мен Слоун е по-добра тенисистка от Мугуруса, по-скоро по-комплексна. Да има Маями и УСО, но не е изобщо постоянна. Вярно имаше и тежка контузия. Крайно време е най-постоянната да вземе и голямата титла. Т.е. да се случи най-логичното нещо на този свят. Непрекъснато се казва, че в женския тенис няма логика, е крайно време е логиката да победи всичко останало. :helpless: :-D

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 19:56

16-14 са уинърите, само два разлика, ама е факт че Халеп агресивно проведе мача и го диктуваше 70-80% от времето без пика на Гарби в началото на втория сет, ама ти се кефиш все едно са 50-10 като Остапенко-Халеп горе-долу толкова бе пропорцията в полза на украинката, иначе Халеп си играе перфектно на РГ и си заслужава титлата тая година

Последна промяна juve на 07.06.2018 19:56, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 20:01

Balleta написа:
Naki написа:
Balleta написа:
ти си егати кукуто, тая блъсната от влак, "тик"-ава и дребна на нея ли бленуваш …. дорбе, че жена ти не чете тук, че ще отнесеш точилката …. :laugh:

Жената има големи цици, и харесва Халеп като мен. :-D

….чакай, чакай, че тука стана мазало ...много детайли, много нещо :laugh: да не говорим, че започнахме да навлизаме в XXL-а - тройки, суингове, оргии, би :laugh:

Детайли - по малко, с лъжичката, баце! :oops: :-D
Мне, просто преди да се запознае с мен, жената е играла много тенис на маса, даже е тренирала като малка, но никога не е играла тенис на корт.
Купи си тенис ракета, започна да тренира - след като се "запознахме" по-сериозно. :whistle: :-D (сещ'се! В Библията се споменава такова "опознаване" - така съм чувал де :-) )
Иначе, мне - не че харесва Халеп като жена, а като тенисистка, борбена, малка но въпреки това силна, упорита, и също я харесва като излъчване на корта и т.н.

За мен лично, аз не мисля, че Халеп ще има някакъв сериозен успех до края на кариерата си - Дявола според мен не е прав.
Мина и пикът, беше през 2012-2013 година - вижте броя ѝ финали и титли тогава спрямо сега, и ще видите, че сега е много зле.
(Манете го тоз №1 в света, не е най-важното нещо.. Поне за мен де.)

Последна промяна Naki на 07.06.2018 20:02, променена общо 1 път

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 20:26

juve написа:
16-14 са уинърите, само два разлика, ама е факт че Халеп агресивно проведе мача и го диктуваше 70-80% от времето без пика на Гарби в началото на втория сет, ама ти се кефиш все едно са 50-10 като Остапенко-Халеп горе-долу толкова бе пропорцията в полза на украинката, иначе Халеп си играе перфектно на РГ и си заслужава титлата тая година

той каквото казал е станало, не спори ..всички други тук сме лаици, стоим и се възхищаваме на познанията на Девола ...

Няма да казвам нищо за ламерските му познания по баскет и напъните да прави там анализи, като отдалеч си личи непознаване на материята, защото се уважаваме и без това пишем 5 човека на кръст ….. но когато тук се започне с едно ей такова, като горното перчене и ми призлява от всичките великите капацитети …. айде със здраве Деволе …. ще излезеш пак в стачка споко, смешна работа ...някой паднал и се покри, като за световно :wave:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 20:38

Balleta написа:
juve написа:

той каквото казал е станало, не спори ..всички други тук сме лаици, стоим и се възхищаваме на познанията на Девола ...

Няма да казвам нищо за ламерските му познания по баскет и напъните да прави там анализи, като отдалеч си личи непознаване на материята, защото се уважаваме и без това пишем 5 човека на кръст ….. но когато тук се започне с едно ей такова, като горното перчене и ми призлява от всичките великите капацитети …. айде със здраве Деволе …. ще излезеш пак в стачка споко, смешна работа ...някой паднал и се покри, като за световно :wave:

само Стивънс да не вземе да стори немислимото за дявола, а то женския тенис какъвто е на приливи и отливи, нищо чудно и няма да го видим дълго време, ама дано не стане че да се кротне и той и Халеп с тоя бленуван Гарос :laugh:

Последна промяна juve на 07.06.2018 20:39, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 20:48

juve написа:
Balleta написа:
juve написа:

само Стивънс да не вземе да стори немислимото за дявола, а то женския тенис какъвто е на приливи и отливи, нищо чудно и няма да го видим дълго време, ама дано не стане че да се кротне и той и Халеп с тоя бленуван Гарос :laugh:

бившия ми колега е румънец, много я харчи Халеп естествено и бленува за титла отдавна и бая я е плюл де заради слабата и псикика и чоуковете...преди малко му честитих победата, ама не му казах нищо за финала :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 20:50

Diavolo написа:

Кажи за уинърите :wave:

кажи за титлите през 2018, кажи за гевреците по финалите, кажи за чоуковете … :wave:

Последна промяна Balleta на 07.06.2018 20:50, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 22:58

Нз титлите през 2018 г. стига да победи на финала. За нея сега има най-голямо значение ГШ титлата и ранглистата. Чоуковете я направиха по-силна, а чоука идваше от липсата на добър сервис и липсата на по-остри завършващи удари. Защо не чоукна сега срещу двукратна ГШ шампионка, защото е по-уверена. Още на АО трябваше да спечели, но сама си е виновна за това, че имаше толкова много тежки мачове и в третия сет срещу Возняцки кара само на спортна злоба и адреналин.
Халеп осъзна, че трябва да стане много по-агресивна, за да има успех. Развива се, не тъпче на едно място като други. Учи се от собствените грешки.

Кажи ти за уинърите, нали била най-голямата връщачка, пък насмете една от най-отявлените бихгитърки, що стана? :laugh: :wave:

за мен нямат никакво значение, теб те бъзикам, защото всяко второ мнение ти е за това.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 23:00

juve написа:

Питах балета, а и пак да каже, не се кефя, набивам му ги в лицето сега, защото много знаеше. :devil:
Каква е тази прогноза за Дел Потро ве?!?! :helpless: :outofspace:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   07.06.2018 23:34

Diavolo написа:
juve написа:

Питах балета, а и пак да каже, не се кефя, набивам му ги в лицето сега, защото много знаеше. :devil:
Каква е тази прогноза за Дел Потро ве?!?! :helpless: :outofspace:

объркал съм божке то тъй ли иначе нямам шанс в играта отдавна, ама дано не взема да позная, майко мила ако Рафа падне, ще ми е бая тегаво :outofspace:

Последна промяна juve на 07.06.2018 23:43, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   08.06.2018 00:36

Ако Халеп и тука се провали, пишете я бегала, няма да спечели нищо :-) Все пак Возниячки трябваше да чака доста години, за да спечели слам, така че нищо не се знае.

Между другото прогнозирам победа на Дел Потро.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   08.06.2018 00:38

Diavolo написа:
Нз титлите през 2018 г. стига да победи на финала. За нея сега има най-голямо значение ГШ титлата и ранглистата. Чоуковете я направиха по-силна, а чоука идваше от липсата на добър сервис и липсата на по-остри завършващи удари. Защо не чоукна сега срещу двукратна ГШ шампионка, защото е по-уверена. Още на АО трябваше да спечели, но сама си е виновна за това, че имаше толкова много тежки мачове и в третия сет срещу Возняцки кара само на спортна злоба и адреналин.
Халеп осъзна, че трябва да стане много по-агресивна, за да има успех. Развива се, не тъпче на едно място като други. Учи се от собствените грешки.

Кажи ти за уинърите, нали била най-голямата връщачка, пък насмете една от най-отявлените бихгитърки, що стана? :laugh: :wave:

за мен нямат никакво значение, теб те бъзикам, защото всяко второ мнение ти е за това.

това, че имала два повече уинъра не я прави по малка връщачка бе Деволе …. дефанзе и половина, а ти са бай и викай така за Свитолина :stop:

Нека го спечели РГ голяма работа, тя още с Остапенко трябваше да спечели ама като не става :laugh:

Титлите имат огромно значение :wave: Писна ми да споря с тебе оставам те на самотек …. издивявай си там :laugh:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   08.06.2018 00:56

а стига вече с тая Халеп че днес написахме 20-30 коментара само за нея ще я сънуваме тая нощ, а има и по-яки путета от нея за мокри сънища в тениса, не че е чак толкова зле, ама чак толкова внимание, прекалено идва, но да го взима все пак други ден, та дявола да мирне и това е, както и Рафа в неделя :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   08.06.2018 03:35

Hiksa написа:
Ако Халеп и тука се провали, пишете я бегала, няма да спечели нищо :-) Все пак Возниячки трябваше да чака доста години, за да спечели слам, така че нищо не се знае.

