Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 12:24

Отговори на тема  [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 14:34

Какво е говорил, че сега сядам на компа? :о

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 14:51

Diavolo написа:

Вероятно има предвид тази новина, особено частта, в която Рамос казва, че Меси е много по-добър от Марадона :-)
https://www.theguardian.com/football/2018/jun/21/sergio-ramos-diego-maradona-carlos-queiroz-iran
“Maradona is a great, he is a crack and I respect him so I’m not going judge his personal opinion. I think he is a crack but Argentinian football knows that Maradona is light years behind the best Argentinian player - who for me is Leo Messi.”

Последна промяна Shifter на 21.06.2018 14:52, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 14:55

поредния напушляк

:rofl: :rofl: :rofl:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 15:01

Shifter написа:
Diavolo написа:

Вероятно има предвид тази новина, особено частта, в която Рамос казва, че Меси е много по-добър от Марадона :-)
https://www.theguardian.com/football/2018/jun/21/sergio-ramos-diego-maradona-carlos-queiroz-iran
“Maradona is a great, he is a crack and I respect him so I’m not going judge his personal opinion. I think he is a crack but Argentinian football knows that Maradona is light years behind the best Argentinian player - who for me is Leo Messi.”

Аз съм симпатитизант на Испания по принцип, толкова даже, че мога да се абстрахирам от това лайно, на което когато му извадят мозъка все ще е късно!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 15:05

Така, Мароко като им бутнаха гола, искат не искат, просто трябваше да атакуват. Мача срещу Иран го гледах на моменти и щях да се гръмна. :outofspace: Срещу Испания ще видим дали паркират буса. Дано не, но сега вече всичко е изгубено.
А Португалия играха открито срещу испанците. Срещу мароканците нормално да се отдръпнат след гола. Пазят се явно, но имаше потенциал да стане як мак, а то пък какво стана... Изложиха се Роналдо и компания, ама тва е. За жалост във футбола все по-често се практикува това "да вкарам и после паркирам буса", стил практикуван от Атлетико на Чоло, който аз лично не харесвам.
Надявам се занапред да не вкарват първи португалците, че да не се затварят отзад. :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 16:33

spurs написа:
Балет, Рамос защо е говорил такива работи след мача ;-) :dance:

сигурно щото си го е мислил :rofl: :rofl: :rofl: ахаххахаа, айде малко по серизно Спърсче, умно момче си (ама по гръб не падаш) :laugh:

Много ясно, че му го връща, това все пак е Рамос един от най-чепатите характери в съвременния футбол, тип Марадона, Стоичков, Роналдо - демек с високо его.

Когато някой каже, че Годин е по голям защитник от теб :rofl: ти какво очакваш да му отвърне :dunno:

Годин ??? Ахаххахаа, все е дно му е на титлите Годин или на важните голове или на боя на финалите в ШЛ, или спечелените ШЛ, световони и европейски титли или е капитан на най-големия отбор или какво ???? Годин :rofl:

Футболистите са общо взето като нас тук и като всеки нормален фен - казват яко субективни неща породени или хейт или лични симпатии. В случая имаме размяна на "любезности" :-D

Единия казва "Рамос не е важен играч (нищо, че е известен с решаващите си голове по финали и финални фази), а другия му го връща - Мародана е голям, ама Меси ще те изпревари"

Ако си мислиш, че е някакво префесионално мнение, реална оценка или нещо такова, значи си яко в джаза :laugh:

Баце, мишкаря изостава вече с обиколка зад Роналдо, ти с марадона още го сравняваш, яйде моля те по сериозно, уж сме тук сериозен форум :laugh: :cheers:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 19:49

Нема Значка написа:
Днеска всички постно по 1:0. Не знам пестят ли се...
Иначе мани Иран, ама Испания изобщо не ми харесаха. Супер калитарски гол. Иниеста, Силва... безидейни. Иско и той понякога сам се лъже. Васкес дали го бяха забили на крилото и не му даваха да мърда заради указания или не знам каква беше идеята, но нищо не направи макар че се старае доста. Нямат острота. Едно мудно тики-така досадно и омръзнало отдавна. Пике е яка дупка. Минават си го както си искат. Веднъж не изчисти към съотборник. Алба и той зле. Рамос горе-долу. Бускетс ми хареса, беше на ниво. Коща си е дупка, но нямат нападатели - тва е!
Сори, но ми се иска да са втори в групата и да играят срещу Русия. Там ще е интересно и ако продължи Русия, няма да ми е криво. Испания е изчерпана. Път на другите, а именно руснаците кефят на макс. Много добре играят и се раздават на макс.

Аз пък не мисля така. Коща си е екстра централен, а срещу такава бясна защита Испания винаги е имала трудности, щото така и не се сещат да бият от дистанция, не мога да си го обясня защо. Испанците обаче имат сили да са сериозен фактор на това първенство.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 19:50

Diavolo написа:
navy написа:
Заеби и скучните мачове... Разковаха топката!