Между другото прогнозирам победа на Дел Потро.

Е, сега вече съм спокоен. :-D ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   08.06.2018 03:41

Balleta написа:
Diavolo написа:

това, че имала два повече уинъра не я прави по малка връщачка бе Деволе …. дефанзе и половина, а ти са бай и викай така за Свитолина :stop:

Нека го спечели РГ голяма работа, тя още с Остапенко трябваше да спечели ама като не става :laugh:

Титлите имат огромно значение :wave: Писна ми да споря с тебе оставам те на самотек …. издивявай си там :laugh:

Титлите имат най-голямото значение и за това и Халеп е длъжна да го вземе финала в събота. Но когато титлите са равни се гледа вече постоянство и ранглиста. Ако Симона спечели, то на този етап ще се гледа Халеп с тези, които имат по 1 шлем, скоро и с повече и така. Нали не мислиш, че Халеп ще се ограничи само с 1 титла. Твърде фокусирана и упорита е, за да спре до тук. Няма да е някаква много голяма шампионка и супер звезда, но ще остави своя белег. Радвам се, че още през 2013 г. си я харесах, когато беше един немощен фъстък. Тогава може и да е била дефанзе, сега не е. Така ти се струва, защото не може да пердаши асове и форхенди с 140 км. Стилът на Хале е контролирана агресия, запиши си го някъде и го запомни. :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   08.06.2018 07:41

Diavolo написа:
Хенмане, ето това е сух корт и топло и слънчево време. Още от сутринта.
Вчера цял ден облачно и влажно, тежки топки, ръмеше дъжд на няколко пъти, после се показа слънце за около 90 минути (вторите сетове на женските мачове) пак се скри и пр. Няма как да се променят условията за толкова кратко слънце, а после пак стана облачно и си валеше леко нонстоп, а мачовете ги прекъсваха чак когато дъжда ставаше проливен.
И Надал започна обрата при тежко време и условия (влага, хладно, тежки топки и всъщност след 2 гейма пак почна да вали), защото когато се върнаха беше едва 2-3 гейма, твърде много време до края на сета. И никой не може да каже ако не беше прекъснат мача дали Надал пак нямаше да се върне. От 2-3 ли да не се върне? Хаха, Надал е тенисиста, който има най-много регистрирани обръщалки в сет в историята от резултат 1-5/0-4. :wave:

Санде
ще се самоцитирам
Diavolo написа:
И какво като е 20:4? Формата е 3/5. Медали за най-бърз старт не се дават, а за най-бързо финиширал.

от 4:20
до 34:37

3-1 сета, е кой финишира с уинър? ;-)
И също така казах, че очаквам тежък мач, с много пробиви и борба, защото познавам детайлно Шварцман, един тенисист, който масово подценявате заради ръста му.
Жалко само за рекорда на Борг, но Надал бе прекалено стегнат до тук на Ролан Гарос, не му вървеше играта, трябваше му един такъв тест да се отпуши.

Цитирай се, братле, 34:37 при победа 3:1 пак доказва вечни неща от вечни спорове. Шварцман да ми говориш, че аз го подценявам, най-малкото се поогледай в прогнозите ми за неговото представяне. И на него му повлия прекъсването много повече, отколкото на Надал, защото Шварцман има много по-малко опит в такива големи мачове.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   08.06.2018 14:21

мдам, това е факт, предимството е винаги за по-опитния тенисист.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   08.06.2018 15:14

Чекинато мачка с тия къси и си играе много добре, а Тийм е назад на посрещане, но компенсира с мощни лифтирани удари, определено добър мач за гледане, ако Марко измъкне втория може да отиде на петсетова класика :-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   08.06.2018 15:59

изпусна го Чики, свърши мача според мен, приказката е към своя край :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Ролан Гарос' 2018 - тема за коментари *   |   08.06.2018 17:08

juve написа:
изпусна го Чики, свърши мача според мен, приказката е към своя край :laugh:

Всеки жабар да си знае гьола! :-D :laugh:

ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Следваща