Обаче забалежи. Испания - Португалия 3-3 - лудница мач на светлинна скорост, истинско бижу.
И днес същите тези два отбора пукат топката за едно на мъка срещу слабаци.
Значи явно причината не е толкова в Испания и Португалия колкото в организираната игра на Мароко и Иран. Трудно се играе срещу такива отбори, спор няма. Мисля, че е видно.

Иначе според мен за 1/8 финалите (като стил на игра).
за Португалия ще е по-лесно срещу Русия и по-трудно срещу Уругвай.
за Испания ще е по-лесно срещу Уругвай и по-трудно срещу Русия.

Мнения?

Според мен за Испания ще е по-лесно срещу Русия, Уругвай са способни хем да играят здраво в защита и да рушат тики-таката, хем напред със Суарес и Кавани ще са 100 пъти по-опасни от който и да е ираноподобен :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 19:51

alessandron написа:
Нема Значка написа:
Днеска всички постно по 1:0. Не знам пестят ли се...
Иначе мани Иран, ама Испания изобщо не ми харесаха. Супер калитарски гол. Иниеста, Силва... безидейни. Иско и той понякога сам се лъже. Васкес дали го бяха забили на крилото и не му даваха да мърда заради указания или не знам каква беше идеята, но нищо не направи макар че се старае доста. Нямат острота. Едно мудно тики-така досадно и омръзнало отдавна. Пике е яка дупка. Минават си го както си искат. Веднъж не изчисти към съотборник. Алба и той зле. Рамос горе-долу. Бускетс ми хареса, беше на ниво. Коща си е дупка, но нямат нападатели - тва е!
Сори, но ми се иска да са втори в групата и да играят срещу Русия. Там ще е интересно и ако продължи Русия, няма да ми е криво. Испания е изчерпана. Път на другите, а именно руснаците кефят на макс. Много добре играят и се раздават на макс.

Аз пък не мисля така. Коща си е екстра централен, а срещу такава бясна защита Испания винаги е имала трудности, щото така и не се сещат да бият от дистанция, не мога да си го обясня защо. Испанците обаче имат сили да са сериозен фактор на това първенство.

И аз вчера това се чудех, защо не бият далечни удари. :dunno:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 20:17

Е той кой бие далечни? Почти липсват такива на шампионата.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 20:20

Vendome написа:
Е той кой бие далечни? Почти липсват такива на шампионата.

Искаш да кажеш, че от около 25 метра няма кой да бие ли? Я стига, само Давид Силва имаше поне три ситуации, в които разтегля с търсене зад гърба на защитата Алба от около дъгата на наказателното, вместо да бие ...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 20:25

Казвам, че масово отборите на шампионата не бият.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 20:41

Аха, головете от дистанция на това световно са само 7?! :helpless: като от тях 4 са ПСУ-та.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 20:52

Diavolo написа:
Аха, головете от дистанция на това световно са само 7?! :helpless: като от тях 4 са ПСУ-та.
Еми значи остават три от игра, което за двайсет и кусур изминали мача никак не е много.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   21.06.2018 20:57

Не много, трагично малко даже. :give5:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: СП Русия' 2018 * Мач #20 : Група А - Иран - Испания , 20.06 21:00ч   |   22.06.2018 17:40

Balleta написа:
spurs написа:
Балет, Рамос защо е говорил такива работи след мача ;-) :dance:

сигурно щото си го е мислил :rofl: :rofl: :rofl: ахаххахаа, айде малко по серизно Спърсче, умно момче си (ама по гръб не падаш) :laugh:

Много ясно, че му го връща, това все пак е Рамос един от най-чепатите характери в съвременния футбол, тип Марадона, Стоичков, Роналдо - демек с високо его.

Когато някой каже, че Годин е по голям защитник от теб :rofl: ти какво очакваш да му отвърне :dunno:

Годин ??? Ахаххахаа, все е дно му е на титлите Годин или на важните голове или на боя на финалите в ШЛ, или спечелените ШЛ, световони и европейски титли или е капитан на най-големия отбор или какво ???? Годин :rofl:

Футболистите са общо взето като нас тук и като всеки нормален фен - казват яко субективни неща породени или хейт или лични симпатии. В случая имаме размяна на "любезности" :-D

Единия казва "Рамос не е важен играч (нищо, че е известен с решаващите си голове по финали и финални фази), а другия му го връща - Мародана е голям, ама Меси ще те изпревари"

Ако си мислиш, че е някакво префесионално мнение, реална оценка или нещо такова, значи си яко в джаза :laugh:

Баце, мишкаря изостава вече с обиколка зад Роналдо, ти с марадона още го сравняваш, яйде моля те по сериозно, уж сме тук сериозен форум :laugh: :cheers:

Нямаше нужда от толкова дълги обяснения на ясни неща, виж че те бъзикам, не случайно съм сложил емотиконките :laugh: :cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3